Sziasztok,
Lányok, ez a dögmeleg kikészíti a gyerekeket. Teljesen meg vannak kergülve, alig bírok velük. Tiszta nyűg mindkettő.
Állandóan innának szegénykéim, meg izzadnak.
Délelőtt már volt egy hűsítő fürcsi is, hogy ne szenvedjenek ennyire.
Ráadásul Nándika szeme most kötőhártya gyulladásban van, úgyhogy állandóan dörzsöli és a szemcseppet egy kín neki becsöppenteni a szemébe. Hisztiskedik folyton, szemére zárat tett és küzd Anya és mindenki ellen, aki meg akarja gyógyítani.
Szóval kész vagyok!
Kérdeztétek, milyen a két Babó, mennyire figyelnek már egymásra stb.
Nándika jobban nyitott Tamika irányába. Sokszor előfordul, ha hozzáér Tamócához, Ő rögtön elsírja magát. Sokszor meg nézegetik, méregetik egymást.
Egymás szájából kiveszik a cumit, be is kapják a másikét.
Most már kezdenek egymásra féltékenyek lenni. Mióta mászni tudnak, azóta állandóan rajtam csüngnek. Ha egyiket fogom, jön a másik is kérlelő, esdeklő tekintettel, félig-meddig sírva, nyekeregve, hogy Őt is vegyem fel.
Egyébként csodálatos dolog két egykorú gyerek, igaz irtózatosan sok meló, de amit tőlük kapok, az mindenért kárpótol.
Erről regényeket lehetne írni, de arra most sajnos nincs időm.
Nagyon örülök, hogy feléledt a fórum végre.
Remény, Vicky, Colin: szépek vagytok mindannyian a képeken! Tényleg Remény, a Te férjed hiányzik a képről.
Dita, Vevikk: gratulálok celeb-mamák!
Sajnos én most nem járok újságosnál, de ha feltudnátok tenni a képeket, annak nagyon örülnék. Biztos nagyon szépek vagytok!
Brigi: nekem kész tortúra lenne elmenni a Kicsikkel minden nap sétálni. Ráadásul ilyen dögmelegben, még csak rá sem gondolok. Örülök, ha a napjainkat meg tudom szervezni úgy-ahogy, hiába van valamiféle napirendünk, a Babók mindig közbeszólnak valahogyan. Ezért nagyon barátnőim sincsenek itt egyelőre, de szerintem ami késik, nem múlik, megyek majd többet csavarogni, ha már nagyobbak lesznek és kellemesebb idő lesz, pl.ősszel.
Akire: jók a képek, gratulálok a diplomádhoz! Aranyos, vigyori Nimród! Tényleg, hogy eltelt az idő, már Ő is mekkora....
Babaprojekt: nálunk még nincs kizárva egy harmadik Baba, de ez még a jövő zenéje.
Tenni ellene nem teszünk, ha jönni akar hadd jöjjön. Igaz, akkor költöznünk kell.
Ha nem jön magától, még mindig van 3 fagyink, lehet visszamegyünk. De azért nem siettetjük a dolgot. Egyelőre ez a kettő kis gyönyörűség is elég nagy meló.
Egyébként köszi a képek dícséretét mindenkinek!
Na most megyek, mert a kisfiam kezd nyugtalankodni. Itt ül most mellettem és már nagyon feszeng, mehetnéke van!
pussz