Semmi jó
((((
Eddig annak örültem, hogy nincs endom, hat sajnos van .......
Visszanőtt a polip, most kb egy centimeter nagy, es ugyanott van ahol volt, a ciszta is nott, es Fülöp szerint tuti csokiciszta, ezen tul tiszta seb a mehtarto szalagom is, ezt nem lattuk hanem tapintassal erezte, meg en is. A baj az hogy ez igen kozel vana vegbelhez. Lezeres endoszkopos laparoszkopiat javasolt...... na meg sajat magat sebesznek
)))
Szerinte igy nincs ertelme a lombiknak, szerintem sincs, muteti idopontom augusztus 28, nagyon cuki volt , mosolygott es annak ellenere, hogy 7re vegeztem mindent reszletesen elmagyarazott. Szoval szimpi volt.
Elmondta, hogy naluk ilyen allapotu betegeken nem csinalnak lombikot, mert ha a ciszta kidurran nem lesz jo petesejt.
Szoval lassan leallhatok a fogigatloval, es megyek mutetre.
Amit mondtal Szitron az all, az infrastruktura nem osszehasonlithato, viszont az o szaktudasa sem ebben a temakorben, azt mondta, hogy korrekt, hogy legalabb nem ajanlottak fel olyan mutetet amit nem tudnak elvegezni. Ha-ha, hat ez tenyleg korrekt. V .doki is korrekt volt ,elmondta, hogy nincs ertelme a lombiknak, csak erteni kellett amit a szavak mogott akart mondani. Amiatt kicsit szomoru vagyok ,hogy a polip ismet elojott, es azt is muteni kell, es amiatt is kicsit szomoru vagyok, hogy kiderult az endo, mert rohadt egy betegseg ez ..
Hat roviden ez van.......... De legalabb kiderult, es ido az nincs tovabb szoragozni, mert februar ota mar nott egy ventit es novesben van az a franya ciszta.
Puszi mindenkinek koszonom az erdeklodset, valahogy megereztem hogy ez lesz.