Koszonom a reszvetnyilvanitasokat, holnap lesz a temetes:(((
Suti: a sztori roviden annyi, hogy masodik gyermekkel volt hat honapos terhes, mikor erzett egy csomot a nyirokban, szolt az orvosnak, azt mondtak neki szopasson, es hat honap mulva jojjon konrollra, ezt o komolyan vette, hat honap mulva visszament, hogy a csomo meg mindig ott van, akkor megszurtak, es sajnos mar attetes volt nyirokra,m ajra, csontra, ezutan mar csak versenyfutas volt az idovel, 3 és fel ev kemoterapia, az attetek miatt mutet mar nem johetett szoba, 33 eves korbvan diagnosztizalt betegseg, nagyon aggressziv fajta, gyorsan terjedt, fiatal eletkor es terhesseg miatt plane gyorsan oszotdott. Szoval roviden ez az o szttorija, sajnos sokan jarnak igy meg mindig, mert ilyen fiatalon olyan aggresziv fajtak is vannak, hogy meg idejeben tortent diagnozis mellett is keves esely a gyogyulasra.
Kicsit felek a temetestol ,ott lesznek a gyerekek is, biztos itatni fogom az egereket, pedig azt nem nagyon szeretnem a gyerkocok miatt.
Velem az az ujsag, hogy peneken megyek vizsgalatra, aztan meglatjuk hogyan tovabb, ket hete meg ott volt a ciszta, nem tudom most mi lesz.
Szivi: neked a melledben volt egy ciszta, vagy a petefeszek cisztat szivtak le? Melyik fogigatlot szeded? En a Femodent. Ja es jarok talpmasszirozasra is, hatha segit, mindenesetre nagyon faj, mert erosen csinalja a pasi, de allitolag igy er valamit, hat nem tudom, remelem hogy hasznal ez is.
Iszom a teamat ,es tegnap vettem diofalevel teat. Abbol csinaltam olufirdot, nem tudom ez jo e valamire, de a boromnek nagyon jol esett.
En is folytatom a tornat, Szandival
)), es a helyi fitnessteremben konditornara jarok, amit nagyon szeretek, jo tole a hangulatom, hasamon latszanak a kockak halvanyan, hogy masra jo-e az tnem tudom.
Bari: jo hogy jottel, olyan cuki a kis kotesevel a fiad, szoval tenyleg nem kell ez a popsitorlo melegito, mert veszelyes
)
En is szivesen dogonyesznem oket, nem jartal veletlenul Battara neptancolni Sziquhoz? Lehet hogy ismerjuk egymast, bar a fotod alapjan nem ismertelek meg, de az ember annyit valtozik husz ev alatt?
Suti: hogy vagy pocid mekkora? Szepek voltak az embriodi, egy lapra feltettetek mindent.
Mariann: te hogy vagy, neked pocid mekora, hol fogsz szulni, es kinel?