Új privát üzeneted érkezett!

Timi tuti használnak. De azért pihizz is légyszi-légyszi,bár tudom,nehéz. Emlékszem,mikor engem műtöttek,Kristóf épphogy elmúlt 1 éves. hat hétig nem emelhettem volna,de nem bírtam ki.Utána sokszor fájt még,állitólag attól,hogy nem pihentem.

dadomi nekem is hullik,rettenetesen.de képzeld,minden rendben volt vérvételen,egyetlen csillagom nem volt. Jó,nálam még tuti közrejátszik a szopi is. Egyébként tényleg röhejesen nézhetünk ki.
Kristóf még csak-csak hagyja az ilyent,de őkisasszonyságára szinte rá kell térdelnem :? remélem olvassa egy családvédelmis :P
Egyébként,csakhogy dicsekedjek,már nem csak kúszik,hanem rendesen mászik,és 2 napja bárhol van,megkapaszkodik,feláll,és végigtotyog az ágy mellett-mint egy kis tojógalamb :lol:
Na,kidicsekedtem magam :wink: :lol:
Vendég

Timesz, jobbulást, és kitartást kívánok a következő hétre is!

Josi, mi is szeretjük a csónakházat, minden nyáron ott töltünk egy hétvégét 4-5 ismerős családdal (szüleim egyetemi évfolyamtársai családostól). Van hely, sokan elférünk, lehet szalonnát sütni, egyébként fürödni is, úszni tudóknak, meg focizni, szaunázni (ha nincs ilyen meleg). Szóval tök jó :-)
JA és gyerekezhetek is, mert a tesómék is jönnek a 2 kislányukkal :-D

yuyu79

Na akkor én is dicsekszem,Csilla 1 hete felült és rá 2 napra már mászott is,3 napja meg már fel akar állni,de nem kapaszkodik semmibe,csak úgy magától akar,aminek sokszor seggrehuppanás a vége :lol: Kép Kép

Kép
Kép
josi

Tényleg nagyon szeretnék szülni,csak a környezetemben mindenki sokkol,hogy felelőtlenség,mert majd bajuk lesz a babáknak...
Ugyhogy nem tudom,hogy mit akarjak. :roll:
Pedig elvileg jól is fekszenek a szüléshez,mert Marcell be van fordulva és ő van közelebb a kijárathoz és még nagyobb is,mint a tesója.Szóval "megcsinálja" az utat és akkor a "B" baba már farosan is simán kijön vagy ha nem,akkor a doki benyúl és kihúzza a lábánál fogva.
Babás szobába szeretnék velük menni,de ha császároznak,akkor nem tudom,hogy tudnék ellátni egyedül két babát éjjel-nappal.... :(

Timesz!
Nem is tudtam,hogy beteg vagy...eddig nem került szóba. :oops:

Julcsi!
Látom Te se tudsz megmaradni a fenekeden....kihasználod a meglévő időt,amíg azt tehetsz,amit akarsz! :wink:

binyek

Binyek, sajnos hasonló a betegségem, mint Felíciának, plussz még a terhesség alatt kialakult és azóta műtött méhnyakdaganatom is visszajött! Ez van, de MEG FOGOK GYÓGYULNI!!!

Kép
timesz

Pontosan Timesz amilyen erős vagy, te mindenképpen meg fogsz gyógyulni és nemsokára "csak" rossz álomnak tűnik majd mindez. Kipróbálod majd a hőkezelést?

Binyek ne hallgass senkire. Ha te úgy érzed, hogy meg tudod simán szülni az ikreket, akkor biztos menni fog. Különben pedig úgyis ott lesznek körülötted az orvosok és ha mégis kell császározni akkor pedig tolnak fel a műtőbe.

Josi, Cseriani a lánykáitok nagyon ügyesek. Lassan megindulnak. Szegény Eliza remélem hamar meggyógyul. Evelin 2 hónaposan kapott kötőhártyát. Oltásra vittem és egyik kicsi az volt és végig fertőzőtt mindenkit.

Yuyu már a finisben. Nemsokára foghatod a kezedben a babád.

Moni mi újság? Mirkó baba milyen? Banoed nem vagy elfelejtve! Gyere te is.
Vendég

Rékababa, a kemók után ha nem használ tuti kipróbálom, csak a kettőt nem lehet egyszerre!

Hétvégére 38 fokot mondanak, árnyékba mindenki!!!!!!!!

Kép
timesz

Binyek! Nem te lennél az első, aki simán szült ikreket, úgyhogy a "kedves" felelőtlennek nevezőkkel ne foglalkozz!!! Ha meg mégis császár lenne belőle, akkor is lehetsz babás szobában velük, ha lekerülsz az akutból. Nem kötelező éjszakára is kint lenniük, kérhetsz csak nappali baba-együttlétet, akkor is kihozzák éjjel őket, ha megéheznek! :D Én is így voltam mindkét fiammal, megkérdezték, hogy éjszaka kérem-e, hogy kihozzák, ha felébred, hát mondtam, hogy természetes! És tényleg hozták!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Timesz! Meg sem kell várnod a kezelés végét, hétvégén ingyenes hőkezelést kapsz :wink:
Josi! nagyon ügyi lánykád, előbb fog kézen állni, mint én :P :lol: :lol:

dadomi

Timesz szorítok, hogy ezek a kezelések meghozzák hatásukat, sőt MEG HOZZÁK HATÁSUKAT és ne kelljen menni a másik kezelésre.
Vendég

Hát én nem tudom Dadomi,de amikor én voltam szülni,nekünk kifejezetten hangsúlyozták,hogy a baba-szoba 0-24 órát jelent!!!ja és meggondolni se lehett volna magunkat,mert azt mondták,hogy úgy válasszunk,hogy utána nincs visszaút!!
Binyek ne is add fel a sima szülést,az én szobatársam is simán szülte az ikreket!

Kép
Kép
josi

tőlem is megkérdezték mind a kétszer,mit szeretnék. Hozták éjjel őket enni,rendszeresen.
Van 12 órás baba szoba is,éjjel velem sem volt ott egyikőjük sem,már csak a fény miatt sem maradhattak.
A szobatársam kislányát nem lámpázták,de éjjel ő sem volt a szobában.
Vendég

Eliza hihetetlen,nem gondoltm,hogy ez ilyen gyorsan fog menni: már többet áll,mint ül :shock:
josi Csilla is nagyon ügyes. Ilyen pozitúrák nálunk is voltak :lol:
Legyen is hétvégén meleg,elmegyünk fürdeni egyet :D
Vendég

Én is csak nappalra kértem Rékát. Mikor lekerültem az akutból már az nap kértem, hogy hozzák ki, csodálkoztak is, hogy nem akarok várni még egy napot? Mert a többi császáros anyuka úgy szokta kérni. Én viszont ragaszkodtam hozzá. Éjszaka nálam se lehetett volna kint mert kékfényezték akkor. De nem bántam, hogy éjjel tudtam aludni, csak a szopira kellett felkelnem. Evelinnél még nem volt olyan, hogy éjszakára is maradhat, de ő is kékfényes volt.

Cseriani ez már csak így lesz, aztán egyszer csak megindul.

Emma merre?
Vendég

Hali! vagyok, csak bekukkantottam, hogy jelezzem, hogy élek - és nem léptem le :lol: -, este ha lesz időm jövök olvasni benneteket, és írok is akkor. Puszi!
Jaaj, Yuyu: nem lehet, hogy láttalak téged ma Pakson a polgmesteri hivatal előtt elsétálni almazöld naciban és virágos pólóban? :roll:

been

Én császár után mikor lekerültem az akutból mindjárt baba-mamás szobába kerültem és végig egyedül voltam , nem volt szobatársam (nem is bántam) és éjjel-nappal velem volt Oli, habár a sebemtől még nehezen mozogtam, de ez akkor nem érdekelt, csak hogy már végre kettecskén lehessünk. A 4 nap alatt talán ha egyszer rámnyitották az ajtót, hogy kell-e segítség, de sem a szopiba semmibe nem segített senki, én meg nem kuncsorogtam segítségért!

Kép
timesz

Köszi csajok az infókat! :wink: Remélem azért ikreknél kicsit gyakrabban jönnek segíteni,pláne ha "hasfelmetszenek"... :roll:

Sziszka(egy aranyos csaj az augusztusi fórumról)bement a szexárdi kórházba,mert azt hitte,hogy folyik a vize.Betöltötte már a 36. hetet.Kiderült,hogy nem folyik,de most meg nem engedik haza,még saját felelősségre sem.Tegnap úgy vizitelték le őket,hogy senki nem vette észre,hogy a szobatársával elcserélték a kórlapjukat véletlenül.Ma reggel meg beírtak a kórlapjára egy csomó vizsgálati eredményt(vizelet,vérnyomás,stb),de egyiket sem csinálták meg,csak beírtak valami légből kapott eredményeket.Jó,nem? :shock:
Azt mondta,hogy szülés után nehogy szem elől tévesszük a gyerekeket,amíg nem kapnak csuklópántot,mert itt semmi sem biztos..... :( Jó kilátások!

binyek

Igen, Binyek, ismerős a helyzet! Én is 34. hetesen kerültem be, aztán 1 hónapig élveztem a vendégszeretetüket. Aki egyszer oda bekerül, az baba nélkül nem megy haza, bennt fogják. Tavaly egy csaj kiverte a balhét mikor a saját felelősségére haza akart menni, semmi baja nem volt, addig cirkuszolt, míg végül hazaengedték. Összeveszett a dokijával is, az ügyeletesnél szült végül.

Kép
timesz

Hali!
Na, idejutottam, de hogy meddig enged a fiam...
Cseriani, remélem, jól van már Eliza szeme! LÁnykák nagyon-nagyon ügyesek, Csilla a kis balerina! Nagyon aranyos! :lol:
Babás szoba - én nem oda kértem magam árminnál, mert meg voltam fázva, ennek ellenére babás szobába tettek, de egyedül voltam.
Hannánál babás szobában voltam, de Hanna nem volt kint, mert kékfényezték, viszont, hoigy megfürdessem, azért kihozták. Paráztam is rendesen, egyszer megmutatták, hogy kell - fürdetni -, mondták, hogy nagyon figyeljek, mert másnap nem lesz, aki segítsen, mondtam, jó. :? Szobatársamnál kint volt a babája, szerencsére nagyon csendes kis manó volt... Pihenni mondjuk nem tudtam. Ármint valszínű akkor se kértem volna ki, ha nem lettem volna beteg, mert nagyon fáradt voltam már, mire eljött a szülés ideje, és erőt akartam gyűjteni az itthonlétre, de a következő gyerkőnk - ha lesz - megint velem lesz, vagyishogy szeretnék babás szobát.
Nem vagyok eccerű eset...
Na, mindjárt folytköv, mert a fiam se az és itt üvölt...

been

A hazaengedés: hát, elég durva ez, amit Sziszka tapasztalt. :shock: Van fogadott dokija?
Én Árminnal kerültem be visszatartásra a 35. héten, de amint betöltöttem a 36.-at, simán hazaengedtek... Lehet, orvosa is válogatja.
Binyek, és hogy vagytok? :D Gondolom, várod mostmár nagyon a végét... Szájfertőzésed elmúlt?
Timesz, neked nagynaaagy ölelést küldök...

been

Halihó?
Olvastátok enahma szüléstörténetét a www.velvet.hu-n? Dobtam egy hátast :D

Kép
Kép
banoed

Jó melegfürdőzést mindenkinek, epekedek egy kis lehülésért, ebben a melegben még jobban dagad a lábam!!!!

ja, levágtuk a hajamat, mert már nem bírtam nézni, ahogy fésülködésnél csomókba jön ki, már igazából fésülködni sem mertem rendesen így be is csomósodott. Szóval elővettük a 0-ás gépet és puff neki, volt haj, nincs haj..... elég sokkoló az eredmény pedig fel voltam rá készülve!!! Olyan, mintha megfosztottak volna valamitől, ami az enyém volt, kisebb túlzással "megerőszakolásnak" éltem meg. Azóta csak éjszaka vagyok hajlandó levenni a parókát (ebben a jó melegben), a kendős változat sem tetszik igazán!!!!!

Kép
timesz

Timesz, erre már nem tudok mit mondani... A kinő újra és még szebb lesz - és társai csak idétlen frázisok, pedig így lesz majd, ez egy átmeneti állapot, de borzasztó nehéz lehet most.
Írok neked privit! :wink:
Hú, ez a meleg engem is kikészít, pedig itt bent "csak" 26,5 fok van, de ez is elég...
Banoed, és veletek mizu?
Én pont tegnap olvastam enahma történetét, de tök véletlenül, egy másik fórumon az egyik csajszi aszitte, én vagyok... :lol: Hogy Szekszárd, meg Ármin, és szerinte még a gyerkőink is tökegyformák, és ezért mutatta a linket. :lol: Be is akartam nektek rakni én is, de te megelőztél. Akartam is írni oda a velvetre enahmának kommentet, csak nem küldték a regisztrációmat... Nagyon tetszett, ahogy megírta. :D
Jöhetnél képekkel ide, Enahma, meg mesélhetnél kicsit, mi van veletek... :cry:

been

Sziasztok, hazaértünk! Jó volt nagyon, jó társaság volt, gyorsan eltelt a hétvége... Kicsit meleg volt, jó volt belelógatni a lábam a Dunába ;-)

Emma, az tuti én volt, a piacra mentem (vagy onnan jöttem). Legközelebb szólíts már le lécci, bocs hogy én nem vettelek észre ;-) Amúgy fent vagy iwiw-en? Hátha úgy könyebben felismernélek...

Különben akkor most hányan vagyunk itt paksiak? Csak mert nem mindenkinél látszik a lakóhely...

Barbi, hogy vagy? Nekem úgy tűnik, mintha egyre lassabban menne az idő... de ha van valami programom, mint most hétvégén, akkor gyorsabban telik ;-)

Olvastad a másikon, hogy Sziszka ma délután kiszökött a kórházból pár órára? Nem semmi, remélem nem bukott le... De ez olyan durva, hogy nem engedik ki, pedig semmi baja... Igaz hogy elkezdett kitágulni, de hát ez még nem indok arra szerintem, hogy hetekig bent tartsák...

yuyu79

Hát, nem tudom, hogy fogok ma aludni... Most olvastam az augusztusiaknál, hogy az egyik kismami megszült pár napja, de már nem élt a babája :cry: Hogy történhet ilyen?? (részleteket még nem tudok)

yuyu79

Emma! Nem vagy te olyan szégyenlős, hogy ne merj megszólítani valakit!!! :D Én sem hagytam Cserianit csak úgy elmenni mellettünk :wink: :lol: :lol: :lol: bár bokán azért nem rúgtam :P Drága törpebagolytársam jövő hétre elég szar időt mondanak, mi lesz a minitalinkkal? Vagy eltoljuk egy héttel későbbre? Bár engem nem zavar, ha nincs közel 40 fok, csak esni ne essen. Dokibácsinktól kaptál már sms-t? Én még nem
Timesz! Sajnálom a szép hajad! DE túlleszel ezen az egészen, és meglátod nagyon nagyon szép hajad fog nőni!!! Én már nem is értem, hogy tudsz ilyen kemény csajszi lenni, de az vagy, nagyon is az!!! :shock:

dadomi

Hohó, Yuyu, akkor te voltál! (Küldtem iwiw kapcsán privit, amúgy mindenki ismerősöm azt hiszem, aki itt a topikon van, kivéve Binyeket, de őt is szeretném, ha meglenne) :wink: , úgyhogy keresgélheted őket, hogy gyorsabban menjen az idő itt a végén... :lol:
Többieknek: Yuyu roppant csinos kismami, és csak a lófarka volt ismerős, messze is volt, de ez a bokánrugós módszer Dadomi akkor se ment volna, ha közelebbről látom Yuyut, merhogy egy ilyen igazolványképről, ami az avataron van megismerni bárkit is, hááát... Csak gondoltam, megkérdezem, hátha ő volt. És lőn. :lol: 8)
Sajnálom a topiktársadat, hogy így járt, sajnos, ez "benne van a pakliban", ahogy mondják, szerencsére, nagyon ritka esetben. És nem volt semmi előjele? Most így átnéztem abba a topikba, elolvastam erről amit írtatok... Jajj, nagyon-nagyon szomorú és borzasztó dolog, rányomja a bélyegét egy darabig a hangulatodra biztosan, de nem szabad sokat agyalnod ezen, veletek nem lesz semmi gáz. :wink: A csajszinak pedig kívánok mihamarabbi "vigaszbabát", bár ezt a mostani kismanót nem fogja soha-soha elfelejteni, és a fájdalma is megmarad, amíg csak él. Csak majd változik kicsit, hogy lehessen vele együtt élni...
Tali: Cseriani, mikor jösztök haza a nyaralásból? Ahhoz kellene igazítani valahogy, és megkérdezni mindenkit, hogy kinek mikor jó. Nekem is jó lenne hétköznap, sőt, talán még jobb, mint hétvége, de azzal sincs gáz. Dadomi drága, nem jó a jövő hét vége se... Ember most este súgta a fülembe, hogy a kölkek ne hallják, hogy le kéne menni a Balatonra... Én meg egyből úgy megörültem, hogy elfelejtettem, hogy programunk lenne... :oops: De bármikor jó, úgy tűnik, egyelőre, akár ezen a héten is, hétköznapokon!
Kinek hogy telt a hétvége? Tudom, Cseriani, ti fürödni voltatok... :lol: Mórahalmon? Yuyu, ez a csónakházas variáció se lehetett rossz! :D

been

Jah, és esemest nem kaptam, Dadomi... :( Lehet az lesz a vége, hogy felhívom, de nincs kedvem...

been

hali..szép idő lett,nem? És a jövő hétre sem mondanak túl jót :evil:
Igen,Mórahalmon voltunk tegnap,nagyon jó volt,jól leégtünk :cry:
Fél nyolckor értünk haza,hulla vagyok. Kristófot ki sem lehetett szedni a vízből,nagyon élvezte. Mi 21-én megyünk,és 27-én este jövünk meg.
Sziszkának-bár nem ismerem-miért kellett kiszöknie? Mikor én bennt voltam,símán kiengedték a kismamikat kicsit,boltba,fagyizni,vásárolni,vagy bármi. Ennyit szigorodtak volna?
Nálam volt olyan első nap,hogy a szobatársam kislányát adták oda szopizni. Rámnézett a nagy szemeivel,és nekem csk az tűnt fel.hogy: jé,megmosták a hajacskádat? Ez nem sokkal a szülés után volt. De akkor már kezdett gyanús lenni az is,hogy azért össze sem mehetett Eliza,hisz Panna kisebb volt,mint Eliza. Ekkor azért már ránéztem a csuklójára,mielött cicit kapott volna...hát,Panna volt,nem Eliza. De akkor hol van Eliza? Elkezdtem keresni...mire végül megtudtam,hogy ja: ő kékfény alatt van,mert besárgult,és azokat a törpöket még nem öltöztették fel :twisted:
Vendég

Akkor nagytali-ügyben augusztus eleji időpontban lenne érdemes gondolkodnunk? Többiek?
Hú, cseriani, ez a babacsere naon durva... :shock:
Ármin ugye nem volt kint velem, de mikor hoztuk haza, kérték, hogy menjek velük az újszülöttosztályra, amíg öltöztetik... Hehhe, még jó, hogy papírt nem kellett aláírnom, hogy tényleg az én gyerekemet hoztam haza... :lol:
Engem is egyébként simán kiengedtek, meg a többieket is. Bár akkor még más volt a főorvos... 8)
Azon voltak kiakadva a dokik, mondjuk érthetően, mikor iszigorú fekvésre ítéltek kint trécseltek a folyosón, meg lejártak cigizni... Többször rájuk is szóltak.

been

Nálam mikor Evelint hozták ki egyik éjszaka, a nővér mondta, hogy megnézi, hogy jó babát ad-e oda. Én rögtön felismertem, mondtam is, hogy biztos az enyém. Nővérem mesélte, hogy neki is egyszer másikat akartak adni. A szobatársának pedig kettőt is letettek, holott csak egy babája volt.

Mi sajnos nem mentünk fürödni, az utolsó pillanatban volt egy nagyon sürgős munka amit apa bevállalt. Az idő most nálunk is pocsék. Bár a kis hűss jól esik, csak a szél ne fújna.
Vendég

Emma ez már az új fődokinál volt,hogy a kismamik kimentek. Nekem is többször elment boltba az egyik csajszi,aki már jó 3 hete bennt volt.
Én aug.2-án szombaton és aug.9-én szombaton nem tudok menni,elvállaltam egy nagyobb kaliberű munkát
Vendég

Timesz!
Sajnálom a hajadat...De így olvasva úgy néz ki,hogy jól viseled ezeket a dolgokat...Erős vagy! :wink:

Julcsi!
Nekem is cammognak a napok.Néha sírni tudnék már....Úgy érzem,hogy szétrepedek! :shock:

Úgy látom az a "babacsere" mindenkinek benne van az életében...Nekem is elcserélték a lányom az első szoptatásnál.Futott be a csecsemős,hogy nehogy nekiálljak szoptatni. :roll:

Been!
Várhalmi Barbara néven találsz meg az iwiwen.
Szájfertőzést legyűrtük,holnap már megy a gyerek is az oviba(hála istennek,mert már kinyírt).Milyen érdekes,hogy az ember a saját gyerekének mindent elvisel,de egy idegennek alig valamit... :(

binyek

Binyek,én is a második felesége vagyok a férjemnek,de ha lett volna közös gyerek,valószínűnek tartom,hogy most nem lennék vele......nem tudnék úgy viszonyulni ahhoz a gyerekhez,pedig szegényke nem is tehet róla! :roll:
Yuyu,ez borzasztó ,ami azzal a lánnyal történt...

Kép
Kép
josi

Igen, tényleg szörnyű... próbálok arra gondolni, hogy velünk minden rendben lesz, de azért nyugtalanít a dolog :-(

Binyek, nem is értem, hogy bírod még a pocakodat cipelni, tényleg nem lehet könnyű...

Josi, téged hogy lehet megtalálni iwiw-en? A többieket azt hiszem megtaláltam és bejelöltem, de lehet hogy nem mindenkit még...

yuyu79

Mindjárt letöltöm a hétvégi képeket, és rakok fel magamról képet, ha találok normálisat...

yuyu79

Már be is jelöltelek! :wink:

Kép
Kép
josi

De hülye vagyok, szinte mindet én fényképeztem, így nem vagyok rajta a képeket, vagy csak csoportképen, messziről :-(

yuyu79

julcsi kaptam egy értesítést az iwiwtől,hogy visszavontad a bejelölést :shock:
de azért engedte,hogy visszajelöljelek :shock: Nem értem :?
Vendég

Bocs, Cseriani, azt hiszem véletlenül kétszer kattinottam, és egyből vissza is vonta, mikor bejelöltelek, ezért utána bejelöltelek mégegyszer ;-) Szóval ez lehetett az oka :-)

yuyu79

van egy pár új képet,tudom,hogy Emma szereti őket :P :wink: Kép Kép Kép
Vendég

Cseriani! Megyek ellopom Elizát, annyira gyönyörű!!! Kristóf is nagyon helyes kislegény, de fiú már van kettő, több nem kell :P :lol: :lol: :lol: :lol:

dadomi

Boldog hófordulót Elizának!!! Két hónap és szülinapoztok! :D

dadomi

dadomi azért 2-3 év múlva sztem örülni fogsz te még egy kisfiúnak is :wink: :P
Vendég

Cseriani! Ha jól értem a célzást, NEM tervezünk harmadik babát! Elég ez a két lurkó is, fel is kell nevelni a gyerkőket. Persze, ha megnyerjük a lottó ötöst egy percig nem gondolkodnék jöhetne a harmadik baba :wink: :lol: De így.... Már pár embernek mondtam, hogy a szívemmel szeretnék még, de az eszemmel nem...

dadomi

Emma! Menjetek csak a Balcsira, ezen ne aggódj, különben sem volt még konkrét időpont megbeszélve. De nekem sem kell, hogy feltétlen hétvége legyen, bármikor tudunk menni :) ha mehetünk :P No majd leslek ám msn-en, hátha sikerül elkapni téged :P
Binyek, bejelöltelek iwiw-en!

dadomi

dadomi köszönjük a köszöntést. Nem kell ellopd,gyere,odaadom. Amilyen hisztis volt ma,garantálom,hogy hamar visszahoznád :twisted:
Hú,pocakosok,hiába szenvedtek ennyire,azért én irigykedek ám. Nagyon jó volt pocakosnak lenni :oops:
Igaz,yuyura jobban irirgykedek,mint binyekre :roll:
Nem lesz semmi,két kiskópéval...

Timi ma voltál vérvételen,ugye?
banoed,moni,merre vagytok?
Emma,és te?
Vendég

Itt vagyok, itt vagyok
ismételten mellgyulladással vagymivel küszködök... :? , úgyhogy nem vagyok valami jól. Lehet, el kéne választanom Ármint, ez egy hónap alatt már a második eset... Volt valakinek ilyen?
Yuyu, tényleg nagyon csinos vagy, és nem csak kismamának! :lol: Binyek, te nemkülönben, megjelöltelek! :D
Cseriani, boldog 10. hót Elizának, és csodaszépek a képeken! Nekem is kell Eliza, meg Kristóf is, így családban maradnánk... :wink: Persze, kizárólagosan csak akkor, ha engedélyezik a többférjűséget, ugye, Dadomi? 8) Ha meg nem engedélyezik, akkor engedély nélkül.
Képeket mégmégmééég! Yuyu, nembaj, ha csak a háttérben látszol!
:wink:
Itt lehűlt a levegő, remélem, Timesz is könnyebben van most egy kicsit.
Dadomi, bocs, le kellett lépnem msn-ről, de még egyeztethetünk időpontot! Nekünk sztem ezen a héten is jó, ha javul kicsit az idő, kimehetnénk az udvarra.

been

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?