Hohó,
Yuyu, akkor te voltál! (Küldtem iwiw kapcsán privit, amúgy mindenki ismerősöm azt hiszem, aki itt a topikon van, kivéve
Binyeket, de őt is szeretném, ha meglenne)
, úgyhogy keresgélheted őket, hogy gyorsabban menjen az idő itt a végén...
Többieknek:
Yuyu roppant csinos kismami, és csak a lófarka volt ismerős, messze is volt, de ez a bokánrugós módszer
Dadomi akkor se ment volna, ha közelebbről látom Yuyut, merhogy egy ilyen igazolványképről, ami az avataron van megismerni bárkit is, hááát... Csak gondoltam, megkérdezem, hátha ő volt. És lőn.
Sajnálom a topiktársadat, hogy így járt, sajnos, ez "benne van a pakliban", ahogy mondják, szerencsére, nagyon ritka esetben. És nem volt semmi előjele? Most így átnéztem abba a topikba, elolvastam erről amit írtatok... Jajj, nagyon-nagyon szomorú és borzasztó dolog, rányomja a bélyegét egy darabig a hangulatodra biztosan, de nem szabad sokat agyalnod ezen, veletek nem lesz semmi gáz.
A csajszinak pedig kívánok mihamarabbi "vigaszbabát", bár ezt a mostani kismanót nem fogja soha-soha elfelejteni, és a fájdalma is megmarad, amíg csak él. Csak majd változik kicsit, hogy lehessen vele együtt élni...
Tali:
Cseriani, mikor jösztök haza a nyaralásból? Ahhoz kellene igazítani valahogy, és megkérdezni mindenkit, hogy kinek mikor jó. Nekem is jó lenne hétköznap, sőt, talán még jobb, mint hétvége, de azzal sincs gáz.
Dadomi drága, nem jó a jövő hét vége se... Ember most este súgta a fülembe, hogy a kölkek ne hallják, hogy le kéne menni a Balatonra... Én meg egyből úgy megörültem, hogy elfelejtettem, hogy programunk lenne...
De bármikor jó, úgy tűnik, egyelőre, akár ezen a héten is, hétköznapokon!
Kinek hogy telt a hétvége? Tudom,
Cseriani, ti fürödni voltatok...
Mórahalmon?
Yuyu, ez a csónakházas variáció se lehetett rossz!