Sziasztok!
Szirom,
úgy irigyellek, hogy már a finish-ben vagy
Tudom, ha akarom, ha nem, én is odakerülök hamarosan, de most nagyon nehéz korszaknál tartok
Pár napja már tényleg alig kapok levegőt, nem jó se ülve, se állva, se fekve, szóval nem találom a helyem
Tudom, hogy ez normális, meg még emlékeim is vannak erről, de most valahogy még rosszabb minden
Ráadásul eddig azt hittem, hogy kis hasam van, ehhez képest akivel találkozom, mindenki ámul, hogy 29 hetesen mekkora a hasam...hát ennek nem biztos, hogy örülök...
Már akartam kérdezni, hogy amikor voltatok 4D un-n, akkor a leletet meg a képeket te megmutattad Haminak?
Amúgy nekem a Miksa nagyon tetszik, de asszem már irtam
Ma átnéztem az utónévkönyvet én is, és ezek a befutók, kérlek szavazzatok
Máté, Milos, Simon, Noel...Őszintén szólva a Máté a nagy favorit
Hanzi,
Örülök, hogy előkerültél
OFF: Hallom, hivott apum
Jobb később, mint soha
ON:
Ha nem vagyok indiszkrét, milyen buli volt nálatok, hogy ennyi éhes szájra főzött Ádám?
Nem semmi...Robi szerintem max egy rántottát tudna összedobni
(na de azt nagyon jól csinálja
)
Csajok, akkor jövő héten él a tali-lehetőség, remélem, lányom nem szed össze valami újabb nyavalyát
Úgyhogy nyilatkozzon mindenki, melyik nap alkalmas
Jujj, ezt el kell mesélnem
Pénteken az oviban Regi összepacsálta vizzel a ruháját, és kérte az óvónéni, hogy próbáljon meg átöltözni egyedül, és szóljon, ha kész van. Lányom mit csinál? Felvesz a bugyijára még egy bugyit (a váltást), szandit, és megy a nőcihez, hogy: "Kati néni, mehetünk az udvarra!"
Mindezt az óvónő röhögve mesélte, de az én könnyem is csurgott, annyira nevettem, ahogy elképzeltem
Bár volt egy rossz élménye is tegnap, mert elkolbászolt az udvaron...
Minden csopinak megvan a helye kint, mert hát korosztályonként más játékok vannak stb. Szóval kiscsaj eltekergett (na ezt úgy kell elképzelni, hogy kb 10 méterre), és teljesen kétségbeesve kereste az ismerős arcokat
A lényeg, hogy jót sirt szegénykém, még hüppögött is, és engem hivott...
Képzelhetitek, hogy megszakadt a szivem, ahogy ezt hallottam...
Na, mindegy, edződöm tovább
Volt valaki közületek a Könyves Károly körúti babakocsi nagykerben? Mert mindenki isteniti, kérnék tőletek is tapasztalatokat
Kriszta
29+6