Sziasztok!
Bocsánat, hogy ritkán írok, de valahogy semmire nincs időm. Mi lesz 2 gyerekkel???
Rohannak a napok, élvezem a babavárást, bár a hányinger még mindig kitart, és az előző terhesség alapján nem is igazán hiszem, hogy teljesen el fog múlni. De nem baj, ez már elviselhető, most már inkább húznám az időt így, babásan
Voltam megint uh-n, nagyon nagy élmény volt, imádom! Dokihoz majd június elején megyek, nagyon kiváncsi vagyok a méhszáj állapotára, mert rengeteget keményedik a hasam. Pihenni meg ... Nem tehetek róla, nekem nem megy a pihenés!
Ráadásul 3 napja Augmentint szedek torokgyulladás miatt, ami már javul, viszont most a köhögés kínoz. Pont ez hiányzik a keményedéseimnek!
A hasam most sokkal nagyobb, mint Áronnal ilyenkor volt. Nálatok is így volt?
Remélem, nem lesz óriásbébim!
Áron édes, Ő is rengeteget beszél, komplett mondatokat. Reggel felébred és mondja a magáét. Pl. "Ott a víz. Abból lesz a babapép. (Tápszer.) Mikróban."
Vagy: "Áron iszik almalét. Bizony. Almalét."
Megzabálom, annyira édes. Meg amikor jön, befúrja a fejét a combjaim közé és azt dünnyögi, hogy "Szereti Áron anyát".
Hát érdemes másért élni?
Kvinna, Patriknak lehet a foga is, de ezer más oka is lehet a kitartó sírásnak ... Gondolom, azóta kiderült a gond, nem próbáltál paracetamolt adni neki? Áronnak az segített fogzás idején.
Segreta, hogy vagy? Jól megijeszthetett a vérzés, de a lényeg, hogy nincs gond. Pihenj sokat, most még megteheted ... Milyen volt a Bajcsyban így elöljáróban?
Vesetágulata méhen belül Áronnak is volt, mondta is a doki, hogy fiúknál gyakori. Mondjuk nekünk senki nem mondta, hogy születés után ellenőrizni kell, de remélem, hogy ha eddig nem okozott gondot, akkor minden rendben van ...
Most lelépek, de igyekszem rendesebben jönni!
Vigyázzatok Magatokra, Babákra!