Sziasztok,
Látom, sokaknak jövős-menős volt a húsvéti forgatag
Nálunk a szülők jöttek, ill. tegnap a sógor+a fia... úgyhogy viszonylag megúsztuk azért. Én nagy készülődést mondjuk nem is csináltam ezügyben, anyukám szerencsére felpakolt... legalább Neki eszébejutott, hogy is állunk mostanság már...
Béku: látom már írták a lányok is, de szeirntem Neked tutira nem kell aggódnod, egyrészt nem is híztál extrém sokat, ami miatt esetleg fennállna bármifajta cukorveszély, másrészt ugye nincs előzményed se... itt a gubanc főleg a már terhesség előtt érintetteknél jött ki mostanában ha jól látom.... Szóval szerintem rendben leszel!!!!!
Estrella: Hát pedig nagy nézegetnivaló mostanság már nem nagyon van arrafele, az informatív jellege legalábbis odalett ahogy néztem ....
Tegezés: hát ez így tényleg nem túl kellemes, férjed erre nem kérdezett még rá amúgy? (nálunk tegeződés van a 2. randi óta az anyáknál, de apóssal pl. csak az esküvő utántól).
Piss gyüjtés eredménye mikorra várható? Na ez is egy jó kis elfoglaltság hallod-e?
Házassági: megkérdeztem a Nórit is - jól vannak de annyi infót nyomatott, hogy most még tisztulnia kell.... - szóval házassági+én személyi+lakcímkártyát elkérik eredetiben, de másnap hozzák is vissza.. gondolom hétvége esetében meg úgy van mint Woodyéknál.
Woodykám: tündér ez a gyerek azzal a nyuszival!!!!
MOstmár biztos beálltok a "rendes" időre és visszaáll a napirendje is...
Vicky: sokat jársz most a napokban az eszemben, így hogy lassan jön a 37. hetünk.... és hogy Barbus ilyenkor született.... nézem ezeket a csöpp ruhákat, most hogy az öltöztetés is szóbakerült... hát biztos lesznek kérdőjelek az elején....de tényleg olyan kicsik... Mi kaptunk egész aprókat is .. ugyanis kolleganő 3 babájából 2 korababa volt, ilyen 1,70-esek!!... na azon mi már legalább túl vagyunk.... de a 44-es is picike nagyon
.... Hú kíváncsi leszek mekkorára saccolnak majd holnap minket...
És remélem vasárnapig még nem szülök, bár az utóbbi napokban már azt mondtam hogy a 38. hétben kiegyeznék, olyan "klassz" élményeim voltak...
Sajnálom Barbus hasmenését, remélem a mai utatok rendben lesz !!!!!!!!
Lukácsné: Jó pakolást, jó utazást..... érezzétek Magatokat a legjobban!! Nagyon klassz lett a fejvédő!!!!!!!!!
Képzeld tegnap kaptam kölcsön egy varrógépet (Toyota) mára tervezem, hogy csinálok valami próbavarrást vele... hát remélem sikerülni fog, mert nagyon rég voltam tini, mikoris utoljára ilyet műveltem és azt még ráadásul lábpedálos Singerrel..
De csak olyan ez is mint a bringázás, hogy elfelejteni nem lehet....
Ja csajok, nem mondtam, de megjött a múlt héten a függöny anyagunk.... szóval arra lenne majd az alkotás... de ha nem megy a próbavarrás, akkor elviszem inkább a varrónőhöz, hogy meglegyen mire jön a baba ...
Rita: itt vagyunk, tudod rossz pénz nem vész el!!
Amúgy minden ugyanúgy mint azelőtt.....
Hogy telt a húsvétotok????
Benikém: hát mit olvasok??? Mi az, hogy most megy el a magabiztosságod??? Ezt meg se halljuk, hisz mióta várjuk már, hogy Értetek is drukkolhassunk????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mensi késleltetésre tényleg nem tudnék tippet (meghozásban inkább)... tényleg a fogigátló hosszabb ideig szedése talán, ahogy Béku is mondja.......de avivával mindenesetre lehet szabályozni a ciklusokat az biztos, de hogy eltolni??
Na Béku: mondod a védőnőt, reggel az a féleszű (a mienk) ébresztett... hogy rég látott.... Na mondom akkor emlékezzen már vissza mit leveleztünk és azóta nincs fejelményem - a számára legalábbis - és abban maradtunk ,hogy majd jelentkezzek ha megvannak a laborok...... Mondom neki, hogy én még majd csak holnap megyek dokihoz de laboreredmény majd pl. utána héten lesz leghamarabb....de csak kierőszakolta hogy most csütörtökön jöhessen, na mondom, ha ennyira akar akkor jöjjön, de hogy minek??? ... Mondjuk arra nem volt képes, hogy a gyerek receptjeit szülés előttre elintézze... mert Rajó ha a Jánosban lesz velünk akkor itt az ő szellős rendelési idejükben biztos nem fog tudni egyszerre 2 helyen lenni a város 2 végén ... de annyi volt, hogy átment a gyerekorvosi szobába, de az orvos meg közölte, hogy csak a szülés után tudja odaadni a recepteket, kész passz...... mondtam hogy ezzel nagyon nem vagyok kisegítve, mert a Jánosba már vinni kéne a cuccok egy részét, legalábbis ezt mondták...
Na mindegy majd lesz valahogy... nemtom recept nélkül ezek a szarok mennyivel drágábbak... majd rákérdezek a patikában...
Vagy hogy a János szülészetén felírják-e esetleg?
Mindenesetre ha csütörtökön jön ez a féleszű védőnő én a szívhangos cuccát megmodnom elő se vegye, ne stresszelje vele a gyerekemet az tuti vérnyomást mérhet ha akar, de ennyi....
Amúgy beszéltem már gyakorló anyukákkal, de kifogtuk az egyik legántitalentumabbat.... senki nem nyilatkozott még elismerően róla, hogy bármiben is jó lenne.. úgyhogy nagy segítseget jobb ha nem is várok tőle
Zsuzska: Remek, látod, Te meg már temetted ezt a ciklust!! Május 3-án megkapod a babákat!!!
Vikus: durva ez a sztori... illetve szomorú
Remélem nem borított túlságosan ki...
Eszterkém: Nyuszikátok?? Néztem hétvégén, olyan aranyos.......
... Mi van az ígért frizurás fotóval? Készült végülis?