Új privát üzeneted érkezett!

Vnbeni: hát a mensi késleltetése nekem anno a fogamzásgátlóval működött...
Mondjuk annak sok-sok éve,és akkor is csak 2 évig szedtem.

De gondolom azt is csak akkor szabad,ha már szeded pár hónapja,akkor kellett pár szemmel tovább szedni,és akkor annyival később jött meg.

Anélkül talán az Aviva tornával érdemes próbálkozni,bár nekem mensi meghozásra sem használt,pedig elég rendesen csináltam :)
Vendég

Most jöttem a védőnőtől,volt vérnyomás mérés,piss-teszt..,szívhang hallgatás,és súlymérés.
Most tartok 5 kg-nál :) :)

Klassz lenne,ha ennyi legalább maradna is rajtam :D

Ja,és most először tapasztaltam,milyen az,ha Majának nem tetszik valami (talán nem szimpi neki a védőnő.......),menekült a Dopler elől :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bár nem tudom,minek azt olyan sokáig hallgatni... Megtalálta,hallottuk hogy van szívhang,és mondtam is,hogy mozog folyamatosan,ennyi nem elég,hogy tudjuk,jól van?? :? :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!!!

Gyors helyzet jelentés!!!
Ma voltam a BMC-be,minden a legnagyobb rendben van,ma este tüszőrepesztés és egy hét múlva kedden (máj.3) beültetés!!!!Jupééééééé!!!! :)

Most visszaolvasom a 4 napos lemaradásomat és még jelentkezem!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Sziasztok!

Beni!
Én is csak Aviváról tudok meg fogmazásgátlóról?!!!

Húúú Nálunk is hétvége a rokon látogatásé volt a főszerep,de olyan dolgot tudtam meg,h azóta sem térek napirendre!
Unokatesómnak van egy lánya 20éves 14-15évesen elkezdett serdülni nem járt be a gimibe,drog,pia...stb erről én tudtam és az anyja kivette a siliból és levitte Kőszegre ahol normális lett,és most az unokatesóm fia van ugyen ebben a cipőben Ő is megy Kőszegre!
És kiderült,h a lányzó 15évesen terhes volt..... :shock: 5hónaposan vette állitólag észre....jó sok pénz árán sikerült szerezni vkit aki segitett kórházban megszülnie a babát...... :shock: :shock: :shock: :shock:
Na azóta padlót fogtam!
vikus82

Vikus: nem semmi!! :shock: :shock: :shock:

Zsuzska: de klassz!!!! :D :D :D Az már mindjárt itt is van!!! :)
Vendég

Zsuzska!
éljen!gyorsan végeztél!
vikus82

Breki:
Igazad van,mindjárt itt van,csak most azt hiszem kezdtem bepánikolni,egy picit gyorsan jött ahoz,hogy egy hete elméletileg még tüszöm sem volt!!!!

Vikus:
Igen,gyorsan végeztem,de rengetegen voltak!!! Fél órát álltam sórba amig elértem a recepcióig,de azután csak 5 percet vártam és szólított is S.!!!!!
Holnapra egy kalappal!!!! Drukkolok nagyon!!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska: azt hiszem így a legjobb,ez legyen a legnagyobb probléma ;) :D :D :D

Lányok,köszi a válaszokat,megnyugodtam,hogy nem annyira kavar be a Húsvét a terhelésesen :)
Vendég

Zsuzska!
Akkor drukk máj. 3-ra :D

Vnbeni!
Mensi késleltető az ismereteim szerint a citrom!!! Sok sok savanyú! :D
Annál azért tuti biztosabb a fogigátló!!! :D

eszter82
Budapest

Ja, Vnbeni!
Tűű dokihoz a Cirisbe járunk! :)
az kicsit gyorsabb, mint a MM!!!

eszter82
Budapest

Sziasztok,

Látom, sokaknak jövős-menős volt a húsvéti forgatag :wink:
Nálunk a szülők jöttek, ill. tegnap a sógor+a fia... úgyhogy viszonylag megúsztuk azért. Én nagy készülődést mondjuk nem is csináltam ezügyben, anyukám szerencsére felpakolt... legalább Neki eszébejutott, hogy is állunk mostanság már... :shock: :shock:

Béku: látom már írták a lányok is, de szeirntem Neked tutira nem kell aggódnod, egyrészt nem is híztál extrém sokat, ami miatt esetleg fennállna bármifajta cukorveszély, másrészt ugye nincs előzményed se... itt a gubanc főleg a már terhesség előtt érintetteknél jött ki mostanában ha jól látom.... Szóval szerintem rendben leszel!!!!! :wink:

Estrella: Hát pedig nagy nézegetnivaló mostanság már nem nagyon van arrafele, az informatív jellege legalábbis odalett ahogy néztem .... :lol: :lol: :lol: :lol:
Tegezés: hát ez így tényleg nem túl kellemes, férjed erre nem kérdezett még rá amúgy? (nálunk tegeződés van a 2. randi óta az anyáknál, de apóssal pl. csak az esküvő utántól).
Piss gyüjtés eredménye mikorra várható? Na ez is egy jó kis elfoglaltság hallod-e?

Házassági: megkérdeztem a Nórit is - jól vannak de annyi infót nyomatott, hogy most még tisztulnia kell.... - szóval házassági+én személyi+lakcímkártyát elkérik eredetiben, de másnap hozzák is vissza.. gondolom hétvége esetében meg úgy van mint Woodyéknál.

Woodykám: tündér ez a gyerek azzal a nyuszival!!!! :) MOstmár biztos beálltok a "rendes" időre és visszaáll a napirendje is... :wink:

Vicky: sokat jársz most a napokban az eszemben, így hogy lassan jön a 37. hetünk.... és hogy Barbus ilyenkor született.... nézem ezeket a csöpp ruhákat, most hogy az öltöztetés is szóbakerült... hát biztos lesznek kérdőjelek az elején....de tényleg olyan kicsik... Mi kaptunk egész aprókat is .. ugyanis kolleganő 3 babájából 2 korababa volt, ilyen 1,70-esek!!... na azon mi már legalább túl vagyunk.... de a 44-es is picike nagyon :).... Hú kíváncsi leszek mekkorára saccolnak majd holnap minket... :roll: :roll: :roll: És remélem vasárnapig még nem szülök, bár az utóbbi napokban már azt mondtam hogy a 38. hétben kiegyeznék, olyan "klassz" élményeim voltak... :shock: :shock: :shock: :shock:
Sajnálom Barbus hasmenését, remélem a mai utatok rendben lesz !!!!!!!!

Lukácsné: Jó pakolást, jó utazást..... érezzétek Magatokat a legjobban!! Nagyon klassz lett a fejvédő!!!!!!!!! :)
Képzeld tegnap kaptam kölcsön egy varrógépet (Toyota) mára tervezem, hogy csinálok valami próbavarrást vele... hát remélem sikerülni fog, mert nagyon rég voltam tini, mikoris utoljára ilyet műveltem és azt még ráadásul lábpedálos Singerrel.. :shock: De csak olyan ez is mint a bringázás, hogy elfelejteni nem lehet.... :shock:
Ja csajok, nem mondtam, de megjött a múlt héten a függöny anyagunk.... szóval arra lenne majd az alkotás... de ha nem megy a próbavarrás, akkor elviszem inkább a varrónőhöz, hogy meglegyen mire jön a baba ... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Rita: itt vagyunk, tudod rossz pénz nem vész el!! :) Amúgy minden ugyanúgy mint azelőtt..... :wink: Hogy telt a húsvétotok????

Benikém: hát mit olvasok??? Mi az, hogy most megy el a magabiztosságod??? Ezt meg se halljuk, hisz mióta várjuk már, hogy Értetek is drukkolhassunk????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:
Mensi késleltetésre tényleg nem tudnék tippet (meghozásban inkább)... tényleg a fogigátló hosszabb ideig szedése talán, ahogy Béku is mondja.......de avivával mindenesetre lehet szabályozni a ciklusokat az biztos, de hogy eltolni??

Na Béku: mondod a védőnőt, reggel az a féleszű (a mienk) ébresztett... hogy rég látott.... Na mondom akkor emlékezzen már vissza mit leveleztünk és azóta nincs fejelményem - a számára legalábbis - és abban maradtunk ,hogy majd jelentkezzek ha megvannak a laborok...... Mondom neki, hogy én még majd csak holnap megyek dokihoz de laboreredmény majd pl. utána héten lesz leghamarabb....de csak kierőszakolta hogy most csütörtökön jöhessen, na mondom, ha ennyira akar akkor jöjjön, de hogy minek??? ... Mondjuk arra nem volt képes, hogy a gyerek receptjeit szülés előttre elintézze... mert Rajó ha a Jánosban lesz velünk akkor itt az ő szellős rendelési idejükben biztos nem fog tudni egyszerre 2 helyen lenni a város 2 végén ... de annyi volt, hogy átment a gyerekorvosi szobába, de az orvos meg közölte, hogy csak a szülés után tudja odaadni a recepteket, kész passz...... mondtam hogy ezzel nagyon nem vagyok kisegítve, mert a Jánosba már vinni kéne a cuccok egy részét, legalábbis ezt mondták... :shock:
Na mindegy majd lesz valahogy... nemtom recept nélkül ezek a szarok mennyivel drágábbak... majd rákérdezek a patikában... :roll: Vagy hogy a János szülészetén felírják-e esetleg?
Mindenesetre ha csütörtökön jön ez a féleszű védőnő én a szívhangos cuccát megmodnom elő se vegye, ne stresszelje vele a gyerekemet az tuti vérnyomást mérhet ha akar, de ennyi....
Amúgy beszéltem már gyakorló anyukákkal, de kifogtuk az egyik legántitalentumabbat.... senki nem nyilatkozott még elismerően róla, hogy bármiben is jó lenne.. úgyhogy nagy segítseget jobb ha nem is várok tőle :shock: :shock: :shock:

Zsuzska: Remek, látod, Te meg már temetted ezt a ciklust!! Május 3-án megkapod a babákat!!! :)

Vikus: durva ez a sztori... illetve szomorú :shock: :shock: :shock: :shock: Remélem nem borított túlságosan ki... :roll: :roll: :roll: :roll:

Eszterkém: Nyuszikátok?? Néztem hétvégén, olyan aranyos....... :)... Mi van az ígért frizurás fotóval? Készült végülis? :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Eszter:
Szuper ajándékot kaptál!!!Bársonyka nagyon aranyos!!!!

Andi:
Köszi szépen a részletes leírást a fagyis beültetésedről,látom Te sem vagy egyszerű eset,mindig van valami gubanc!!!! De a lényeg az,hogy Iza nemsokára a kezedben van!!!
Halálra röhögtem magam a locsolásos sztorin,gyerekként sem voltál semmi!!! :lol: :lol: Ha Iza negyedét örököli ebből a nadrágotokat felköthetitek,de nagyon!!!
:lol: :lol: :lol:

Ann:
Próbáljatok meg kompromisszumot kötni a pároddal a lombikkal kapcsolatban!!!Tudom,hogy a szeptember nagyon messzinek tünik,de ha a nyári stimutol egyébként is tartassz (legalább is úgy emlékszem,hogy ezt mondtad),akkor én várnék szeptemberig.Szerintem az sem jó,ha végig aggodod a stimus időszakot!!! Ez csak az én véleményem!!! Drukkolok,hogy sikerüljön jó döntést hoznotok!!! Nátha ügyben már jobban vagy???

Lukácsné:
Nagyon szépeket varsz!!! Jó utat és érezzétek jól magatokat!!!!

Breki:
Sajnálom,hogy nem jött be a párodnak a meló!!! :( Csak akkor érdemes váltani,ha jobbak a feltételek!!!!

Woody:
Sajnálom,hogy a vissza út nem sikerült jól!!!! Lili nagyon helyes a kis nyuszijával!!!

Vicky:
Szegény Barbus jól kifogta,már ez a hasmenéses cucc elhúzhatna a sunyiba!!!! Nektek is jó utat!!!

Sajti:
A Zurad milyen kreativ volt a locsolással!!! :lol: :lol: Versikék szuperek,olyan igazi Sajtis versikék!!!! :lol: :lol:

Judit:
A hétvégén nagyon belehúztál az otthoni melóba!!!Azért időnként pihizz is legalább egy keveset!!!

Estrella:
Locsolkodást akkor te sem úsztad meg,legalább nem hervadsz el!!!! :lol: :lol: Anyosomékat Én is magázom,de engem nem zavar,nem csinálok ebből problémát!!! Nekem fura is lenne tegezni Őket!!!Nem értettem a logikáját annak,hogy a pasi egyszerübb és azért tegezheti,Te meg okosabb és azért nem.Szerintem így pasikul jobban elvannak!!!

Zsuzsó:
Jóslófájások???? Atyavilág,hogy telik az idő,nem sokára már érted izgulunk!!!!! :lol:

Vnbeni:
Mensi késleltetéshez ötletem sincs!!!Miért akarod késleltetni???
Hajrá kezdés!!!

Nálunk a Húsvét nagyon mozgalmas volt,már a végére nagyon untam,mind két nap vendégeink voltak!!! Nem pihentem semmit!!
Egyébként is a Húsvétot soha sem szerettem,de azt hiszem ezután sem fogom!!!! Az a lényeg,hogy már vége van!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Andi!
Bársonyka ma haza költözött :( :( :(
Reggel még jól megszeretgettem!
csak azért nem lobbiztam azért, hogy maradhasson, mert 2 kisgyerkőc várta már nagyon haza! És a gyerekek érzéseit előbbre tartom, mint a sajátomat!
Így nyúlka ma haza utazott! :cry: :cry: :cry:

De üzentem, hogy várjuk vissza, és ha esetleg nem tudnak mit tenni a hamarosan születő kisnyuszikkal, akkor egyet bevállalok :D

eszter82
Budapest

Eszterkém: de amit képvisel :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: a termékenység!!!!!!!! És azt tutira otthagyta Nektek!!!!!!!!!! :)

andrea-1

Ann!
Lombik témában én sem vagyok az a kimondott türelmes típus!
Folyton rohantam és tekertem volna előre az időt, hogy végre újra kezdhessünk.
De most, hogy belevágtunk a kivizsgálásokba, valahogy fontosabbnak érzem, hogy megcsináljunk mindent!
Azt gondolom, hogy az a jó, ha "biztosra" mehetünk legközelebb!
Én hiszek abban, hogy az ember figyeljen a belső hangra, és ha az azt mondja, hogy türelem, akkor érdemes kicsit várni!
Nekem most azt mondja a szívem mélyén egy hang, hogy a türelmetlenségemet félre kell tennem, és okos döntéseket kell hoznunk! (azt hiszem ez az egyik legnagyobb erőpróba számomra...)
Persze várom nagyon a folytatást, és tök jó kifelé jönni már a vizsgálatokból, de nem tervezem még hogy mikor megyünk vissza a BMC-be. Majd akkor, mikor minden eredmény letisztázott. Ez lehet május vége, június eleje, de akár szeptember is!
Azt gondolom, hogy ez az a pillanat, mikor várni kell a Babáink érdekében! :)

Ha úgy érzed, hogy nyáron valami visszatart, vagy csak nem vagy olyan 100%-osan biztos a dolgodban, akkor várjatok picit!
Hátha a szeptember hozza meg a várt sikert!
És addig megcsináltathatjátok a vizsgálatokat, és feltöltődve ugorhattok neki a következő kanyarnak! :)

eszter82
Budapest

Andi!
Remélem hogy a termékenységgel befertőzött minket :D
Dilis Lacom azt mondja a telefonban, mikor doki után felhívtam, hogy "mondtad a Domjánnak, hogy terhes vagy?" Mondom nem, mivel nem tudom, hogy az vagyok-e...
Erre elkezdett röhögni! :lol: :lol: :lol: :lol:
Merthogy annyira telibe trafáltuk hétvégén az éppen kiszabaduló tüszőimet, hogy csak na! :D
Mindkét oldalon volt, és kb fél óra különbséggel gyüttek ki! :D
Megküldtük őket (2-szer is), aztán most várjuk az eredményt :D
:oops: :roll: :oops: :roll: :lol: :oops: :roll: :lol: 8) :oops: :roll: :lol: 8) :oops: :roll: :lol:

eszter82
Budapest

Andi: köszi :)
Leírni is szégyellném ide,mi mindent ettem össze a 2 nap alatt... :roll:

Így csak reménykedek,hogy nem estem túlzásokba :)
Szerencsére rosszullétem sem volt azóta,úgyhogy védőnőnek semmi tünetet nem mondtam inkább,csak hogy minden szép és jó :D

A vizesedés a mániája,mindig rákérdez :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Húú,az a koraszülöttes méret nagyon picurka lehet,nekem csak 50-től felfelé vannak babarucik,de ezek is olyan csöppek :D
Vendég

Eszterkém... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: midenesetre én akkor gyorsan küldök egy bazi adag ragacs és beágyazódást segítő szállítmányt!!!!!!!!!!!!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
És készülj, mert a fejem tetején fogok ugrálni ha ez most Ti is összematiszoltátok!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Eszter: de klassz lenne,ha ez most összejönne Nektek ;) :D :D
Vendég

Béku: jólesett amit ettél, ez a lényeg... és nem lesz gond!!! :wink: :wink: :wink:

Kolleganő elsőnek született icipici gyerekét láttam a kórházban, 2 napos volt tán?.... Csúnya ilyet mondani, de nem volt egy szép látvány hú, talán 7 hónapra született... toxémia miatt ha jólemlékészem .... Olyan pici méretű ruha szerintem nem is volt még, ami jó lett volna rá ... a gyerek inkubátorban volt, és egy pelenkányi nagyságú volt amiből csak a pindúrka kezek-lábak és a feje látszott ki..... Óh szegénykém, a szívem összefacsarodik ha csak eszembe jut, annyira pici és esendő volt ....de szépen utolérte magát méretileg kb. fél éves kora utánra .... és talán mostanra (5 éves elmúlt lassan) minden tekintetben utoléri a kortársait..... :wink:

andrea-1

Még annyi kérdés a terheléseshez,hogy azonnal megmondják az eredményt ilyenkor?

Mert akkor hozom Nektek elemzésre! ;)

Mesélte anyum is a világ legapróbb újszülöttjét,és teljesen ledöbbentem rajta... Maja épp 2X akkora volt tömegre 23 hetesen,mint ez a 27 cm-es kis babácska születéskor. :shock: :shock:
Szerencsésen életben maradt,fél évesen hazamehetett,de rá pl. mekkora ruhácskát adnak??
Vendég

Nem Béku, a terheléses eredménye leghamarabb másnapra lehet talán meg? Legalábbis nekem mikor volt, asszem másnap kellett hívnom ZOlit az eredmény miatt... :roll: De a laborban meg mikor először csináltak ilyet 3 napot mondtak ha jól emlékszem... MOndjuk a Jánosban ilyen szepmpontból jó a helyzet, tényleg hamar meg szoktak lenni az eredmények.... remélem Nálatok is így lesz...

andrea-1

Andi: csak azért érdekel,mert a dokimhoz csak máj. közepén kell mennem újra,de azért addig nem várnék az eredménnyel :D :D :D
nem épp a türelmességemről vagyok híres... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jancsiban úgy van, hogy a laborban kap az ember egy/több ilyen vonalkódos matricát, amiből az üvegekre is ragasztanak + amit odaadank az alapján kérhető ki a leletkiadóban a lelet, így nem kell várni az esetleges legközelebbi orvosos találkozóra.

Csak mi Zolival minden labort érintő vizsgálat után lebeszélünk egy konkrét időpontot, általában másnap kora délutánra.... amikorra Neki már megküldi a rendszer és én már akkortól hívhatom a mobilján és meg is nézi egyből és telón bemondja..... Ha oké, akkor odaadja a legközelebbi találkozónkon (vagy kikérem a Jancsi kp-i laborjában)... amikor pedig pozitív volt a lelet és mennem kellett diabetológiára, akkor másnapra behívott és Ő maga adata oda a további instrukciókkal együtt.

andrea-1

kukk

nincs jó kedvem, folyamatosan kattogok szeptemberen :-(

Béku,
nálam vv vagy terhelés vagy bármi után dokkerom másnap hívott hogy miszitu, sőt emailban is küldte az eredményeimet :-)))))
én leletért soha nem mentem vissza a laborba, dokim nyomtatta ki a gépéből :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok!

Zsuzska Drukk ezerrel :-) május a leggyönyörűbb hónap imádom akkor születtem... a legelején :-) :-)

Drága Barátném örülök hogy élsz :-) remélem hamarosan találkozunk

Nem sikerült visszaolvasnom de igyekszem.

Nekünk ez már a 12.dik hét. telik az idő :-)

Pannikról valaki tud valamit nagyon aggódom érte nekem az az utolsó infóm h nincs szívhang.....

Remélem mindeni jól van :-) Mia hajráááá kezdés

puszi

Üdv!
Andi
kisborso

Kubu: mi van a szeptemberrel?? van valami fejlemény esetleg? :shock:

andrea-1

semmi,
nem tudom mit csináljak, hogy a jobb, gyűlnek a kérdések, olvasgatom a jogszabályokat, stb. stb.

kubuspace

Sziasztok!

Kisborsó köszi a hajrát!!! :D :D :D
Jövőtéttől már otthon vagyok remélem össze tudunk szaladni!!! :D

Puszi!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Kisborsó, se Zsuzska se én nem tudunk többet. Nem merjük zaklatni, nem láttam se gmailen se facen. SZerintem valszínű még halandó emberekkel is nehezen tud szóba állni, nemhogy velünk, azt gondolom. Kicsit félek, mi lehet vele, hogyan tudja magát összekaparni, meg hogy természetes úton végződik-e vagy műszeresen..Én is nagyon aggódom érte, hogy ne kerüljön túlságosan mélyre most...
ann74

kubu: Ne kattogj. Megyünk szeptemberben együtt beszoktatni. Liza is eléggé társasági lény, ahogy a találkán láttam, nem lesz gond a bölcsibe.

andi, béku: Barbus is utálta a szívhang hallgatást. Azt hiszem azért nézik olyan sokáig, hogy nincs-e ritmuszavar.

andi: Hát Barbus sem volt valami nagy baba, de azért ő már minden tekintetben átlépett a koraszülöttség határán. 2,5 kiló a határ és 37. hét. Ő 2480 gr volt és 37+1 napon szültem. Annyi volt, hogy keltegetnem kellett volna enni (nem tettem, nincs az az Isten, hogy egy alvó gyereket felébresszek) nehogy túlságosan lefogyjon. 2360-nal jöttünk haza 5 napra és még akkor is egy kicsit sárga volt. A recepteket nekünk csak úgy tudta kiírni hamarabb a gyerekorvos, hogy nem volt rajta a gyerek születési ideje, mert ezeket csak szülés után tudod kiváltani. De akkor sincs semmi, ha első nap Rajó kiváltja, mert van szerintem a Jánosban is minden. Vagy meg veheted recept nélkül is esetleg, úgy sem lehet annyira drága.

Hát mi családilag nem vagyunk valami jól. Reggel az apját zavartam el a dokihoz, mert éjszaka lázas volt. Csak úgy vacogott. Fájt az epéje és fosott. Úgyhogy kiírta a doki, de azt mondta csak valami vírus. Barbus elfertőzte a családot, nekem is ment a hasam most délután. Megálltunk egyszer, mert azt hitte Tomi, hogy Barbus bekakilt, de csak egy izmos puki volt. Utána én hátra ültem és Barbus el is aludt hazáig. Most mi anyuéknál, Tomi meg otthon, hagy pihenjen. Nagyon carul volt. Ha egy kicsit is lázas, úgy reszket. Oda bújt hozzám éjszaka, hogy melegítsem. Egyszer volt, hogy annyira reszketett és izzadt a láztól, hogy egy éjszaka 3 ágyneműt izzadt át. A végén már az enyémet kapta meg, mert nem volt száraz takaróm. Volt kicsi korában egy lázgörcse, azóta a legkisebb hőemelkedésre is így reagál. Nagyon rossz így látni. Barbus jó kedélyű és eszik, iszik rendesen. Vele csak annyi van, hogy megy a hasa. De szerencsére ma még csak egyszer fosott, talán megfogja a smecta por és a normaflore. Szombatig meg kell gyógyulnunk, különben nem megyünk az uncsitesó szülinapjára. Nehogy elfertőzzük.
vicky79
Budapest III. kerület

Evolet:
Bocsika,elfelejtettem válaszolni Neked.Amiről beszéltünk azt a 1223-as oldalon találod meg!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Vicky:
Jobbulást az egész családnak!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska! szupiIIIIIIIIIIIIIIIIII de jóóóóóóóóóóóóóóóó hurrá máj.3!!!

Eszter tuti telibe?! mikor gratulálhatunk 3 hét mulva???

Vicky jó utat és láz és f...ss mentes napokat mind 3 tok nak!

Andi Nyugi pihi már!!!

Sajti csak igy tovább még + 5 vigan belefér és egyél azt ami jól esik az nem árthat!!
Kubu! van hogy anyát jobban megijeszti a válás és váltás ne félj nem biztos hogy zürös lesz a beszoktatásaid!!

Más mérymért valojában nem a mennyiségét furcsáltam hanem hogy ma a 3. napon is még görcsöltem .

Ma a munkahelyemen kiderült az állatkert kapuja az éjszaka nyitva maradt és az összes nöstény megszökött !! Nagy az isten állatkertje és csak nökkel volt problémám beis jelentett az egyik pedig ott volt a főnököm is a másikhoz meg rendőr kellett 35 percig csak a jelentést irtam róla. pfuuuuuuuuuuuuuujjj!!! És holnap ujramunka 15 orás szoli... Apa nélkül!!
evolet
Szolnok

VnBeni, ne kételkedj, higgyél!!! Nem szabad elbizonytalanodni a cél előtt. Tudom, hogy ez nem ilyen baromi egyszerű... de tégy így, hesegesd el még a kételkedés gondolatait is.

Hú Eszter, nagyon reménykedem, hogy jól sikerült ez a 7végétek :-)

Vicky, mihamarabbi gyógyulást kívánok az egész családnak. Jól bekaptátok ezt a nyavajás vírust.

Béku, terhelésesre egy nagy kalappal!

Andi, kitartás még és pihi, pihi pihi!!!

Zsuzska, látod végül minden a legjobban alakul!!

Evolet, megnézegettem az oldalatokat, nagyon helyesek vagytok, és
olyan nagyon boldogok!!!

Egyelőre nagyjából megvan a döntés, aug. közepe előtt nem kezdünk semmiképpen, mostani állás szerint aug. közepén kezdenénk. Belegondolva nagyon hosszú idő, de mivel az endokrin dokim szeretne jónéhány dolgot megnézni, ezért azokra a vizsgálatokra biztos kell az idő, illetve ha vmi nem stimmel, akkor ahhoz hogy beállítsuk. Nem mondom, hogy túl sok kedvem van a vizsgálódásokhoz...és persze be is vagyok tojva, hogy legyen minden rendben.
Húsvét óta bűnözgettek, ráadásul még ma is, vacsira vagy helyett benyomtam 15 dkg epret és 3 gombót carte'dor fagyit, mert persze hol nyílt fagyis? a házunk alatt... nem tudom miért vagyok ennyira béna, hogy nem tudom magamat tartani a ch mennyiséghez, és ahhoz hogy ne egyek sima cukrot...csak abban bízom, hogy ez az egy hetes kilengés hosszú távon nem lesz akkora nagy befolyással az inzulinra, mint amennyire parázom.

Csucsu, megnéztem a Csplazát, és jóval olcsóbb, mint ahová most járok, úgyhogy alig várom, hogy lejárjon a bérletem.

Mia, mikor kezdtek? Fagyis lesz vagy stimu?
ann74

Annn Kössszzzzziiiiiiiiiiiii!
evolet
Szolnok

Sziasztok!
Csajok!
szorijjatok holnap,mert bevagyok tojva,főleg,h semmit nem érzek..... :shock: :? :shock: :?
vikus82

soxor csak ígértem, de most íme egy 33+4 napos kép rólunk. :-) Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuzsi.bmc 2011.04.26 20:47-kor.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Vikus: kezünk lábunk csuriban érted!
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky
Sajnálom, hogy ilyen vacakul vagytok :(
Remélem hamar túl lesztek rajta!
Egymást ápolgatjátok?

Rita
Mesélj, mi van Veled????

Vnbeni
A madár balkáni gerle, borzasztó barátságos, nem tudom, hogy fogjuk „visszavadítani”, de lassan mennie kell…
Vettünk neki gerlekaját, de még magokat nem tud enni, így megfőzzük neki és turmixoljuk…
Na ez még rosszabb, hogy csak te nem tegezheted párod anyukáját… Akkor ismerős az érzés.
Nekem is nehéz így beszélgetni, főleg, hogy tíz évvel fiatalabbak a szüleimnél, egyszerűen nem áll rá a szám.
Jaj, vedd elő megint a magabiztosságodat, most nem szabad feladni!!!
Mary-késleltetéshez nincs ötletem :(

Béku
Minden rendben, jól vagy???
Hiányoltunk a felkészítőről!!!
Az enyém sem szerette ma a szívhang hallgatót…

Zsuzska
Szuper, keddre mennek a drukkok!!!!!!!!

Vikus
Unokatesód lánya nem semmi, hát nm könnyű ez a gyereknevelés :(
Szorítok holnapra!

Andi
Férj szerint felfújom ezt a tegezés dolgot…
Holnap reggel kell telefonálnom az értékekért.
Jól van, akkor nem kell friss házassági.
Majd tegyél fel képet a függönyről!
Te veszel hasleszorítót?

Eszter
Azt hittem, Bársonyka örökre marad :(
Remélem ügyesek voltatok hétvégén :)

Ann
Kitartás augusztusig, tényleg jó hosszú idő…
Egy kis bűnözgetés néha belefér, ne legyen lelkiismeretfurdalásod!

Zsuzsó
Elutaztatok végül?

Én a délelőttöt a kórházban töltöttem, reggel kell telefonálnom az eredményeimért.
A mért értékeim a csajszi szerint jók, az alapján nem kell inzulin.
Vagyis azt mondta, ennél sokkal rosszabbakat látott már..
Volt két szabad órám, átmentem nézelődni a közeli bevásárlóközpontba, a C&A-ban vettem is egy ezresért kismama fürdőruhát, semmi extra, annyit megért.
Kezd aggasztani a szívem, tachycardiám van és most kezdek fulladni, meg nagyon szapora a pulzusom, remélem csak az idegeskedés miatt.
Kolléganőm (aki kétszer elvetélt) jött ma dolgozni, nem sikerült túl jól a műtétje, váratlan vérzés…
De „jó hír”, hogy találtak egy jóindulatú daganatot, doki szerint ez lehetett az oka, hogy nem maradtak meg a babák. De miért nem látták ultrahangon???
Nyáron műtét, aztán majd meglátják…

Kép Kép
estrella22

Andikám,
még jó hogy anyukád segített az ellátmányban, azért anyós is összekaphatná magát így a vége felé!
izgi, de egyben picit para is amit Iza mostani produkcióiról írsz, valószínű már ő is érzi a nagy nap közeledtét.
homeos cuccokat és teát lassan elkezded?

Breki,
a süti ennyi idő után nem kavar be, a terheléses azt fogja mérni hogy a szervezeted általában jól reagál-e. de amennyi édességet te összeeszel ;-) már érezted volna hogy nem vagy jól, ha gond lenne szerintem.

Estrella,
szuper, hogy nem kell inzulinra gondolni!!!
mikor mész legközelebb? addig is otthon méred továbbra is a cukrod?
ez a szív dolog nem jó hír, most már tényleg jó lenne otthagyni a fránya melót!

Woody,
Lili-nyuszi csuda helyes páros! :-)

Vicky,
jobbulást az egész családnak, szegény Barbusra jól rájár a rúd mostanában! :-(

Lukácsné,
jó utazást!

Rita,
jó hogy ránk találtál. hogy vagytok?

Beni,
hánehogymá' most torpanjatok meg! nagyon drukkolok és küldöm a megerősítő hullámokat!!!!

Zsuzska,
millió drukk május 3-ra!

Vikus,
drukk holnapra! nem kell semmit érezni, fogod még érezni azt a babát eleget! :-) még vissza is sírod majd ezt a nyugis időszakot. :-)

Eszter,
nyusz remélem ott hagyta nálatok ami még hiányzott a teljes sikerhez! drukk hogy a 7végi időzítésből matisz baba legyen! vagy akár kettő! :-)

Sajti,
szétröhögtem magam a locsolóverseken!!! :-D :-D :-D mikor adjátok ki???

Juditkám,
hogy vagy a családdal? húsvét hogy telt sokasban???

Ann,
kívánom hogy a legjobb döntést hozzátok! ha pici pihinek érzed szükségét, talán nem is véletlen. azt hiszem néha időt kell adni magunknak. nekünk is voltak félig kényszer kihagyások és aztán beigazolódott, hogy egyik sem volt véletlen...

Kubu,
szeptember miatt nem irigyellek. remélem addig teApának rendeződnek sorai és akkor te is könnyebben lépsz bármerre!!!!

Borsó,
de szuper hogy már itt tartotok és minden oké!!!

rólunk:
após és férjem nagyija látogatás megvolt, két nap alatt 300-300 km. kicsit paráztam, de Balázs tündérien viselte az utazást-ottlétet. para anyukáját folyamatosan rugdosódással tájékoztatta arról hogy köszöni jól van, has nem keményedett, görcs nem volt, úgyhogy azóta is csak folyamatosan dicsérem. mondjuk az oldalamat lassan lukasra rugdossa a talpacskájával, de ez legyen a legnagyobb bajunk. :-)
csütörtökön megyünk flowmetriára, remélem jó lesz az eredmény, mert most kicsit kóláztunk és kávéztunk amit nem szoktunk. ééés képzeljétek 1-1 falatnyit bűnöztünk jégkrémmel meg diós gubával és az 1órás cukor 7 alatt maradt!!! :-D :-D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Köszönöm Lányok!
vikus82

Kúrálgatjuk egymást, bár Tomit most inkább az anyukája. Nekem elég magammal és Barbussal foglalkoznom. Neki ment reggel a hasa megint, és tegnap is elég laza volt a kakija, de mondjuk csak egyszer kakilt. Ma reggel 5-kor keltünk, mert a húgom képtelen volt úgy elhúzni dolgozni, hogy ne költsön minket fel. Persze 11-kor is felébresztett, mikor haza jött. Baromi kipihent vagyok. Mi a francnak kellett nekünk haza jönni? ÁÁÁÁÁÁÁÁ
vicky79
Budapest III. kerület

Vikus,
ügyesen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kubuspace

Vicky,
jobbulást és kitartást !

kubuspace

kubu: A smecta elég lehet szerinted? Mikor kellene már kiharcolnom a dokinál egy széklettenyésztést? Az nem olyan nagy gáz, ha ugyanannyiszor kakil, csak akkor fosi van, nem? Iszik is rendesen, meg étvágya is van. A kedve is jó.
vicky79
Budapest III. kerület

Most csak átfutottam a tegnap délután óta írtakat!

Estrella!
Én is tachycardiás vagyok - NAGYON!!!- sajna a félülő-félfekvő helyzetnél jobbat nem sikerült kitapasztalnom...akkor kb kaptam levegőt és úgy ahogy normálisan vert a szívem!
A túl sok magnéziumról én éppen ezért lettem letiltva, mert a szívet is megterheli, és akkor aztán az egekben volt a keringésem, pulzusom!
Azért dokitól kérdezz rá!
nekem volt, hogy akartak rá gyógyszert adni, de a fejemben lévő 2 ciszta miatt nem lehetett.

Zsuzsó!
De szuper nagy a pocakod! :D
Tök jó, hogy jól viselted ezt a sok utazást!

Vicky!
Gyógyulgasson a család! :D

Vikus!
Drukkkkk!!!!!!!
Nagyon várunk a jó hírekkel :D

Ann!
Szerintem jó döntés, hogy előbb rendbe tesztek mindent és kivizsgáltok minden lehetséges dolgot, ami a problémát okozhatja!!! :) Drukk, hogy minden a legnagyobb rendben legyen!!!! :D

...egyébként én már 2-szer bűnöztem...húsvét vasárnap megettem egy Kinder tojást, tegnap pedig egy szelet csokit :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Remélem nem kurvulok el diéta ügyileg!
Ezzel azért nem okoztam akkora gubancot magamban, ugye??? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Andikám!
Miért vagy így eltűnve?
Minden ok?

Borsó!
Nagyon nyomultok előre :D ...már 12.hét :D :D :D
Lassan tolathatod a pocak fotót Te is! :D
pusszantalak nagyon!!!!!! :)

na, most melózom :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
és elvileg ma délután megyek Fülöp dokihoz :D :D :D
Már alig várom :D :D :D

eszter82
Budapest

Sziasztok lányok!

Ann
Fagyis beülti lesz és úgy örültem, hogy végre nem kell hasba szúrnom magam, erre K ügynök biztos ami biztos írt fel szurikat, már holnap 1 hete, hogy megint szurkálódom! 8) 8) 8) 8)

Eszter
Én már elkurvultam diéta ügyileg, pedig annyira szépen tartottam, rá sem bírtam nézni a csokira, meg sütire, most meg egy hete rosszullét kerülget ha nem ehetek édességet! Remélem nem lesz e miatt semmi gond! Ráadásul a Merckformint amióta szedtem hányingerem is lett ha édességet ettem, most meg semmi! :shock: :shock: :shock: :shock:

Vikus

Szorítok ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gyere a jó hírekkel!!!!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mia!

Én sem lettem rosszul a csokitól, pedig én is Merckformin XR-t szedek!
És mondták, hogy nagy hányinger lesz majd ha bűnözök, de semmi nem volt :D

Na jó, azért nem akarok rendszert csinálni ebből a csoki nassolgatásból :oops: :oops: :oops:

De azért szöget ütött a fejembe, mikor a talin Ann mondta, hogy a beágyazódás környékén igenis kell valamennyi cukor, persze nem csokiból, hanem pl. banán, gyümik,...
Tuti, hogy majd abban az időszakban banánt fogok nyammogni minden nap :D AZ egy olyan dolog, ami nagyon hiányzik az étrendemből! :(

eszter82
Budapest

Vikus!
gyere, mert izgi vagyok :D
És nemsoká el kell mennem az irodából...és akkor nem látom majd a jóhíreidet!!!!! :D

eszter82
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?