Brigi,
holnap én is reggel 8-ra megyek a Klinikára uhu-ra (nem a Kaáliba, hanem mellé.) 8.40-re vagyok kiírva, de hát kenjék a hajukra, ha nem kérdezték meg, hogy kedves kedves kismama, önnek mikor lenne jó? Odamegyek reggel, hátha bejutok előbb. (Kicsit furcsállom, hogy mindenki azt hiszi, ha már kismama valaki, rögtön táppénzen van, és mindenféle kötelező megjelenések a város a legkülönb pontjain a legteljesebb munkaidőben vannak. Tudják ugyan a melóhelyemen, de azért nem akarok folyton lógni - meg szeretem is nagyon az új munkámat...)
Szóval: barna, bokáig érő szoknya lesz rajtam (a nadrágokkal már bajban vagyok...), fekete szövetkabát, és egy jó nagy lepedőnyi sál, egyik oldalon zöld, fehér virágokkal, a másik oldala fehér, zöld virágokkal. Különös ismertetőjegyem, hogy egy nagyon idétlen sapkám van (viszont meleg, ezért nem cserélném le semmire): fekete, hosszú bojtos, fülvédős.
Amina,
sajnálom az eredményeket! Nagy-nagy drukk megy a javuláshoz és a kövi lombikhoz előlegbe
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Bonya,
boldog szurkálást! Gondolj arra, hogy ez már az utolsó kör, mert most sikerülni fog és kész!!!! Küldök tüszőerősítő drukkokat:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Monic,
szegénykém, jobbulást!!! Ne félj, Danikát már nem érheti baj, innentől ha hirtelen megszületne, se történne katasztrófa.
Móni,
neked is nagy puszi, nem csak a kiscsajnak!
Zálika,
mi van veled, mesélj!