Sziasztok!
Rozus, nagyon szépek vagytok!
Majd, ha lesz időd, további képeket is tegyél fel. Biztosan sokat változott azóta a kismanó!
Chesti, v.szeg én is halálra rémültem volna! De inkább több hamis riasztás, mintsem, hogy baj legyen, nem igaz?
Lucia, én eleve 60kg fölött kezdtem a terhességet, azóta kb. 5kg jött fel így félidőre. Szerintem, tovább már nem fogjuk emelni. Legalábbis nem tervezem, hogy 80kg fölött fogok járni.
Nekem is látszanak már az erek a hasamon, egyre jobban. Most már fentebb adom, és mindig kinézek két ér között egy alkalmasnak látszó helyet. Még nem találtam el szerencsére egyszer sem eret. És mióta fent szúrok, nem szokott belilulni.
Uh-val az a helyzet, hogy nálunk kizárólag a megyei kórházban készült uh-t fogadják el hivatalosnak. Tehát, rá vagyok kényszerülve. Persze a 16. héten voltunk a magándokimnál "nemhivatalos" uh-n, és az nagy élmény volt. Azt azonban nem szeretném, hogy csak az én lelkecském miatt kétszer zaklassuk a babát (egy uh a rendelőben a mamának, egy uh a kórházban a kiskönyvbe). Lehet, azt mondjátok, hülye vagyok, és tudom, hogy semmi baja nem lesz, de akkor is úgy érzem, hogy utálja a gyerek. A megnyugtatásunk miatt azért még v.szeg elmegyünk egyszer pluszban a 24. hét körül.
De akkor már inkább 4D-re.
Én is korainak tartottam a 22. héten a terheléses cukornézést, ezért kérdeztem rá. Lehet, hogy csak a beutalót adja ide a védőnő? Na, mindegy. Majd nem fogok ráérni elmenni a 24. hétig.
Mit tud velem csinálni? A vizsgálat meglesz, és ez a lényeg.
Zsókuci, most még időben vagytok. Igaz, télen nem a legszerencsésebb a felújítás, de, ha panelben laktok, akkor simán kivitelezhető. Én úgy vagyok vele, hogy a legszükségesebbeket mindenképp beszerezzük, aztán majd meglátjuk. Ez a kiságy is inkább álom, mint nélkülözhetetlen tartozék.
Zuzmó, nagyon jó vásárt csináltatok!
Hogy bírtad a tömeget? A képekre kíváncsi vagyok.
Taptau, gratulálok Máténak a nagy tejesítményhez! Annyira csípem, amikor diadalittasan körülnéznek!
Tanár v. képzőművész vagy (a kézműveskedés miatt kérdezem)?
Mot-Kriszti! Nekem tetszik a pocakos fotó!!!
Nem tudom, hogy nézett ki Kriszti terhesség előtt, de egyáltalán nem durva most, és nagyon jó az a kerek pocak.
Babakocsi szuper! Gyanítom, hogy Ti nem fogtok vele vonatozni.
Babamérleg: most úgy gondolom, hogy nem akarom magam naponta azzal stresszelni, hogy hány grammokat evett. Hetente van kötelező mérés, ha jól tudom, számomra az is elég lesz.
Lanett, veled mi újság?
Nagy élményünk volt tegnap! Luca/Máté akkorát rúgott a hasamba, hogy a takaró is megemelkedett.
Gyorsan odahívtam apát is, még ő is kapot 1-2-t a tenyerébe.
Ez volt az első kívülről is látható megnyilvánulása. V.szeg az elöl lévő méhlepény miatt van az, hogy akkor érzem igazán, ha egészen fent helyzkedik el a köldökömnél. AMikor lent van, csak tompán érzem a matatását. Úgy képzelem el, hogy a méhlepény szépen leszigeteli a rúgásokat.
Teszek fel én is képeket, de majd külön hsz-ben.
Szép napot!