Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Moték,
Gratulálok a babakocsihoz, meg a hordozóhoz is - jót mosolyogtam rajtatok :D:D Tök jóóó, hogy már vesztek/kaptok ruhákat is, annyira csodás érzés lehet azokat a csöpp kis rucikat nézegetni :D
Nagyon örülök, hogy rendben van az UH-n minden Krisztina Királynővel :D, szépen növöget!!! :)

Chesti drága
,
Csodás ez a kiscsajszi!!! :)
Örülök, hogy túl vagytok a hasfájásokon, szegénykém ez elég kemény lehetett…

Viki,
Hú, sajnálom, hogy nem leszel net közelben..:( Nagyon várunk vissza!!!!! :)

Taptau,
Köszönöm! :) Édi vagy!

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt Mindenkinek!!! :)

Nagyon-nagyon hideg van!!!!
mot

Sziasztok!

Megvolt az UH. :lol: Luca/Máté szépen növöget, és a dokim szerint is teljesen egészséges. Ezúttal is üldögélt a pocakomban - éreztem is a kis feje nyomását fent. A lábai keresztben, így titokban maradt a neme. Legközelebb csak a 28-30. hét környékén lesz hivatalos UH, de én ebből a kórházasdiból nem kérek! Persze, kötelező elmenni, de nem várok tőle túl sokat ezentúl. Ezren voltak, ráment a délelőtt, hiába hívott be a dokim soron kívül, ő is később érkezett, mert elhívták császározni, így nyúzott volt, csak a legszükségesebbeket tudtuk megnézni. Video is úgy készült, hogy előtte már lebeszéltük, és dugdosni kellett a kazettát, mert nem szoktak "csak úgy" felvételt készíteni. Hiába nem akarom a gyereket zaklatni, egy 4D-t vagy a dokim rendelőjében egy alaposabb UH-t v.szeg megejtünk november végén, addig hagyjuk pihenni a kisembert. Csalódott vagyok.
De a lényeg, hogy jól érzi magát a baba. Csak ez számít!! :)
Szerintetek, túl nagy elvárásaim vannak a kórházi ellátással kapcsolatban? Belegondolni is rémisztő, hogy, ha nem lenne saját dokim, akkor lehet, még nem is láthattam volna a saját gyerekemet. Úgy gondolom, jogom van tudni azt, hogy milyen az állapota, és jogom van látni is, ha már egyszer lehetőség van rá.

Zsókuci, sajnálom a picurkádat! :( Remélem sikerül épségben átvészelned ezt az időszakot! Nagyon nehéz lehet most neked. Én is biztos kérnék egy Uh-t még hamarabb. Ameddig nem tudtok biztosat, megmarad a remény. Azt ne veszítsd el soha! Egy babád ott van veled, szépen növöget, és ez már önmagában is csoda.

Rozus, ???????

Chesti, Niki-pocak rendben van már? Azok a nagy-nagy szemek! Elolvadtam tőle! ;)

Lucia, a haematológus főorvos, amint meglátta a pocakomat megemelte a Clexane-t 0,6-ra. :lol: Neked mennyi most az adagod?
Tegyél fel poci-fotót, légyszííí! ;) Kíváncsi vagyok arra az őrült nagy hasra. Vagy küldj priviben egyet - ha lehet egyáltalán ilyet. Vagy e-mailben.

Viki, várunk vissza. :)

Mot, aranyos a hordozós sztori. :) Mi Travel System kocsit vettünk, így nincs szükségünk rá. Egyébként, jó vétel lenne.

Zuzmó, én is mostanában kezdem el gondolkozni azon, hogy lassan ideje elkezdeni a tervezgetést. Ahogy magunkat ismerem, február végén, az utolsó pillanatban fogunk elkészülni. Pedig csak babasarok lesz egyelőre, ahhoz viszont az egész házat át kell rendezni.

Lanett, örülök, hogy megvan a kórház és a doki. Egy gonddal kevesebb. :lol:

Csajok, nektek is a 22. héten kellett terheléses cukorvizsgálatra menni?

Kép

További szép napot mindenkinek! :D
share

Share :lol:
Sajnálom, hogy ilyen balul sült el az UH.
Nem tudom melyik kórházba jártok, de megnyugtatlak a János Kórház is kész diliház. A legutóbb mikor vércukron voltam, majdhogynem az ajtóban kezdtem vetkőzni egy röpke méhszáj kukkolós vizsgálatra úgy rohant a dokim tovább. Asszem' ez a legtöbb kórházban így működik.
Most hány hetes vagy? Nem csinálsz magadnak vonalzót?
Nekem a 26.héten kellett vércukorra menni.
Mindenki másképp tudja :oops:

Kellemes babasarok rendezgetést kívánok! :lol:

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Rozus, te még egyben vagy? :?: :?: :?: :?: :roll:

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Share!

Én a a 24. héten voltam és szerencsére nem volt olyan szörnyű mint vártam. Az eredmény is jó lett, a dokim szerint tökéletes a véreredményem, egyenlőre a vérnyomásom is.

Ami a 4d-t illeti szerintem menj el nyugodtan, hátha megmutatja magát. :shock: Lehet, hogy nem rajonganak az UH-ért, de bajuk sem lesz tőle. Az én férjecském is azt mondta, ne zaklassuk annyit szegényt, de hát a pasik ezt nem érthetik :lol: Szerintem a havi 1 kuksi sem olyan sok és azért ennél ritkábban van rá lehetőség.

Mi szombaton megyünk a Bababörzére, jön még valaki? Férjecském csinálja a Humana pavilont, úgyhogy végig ott leszünk. Mindenképp mentünk volna, de így, hogy ő kapta a munkát annyit bogarászhatok amennyit akarok anélkül, hogy a drágámat az őrületbe kergetném :lol:

Nektek nem hiányzik a táblázat? Szegény Chesti most biztosan nem fog ráérni foglalkozni vele - amiért irigyeljük is Őt . Én megpróbáltam , de csak addig jutottam , hogy elmentettem kép formátumban és xls-ben is, de nem tudok beleírni. :roll: Valaki esetleg nem akarja átvenni a dolgot?Vagy van rá ötlet, hogy miként oldható meg a probléma? Chesti, ha esetleg jársz erre, kérlek segíts!

Mi amúgy megvagyunk, Jázmin hercegnő kitartóan a bal oldalamat szereti - rugdalni.Nagyon vicces amikor egyszercsak megjelenik egy dudor a hasamon :lol: .

Zsókuci!

Remélem jól vagytok! Akár így, akár úgy!Gondolkodj pozitívan. Chesti is így indult hajszálra és látod, azért nagyon boldogok most. Amit a sors elvesz, azt egyszer vissza is adja, hidd el! :wink:
Persze még semmi nem dőlt el, Te csak arra figyelj, hogy veled minden oké legyen. A többi úgysem rajtad múlik.

Csajok!

Mi lenne, ha töltenénk fel pocak fotót, hetek számával, haskörfogattal, illetve, hogy 1 v. 2 baba van odabenn. Én nagyon kíváncsi vagyok a tieitekre is.

Kép
Kép
zuzmó

Sziasztok!

Most nincs időm visszaolvasni, csak gyorsan elmesélem, hogy okt. 27-én 13.28-kor megszületett Veronika 3150g és 52cm. Ma jöttünk csak haza, mert besárgult, de már jól van, rengeteget eszik, és rengeteg tejem van. Majd képeket is teszek föl.

Puszi

Rozus

KépKép
rozus

Rozus Drága!

HURRRÁÁÁÁ!!!!

Jó egészséget az egész családnak!!! Fotókat várunk!!!! :)
mot

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk ide is. Minden kismamit,kispapit puszilok, vigyázzatok magatokra és egymásra.

Rozus, GRATULÁLOK!!!

numato
numato

Rozus!!!!!

Nagyon gratulálok, és jó egészséget kívánok Nektek!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok Lányok és kispapák!

Na most akkor remélem harmadszorra fel tudom végre írni, mert eddig folyton kidobált a drága.

ROZUS!
NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK!!!!!!
SOK TEJCIT ÉS ÁTALUDT ÉJSZAKÁKAT!

Chesti!
Csodaszép a kislányod!
Ezek a szemek....

Zsókuci!
Nagyon sajnálom!
Azért még ne add fel, talán még van remény!!!!
Kitartás és nyugodj meg!

Velem csak az van hogy amióta bejött ez a rossz idő, majd szétesik a fejem úgy fáj.
Hétfőn és kedden émelyegtem, de ennél súlyosabb dolog nem lett belőle.

Na ezt most elküldöm és majd írok még egyet csak hogy nehogy ez is elszálljon.

lanett

Zuzmo,
az igazsághoz hozzá tartozik, hogy mi megbeszéltük Chestivel, hogy dobjak fel néha néha amíg ő odavan! Nos, én nagyon szivesen megcsinálom, csak eddig el voltam havazva, és nem akartam pofátlan lenni, hogy Chesti itthon van, és én teszek föl...Tudom, most nincs ideje, de ha gondoljátok, heti 2 X teszek én frissítést! :roll: :roll:
Vendég

Nos, próbáltam visszaolvasni, de senki nem írt(vagy én voltam figyelmetlen

Kép :oops: :roll: ), hogy mikor lesz UH, következő vizsgálat....
Valamint hiányoznak adatok, ki hol szűl, mikorra várható a naptár szerint....Ha ezeket elkülditek, máris kiegészítem, és frissítek!
Puszi mindenkinek!
Vendég

Sziasztok,

Megjött a késői látogató…:)

Először is:

Rozus anyuci,
NAGYON GRATULÁLOK VERUSHOZ! Amint lesz időd várjuk a képeket és a szüléstörténetet is :):)
Továbbra is sok-sok tejcit kívánok és jó egészséget mindkettőtöknek!!!! :D

Share,
Hihetetlen titkolózós a kis pocilakótok! :D Nem semmi ez a kórházas story, annyira nem így kellene ennek már réges-régen működnie. Hihetetlen komolyan…
Mi köszönjük jól vagyunk, rendben van a lelkem is már, elfogadtam ezt a helyzetet, persze csodálatosan boldogok vagyunk, hogy van odabent valaki, aki szépen növöget, úgyhogy ez is fantasztikus, így nincs okunk szomorkodni!

Viki,
Örülök, hogy mégis látlak! :D Tőled mikor kapunk poci-képet? :D Puszillak!

Zuzmó drága,
Örülök, hogy Te is és Jázmin kisasszony is jól van! :D Biztos óriásit nőtt már a pocid a topiktali óta, úgyhogy várjuk Tőled is a fotót! :D Amúgy támogatom (majd) az ötletet, bár a különböző alkatok miatt sztem elég felesleges a pocitérfogat, nem?
Amúgy köszönöm jól vagyok, minden rendben velem, már helyrebillentem lelkileg! :) Végülis egy kismami nem szomorkodhat :D:D

Lanett,
Háát, készülj, egyre több hányingerre számíthatsz mostantól :D De ne sajnáld, így is csodás ez az egész, nem? Én nagyon szeretem a terhességem minden percét! :D

Kriszti,
Nagyon köszi a táblát, aranyos vagy! :D

Képzeljétek, ma voltam először a védőnőnél!!! :D Nagyon kedves és aranyos a védőnéni, és képzeljétek, mint kiderült, Ő járt hozzám, mikor születtem!!!! :D Annyira jóóóóóó. Anyukámra is egyből emlékezett, és így mégjobban kedvelem :) ÉS, még a súlyomért sem cseszett le, csak annyit mondott, hogy egyek sok főzeléket, meg zöldséget-gyümölcsöt. Vérnyomásom tökéletes, és nagyon jó volt, hogy minden más papírt megkaptam a BMC-ből, így nem is kell egyelőre sehová mennem :)
Ja, és természetesen: KAPTAM TERHESSÉGI KISKÖNYVET!!!!! :) Ááááááááá, tök jóóóóó! És ma léptünk a 8. hétbe!!! :D

Puszi mindenkinek!!!

Kép

Kép
zsókuci

Hello Lányok és Mot papa!

Na tegnap este nem tudtam visszajönni, mert nem engedett.

Zsókuci kismamipajtás!
Örülök hogy már jobban vagy. Tényleg egy kismamának nem szabad szomorúnak lenni.
Ha csak az egyik marad majd meglátod az olyan stramm kiskölyök lesz, hogy majd kicsattan az egészségtől,elevenségből és csintalanságból kitesz majd 10-et. :wink: :wink:
Gratulálok a kiskönyvhöz!
Az én védőnénim egy fiatal csajszi, tök aranyos és ő azt mondta ráérek a 10. hét környékén.

Képzeld,tegnap meg ma már megint semmi hányinger. Pedig én úgy szeretném, mert az olyan "kézzelfogható" biztos tünet.
Mondjuk fejfájás változatlanul. De mostmár rájöttem hogy valszeg a fülemtől. Kedden hajmosás után kicsit jobban bedugtam a fülturkeszt mint kellett volna és mostmár csak arra a környékre koncentrálódik a fejfájás. Úgyhogy most elmegyek dokihoz és megnézetem.

Kriszti!
Adatok a tábliba.
Ha minden igaz 2007.06.23-án születik és Pécsen.
Köszönöm!

Share!
Nem semmi a kórházas sztorid.
Milyen kis szemérmes, biztos kislány :lol:
Azért remélem következő alkalommal végre kiderül.

Mindenkinek kellemes napot!

lanett

Szép jó reggelt Csajok!!!! :)
mot

Sziasztok!

Nem olvastam még vissza,de azt látom,hogy újabb kislány érkezett!

Megint 3 gyerekem van a héten,úgyhogy bocsi,ha ritkán vagyok!

ROZUS,NAGYON NAGYON GRATULÁLUNK!ÜDVÖZLÜNK VERONIKA! :lol:
JÓ EGÉSZSÉGET NEKTEK!
Andi és Máté
taptau

Sziasztok!

Rozus GRATULÁLOK VERONIKÁHOZ!!! Sok boldogságot a kis punishoz, várjuk ám a szülés történetedet :)
Időre jött a kislány tudta ő mi a jó neki :)

Kriszti drága tündér vagy, és azt hiszem tudom csinálni a táblát, mert Niki azért engedi anyucit is "szórakozni" :)
Az új excelt az adatokkal majd dobd át nekem lécci msn, vagy emilen:)
Gondolom az új helyed totál kifáraszt, de remélem jól érzed ott magad :)

Lanett :) nekem végig nem volt hányingerem csak az utolsó 1-2 hétben. Én mondjuk örültem, hogy elkerült :)

Zsókuci mami meg van a kiskönyv áááááááááááááááááá :lol: Örülök veled, te csajszi, akkor most hivatalos, kézzel fogható :)

Nikim nagyon megérzi ezt a szeles időt, meg az időjárás változást, kicsit nyüzsik vagyunk, de hála a jó égnek már megkülönbözteti a nappalt meg az éjszakát, igy este nagyon jókat alszik, eszik és már alszik is :) Megzabálom nem tudok betelni vele, egyre nagyobb elégedett mosolyokra húzza a száját, "oké minden jó lesz nekem itt a kinti világban is" :)

Itt van pár friss kép Lencsilányról :)

Kép Kép Kép
chesti

Chesti :)

Hát valami TÜNDÉRI a lencsilány!!!!

Milyen mellszívót használsz??? Mesélj!!!! :)
mot

Mot apuka :) Nem használok mellszívót és nem is szeretnék. Nem akarok ördögikörbe kerülni, hogy több legyen a kínálat mint a kereslet, és ne egyen cumisüvegből szokja csak a cicit, és hogy szívni kell nem csak nyelni :) Eleinte fájt a cicim ahogy lövelt a tej, és nem tudta mennyire van szükség, de úgy néz ki normalizálódott, annyit termel amennyi kell. :)
chesti

Chesti :)

Nagyon-nagyon ügyi vagy!!! Köszönöm a tanácsot!!!

Kellemes hétvégét Mindenkinek!!!

:)
mot

Sziasztok!

ROZUS SZÍVBŐL GRATULÁLOK!!! :lol: :lol:
Sejtetem, hogy már történt valami, csak a hírek nem értek ide. Túl nagy volt a csend. :wink: Majd, ha lesz időd, szüléstörténetre kíváncsi vagyok. Továbbra is sok-sok tejcsit kívánok!

Chesti, Niki továbbra is elbűvöl. Hogy lehet úúúgy nézni azokkal a szemekkel?! :)

Lanett, mindenki azt mondja, hogy biztosan kislány! Háát, nem tudom. Legkésőbb márciusban kiderül. :lol:
Fejfájásod enyhült már? Próbáld ki a Citromfű teát, nekem szokott segíteni enyhébb esetekben, és kismamák is ihatják.

Zsókuci! Gratulálok a kiskönyvedhez! :lol: Én napokig nézegettem, miután megkaptam, és el sem tudtam képzelni, hogy ez betelik egyszer. Aztán már pótlapokat kell lassan beletenni. :wink:

Zuzmó, jó szórakozást a Bababörzéhez! Mi nem bírjuk az ekkora tömeget, szóba sem került, hogy elmenjünk. Bevásárlóközpontba se szoktunk járni, csak, ha nagyon muszáj.
Örülök, hogy jó lett a vércukor eredményed! :)
Luca/Máté is baloldalt szeret lakni. Mindig érzem, amikor a kis fejét felnyomja.

Viki, neked is köszönöm a vércukros infót.
Nálunk a szirupos megoldás van divatban. Laborostól függ, hogy citromot lehet-e bele tenni. Remélem, szerencsém lesz! A 22. héten nem korai ez a vizsgálat? Lehet eltolom a 23. hét végére, az már majdnem 24. :wink:
Szolnok megyei kórházban történnek ilyen dolgok. Most a saját dokim vizsgált, így ez még tűrhető volt. 2 hete egy másik doki nézett, ő azt sem engedte, hogy a férjem bejöjjön!, és én sem nézhettem a monitort. Most a tömeg, a rohanás, a kapkodás borított ki igazán. Hiába tett meg mindent a dokim, éreztem, hogy ez így nagyon nem jó nekünk.
Van vonalzóm, de nem tettem be aláírásba (azt hiszem lehet), és sokszor elfelejtem frissíteni. :oops: Most küldök a kedvedért. :)

:lol: Megtaláltuk álmaink kiságyát! Újszülöttkortól egészen kamaszkorig használható. Amikor nagyobb a gyerek, akkor kell 1-2 kiegészítőt venni hozzá. http://www.stokke.hu/belso.php?inf=gy_sleepi
A Magyar utcában (Astoria mögött) lévő Dinoland boltban néztük http://www.dinoland.hu. Háát, az ára elég húzós (137.000 kiságy + matrac), de, ha belegondolok abba, hogy csak évek múlva kell hozzávenni ezt-azt és még sokáig használható, továbbá természetes anyagú az egész, már nem is olyan borzasztó (babaszobára nekünk most úgysem kell költeni). Majd meglátjuk. Mindenesetre beleszerettem!
És esett a hó is, amikor fent voltunk. Imádom a havat, nálunk pedig még nem esett.

Megyek vasalni. :? Sziasztok!

Kép
share

Chesti,
csodálatos a kis lencsilány..... Percekíg csak néztem....és csodáltam!!!Nagyon jó egészséget kívánok Nektek, és örülök, hogy hagy egy kicsit pihizni, levegőhöz jutni! Akkor mégsem leszel zombi???? :lol: :lol: Na, nem gond, jobb ez így, legalább tudod, nincs semmi gond...
Emailon küldöm a táblázatot!
Az új meló nagy kihívás, de ma már nagyon jól érzetem magam...Iszonyat sokmindent tanultam, csináltam a 2 műszakom alatt....Nem bántam meg, hogy váltottam!
Puszi nektek, és mindenkinek, én hamarosan apa mellé dőlök!
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat! remélem, születéstörivel is tudok majd jönni! Addig is egy pár kép gyorsan:

Kép Kép Kép Kép Kép

Puszi
Rozus

KépKép
rozus

Sziasztok!

Rozus,nagyon szépek vagytok!Pusszantás Veronika kobakjára! :lol:

Share,hát ilyen a magyar kórházhelyzet.De gondolj arra,hogy Luca/Máté jól van ( ez a lényeg) és pár hónap múlva már a karodban is lesz!

Zsókuci,gratula a kiskönyvhöz,így van ez már kézzelfogható!Én is folyton azt olvasgattam! :lol: Habár nincs benne túl sok minden,de mégis.......... :wink:

Chesti,ez a tündér már most mindenkit levett a lábáról! :lol: A szelet sajna Máté is megérzi,már előtte való nap nem lehet vele bírni! :cry:
Jaj,Chesti,ha óra,perc is szerepel a táblázatban,akkor küldeném a mienkét: 1.45
Köszi!

Lanett,fülednek jobbulást!

Viki,jó hogy mégis vagy!Nevek vannak már?

És ti,Lucia,nevek terén hogy álltok?

Zuzmó,hogy haladsz a barkácsolással?Én is nagyon szeretek ilyesmivel foglalkozni(nálam is szakmai ártalom)Csak a Máté mellett már kevesebb időm van!

Mot örülök hogy ti is jól vagytok!

Pusszantás mindenkinek!
taptau

Sziasztok, szép napot Mindenkinek! :)

Lanett kismami-pajtás,
Ne szomorkodj a hányinger hiánya miatt, nekem is egyre ritkábban van, és hála az égnek, mostmár bírok gyümölcsöt is enni, meg tejtermékeket, mert eddig sajnos nem ment, és emiatt nagyon szomorú voltam, hiszen korábban imádtam, és mert tudtam, hogy a Kicsinek kellene…
Jobbulást a fejednek-fülednek, ha már nagyon fáj, Panadolt vehetsz be. (ezt Wiegandt doki mondta)
Látom, ma te is beléptél a 7.hétbe!!! Tök jóóóó :D:D:D

Chesti-anyuci,
Igen, megvan a kiskönyv, annyira jóóóó :D Meg mostmár szorgalmasan veszem a Kismama magazint is, meg anyukám munkahelyére az egyik kollégája hozott egy halom régebbi újságot, és van közte egy csomó babás is, úgyhogy irodalommal most bőőőven el vagyok látva, és imádom is olvasgatni :D Niki drága egy kis tündér, azok az óriási szemek :D:D:D Látom férjecskéd is teljesen oda van érte!!!! :D

Share,
Hú, tényleg nagyon tuti az a kiságy… de hát az ára… Mondjuk, ha nem kellene annyi mindent csinálni nálunk majd a gyerekszobában, meg a mi szobánkban, akkor lehet, hogy meggondolnám, de így örülünk, ha mindent be tudunk szerezni majd a finisig :)

Rozus-anyuci,
Nagyon szépek vagyok! Jó látni, hogy ti is kis boldog család lettetek!!! :D Verusról várjuk azért még a közeli képeket is, meg a szüléstörit!
Addig is sok-sok tejcit kívánok!!! :D

Taptau,
Puszillak!! :D

Mi jól vagyunk, egyre álmosabb vagyok, de a hányinger már kezd alább hagyni. Néha fájdogál pocak, de tudom, hogy azért, mert minden alakul át odabent, így nem aggódom :D Ahogy írtam Lanettnek, már tudok gyümit, meg tejtermékeket is enni, így már jobb a lelki világom is :D

Na megyek, mert vár a főzés, meg egyéb házimunkák...
Pusszantás mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Chesti,

majd kérnék szépen javítást a táblában, most vettem észre, hogy a kerület nem jó, tehát a helyes: XVIII. ker. + a kórházhoz légyszi írd majd be, hogy: Jahn Ferenc.

Köszönöm szépen! :D

Puszika!

Kép

Kép
zsókuci

Rozus :lol:
Gratulálok a babához!

Zsókuci :lol:
Az igazság az, hogy nem nagyon csípem, ha fotóznak, de majd ráveszem magam valahogy egy szexi képre :lol: :lol: :lol:

...hol vagyok, hol meg nem vagyok, nemtom mi van a netünkkel..... :roll:

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Rozus tündériek vagytok :) Apa nagyon aranyos ahogy az orrát odadugta Verushoz :) Gondolom titeket is megvisel ez az idő, azért várjuk ám a történetet :)

Kriszti köszönöm a táblát, :) örülök hogy bejött az új melóhely :) szerintem is gyööönnyöörűűű szemei vannak lencsilánynak :)

Share hát igen, azt hiszem amugy minden anya oda van a saját babájáért, de ezekkel a hatalmas szemekkel tényleg nem semmi a kislány :)

taptau javitottam a táblában. Máté is nyüzsi az időre? Niki teljesen megkavarodik, a nappalok eléggé kifárasztanak mert szinte nem is alszik. 2 óránként enni akar.....hálaég az élszakák nyugik, olyankor 4 órákat simán átalszik. Nem értem, ennyire megkülönbözteti már a napszakokat?

Zsókuci mami téged is javitottalak :) Egyre jobban leszel majd meglásd, a 2. trimesztert imádni fogod :)

Viki amig vagy addig is örülünk neked :) Képet pedig tényleg mutathatnál :) Egy állapotos kismaminál nincs szebb hidd el :)

Nálunk tegnap meg volt az első ijedelem. A baby őr beriasztott...rohantunk, Zoli kikapta a kiságyból, de minden rendben volt...összeölelkeztünk hárman és csak sírtunk. Annyira megijedtünk :( Nagyon remélem ilyen többé nem lesz. Na megyek is lassan ébredezik Niki. Puszi mindenkinek
chesti

Sziasztok!

Zsókuci,örülök hogy jól vagytok!Tényleg a 2.harmad a legjobb időszak!

Chesti,hát igen, Máté is megérzi az időjárást.
Az nagyon jó ha már ennyit alszik éjszaka!Nekem a védőnő mindig azt mondta,hogy nem baj ha 2 óránként eszik napközben ,mert jól eltelik estére és hosszabb ideig alszik.Be is jött nálunk,remélem nálatok is így lesz,és 6-8 hetesen már csak egyszer ébredt éjszaka,majd fokozatosan ez is kitolódott. :lol:
Ja,mi pont ezért nem vettünk bébiőrt!Ismerősök lebeszéltek!

Pusszantás!Jó éjszakát! :wink:
taptau

Sziasztok,

Viki,
Várjuk a képet! :D Gondolj arra, hogy nem Rád, hanem a pocakodra vagyunk kiváncsiak :D:D:D (ami persze nem teljesen igaz :D:D)

Chesti,
Szegénykém, biztos nagyon ijesztő lehetett a bébiőrös riasztás… tuti, hogy én is nagyon bőgtem volna utána…
Várom is már, hogy belépjek a 2.trimeszterbe, akkor már kicsit meg is nyugszom, bár nem vagyok ideges most sem, de jó lenne már az első 12 héten túllenni… :)

Képzeljétek, hosszú hónapok óta, ma nagyon későn, fél 12-kor ébredtem... :oops: :shock: Jól meg is lepődtem, mikor az órára pillantottam :lol: :lol:

Puszika! Kép

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt Csajok !!!

Néhány fotót küldök így korán reggel, a vonaló készítés megváltozott, ha jól látom, a lényeg, hogy a 29. hét is be lett fejezve!!!

Minden rendben a Tündérekkel!!!

Kép
mot

Húúú eléggé szétesett a kép, de sajna nem nagyon értek hozzá!!!

Az eladó hordózó:

Kép
mot

És a csodálatos babakocsink!!!!! :)

Kép
mot

Rozus!!!

Fantasztikusak a képek!!! Jó egészséget az EGÉSZ családnak!!!!

Most eltűnök, de holnap bővebben jövök!!!!!

Kellemes napot!!!

Mindenkinek MILLIÓ PUSZI!!!!

mot

Chesti Drága :)

Milyen típusú a bébiőr????
mot

Szép jó reggelt Pocisok,Anyócák és Babócák! :lol:

Mot,szuper jó a babakocsitok! :wink:
taptau

taptau nálunk nem volt kérdéses, hogy legyen e babyőr, mert a tesóméknál is egyszer Levike nem vett levegőt, és csak az volt a mákjuk, hogy pont mellettük feküdt az ágyban igy gyors megrázták. Onnantól kezdve Levike velük aludt az ágyban.
Ikres barátoknál meg 1 hónapig állandóan figyelmeztetett az őr, mert "elfelejtettek levegőt venni" a picik. (valahogy igy magyarázták) Olyankor mindig meg kellett rázni a piciket.
Engem megnyugtat, és jobban alszom hogy be van kapcsolva az őr. Nem rohangálok állandóan a kiságyához :)

Mot cukik a csajok :) Ahogy látom nem szedett fel plussz kilókat :) ügyes kiscsaj mond meg neki :)
Nekünk AngelCare van, az alegjobb állítólag, a környezetünkben mindenkinek az van.

Én tegnap megmértem magam, és 4 kilót szedtem fel :) Ma megkérdeztem védőnénit tornázhatok e lightosan és iiggeeenn :) Mivel nem volt gátmetszésem és semmi komplikáció, és teljesen rendben vagyok :) Tök jóóóó :) Rubint Réka kismama tornájára :) Mintha megint állapotos lennék :)
Nikivel minden rendben a nagy ágyban imád aludni :) Na már megy a kényeztetés :)

Kép
chesti

Sziasztok csajszik!

Üdvözlet a legújabb kiscsajszinak!!! Rozus, gyönyörűek vagytok!!!

Chestikém, tünemény a kiscsaj, én is ilyet szeretnék! Lehetőleg azonnal. A bébiőr miatt ne aggódj, van amikor szimplán csak legurulna róla a bébik.

Share hát igen, kálváriák vannak. Mi magán UHra mentünk, igaz azért fizteni kellett, de megéri, alaposan átbogarászták őket, bár tény, hogy Gasztonyi dr. nem valami bőbeszédő, ezt Viki és Moték is tanúsíthatják. Majd még valamikor novemberben elmegyünk még egyszer. A 22. heti terheléses vércukor szerintem korai, a 24.-28. hét között javasolják. Ugyanis nem biztos hogy kimutatná az anyagcsere-zavart. Mi majd a 26.-27. héten megyünk, és ha minden igaz, próbareggelit kell ennem (1 Zsemle + 1 kefir). A Clexane adagja a súlyodtól függ, általános szabály, hogy 10 testsúlykilogrammonként 0,1 ml kell. Hatalmas pocakom van, de még mindig nem vagyok 60 kiló, úgyhogy én még a 0,4-est szúrom. viszont a héten megyek dokinénihez, lehet ő is felemeli. Majd teszek fel pocakképet. :) :) Te hogy bírod szúrni? Nekem egyre nehezebb... Már mindenütt erek vannak a hasamon.

Zsókuci, szomorúan olvastam soraidat, de végül örülök, hogy ilyen jól kezeled a dolgokat. Le a kalappal! Valószínűleg én is így próbálnám csinálni. Nagyon ügyes vagy!

Mot, kedvesed tényleg nem sokat változott!! Gratula és üdvözlöm!

Zuzmó, örülök, hogy jól vagytok. mostanában én sem viszem túlzásba az írást. :( :(

Viki, mégis van netetek? Mikor jössz legközelebb a János Kórházba? Egyszer összefuthatnánk..

Taptau, nem felejtettem ám el utánanézni kérdésednek, írok privátlevelet. Neveink már alakulóban, bár egyelőre puncisnak meg kukisnak hívom őket.

Legyetek jók! Mindenkinek további szép estét!

Lucia
lucia1

Sziasztok! :D

Csak gyorsan benézek, mert vacsit kellene csinálni az éhező férjnek. :lol:
Szombaton voltunk a börzén, hát jó sokan voltak, el is fáradtam, de megérte mert tudtunk venni babakocsit is meg hordozót is egész jó áron. :shock: MAjd teszek fel képet róla. A babakocsit 15E- ért vettük, de ennek ellenére nagyon jó állapotban van, hasonló mint a Mot családé, csak nincs hozzá pelenkázótáska. A hordozót pedig 5E-ért sikerült szerezni, ez is tök jó, egy picit fel kell majd újítanom, de ezzel sem lesz gond, varrok rá csajos huzatot, most ugyanis sötétkék és sárga színű. Aranyos, de szerintem nagyon fiús. :roll:

Még az ingyenes 4d-s UH-ra is sikerült bejutnom, hát valami fantasztikus volt. :D Utolsó előtti voltam és lehet, hogy addigra Jázmin is elfáradt, de végre most nem ugrált UH közben, hanem hagyta, hogy körbenézzük. Még mosolygott is és nagyon szépen lehetett látni az arcocskáját :D Elfogult vagyok, tudom, de szerintem olyan szép....Természetesen teszek fel róla is képet, megkaptuk dvd-n az egészet.

Egyenlőre ennyi, pusszantás, majd még jövök.

Kép
Kép
zuzmó

Chesti,hát ebben az esetben én sem gondolkodtam volna,hogy legyen-e vagy sem!
Nagyon szép lett a vonalzótok! :lol:

Lucia,köszi és örülök hogy jól vagytok! :lol:

Zuzmó,nagyon jól vásároltatok,ez igen! :lol:

Pusszantás Posisok és babócák!
taptau

Jaj,hát elfelejtettem mondani.Képzeljétek a Máté egyedül állt néhány másodpercig,alig hittem a szememnek .Amikor látta,hogy mennyire örülünk neki,produkálta magát és még néhányszor megismételte!
Nagyon édes pofa volt! :D

Jó éjt!
taptau

Sziasztok,

ide már csak holnap írok, mert elfogyott az energia, most írtam egy kisebb litániát a másik topikba :D

Mi jól vagyunk, csak ülve alszom el, ha itt maradok még sokáig :D

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt Mindenkinek! :)

Továbbítom Kedvesemnek a bókokat, azért "néhány" kiló felugrott, (ugye a szuri se volt hatástalan), de szerintem sem vészes!!! Már a félmaratont tervezi jövő szeptemberre!!!

Chesti Drága :)

Angel Care a terv nálunk is!! Köszönöm a megerősítést!!!

Mi a véleményetek a babamérlegről????? Érdemes???

Mindenkinek millió puszi!!!!

mot

Sziasztok!

Rozus, nagyon szépek vagytok! :D Majd, ha lesz időd, további képeket is tegyél fel. Biztosan sokat változott azóta a kismanó! :)

Chesti, v.szeg én is halálra rémültem volna! De inkább több hamis riasztás, mintsem, hogy baj legyen, nem igaz?

Lucia, én eleve 60kg fölött kezdtem a terhességet, azóta kb. 5kg jött fel így félidőre. Szerintem, tovább már nem fogjuk emelni. Legalábbis nem tervezem, hogy 80kg fölött fogok járni. :wink: :wink:
Nekem is látszanak már az erek a hasamon, egyre jobban. Most már fentebb adom, és mindig kinézek két ér között egy alkalmasnak látszó helyet. Még nem találtam el szerencsére egyszer sem eret. És mióta fent szúrok, nem szokott belilulni.

Uh-val az a helyzet, hogy nálunk kizárólag a megyei kórházban készült uh-t fogadják el hivatalosnak. Tehát, rá vagyok kényszerülve. Persze a 16. héten voltunk a magándokimnál "nemhivatalos" uh-n, és az nagy élmény volt. Azt azonban nem szeretném, hogy csak az én lelkecském miatt kétszer zaklassuk a babát (egy uh a rendelőben a mamának, egy uh a kórházban a kiskönyvbe). Lehet, azt mondjátok, hülye vagyok, és tudom, hogy semmi baja nem lesz, de akkor is úgy érzem, hogy utálja a gyerek. A megnyugtatásunk miatt azért még v.szeg elmegyünk egyszer pluszban a 24. hét körül. :wink: De akkor már inkább 4D-re.
Én is korainak tartottam a 22. héten a terheléses cukornézést, ezért kérdeztem rá. Lehet, hogy csak a beutalót adja ide a védőnő? Na, mindegy. Majd nem fogok ráérni elmenni a 24. hétig. :wink: :wink: Mit tud velem csinálni? A vizsgálat meglesz, és ez a lényeg.

Zsókuci, most még időben vagytok. Igaz, télen nem a legszerencsésebb a felújítás, de, ha panelben laktok, akkor simán kivitelezhető. Én úgy vagyok vele, hogy a legszükségesebbeket mindenképp beszerezzük, aztán majd meglátjuk. Ez a kiságy is inkább álom, mint nélkülözhetetlen tartozék. :)

Zuzmó, nagyon jó vásárt csináltatok! :lol: Hogy bírtad a tömeget? A képekre kíváncsi vagyok.

Taptau, gratulálok Máténak a nagy tejesítményhez! Annyira csípem, amikor diadalittasan körülnéznek! :lol: :lol: Tanár v. képzőművész vagy (a kézműveskedés miatt kérdezem)?

Mot-Kriszti! Nekem tetszik a pocakos fotó!!! :) Nem tudom, hogy nézett ki Kriszti terhesség előtt, de egyáltalán nem durva most, és nagyon jó az a kerek pocak. :wink:
Babakocsi szuper! Gyanítom, hogy Ti nem fogtok vele vonatozni. :wink:
Babamérleg: most úgy gondolom, hogy nem akarom magam naponta azzal stresszelni, hogy hány grammokat evett. Hetente van kötelező mérés, ha jól tudom, számomra az is elég lesz.

Lanett, veled mi újság?

Nagy élményünk volt tegnap! Luca/Máté akkorát rúgott a hasamba, hogy a takaró is megemelkedett. :lol: :lol: Gyorsan odahívtam apát is, még ő is kapot 1-2-t a tenyerébe. :wink: Ez volt az első kívülről is látható megnyilvánulása. V.szeg az elöl lévő méhlepény miatt van az, hogy akkor érzem igazán, ha egészen fent helyzkedik el a köldökömnél. AMikor lent van, csak tompán érzem a matatását. Úgy képzelem el, hogy a méhlepény szépen leszigeteli a rúgásokat.

Teszek fel én is képeket, de majd külön hsz-ben.

Szép napot!

Kép
Kép
share

Kép Kép

Kép
Kép
share

Hello Lányok!

Megjöttünk az Uh-ról!
1,26 cm a gerince látszik a feje, a gerince és a keze.
Dobog a kis szíve, 140-et ver percenként. Olyan boldog vagyok! Olyan szép! Itt van előttem a kép, frissen vett keretben és folyton azt nézegetem. Most már azért van mit látni rajta, mostmár egy kisember. Előre van hajtva a kicsi buksija és a keze majdnem eléri az állát. Hihetetlen!
Ma Szűcs doki vizsgált meg, mert Konc doki egész héten szabadságon van. Nagyon aranyos volt. Bejöhetett a férjem is és ott nézegette a doki mellett a monitort.
Odaadott minden papírt, hogy vetessem fel magam terhesnek, úgyhogy holnap megyek a védőnénimhez.
2 hét múlva kell mennem újra, Szűcs doki azt mondta hogy készüljek fel hogy az lesz az utolsó alkalom, és átadnak az illetékes dokinak akinél szülni is szeretnék.

Most még 2 hetem van molyolni, mert ugye behozták ezt a szarságot, körzeted szerinti kórházba kell szülni és ott is hogyha az ügyeletes orvos nem jó és behívom a saját dokimat akkor ki kell fizetni a szülés 30%-át. Nem fizetünk még eleget? Észbontó!!!!!!!!
Se a körzetem szerinti kórházzal nem vagyok kibékülve, de esetleg ott még ott lenne a régi dokim akit még bírok, de pláne így nem hogy nem garantált ő lenne velem.
Szóval most 2 hét alatt dönteni kell és ki kell okosodjam erről a sz@ros rendeletről illetve a lehetséges kiskapukról.

Taptau!
Ez igen! Gratula Máténak!
Nagyon ügyes! :D Nemsokára úgy elindul hogy csak na!

Share!
De édes kis pocód van!
de jó, hogy Luca/Máté már így rugdos! Én is alig várom már hogy mocorogjon!

Chesti!
Hát elhiszem hogy megijedtél.
Szóval akkor most köztetek alszik a drága? :lol:

Zuzmo!
Nagyon ügyesen bevásároltál!
Tök jó lehet egy ilyen bababörze.
Ez hányszor van egy évben és mikor lesz legközelebb?

Mot!
Tetszik a babakocsitok!
Kedvesednek pedig nagyon szép pocija van!
Ha adhatok egy tanácsot babamérleg ügyben. Szerintem otthonra felesleges. Teljesen elegendő a heti 1szeri mérés, mert akkor csak stresszelnél rajta, hogy most mér' csak ennyit evett és stb,.....

Zsókuci kismamapajtás!
Remélem minden oké! Majd írj!

lanett

Lanett :)

Köszi a megerősítést!! És nagyon-nagyon örülünk Nektek!!!

mot

Sziasztok!

Na hát próbálunk rendszert belevinni az étkezésekbe Nikivel. Nem válik be az igény szerinti szopizás. Hülyeségnek tartottam én is hogy 3-4 óránként adjak neki enni, kivétel amikor 2 óránként :), de oda kell figyelni mennyit eszik.
Itt jön a mérleg dolog Mot
Nem akartam mérleget, hogy ne idegesitsem magam ahogy Lanett is írta mikor mennyit eszik, most miért csak ennyit stb...de a kis lencsilány kiderült hol csak 30at eszik hol meg 80at, és ez nagyon nem jóóóóó. Mert hol csak elteliti magát az előtejjel utánna 1 óra múlva üvölt jogosan hogy éhes akkor megint csak evett 40et, aztán hirtelen rá 90et és attól meg megfájdult a hasa....szóval nem vagyok rákattanva a mérlegre de igy legalább tudom hogy mennyit eszik, és belőttük a 70-80at. Azóta úgy néz ki lekopogom, de annyira nem fáj a pocikája, ezt addig kell csinálni amig magától be áll rá.

Lanett akkor most örülten boldog lehetsz, tényleg aranyos amikor már felismerhető kis emberkét látsz :)
Hát ez a kórházasdi nagyon elszomoritó dolog....:(

Share alakul a poci :) Rugdosás egyre jobb lesz :)

Taptau úrristen már elindult a felállás felé? :) Már ekkora? :) Gondolom hogy megállt benne a levegő, mikor majd Niki is itt tart majd hhhűűűű :)

Zuzmó várjuk a képeket :) Jól eltüntél :)

Lucia hát te is gyakrabban nézhetnél felénk :) Hogy vagytok, pociról mikor raksz felképet, nagyon kiváncsi vagyok rátok :)

Holnap nagy nap lesz :) Beöltöztetem Nikit a bundazsákba és kiállok vele az ajtóba 5 percre :) holnapután 10 percre és igy tovább.... :) lassan mehetünk sétálni :)
Na megyek ébredezik a kiscsaj :)
chesti

Szisztok!

Szégyellem magam, :oops: elfelejtettem gratulálni Rozusnak a lánykához, ezúton szeretném pótolni.

Rozus! Nagy -nagy gratula az egész családnak és erdményes szopizást, nyugodt éjszakákat! Puszi nektek.

Hát megpróbáltam lefényképezni a babkocsit, de a hülye elemek éppen most merültek le, :evil: úgyhogy amíg fel nem töltődnek addig nem tudok fotózni, talán majd este sikerül.
Akkor lesz pocikép is. :wink: A dvd-ről képtelen vagyok kikockázni a képeket, pedig annyira jók :? , úgyhogy egyenlőre felteszem azt amit külön kinyomtattak nekünk. Nekem nagyon tetszik, olyan az orra mint az apjáé.

Kép

Kép

Egyenlőre ennyi, este még próbálkozom. Addig is puszi mindenkinek.

Kép
Kép
zuzmó

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?