Sziasztok!
Jól lemaradtam én is! De nagyjából átolvastalak benneteket.
Bala zabálni való
A pumpás kép szuper, de a gondolkodós sem semmi
VAjo mi járhat ilyenkor a kis agyacskájukban, kíváncsi lennék rá!
Edus, szuper a családi fotó, édesek a srácok, és a műszemgolyó se semmi! Gondolom a kölkök fetrengtek a röhögéstől, mikor előszőr meglátták!
Zsóka, kitartás a hozzátáplálással, nálunk 2 hétig tartott, amíg Zsombi hajlandó volt a tápszert elfogadni, mondjuk a gyümölcslevet rögtön elfogadta
Tengap próbáltam előszőr a főzeléket (krumpli+répa) hát fintorgott ő is rendesen, de azért több mint a felét megette
Utána persze üvöltött a cumiért, de nagyon keveset evett, tutti orálisan fixált!
Viszont hál isten nem kavarta meg a pociját, amitől kicsit paráztam, mert 3 hónapos koráig rettenetesen hasfájós volt.
Sikerült vennetek autósülést?? NEm semmi hogy kinőtte az 1 éveset! Tulajdonképpen mekkorának kell lenni egy 1 éves gyereknek?
Panni, hát nem semmi hogy a kicsi állandóan foglalkoztat. Különben mikor korábban írtad, hogy állandóan felkel a kicsi, gondoltam rá, hogy lehet, hogy nem eszik eleget, vagyis, hogy épp hogy csillapítja egy rövid időre az éhségét, aztán megint éhes lesz, nem tud igazán jól lakni. De nem akartam írni, mert nem akarok beleszólni, csak nálam Zsombi ugyanezt produkálta, és mióta adok neki tápszert valóban 5-ször eszik 1 nap és nyugodtan alszik napközben is
sokkal jobb a kedve is
De lehet, hogy nálatok más a helyzet, lehet, hogy Márk ilyen sűrűn evős babuci. Milyen tejpépet kap? Ez miből van? NEm tápszert kell neki adni?
Topik téma: valóban annó így döntöttünk, hogy szétválasztjuk. Bocsi, de én már néha azért nem írok, mert nem értettem miről van szó, most látom, hogy a másik topikba is írtok. Nekem kicsit kavarc ez így , de mint Mircike írja én sem a legsűrűbben írók közt vagyok, legalább is nyáron. Lehet, hgoy akkor 1 topik is elég lenne?????
Mircike, édes ez a pánik szituáció, bocsi, de muszály volt mosolyognom rajta - asszem azért, mert maga az egész várandósság, meg a pici babák olyan édes dolog
és hogy "majdnem lehagytad" pedig gondolom, pörög rajta az agyad ezerrel! Hát kiváncsi vagyok! Mindenképpen írd meg, izgulok!
Na majd jövök még!
judy