Új privát üzeneted érkezett!

Szabus,

a Mecsek teát már én se azért adom mert, fáj a hasa.
gyógynövénytea, úgyhogy baja nem lehet tőle.
Én még csináltam azt is, hogy gyümölcslevet felhígitottam vízzel, azt is szivesen megitta.
Pl. ha lereszelsz egy almát és kinyomkodod a levét, adsz hozzá forralt vizet.
vagy lehet kapni üvegben Hippes, vagy Kecskeméti, de van Szentkirályi bébi gyümölcslé is.
Én azt is higitva adom neki.

Hát nekem elfogadta cumisüvegből és nem zavarta be a szopit se.
Ami igaz az igaz, egyféle itatócumit fogad csak el, megpróbálom lefényképezni.
Ez Nukkos.

Nem tudom mennyire látszik.
Az itatópoharat leginkább rágcsálja, de én próbáltam pohárból itatni, kicsit bénán de sikerült neki.
Olyan pohárból próbáld aminek kifelé hajlik a szája.
(pl. régi fajta kávéspoharak), de nekem pl műanyag poharam van ilyesmi.

Nem tudom mennyire tudtam segíteni :wink:

puszi

Kép
Kép
Kép

Kép
gombocka

Bocs, hogy belekotyogok.
Gombócka, ennek a cuminak van vmi spec. neve? Bárhol lehet venni? Nekünk is gondjaink vannak ugyanis a cumisüvegből ivással. Hol iszik onnan, hol nem. De inkább az utóbbi :) Hátha ez a cumi segítene.

Kép
szeee

Nincs különösebb speckó neve,
Nukk márkája van, és 6 hós kortól, itató szilikon cumi.(van 0-6 hóig is, az kisebb méret)
VAgyis ez nem olyan cumi, hanem ami a cumisüvegre való. Mi annak a neve? Szóval értitek ugye?
Én az Europarkban vettem, ha szeretnéd viszek nektek.
Úgyis kell majd mennem az Europarkban, mert ma elhagytuk az egyik cumiját és csak a Nukkosat szereti.

Kép
gombocka

Ja, egyébként ott az Elefániban is láttam. Most jut eszembe. Ott is vannak Nukkos dolgok pont a bejárati ajtóval szemben. :lol:
Remélem jól emlékszem! :wink:

Kép
gombocka

Gombócka,
Köszi. Lehet, hogy holnap megnézzük az Elefániban.

Kép
szeee

Halihaó,
sehol senki?
Én is megyek aludni, mert nagy nehezen sikerült elaltatnom Mincsit.
Elkapott engem is az álmokór...!

puszi

Kép
gombocka

Sziasztok!

Én itt vagyok! Vettem NUK cumit az Elefániban. Hát eddig nem jött be. Negyed órát szórakozott vele, és összvissz 10 ml-t sikerült innia :shock: De azért még próbálgatom. Vettem 6 hó felettit is, lehet azt kéne adnom neki??? Ja és vettem teást és tejest is a biztonság kedvéért, a tejesből adtam neki gyümilevet, mert az sűrűbb. Láttam, hogy van főzelékes cumi is. Létezik, hogy vki cumisüvegből ad főzeléket????? :shock:

Töltöttem le filemegosztóról Halász Juditot, meg babazenét. Tök jók. Főleg H. J. Egész délelőtt rá csörögtünk a Melindával :lol: Úgy elfáradtam, hogy csak na... :lol:

Anna,
remélem csak a költözködés miatt nem jelentkezel!

Jók legyetek:
Szilvi

Kép
szeee

Sziasztok!

Gombócka, köszike a segítséget! Próbálkozom majd. Tegnap előtt Anyu evett almát, és Zazi kinézte a szájából, úgyhogy a gyümipréssel csináltam neki levet, több mint egy deci volt. Akkor még nem tudtam ezt a higítós dolgot, így kanállal (jobb híjján) adtam neki, és képzeljétek, bevágta az egészet ahogy volt! Féltem, hogy fog fájni a hasa, de semmi! Ma kezdtük a banán bevezetését, elég keveset adtam, de sztem megevett volna egy fél banánt. Így egy negyedet se kapott, kb. 3-4 kiskanálnyit mertem elsőre.

Tegnap Apuval voltunk Bernecebarátiban (ott van nyaralója) és egész nap sétáltunk az erdőben, Zazi meg aludt folyton :-) úgy elnyomta a levegő. Nagyon klassz volt, emiatt nem is tudtam írni nektek, későn jöttünk haza, és Született feleségek is volt.

Nézi vki? Lenne egy kérdésem! A néger nőci, akinek a fia most kiszabadult, az egyik részben talán egy orvosnak, vagy nem tudom, kinek mesélte, hogy a férje úgy megverte a gyereküket, hogy meghalt, mert leöntötte az új szőnyeget, vagy mi volt ez ????? Már nem emlékszem, ti tudjátok?

Puszi
szabus

Sziasztok!

Totál depi vagyok mostanában, remélem nem komoly... :cry:

Szabus,
Én is szoktam nézni a született feleségeket, sőt, a kb. 5 műsorból, amit szoktam nézni ez az egyik. Hát én erre így konkrétan nem emlékszem, amit kérdezel... :oops:
Amit nagyon szeretek még az a Szívek szállodája. Szoktátok nézni? Az m1-en adják, már a sokadik évad megy.

Irigyellek, hogy Zalán ilyen jól eszi a gyümölcsöket.
Bár most vettem ÜVEGES Kecskeméti őszibarackot, tiszta hülye vagyok, de már nem tudtam mit kitalálni, mert semmit nem szeret igazán. Ezt meg ette a kis huncut. Csak úgy nyúlkált a kanálért, hogy tegyem már a szájába. Jó fej, 1 üveg árából egy kiló rendes barackot tudnék venni, de az nem kell...
Mindegy. Lényeg, hogy az esti szopi előtt kapta, ráevett és csak 1x kelt éjjel!!!! Ezt nagyon tudom értékelni. :D

Csajok,
Senki sincs mostanában itt. Most akkor a talival mi van???? Szabus, Anna még nem nyilatkoztatok.

E heti kedvenceim.

Kép nagggyon lazán bokszoló szerkóban :)
Kép húsgolyó Toka-Yoda apával :D

Kép
szeee

Szeee, ez a Toka-Yoda duma nagyon jó! :D :lol:

Miért vagy depi??? Én télen szoktam bedepizni, régebben még gyógyszert is szedtem, de a terhességem alatt, meg most szopi miatt nem fogok, remélem, hogy megúszom majd valahogy!

A talira írtam, hogy dumcsizzátok meg, és ha fix, akkor próbálok majd fuvart szervezni magamnak! Vagy lemaradtam, és már lefixáltátok????

Puszi! Ja, a Sz. Feleségekben meg lehet, hogy csak álmodtam ezt a részt????? Mert rajtam kívül senki nem emléxik erre.... Asszem hülye vagyok! :oops:
szabus

Sziasztok!

Ne haragudjatok,hogy ritkán jövök,de olyan jól elvagytok nem akartam "belepofázni".Olvasgattalak azért....de mire odakerültem volna,hogy sikerül írnom,addigra meggondoltam magam.Tegnap délután lett volna egy kis időm,erre nem működött a drága,szóval gyorsan pótoltam a blogomban az elmaradást,szokás szerint ott is mindig el vagyok maradva.Mindig vaahol pótolok valamennyit,igaz egész nap a gép előtt ülhetnék,ha mindent be akarnék pótolni,ahol el vagyok maradva.
Mostanába nagyon összejöttek a dolgok amúgy is,rengeteg a tennivalóm,......készülni kell Dávid szülinapjára,táppénzt intézem,mert lejár a Gyedem,angolra járok egy héten kétszer,fényképész,akkor védőnéni,hétfőn laborba voltam a kórházba,most hétfőn uh-ra megyek ugyancsak a kórházba,szóval sorolhatnám még.....

Változatlanul kedvellek titeket,de már régebben is írtam,hogy kilógva érzem egy kicsit magam.Ti ezt természetesen nem éreztetiktek velem,sőt....,de akkor is most úgy éreztem,hogy nem tudnék érdemben hozzászólni a témához. A véleményemet a babócákról meg ismeritek,és nem akartam kismilliókétszászezredikszer is leírni,hogy mennyire aranyosak a képeken.(Pedig ezt gondolom!)

Én október 12-én 10 kor ott leszek a talin.Eddig úgy néz ki.
köszi a címet Szilvi,remélem könnyen odatalálok.
Nagyon édi a kis Melinda a bokszoló szerkóba,és olyan kis husi,tök édes. :)
És ne depizzél,süt a nap,alig sárgulnak még a levelek,nézz rá a gyönyörű kislányodra......
Küldök neked egy napocskát,hogy felvídítson!!!!
Kép

És Gombócka,tényleg 14-én megyek a doktor úrhoz,honnan tudsz te erről :wink: Kép
Akkor lehet,hogy ott is összefutunk...

Szabus!
Én is régebben néztem a Született f.-et,de mostanában nem ,pedig tényleg jó ,de mostanában meg áttértem a Szőkésre,és nekem egy sorozat bőven elég a hétre. :shock: :D
Én a Losttal voltam,így,de ezt a második részt még egyet se láttam :(

NA mennem kell,mert leszakad a hátam,tegnap délután óta annyira fáj,hogy alig bírtam felkelni,nem tudom mitől van,de iszonyatosan rossz :cry: és nem szurdogál vagy ilyesmi,és nem a derekam,hanem bal oldalon fent a hátam (a tüdőmnél kb.) és folyamatosan fáj,de nagyon.Ilyenem még nem volt.
A fekvés se jó,de egyelőre nem tudom mit csináljak....

Puszi:Ildikó
ilgya1

Szabus,
Bevallom, a Toka-Yodát nem én találtam ki, de annyira tetszett, hogy ez lett Melinda egyik neve... :oops: A Rotyi, Rotyó-Motyó, Bubu, Bubó, Guriga, Tündérbogár, Törpicúr, Húsgolyó...stb. mellett :lol:

Sztem azért vagyok depis, mert nagyon-nagyon rég nem aludtam ki magam rendesen, meg nagyon-nagyon rég nem voltam sehol "szórakozni". Persze nem úgy gondolom, hogy gyerek nélkül, hanem úgy családilag vhol. Be vagyok ide szorulva a tizennyóckerbe :evil:

Köszi Ildikó, aranyos vagy :D
Nem értem, hogy miért érzed magad kilógva????? Komolyan.....
Masszíroztasd meg a hátad az Uraddal :D
Nekem a múlkor 1 azaz EGY HÓNAPIG fájt a nyakam és a vállam között lévő rész... Úgy kezdődött, hogy elaludtam, ilyen előfordul, de nem akart helyrejönni. Ez ugye ált. 1-2 nap alatt rendbejön. Nekem 1 hónap volt. Sztem hozzájárult, hogy folyamatosan cipeltem a gyereket és nem tudott regenerálódni az izom. Pedig a párom minden nap masszírozta. Már majdnem orvoshoz mentem vele.

Annát mindenképp meg kell várnunk, hogy jó-e neki a tali, mert ha nem, akkor el kell halasztanunk, nélküle nem tartjuk meg... Végül is ő kezdeményezte.

Sziasztok,
Szilvi

Kép
szeee

Szaisztok!

Nekünk is jó a 12-e!
Anna, reméljük nektek is és Szabus is be tudja szervezni a fuvart! :lol: :lol:
Nekem is volt depis időszakom. Jól meg is kaptam a páromtól, összevitatkoztunk valamin, erre azt mondja nekem:
-pszichológushoz kéne menned.
Na én erre:
-nem pszichológus kell nekem, hanem egy szabad délután.

Na azóta 1 héten 1-szer van pár szabad órám délután, amikor elmennek valahová. :lol:
Mondjuk legutóbbis ablakot pucoltam. :roll:

Ildikó,
erről nem akarok hallani mégegyszer!
kÖZÉNK TARTOZOL ÉS KÉSZ!
imádunk!!!!!!
Fentebb írtad valahol hogy 3 hét múlva mész és az kb. addigra esett.
Én 11-re megyek, meg viszem az egyik kolléganőmet, mert ő is babát vár, de akihez járt doki, nem vállal szülést.

Szeee,
na ugye-ugye. Jobban ízlik nekik a bóti bébikaja.
Nálunk most kezdi elfogadni amit én csinálok neki...

Képzeljétek a héten már adtam neki joghurot meg túrókrémet.
Imádja. Olyan édi.

Tényleg, ti hogy oldjátok meg az otthoni kaját? Minden nap főztök?
Nekem nem kell főznöm, csak nagyon ritkán, a párom hoz haza kaját.Nem is tudom mikor tenném. Éjszaka?

Szerencse, hogy a Mincsi kajái még hamar kész vannak.

Tegnap azért nem jöttem, mert elaludtam délután a Mincsivel. :oops: :oops: :oops:
3 és fél órát aludtunk együtt.
És arra ébredtem, hogy valaki bámul. A Mincsi volt. Utána meg mosolygott. Hát azt hittem megzabálom.

PUSZI

Jó 7végét mindenkinek.

Ja, nektek mi a véleményetek a bébikompról?
Én eddig csak rosszat hallottam róla. Csak azért kérdezem, mert tegnap a párom hazaállított egyel! :shock:

Kép
gombocka

Szeee,
ugyan ilyen csempénk van, csak kék...

MElinda annyira édi a hurkáival.
Mincsink sose voltak ilyenek. :(
Felöltözve nem is látszik rajta, hogy Húsgolyó! :lol: :lol:

Kép
gombocka

Sziasztok!

Tudtam,hogy ezt fogjátok írni,és tényleg nagyon köszönöm,de tényleg.......,nem is akartam leírni,mert tudtam,hogy ez lesz a reakció,ismerlek,hogy milyen édesek vagytok....
Olyan szempontból lógok ki,hogy nekem 2 évesem és pocaklakóm van. (azért örültem volna Nikinek,és annyira sajnáltam,hogy így alakult ez a dolog) nektek meg pár hónap különbséggel,de azonos korúak a babóitok,és végül is ugyanazok a gondjaitok,örömeitek.(És ez így van rendjén!)
De természetesen azért hozzátok tartozok,és én is nagyon kedvellek Titeket.

Szeee!
Tényleg ki kell mozdulni,akár gyerek nélkül is egy fél óra-órára,olyan energia tartalékok tudnak felhalmozódni,hogy csak csodálkozik az ember...nem hittem el én se,nem is gondoltam volna,hogy ezentúl Dávid nélkül fogok tölteni akár 10 percet is,főleg ilyen picinek,de nagyon jót tesz. Próbáld ki,ha van rá módod,vigye el az apukája vagy anyukádék vagy anyósod,de akár a barátnődet is megkérheted,és ha nem is csinálsz mást csak "ablakot pucolsz :wink: " akkor is jobb lesz. :wink:
Vagy esetleg menj el sétálni az is nagyon jó!

Tényleg jót tett a masszír,remélem este se fog fájni,de akkor megint jöhet a jó kis masszás...... :wink: lehetséges,hogy nálam is arról van szó,remélem,hogy nem fázott meg,mostanában mindig olyan melegem van......sose öltözök fel rendesen és éjjel is inkább a lábam, között van a paplan,mint rajtam. :roll:

Persze várjuk meg az Annát a talival,én is úgy gondoltam....

Gombocka!
Én 9-re megyek szombaton,úgyhogy nem fogunk szerintem talizni
:( :( :( de hátha összejön 12-én . :D
Már kezdtem gyanakodni,hogy te vagy a doktor úr lánya vagy mit tudom én :D :wink: és azért vagy ilyen felvilágosult, de akkor ezekszerint megint nekem volt emlékezet kiesésem,hogy nem emlékszem,miket írogatok.

Én nem főzök mindennap,csak minden másnap,ez is átlagos,mert sokszor kapunk kaját anyóséktól (persze én is szoktam adni) és akkor van mikor egy hétig se kell főznöm. :roll:( Van előnye is,hogy egy udvaron lakunk....)
Mondjuk kettővel nem tudom,hogy fogom megoldani,de abban reménykedem,hogy pont az ünnepek alatt lesz gázosabb a helyzet,és akkor általában a párocskám drága is itthon van,ő meg egy konyhatündér...
Esetleg rendelni lehetne még,sok helyről lehet és nem drágább,mintha te főznél mindennap,sőt azt az időt a Mincsitől veszed el....nekem azzal csak az a bajom,vagyis nekem nemis annyira,de a páromnak az adaggal van kifogása,ő meg elég nagyétkű.Pedig én simán bele mennék....
Meg szerinte úgyis itthon vagyok egésznap,most miért nem tudok főzni??? :roll: :evil: :evil: :evil: ettől mondjuk a hajam égnek áll sokszor......

Hú ,a bébikompról én nem sok jót hallottam :oops: persze sokan használják,és meg vannak elégedve, nekünk nem volt......mondjuk nem tudom mit csináltam volna,ha kapunk egyet ajándékba...
állítólag nagyon balesetveszélyes,és csak "anyapotló".
De ez is mint minden más a te döntésed,akármilyen témát felhozunk meg is lehet erősíteni és cáfolni is,minél "okosabb" az ember,annál bizonytalanabb is,legalább is én így vagyok..

Na nyúz a Dávid mennem kell......

Én is szép hétvégét kívánok Mindenkinek!

Vigyázzatok magatokra:Ildikó
ilgya1

Sziasztok!

Most csak egy gyors helyzetjelentés! Sajna a költözés miatt volt egy kisebb net kiesés de már megoldodott! Most nem tudok visszaolvasni, mert Pogi ünnepet tartunk(fél évesek lettünk :lol: ), de még a hétvégén megpróbálom bepótolni!

A lényeg nekem tökéletes a 12.

Pussz:

Anna
KépKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Jaj de jó!
Akkor 12-én de. 10-től nálunk!

Kép
szeee

Sziasztok!

Annyit szeretnék mondani, hogy ha érdekel titeket mindenféle baba és gyerekzene mp3-ban, akkor ha jöttök, hozzatok írható cd-t, mert most szereztem egy csomót (Babazene 1-4, Halász Judit, Kölyök Klub, Zeneovi, 100 folk celsius stb.) és akkor kiírjuk, ha kell nektek.

SZilvi

Kép
szeee

Ja, majd elfelejtettem.
Alíz babának boldog szülinapot!!!! Kép

Kép
szeee

Sziasztok!!!

Alízkának boldog hófordulót!!!!! :wink:

Látom, meg van az időpont, szervezem a fuvart, remélem, hogy sikerül.

Ildikó: 1. Ne is halljak ilyen hülyeséget, hogy kilógsz közülünk, szerintem nem az a kapocs, hogy mennyi idősek a kölkök, hanem az, hogy mindannyian otthon nevelgetjük őket, és előbb-utóbb ugyanazokkal a problémákkal találkozunk! Amin most mi keresztülmegyünk, azt te már megtapasztaltad Dáviddal, és nem sokára újra aktuálisak lesznek. Tehát nem lógsz ki! 2. A főzés kérdése: én rendelek kaját, mert magamnak nem főzök, a férjem meg napközben eszik, így legalább én is meleget kajálok. Árban kb. annyi, mintha én főznék, ha hozzászámolom a bevásárlást, az utána járkálást, és legfőképpen azt, hogy ki kell találni, hogy MIT FŐZZEK! Én ettől vagyok mindig kész. Ha hétvégén itthon vagyunk, akkor főzök, de Apának mindig mindegy, hogy mit, aztán, ha meg ott van az asztalon, akkor baja van, mert válogat.... :twisted:

Zazinak fogok főzni, azt már alig várom :-)

Ha meg nem szopik majd, akkor végre fogyózhatok, mert szeretném a régi formámat visszanyerni! Akkor meg azért nem főzök majd, mert nem eszem :D

Képzeljétek, hogy egyik nap újra előpakoltam a cuccaimat a decoupage-hoz. Régen nagyon sok mindent csináltam, de egy ideje nem jutott rá időm, viszont most megint elkezdtem, és nagyon jól esett egy kis kikapcsolódás, még akkor is, ha meg kell szakítanom, de arra az 10-15 percre totál kikapcsol az agyam, amíg festegetek, ragasztgatok stb. Meg újra csinálok keresztszemest is, annyira édes mackó mintát vettem, majd ha lesz időm, teszek fel róla képet.

Nektek van ilyesmi hobbitok?

Puszi Mindenkinek!
szabus

Sziasztok!

Boldog hófordulót Alíznak!

Kép

Mi most ünnepeljük a 8. hónapot.Kép

Anna,
várjuk ám a beszámolót mi történt veletek az elmúlt napokban, annak örülünk, hogy a költözés miatt nem jelentkeztetek!
Pogi jól van?

Szabus,
hát, lehet, hogy kinevettek, de én nem tudom mi az a decoupage.
:oops: :oops: :oops:

bocs,későbbb jövök, csak felébredt Mincsi, megyünk sétizni

Kép
gombocka

Nem nevetlek ki!!!! Amikor szalvétából kivágott mintát ragasztgatnak fel ide-oda!
szabus

Gombócka,

Gratula Mincsinek a 8 hónaphoz!!! Kép

Kép
szeee

Lányok, mondjátok meg, hogy az alma mivel jön ki a ruhából!!!!????? Már 8 konyharuhám tiszta alma, de nem is ez az érdekes, hanem Zazi pár ruhája is almás, és a Vanish nem segít!!!
szabus

Sziasztok!

Végre-végre betudok jelentkezni! Sikerált a költözés és Pogi imádja az új helyet. A zuhis gond is úgy tünik megoldodott,ma már nagyon élvezte! Megpróbálta elkapni a vízsugarat olyan édes volt!
A félszülinap is elmúlt nagyon élvezte a felhajtást, ami 3 napig tartott! Ezúton is köszönjük a köszöntéseket :D
Ja és tegnap megvolt az első hintázás is. Ez valami csodálatos érzést nyújtott neki. Alig bírtam kicsalni belöle :D

Gombocka: Boldog hófordult Mincsinek!
Pogi is sok csókot küld amit csütörtökön át is ad! :oops:
Babykomp én nem vagyok ellene nekünk bizti lesz. A húgomnak volt és nagy szolgálatott tett. Én úgy gondolom az olyan elkényeztetett hisztis csajoknál mint az enyém jól fog jönni!
Főzés amióta az új kéróban lakunk jobban megy, de eddig én is csak hetente 1-2* föztem, mert csak úgy volt rá idő meg kedv! Sajna evven.

Szeee: Nagyon édi Melinda! Depi roham néha rám is rám tör és akkor eltart egy két napig aztán ahogy jött megy is, majd kis idő múlva újra kezdödik! Sztem ez normális most még!
Annyira édes vagy, jólesett amit írtál (tiszta megható volt)de nem értek egyett azzal, hogy ha nekem nem lenne jó az időpont le kéne mondani a talit! Ez ugyibár nem rólam szól hanem mindannyiunk babáiról. Szóval az hogy az enyém az 5let, nem jelenti azt, hogy nélkülem létre sem jöhet. Remélem nam haragszol meg ezért amit írtam!

Puszika mindenkinek! Mi már alig várjuk a csütörtököt!

Na egy kis képcsokor: Kép kukuccs Kép Kép hová bújtam?
Kép Kép kiöltöztem Kép ajándékaimmal Kép torta Kép Kép Kép hintázom

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok,

Anna,
Végre be tudtál jelentkezni. Nagyon aranyosak a képek. Ahogy kukucskál Aliz az ágy alól, meg a szerkója, meg a 0,5-ös torta, csúcs... :)

Lányok, van egy kis gáz. Ma reggelre elég ramatyul lettem. Sztem a párom hozott haza vmi vírust az anyjáéktól, ott mindenki beteg. Szóval úgy néz ki, benyaltam én is.

Most nem tudom, hogy mi legyen a talival????? Mivel úgy néz ki, hogy fertőző valami, féltelek Benneteket, nem lenne jó, ha bárki elkapná. De nem tudom meddig fog tartani. Remélem Melinda is megússza...

SZERINTETEK MIT CSINÁLJUNK????? Tiszta gáz...

Kép
szeee

Anna, nagyon édik a képek, főleg az ágy alatti kapucnis tetszik nekem!!! És jól látom, hogy Pogi egyedül tud ülni a hintában????? Gratula :wink: Tündéri!

Almafoltra nincs ötletetek?

Szeee, neked jobbulást :( , a tali ügyben nem kontárkodnék, mivel úgy fest, hogy mi úgysem tudnánk elmenni :( !!!! Puszi
szabus

Szabus,

Köszi.
Kár :(

Alma és egyéb foltra én a vanish szappant használom, de úgy, hogy mielőtt bedobom a mosógépbe, jól bekenem a foltot szappannal, ez általában működik.
Nem tudom, Te a Vanish-t milyen formában használod, mert ugye van nekik sok minden.

Kép
szeee

Szabus!

Én is a vanish szappant használom.
Én is jól bedörzsölöm vele, áztatom egy kicsit a vízben, átmosom kézzel és utána teszem a gépbe. Nekem eddig 99%-ig bevált minden foltra.

Kép
gombocka

Szabus: a vanish nálam is bejött, főleg ez a dupla,amiből a két féle folyadék jön! De én szinte az összes vanisht ip0róbáltam és mind bejött!
vagy
Az almafoltot a ruhából mindig frissen távolítsuk el, mert késõbb már nehéz kitisztítani. A folt kiszedését akkor is kezdjük el, ha még nem látszik. Az alma ugyanis csak mosás után hagy sárga nyomot.
· A friss folt pamutból és vászonból legkönnyebben forrázással tüntethetõ el. A textilanyag szennyezett részét ad-dig tartsuk forró víz (gõze) fölé, amíg a folt el nem tûnik. Ezután mossuk ki az anyagot.
· A nem forrázható textíliák esetében a foltot citromlével vagy ecettel kezeljük. A folyadékot a foltos részbe jól dörzsöljük bele, majd langyos vízzel öblítsük.
· A régebbi almafoltot hígított citromsavval itassuk át. Néhány perc múlva az átitatott anyagrészt langyos vízzel alaposan öblítsük. Ha az anyag bírja, a még látszó foltot háztartási ammóniákkal vagy bóraxszal tüntessük el.
Sztem valamelyik csak bejön, legalábbis remélem :D

Szeee: jobbulást! Hát ha nem leszel jobban akár el is halaszthatjuk, ha úgy érzed! Küldünk sok gyógypuszit és szurkolunk hogy Melinda ne kapja el

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Anna, köszi.
Arra gondoltam, hogy ha holnap reggel jobban leszek, akkor csütörtökre valszeg még jobban. Úgyhogy holnap nyilatkozok, hogy esetleg elhalasszuk-e a talit. De remélem nem kell. Bár sajnálom, hogy Szabus nem tud most jönni...

Szabus,
én ismerem a decoupage-t, bár én nem művelem. De néhány ismerősöm igen, nagyon szép dolgokat készítenek. Nekem is van tőlük 1-2 cucc. Én sztem béna vagyok az ilyen kézműves dolgokhoz. Pedig egyszer már vettem üvegfestő cuccot, de még nem fogtam hozzá.
Én olvasok, ha van szabadidőm.
Pont most gondoltam rá, hogy a kiürült bébipapis üvegeket meg kéne festeni. Fűszertartónak v. ilyesminek megcsinálni őket.

Kép
szeee

Köszi az ötleteket, a Vanish-t én is használom, szappan formájában és fehérítő folyadék formájában is. Eddig mindenre működött, de az alma kifogott rajta, lehet, hogy pont az a fajta alma, amit én vettem, nem jön ki. Tegnap áztattam, forráztam, citrommal kenegettem, és semmi. Végül is nem katasztrófa, csak ez már a 2. nadrág! (még csak nem is a felsője) amiben benne marad az almafolt, és így elég ráfizetéses az almaevésünk :lol: Ma nézek majd a DM-ben kifejezetten gyümifoltra való folttisztítót... hátha

Képzeljétek, tegnap a Kenguruban vettem anorákot, annyira tetszik, zöld és kék színű, van hozzá "cipő" és kesztyű is, szerintem tök jó! Elég nagynak tűnik, de remélem, hogy kitart márciusig a méret majd. Azért vettem meg ilyen gyorsan, mert azt mondták, hogy már nem hoznak újakat, és ami volt, azokat meg elkapkodták már most! Olyat akartam, aminek nem két lába van, hanem olyan, mint egy hálózsák, de abból már nem volt sajna méret. Ti nézegettetek már?
szabus

csináltam vonalzót én is végre, ez most próba,hogy látszik-e?
szabus

hát nem... hogy kell betenni????
szabus

Nem látszik, sajna :(

Én egy nlc-s ismerőstől vettem overált télre, ehhez is van kesztyű, meg lábtyű :) is. Igaz használt, de nagyon jó állapotban van. A miénknek van lába.

Én viszont cipőt nem vettem még neki semmilyet. Zoknit adok rá, ha megyünk vhová, de mostmár talán kéne... Nektek van cipőtök? Ha igen, hányas és milyen?

Kép
szeee

babafalvás?

Kép
szeee

Szóval ha babafalvás, akkor e-mailben kapsz két kódot, miután megszerkesztetted a vonalzót. Az alsót (PHPBB kód) kell beilleszteni itt a profilodba az aláíráshoz és elmenteni (=elküld). Sztem ennyi.

Kép
szeee

Igen, babafalvás, de vmi nem jó, mert ha beillesztem, azt írja vissza az elküldés után, hogy jpeg, vagy png vagy még mit tudom én még mi lehet, és ez márpedig png, tehát el kéne, hogy fogadja. Nem tudom, mi a baj, majd később még megpróbálom. Azért köszike.

Én is zoknit adok egyelőre, hát nem tudom, hogy később mit adok rá. Most vettem harisnyákat is, olyat, aminek a lábfej része olyan, mintha egy vastag kötött zokni lenne, tehát melegebb, mint a normál hariknak. Nagyon jól néz ki!!! Egy ideig az jó lesz, aztán sztem, úgyis anorákozunk, azon meg van lábtyű :D ahogy mondtad!
szabus

Sziasztok,

Szabus,
én azt csináltam, hogy van a Mincsinek olyan rugija, amit nem sajnáltam annyira ha kajcsis lesz, 2-3 ilyet befogtam kajálásra. Szóval, általában azt ráadom és így védve van a rucija.
És nem kapok idegbajt, hogy a jó kis cuccai kajásak lesznek.
Persze attól a falra mászok, hogy miközben kajál a kezét, lábát a szájába gyűri, úgyhogy már kajálós zoknija is van!!! :lol: :lol:

Mi kaptunk két overallt, az egyik olyan, mint egy rugi, szóval egybe van a lábtyű és van hozzá kesztyű, a másik olyan, hogy lecsatolható róla a lábtyű. Ennek azért örülök, mert sanszos, hogy a télen elindul.

Cipő...hát nekünk van, nem is egy, több pár. Csakhogy nem tűri meg a lábán, úgy ahogy a sapkát sem. Szóval a sapit letépi, a cipőt lerúgja. Most vettem neki én is vastag zoknit meg harisnyát. Egyenlőre elég, de ha hideg lesz nem tudom mit csinálok.
És olyan profi a cipő levételbe, hogy csak ámulunk, bámulunk.

Kerestem olyan nacit, mert volt neki mikor kisebb volt, amink van lábfeje is, de "nagyoknak" már nem találok.

Képzeljétek, anyuéknál van angol használt ruha bolt. Annyi overallt láttam a múltkor potom pénzért.
Csak ugye a Mincsinek van, de lehet, hogy veszek neki. Vettem mellényt, sapit télre. (pl. 2 sapiért 450 Ft-ot fizettem)
Ja, és szerintem vannak vadi újak, még az eredeti cimke is rajta van!

Anna,
nagyon jók a képek!
Ugye milyen jó találmány a hinta? Mincsi is nagyon szereti. És tényleg nagyon szépen ül. Olyan hosszúnak tűnik. Hány centi?
Szerintem Mincsi most 2 hónapja nem növöget. Hízni talán hízik, de hossza ugyan akkora. Legalább tovább jók a mostani ruhái.

Szeee,
szerintem egyáltalán nem ciki, ha most elhalasztjuk a talit.
Nálunk is beteg a párom, megy a hasa. Lehet, hogy ő is összeszedett valamit, egyenlőre mi még jól vagyunk, de ki tudja.
Nekünk jó a jövő hét csütörtök is.
Többiek????

Ja, a cipő méret nálunk 19-es, de ez is változó, szóval legjobb rápróbálni.

pusza

Ildikó?????

Kép
gombocka

Sziasztok!

Itt vagyok,de gyorsított változatban ismét.....

Persze,halasszuk el a talit,ne csinálj belőle gondot Szilvi,majd legközelebb.....

Nekem nem jó a jövőhét,nagyon sűrű napjaim lesznek,de ti nyugodtan menjetek,majd legközelebb csatlakozunk mi is.....

És természetesen jobbulást kívánunk minden betegeskedőnek!

Ildikó
ilgya1

Ildikó,
Én NEM szeretném elhalasztani, de Titeket vagy a babákat megfertőzni sem!
Igyekszem meggyógyulni. Holnap eldől, hogy mi lesz.

Nézzetek be légyszi holnap mindenképp, mert reggel írni fogok.
Skype-otok van?

Szilvi

Kép
szeee

Szeee: skype és msn is van!

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

nálunk msn van

Kép
gombocka

Sziasztok!

Sajnálom lányok nagyon, de nem lettem jobban egyáltalán. Tegnap még csak a torkom fájt nagyon és a fejem akart szétdurranni, de mára már folyamatosan tüsszögök is és folyik az orrom, fájnak a fülem alatt a nyirokmirigyeim.
Naiv voltam, hogy azt hittem 1-2 nap alatt rendbe jövök.

Szóval muszáj lesz elhalasztanunk a talit, nem tehetek róla... :(

Javaslom, hogy minél közelebbi időpontot találjunk azért, hisz Ildikó már 7 hónapos terhes és nem lesz kevesebb. :wink:

Ne haragudjatok, de ez van...

Szilvi

Kép
szeee

Szeee: Ne sajnáld az egészséged azjük is a gyógypusszancsokat, hoy hamar rendbe gyere!
Időponttal várjuk meg Ildikónak mi a jó és igazodjunk hozzá sztem!

pussszzzz

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Köszi Anna,
Én túlélem, én tényleg csak azt nem akarom, hogy Ti elkapjátok tőlem. Félek, hogy Melinda is elkapja, de vele muszáj érintkeznem...

Kép
szeee

Sziasiztok,

Szeee,
gyógyuljatok!
Melindának ha tudsz adj "c" vitamint. Baja nem lesz tőle és hátha megússza a náthát!
Egyébként a múltkor én is így néztem, :shock: a Nurofen reklámot, azt mondja 3 hós kortól, előtte meg azt mondta, hogy 6 hós kortól és a dobozon is ez van! És emlékszem a patikus megkérdezte, hogy elmúlt e már 6 hós amikor adtam neki.

Anna,
köszönjük a köszöntést.
Nem is tudtam még rendesen reagálni a képekre. Alíz baba továbbra is gyönyörű. Imádom!
Ahogy kukucskál...ezek a csajok nem semmik. Melinda is olyan kis huncut!

Szabus,
mi újság az almafoltokkal? :lol: :lol:
na jó, nem húzlak!

Szerintem is várjuk meg Ildikónak mikor jó.

Pusszantás

u.i.: mellesleg engem is elért valami depi. Apának tegnap megint kifakadtam...(tudni kell 3 napja fáj a fejem, nem akar elmúlni)
"megegyeztünk", hogy hetente 2 délután övé a gyerek, azt csinálok amit akarok!!!! :lol:
Ez most úgy jön ki, hogy szegény Mincsitől akarok szabadulni, pedig nem, csak jó esne kicsit kikapcsolni, elmenni tornázni stb.
Hobbiról kérdezett a múltkor Szabus. Hát nekem különösebb hóbortom nincs, de a sportot szeretem, úgyhogy az nagyon hiányzik.
Kép
Most már lelövöm magam!!!

Kép
gombocka

Szeee: most látom csak hogy Pogi szépen belerondított az írásomba! :lol: Szóval azt akartam írni, hogy az egészséged az első és Melindáé mi ráérünk! Ami késik soha nem múlik! :wink:

Gombocka: Ne légy depis az nem jó!

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Halihó!

Gombócka,
Köszi a c vitamin tippet, eszembe se jutott volna! Pedig a múltkor kaptunk a náthájára. Elfelejtettem mondani, hogy képzeld iszik a Nuk cumiból! Kamillateát szokott kapni, azt szereti. Holnap csipkebogyót próbálok adni neki, azt is lehet és tele van c vitaminnal.

Anna,
Köszi.
megadod a skype elérhetőségedet? Msn-ünk nincs.

Ma délben levittem Rotyit kicsit sétálni, mert tegnap se voltunk lenn a nyavajám miatt, de vissza kellett jönnünk, úgy szédültem... :(

Ildikó,
Várjuk, hogy nyilatkozz, tudom Dávidnak jövő héten lesz a szülinapja, de akkor majd utána, nem?

Bocsánat mégegyszer, hogy bekavartam, esküszöm, nem direkt volt... :oops:

Kép
szeee

Sziasztok!

Azt el is felejtettem, hogy nekem ma kiderült úgysem lett volna jó a holnap mert vinni kell Pogit hasi UH-ra az állandó hasikagörcsök miatt...stb! Remélem semmi baj csak túl aggódó anya vagyok! :oops:
Ma megindult a két felső szemfogunk is, már kivan repedve az ínye a nagylánynak! Rettenetesen szenved tőle!

Szeee: Két gondvan a skype-al, az egyik hogy sajna ritkán tudomcsak használni, mert a windows vista nem mükszik vele és leginkább azt az oprendszert használom a másik meg hogy nem emlészkszem a nevemre! :roll: kicsit szenilis vagyok!

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?