Sziasztok!
Tudtam,hogy ezt fogjátok írni,és tényleg nagyon köszönöm,de tényleg.......,nem is akartam leírni,mert tudtam,hogy ez lesz a reakció,ismerlek,hogy milyen édesek vagytok....
Olyan szempontból lógok ki,hogy nekem 2 évesem és pocaklakóm van. (azért örültem volna Nikinek,és annyira sajnáltam,hogy így alakult ez a dolog) nektek meg pár hónap különbséggel,de azonos korúak a babóitok,és végül is ugyanazok a gondjaitok,örömeitek.(És ez így van rendjén!)
De természetesen azért hozzátok tartozok,és én is nagyon kedvellek Titeket.
Szeee!
Tényleg ki kell mozdulni,akár gyerek nélkül is egy fél óra-órára,olyan energia tartalékok tudnak felhalmozódni,hogy csak csodálkozik az ember...nem hittem el én se,nem is gondoltam volna,hogy ezentúl Dávid nélkül fogok tölteni akár 10 percet is,főleg ilyen picinek,de nagyon jót tesz. Próbáld ki,ha van rá módod,vigye el az apukája vagy anyukádék vagy anyósod,de akár a barátnődet is megkérheted,és ha nem is csinálsz mást csak "ablakot pucolsz
" akkor is jobb lesz.
Vagy esetleg menj el sétálni az is nagyon jó!
Tényleg jót tett a masszír,remélem este se fog fájni,de akkor megint jöhet a jó kis masszás......
lehetséges,hogy nálam is arról van szó,remélem,hogy nem fázott meg,mostanában mindig olyan melegem van......sose öltözök fel rendesen és éjjel is inkább a lábam, között van a paplan,mint rajtam.
Persze várjuk meg az Annát a talival,én is úgy gondoltam....
Gombocka!
Én 9-re megyek szombaton,úgyhogy nem fogunk szerintem talizni
de hátha összejön 12-én .
Már kezdtem gyanakodni,hogy te vagy a doktor úr lánya vagy mit tudom én
és azért vagy ilyen felvilágosult, de akkor ezekszerint megint nekem volt emlékezet kiesésem,hogy nem emlékszem,miket írogatok.
Én nem főzök mindennap,csak minden másnap,ez is átlagos,mert sokszor kapunk kaját anyóséktól (persze én is szoktam adni) és akkor van mikor egy hétig se kell főznöm.
( Van előnye is,hogy egy udvaron lakunk....)
Mondjuk kettővel nem tudom,hogy fogom megoldani,de abban reménykedem,hogy pont az ünnepek alatt lesz gázosabb a helyzet,és akkor általában a párocskám drága is itthon van,ő meg egy konyhatündér...
Esetleg rendelni lehetne még,sok helyről lehet és nem drágább,mintha te főznél mindennap,sőt azt az időt a Mincsitől veszed el....nekem azzal csak az a bajom,vagyis nekem nemis annyira,de a páromnak az adaggal van kifogása,ő meg elég nagyétkű.Pedig én simán bele mennék....
Meg szerinte úgyis itthon vagyok egésznap,most miért nem tudok főzni???
ettől mondjuk a hajam égnek áll sokszor......
Hú ,a bébikompról én nem sok jót hallottam
persze sokan használják,és meg vannak elégedve, nekünk nem volt......mondjuk nem tudom mit csináltam volna,ha kapunk egyet ajándékba...
állítólag nagyon balesetveszélyes,és csak "anyapotló".
De ez is mint minden más a te döntésed,akármilyen témát felhozunk meg is lehet erősíteni és cáfolni is,minél "okosabb" az ember,annál bizonytalanabb is,legalább is én így vagyok..
Na nyúz a Dávid mennem kell......
Én is szép hétvégét kívánok Mindenkinek!
Vigyázzatok magatokra:Ildikó