Jó'stét,
nemtom mi van velem, órákig eszembe van, hogy mit fogok ide írni és miről, de mire idejutok, hulla vagyok és nincs kedvem...
Most este tanulás után mozogtunk meg úsztunk kicsit, kis vacsi, de már ragad le a szemem.
Zsebi! Igen, logikusan a terheléses vizsgálatnál veszik le a vért, és egyszerre nézik belőle a cukrot és az inzulint, tehát kétféle értéket. Viszont inzulint meddőségben kifejezetten csak PCOS gyanúja miatt néznek, mert van ez az inzulinrezisztencia, ami a PCOS-t okozza. Ha valakinek van rendszeres ciklusa, és nincs PCO-jellegű petefészke, akkor nincs értelme ezt nézni, ráadásul elég macera kiharcolni hogy ezt is nézzék, mert meglehetősen drága vizsgálat, kevés helyen végzik el a cukorterheléssel együtt.
Na velem annyi, hogy kézbe vettem a dolgot a suliban, és megszerveztem a diákok felkészítését, leosztottuk a feladatokat (a főnökasszonyt bizony kihagytuk belőle, mert amit eddig kavart, az valami katasztrófa volt), és úgy néz ki, a suliba ápr.14-én kell mennem utoljára órát tartani, aztán még csak kétszer vizsgáztatni. A szigorlat meg 24-e, és utána szabad leszek, mint a madár. Van egy olyan gondolatom, hogy végzek mindezzel, megkönnyebbülök, és nemhogy pihennék, hanem erre már májusban megérkezik Bogi. Hülye vagyok, mi?
Tegnap voltam dokinál, végülis keményedés csak stresszhelyzetben van, nem mindennapos, belefér, minden oké, a 6.5 kg-m miatt ment a dörmögés, de letojom. Már csak azt bánom, hogy az első trimeszterben úgy elengedtem magam evésileg, azóta is ezért vezekelek.
Farkaslány, azért fantasztikus, hogy ennyire jól sikerültek a dolgaid. Szerintem nem kéne most itt semmiféle mesterséges bizbaz, maximum egy kis Closty és terminált együttlét, maximum. De ez is csak azért, hogy mihamarabb bekapd már a legyet, és jöhess többet ide.
Na komolyan: sztem azért kéne mielőbb, mert most még friss a benti manipuláció hatása, ilyenkor valamiért könnyebben létrejönnek a terhességek. Egyébként ki égette el a másik vezetőt? Csaknem a Szabolcs utcában V.Miki???
Renóka, nagyon szépek vagytok-kívül belül! Kb. nekem is ekkora pocim lesz, mondjuk nekem picit feljebb van a csúcspontja, nagyon a fránya tetkó közelében feszít a kishölgy.
Stella, nagyon repül az idő... és végülis mikor kell akkor tuti biztosra befeküdnöd? Hogyan tervezitek világra hozni őket? Bocs, ha már esetleg írtad.
Kriszta, neked is jó nagy már a kisfiad. Miért is kell szolidabban táplálkoznod? Kilóilag hol jársz most? Tudod, az a vicc, én valahol nem fogom bánni, ha 32.hét táján Bogi ennyit nyom, mert akkor megnyugtat a tudat, hogy akármikor méltóztatik érkezni, már biztosan elég nagy gyerek.
Na én el, kiesik a toll a kezemből.
Norka (22+6)