Sziasztok!
Sziasztok újak, Ria és Kisbuksi!
Ria! Rékához hasonlóan az én dokim is Kósa Zsolt, és én is meg vagyok vele elégedve.
Réka minden fontosat leírt vele kapcsolatban, de nyugodtan kérdezhetsz, ha eszedbe jut valami. Jó ultrahangos szakembernek mondják. Az ápolószemélyzettel nekem nem volt igazán problémám, bár én nem szültem még, de két és fél éve volt egy hasi műtétem a Schöpf-Méreiben.
Én is lombikbabát hordok, és nekem Kósa csinálta a beavatkozást. (Neked a SOTÉ-n volt?) Érdekes, amit az orvosod mondott, hogy nem vállal szülést az esetleges punkció miatt. Kósa is sok lombikot vállal, és még több szülést.
(Bár lehet, hogy az orvosod szonte kizárólag meddőségkezeléssel foglalkozik, akkor megértem.) Nem hallottam, hogy ebből valaha probléma lett volna. A punkció amúgy is megvan fél-egy óra alatt, és talán pont nem akkor szül a másik kismama.
De nem tudom, hogy "egyezteti" a kettőt.
Megértelek, hogy izgulsz az ultrahang miatt! Én is átéltem ezt. De amiatt ne aggódj, hogy nem érzel semmit. Én az első kb. 14-15 hétben nem érzékeltem semmi de semmi változást magamon (hányinger, szédülés, fáradékonyság, mellfeszülés stb.), mégis minden rendben volt. Utána sem volt semmi probléma, csak akkor már nőni kezdett a hasam.
Ez volt az első tünete annak, hogy babát várok!
Persze félidőtől azért már jöttek az apróbb problémák.
A kórházban a várakozás tényleg őrjítő néha, ma pl. hat (!!) órát töltöttem bent, reggel 7-től 1-ig, mire az ultrahang, a CTG és a vizsgálat is megvolt. Ma őrültekháza volt, Kósa csak 9-re ért oda az ultrahangra, mert szülőszobán volt. De a magánrendelőjében mindez persze maximálisan elkerülhető.
Minden rendben van velünk,, zárt méhszáj, méhöszehúzódás alig, baba becsült súlya 3155 g. (Hát mégsem lesz olyan picurka?
)
Most már nagyon izguloooook!
Tünde, köszi a ránkgondolást!
A szülésfelkészítőről nem tudok semmit, én nem voltam.
Hicu, Mackoo, merre jártok?
Pindur
38+5