Sziasztok!
De aranyosak vagytok! De tényleg nem akarok senkinek kényelmetlenséget okozni. Az előző szülés óta fogalmam sincs, sztenderd méret vagyok-e vagy sem. Az a tuti, ha fölpróbálom.
De most átmenetileg meg is oldódott a problémám. Este elmentem a Mammystick-be és vettem két nadrágot, egy blúzt meg egy garbót.
Én személy szerint elégedett vagyok velük.
Vannak gagyibb cuccok is, de jobb minőségűek is. És elég elfogadható áron.
A kordgatyó 8900 volt, a farmer 10000, a blúz 8000, a garbó pedig 7000. (Most csak úgy durván, kerekítve).
Csak az a gond, hogy az S méretből már alig volt választék. De azt mondta az eladó, hogy folyamatosan jönnek az új cuccok, úgyhogy érdemes később is benézni.
Nagyon aranyos volt egyébként, mert épp hogy beestem zárás előtt, de ennek ellenére nem vágott pofákat, hanem nagyon kedvesen hordta nekem a cuccokat a próbafülkébe, jóval zárás után is.
Cuiccolo!
Nem is tudtam, hogy a CAban vannak kifejezetten kismama cuccok.
Nem nagyon járok a CAba. 1x-2x voltam, de úgy tűnt, hogy inkább csak a plakátok sikerültek nagyon mutatósra, a ruhák között nagyon sok a gagyi. És olyan nagyok azok az üzletek, hogy az embernek egyszerűen nincs türelme végigböngészni, míg talál valami jót.
Aztán lehet, hogy tévedek.
A hányás sajna nekem is bejött
Szerencsére már vége, még az hiányozna, hogy a 6. hónapig tartson!
Egy előnye van: nem hízik az ember, sőt!
De nekem a mostani terhességnél valahogy előbb kezdett nőni a hasam. Lehet, hogy azért, mert ami kinyúlt az előző terhességnél, az már nem tudott tökéletesen regenerálódni és az ember hasfala minden egyes terhességnél kintebb van???
Mindenesetre már nem fér el a pocak kényelmesen a régi cuccaimban.
MÁr csak azért sem, mert a derékban-csípőben passzos nadrágokat-szoknyákat kedveltem, azokból pedig ilyenkor hamarabb kifogy az ember.
Timili!
Nem tudom, mit értesz mózes alatt.
Nem olyan hagyományos kis cipősdoboz fazon.
Inkább mondanám hordozónak (esetleg autósülésnek).
Olyan, mint egy kis kagyló.
Fölszereltük a vázra és abban tologattam Borit nagyon sokáig.
Lehet, hogy hidegben jobb az igazi mózes vagy mélykocsi, mert a magas pereme véd a hidegtől, de a hordozónak van egy ilyen "szélvédője" (olyan mint azok a gömbölyded napellenzők az üzletek fölött, pl. az S modellé, ha még emlékeztek), azt föl lehet hajtani és kész.
Bori nem panaszkodott
Mackooo