Sziasztok!
Orsoly, nem Femike volt a szulesznom, csak o is bent volt, mikor szultem, gondolom, "ugyeletes" lehetett vagy ilyesmi, de biztos nem sajat beteghez jott a szuloszobara, merthogy gyakorlatilag egyedul voltam
Hat igen, tenyleg nem utyuli-putyuli! Egyetlenegyszer "hangoskodtam" vajudas alatt: amikor egy fajas kellos kozepen megkert, hogy fekudjek hanyatt, mert megvizsgal, megkerdeztem, hogy "muszaj?" Erre o: ne hiszteriazzon, ez nem kivansagmusor! Hat csak annyit birtam kinyogni, hogy jovanna
Viszont akit epp kifogtam szulesznot, nagyon aranyos volt, mikor mentem vissza hozza szules utan, mondta, hogy jo volt, hogy mosolyogva vajudok... Ebben az a szep, hogy egyszer sikerult vajudas alatt elmosolyodnom, mikor a doki megvizsgalt es kimondta a megvalto szavakat: bo 3 ujjnyi, hamarosan szulunk! Na, mikor bejott a ferjem, ravigyorogtam es epp mondtam volna, hogy min vigyorgok, de akkor jott egy fajas es a mosoly halalos vicsorgassa valt...
Ennyit a mosolyogva vajudasrol.
OFF
Korosi hazba koltozunk, Kobanyan van, nem egy hude kornyek, de ami hude, arra nincs keret
Viszont itt tokjo lesz a kozlekedes, es lesz hely a Kistesonak is
ON
Picus, Balazs is bombol, mikor dokit lat! Sajat dokinenije mar a kopenyet is hiaba veszi le, Balazs meglatja es mar gorbul is a szaja
Bezzeg a vedonot imadja!!!
Na ezt a hozzaszolast is 20 percig irtam, mert besz@rt a Fiatalur, de annyira, hogy alvazmosas lett a dologbol
Annamari