Új privát üzeneted érkezett!

Solya!
Nagyon köszike az infót, megnyugtató amit írtál.

Mindenkinek kellemes hétvégét és Valentin napot!
Benõ
beno

Benõ!

A szülésfelkészítõ január közepén indult a klinikán. A héten volt az 5. elõadás, maga a program kb. 12 alkalomból áll. Bármikor bekapcsolódhatsz, sõt amirõl lemaradtál azt az április közepén induló felkészítõnél bepótolhatod. Minden kedden 1/2 3-kor kezdõdik, és utána 4 órától terhestorna is van, persze csak akit érdekel. Nem kell elõre jelentkezni, egyszerûen odajössz egy kicsit elõbb, a porta elõtti részen szoktunk gyülekezni. Kispapák is jöhetnek, sõt kifejezetten örülnek nekik a szervezõk.
Ha érdekel még valami, akkor szívesen válaszolok.
Puszi
Nyuszat
nyuszat

Nyuszat!
Nem tudod, hogy áll az új szülõszoba?
Solya
solya

Solya!
Nekünk már egy hónapja azt mondták, hogy februártól lehet majd ott szülni, de a héten még mindig csak a régit használták. Én áprilisra vagyok kiírva, de egyre jobban kételkedem benne, hogy ott fogok szülni.
Puszi
Nyuszat
nyuszat

Nyuszat!
Ez hihetetlen! És lehet tudni miért? Mert nem akarok állandóan vészmadárkodni, de már a lányom születését is ide ígérték! 2000. dec. 11-én született! Kép Én ezt már komolyan nem értem. Már kezdek abban is kételkedni, hogy tényleg korszerû lesz. Lassan elavulnak azok a dolgok, amikkel berendezték. És lejár a jótállásuk is. Kép
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Solya

Te kinél szülsz?
solya

Solya!
Senki nem tudja, állítólag ÁNTSZ bácsi valamit nem talál rendben, de ez csak szóbeszéd.
Én Radványi doktornõnél szülök. Kit érdemes választani szülésznõnek, van tuti tippetek?
Puszi
Nyuszat
nyuszat

Nyuszat! A korábbi hozzászólásokból összeírtam néhány (szülésznõ) nevet. Róluk csak jókat olvastam.
Dömötör Margit, Tóth Anna és Zsoldos Eta.
A szülésfelkészítõ után telefonon érdeklõdtem. Nem tudok újat mondani vele kapcsolatban. Pontosan annyit tudtam meg, amennyit te is itt elmondtál. Köszönöm. Ja meg, hogy Dr. Melczer a második elõadást tartotta, a videóvetítés már volt, a szülésrõl jövõ héten lehet hallani és a szülõszoba látogatás még eztán lesz. Sajna én jövõ héten kedden nem tudok elmenni, mert pont akkor lesz itt a védõnõknél is a felkészítõ (arra is járok) és a kismamajuttatásokról lesz szó. Nem szeretném kihagyni, de a 2003.02.25-én ott leszek. :-). Az áprilisban újraindulónál bepótolok mindent.

Solya! Megkaptad az e-mailemet?

Benõ
beno

Nyuszat!
Én Margitnál szültem másodszor. Csak jót tudok róla mondani, nekem nagyon bejött. A Ctg-ket, amikor lehetett õ csinálta a szülõszobán, és teljesen megbíztam benne. A többieket nem ismerem.

Benõ!
Igen, csak hosszabb lélegzetû dologhoz le kell ülni, és arra most nincs idõ. Amint tudok írok!

Solya
solya

Nyuszat!
Ajánlom kérdezd meg a drnõt, hogy õ kit ajánl. Szerintem ugyanis fontos, hogy õ kivel tud a legjobban együtt dolgozni!
Solya
solya

Solya, Benõ!

Köszi az infókat.
Puszi
Nyuszat
nyuszat

Sziasztok Lányok!

Én is azt hallottam, hogy az ANTSZ nem engedte az új szülõszoba megnyitását.
S elárulom én is a dr. Vermesnél szültem s egyszer itt valakinek leírtam az e-mail címemet s bizony a dr. bácsim közölte, "Látom, látom azért érdeklõdik a neten is"Kép))
Ebbõl azt következik, hogy ezt a fórumot is olvassákKép))
Ugye dr. Úr?Kép)))
Ezt tudva azért elég jókat mosolyogtam miket írtatokKép)))))))))))))))))))
Picus
Névtelen

Picus!

Szerintem, ha valaki olvassa, max. jókat mosolyoghat. Kép Én még nem hallottam vissza, hogy ide írogatok. Vajon miért, doktor úr? Kép

Ha pedig olvassák, miért nem szólnak bele a beszélgetésekbe, mint más kórházak orvosai? Kép Sokkal jobb lenne, ha az válaszolna néha, aki közel van a tûzhöz. (Akár névtelenül is! Kép)Vagy a Klinikán nincs billentyûzet? Kép

Szerintetek milyen spirált érdemes feltetetni?
Várom a használók és a szakértõk véleményét is! Kép

Solya
solya

Van a Klinikan billentyuzet, mert mondom, mikor szultem, ott cseteltek a szuloszoban KépKépKép
Szerintem biztos neteznek a dokik is, az a nezet mar elavult, hogy csak az unatkozo titkarnoket es a begyepesedett informatikusokat erdekli a net Kép

Picus!
Nem is tudtam, hogy Te is Vermes Dr!

Annamari
muter

Haliho!

Nyuszat: a dokino Toth Annat es Domotor Margitot ajanlotta nekem. En Annat valasztottam merthogy anno cseteltem vele itt a babaneten.Kép Nekem nagyon bejott, tok rendi, sokszor felhivott hogy milyen lett a ctg, hogy vagyok stb. Ja es az is jol jott szulesnel, hogy nem az az utyuli-putyuli szuleszno, hanem ugymond "szigoru", de jobb is, mert igy nem hagyod el magad!Kép

Lanyok, en lattam kepet az uj szuloszobarol, bibiiiiiKép A gyogyszertarban kaptunk Babapatika magazint es abban van rola szo es kepKép De azt nem irjak, hogy mikortol lehet benne szulniKép

Muter, nem is tudtam hogy Femike volt a szulesznodKép Ja es a gep meg mindig megvan a szuloszoban, ctg alatt lattam is netezni a dokikatKép De akkor epp nem babaneteztekKép Ja es hova koltoztok majd?

orsoly
orsoly

Annamari: mikor babás lettem, akkor kezdtem a Vermes dokihoz járni, az én akkori nõgyogyimról nem voltak jó hírek szüléssel kapcsolatban.
Vermesrõl meg csak jót hallottam...
Ugyan is én annyira félek, hogy bármelyik nõgyogyihoz betettem a lábam egy kis vizsgálatra s akkor még babáról szó sem esett mindegyik azt mondta, " ha ennyire fél, hogy fog majd szülniKép"
S a Vermes Dr. sosem mondott ilyet.....
Találtam végre egy nõgyogyit aki elfogadott olyannak amilyen vagyok- félõs betojinakKép)- s ez nekem sokat tett a latban az elején. Aztán hallottam a mûtéteirõl mindenki csak dicsérte, én meg csaszival szültem.
S útólag se bántam meg, hogy így döntöttem van egy gyönyörû Lányom nekem aki orvost lát rosszul vanKép)))
Nagyon hálás vagyok érte a Dr. Úrnak meg a férjemnekKép)))))))))))))))))
Picus
Picus
Picus

Orsoly!
Köszi az infókat, de kicsit változott a helyzet. Betöltött 32 héten csak 29+1-nek mérte az UH a manót, így hétfõn bevonulok egy kis idõre. Az UH-s doki szerint a flow sem az igazi. Valószínû, hogy valami babanövesztõ lötyit is fogok kapni. De engem már semmi sem érdekel csak az, hogy a manóval minden rendben legyen. Most nagyon be vagyok tojva. Annyira szerettük volna ezt a babát, de eddig még semmi nem ment simán ( Closti+Utrogestan+Progi inj.).
Követem ám a veletek történt eseményeket, csak nem írogatok, mert gondolom nagyon elfoglalt vagy te is Lackó baba miatt. Nem semmi szülésed lehetett, ilyen rövid idõ alatt ekkora manót produkálni.
Puszi Nektek
Nyuszat
nyuszat

Sziasztok!

Orsoly, nem Femike volt a szulesznom, csak o is bent volt, mikor szultem, gondolom, "ugyeletes" lehetett vagy ilyesmi, de biztos nem sajat beteghez jott a szuloszobara, merthogy gyakorlatilag egyedul voltam Kép
Hat igen, tenyleg nem utyuli-putyuli! Egyetlenegyszer "hangoskodtam" vajudas alatt: amikor egy fajas kellos kozepen megkert, hogy fekudjek hanyatt, mert megvizsgal, megkerdeztem, hogy "muszaj?" Erre o: ne hiszteriazzon, ez nem kivansagmusor! Hat csak annyit birtam kinyogni, hogy jovanna KépKép
Viszont akit epp kifogtam szulesznot, nagyon aranyos volt, mikor mentem vissza hozza szules utan, mondta, hogy jo volt, hogy mosolyogva vajudok... Ebben az a szep, hogy egyszer sikerult vajudas alatt elmosolyodnom, mikor a doki megvizsgalt es kimondta a megvalto szavakat: bo 3 ujjnyi, hamarosan szulunk! Na, mikor bejott a ferjem, ravigyorogtam es epp mondtam volna, hogy min vigyorgok, de akkor jott egy fajas es a mosoly halalos vicsorgassa valt... Kép Ennyit a mosolyogva vajudasrol.
OFF
Korosi hazba koltozunk, Kobanyan van, nem egy hude kornyek, de ami hude, arra nincs keret Kép Viszont itt tokjo lesz a kozlekedes, es lesz hely a Kistesonak is Kép
ON

Picus, Balazs is bombol, mikor dokit lat! Sajat dokinenije mar a kopenyet is hiaba veszi le, Balazs meglatja es mar gorbul is a szaja Kép Bezzeg a vedonot imadja!!!

Na ezt a hozzaszolast is 20 percig irtam, mert besz@rt a Fiatalur, de annyira, hogy alvazmosas lett a dologbol Kép
Annamari
muter

Nyuszat drukk hogy ne legyen semmi gond. Majd probalj meg tajekoztatni minket hogy mi a helyzet! BIztos nem lesz gond, a KLinikan a legjobb kezekben vagy!

Muter! Jajj, most az jutott eszembe, amikor Femike fajas kozben vizsgalt (brrrrKép), es mondta hogy lazitsam el magam. Na akkor majdnem elkuldtem melegebb eghajlatra, hogy lehet fajas kozben lazitani???KépKépKép (Huhaaa, remelem ha ezt olvassa, azert meg szoba all velem a kovetkezo csemetenelKép) Ja es meg egy adalek, 3 ujjnyinal mondtam hogy koszonom, ennyi eleg volt, kerem az edat. Femike meg kozolte velem, hogy ne hisztizzek, meg csak 2 oraja vagyok a szuloszoban, ennyi ido alatt senki nem szul meg egy gyereket, vajudgassak csak szepen tovabb. Ugyhogy innentol fogva befogtam a szamatKép

orsoly
orsoly

KépKép Eleve hogy lehet vajudas kozben hanyatt fekve lazitani? Nekem csak oldalt fekve sikerult...
Jaj, errol az x ujjnyi dologrol eszembe jutott megegy vicces dolog a Vermes dokival kapcsolatban. Ildib (jarsz meg erre??) meselte, hogy mikor vizsgalta a szulesznoje, mondta neki, hogy hatareset a bo 2ujjnyi es a szuk 3 ujjnyi kozott, neki, nonek bo 2 ujjnyi, de egy nagyobb ferfiembernek inkabb szuk 3, peldaul... es egyszerre vagtak ra, hogy A VERMES KépKép
(Ennek fenyeben mar nem csodalkozom annyira, hogy bo 3 ujjnyi tagulas utan nemsokkal mar nyomni akartam es nyomhattam is Kép)

Annamari
muter

Sziasztok Lányok!

Voltam a Melczer dokinál, nagyon merem mindenkinek ajánlani!

A Klinikán fel tudják venni az UH-t videóra?
Jön valaki kedden 14.30-ra a felkészítõre?

Orsoly!
Melyik Babapatikában van az új szülõszoba? Nem a februáriban, igaz? :-(
"3 ujjnyinal mondtam hogy koszonom, ennyi eleg volt, kerem az edat." Ez nagyon tetszett! Végül kaptál EDA-t? Nem fájt a "hátbadöfés"? Mikor szültél? (hétköznap, v. hétvégén; éjszaka, v. nappal?)

Üdv: Benõ
beno

Ja még annyit, hogy a kismamatornára mit érdemes magammal vinni. Pl polifoam-ot???

Köszi: Benõ
beno

Szia Benõ!
Igen, fel tudják venni az UH-t videóra-ingyen, csak kazettát vigyél.ÁLt. mind2 Uh gép videója jó, így mindegy melyik szobába hívnak be.Ha megkérdezed -mit látsz épp a képen- el is mondják.Szerintem érdemes mindíg vinni kazit.
Lisa
lisa

Sziasztok!

Amig pocakos voltam, mindig csak az elso helyiseg UH-javal lehetett videozni. Volt, hogy a mozi kedveert rahuztam 1,5 orat, mert a masik helyisegbe hivtak be es mikor mondtam, hogy fel kene venni, visszakuldtek a folyosora, hogy akkor varjak, mig behivnak a masik helyisegbe. Ezekutan az ottani UH-os orvos 3 perc alatt letudta a 18. heti, "nagy genetikai UH"-t, gondolhatjatok, mennyi latszott a videon Kép Lehet, hogy penzt vart?

Annamari
muter

Alig szoismeteltem, na mindegy, keso van... Kép
muter

Sziasztok.
Mi soha nem adtunk pénzt az Uh-ért, igaz én is ismertem olyan kismamát aki akart adni pénzt az UH-ért.De nem fogadták el.Szóval szerintem nem a pénztõl függ a felvétel hossza.Mi legtöbbször Szaller Andreához kerültünk,talán egyszer Dr.Vízy és Dr.Sipos.Nekünk is volt pár perces felvétel, de ez mindíg attól függött mennyire voltak sokan kint, mennyire kapkodtak.
lisa

Szia Lisa!

A Szaller Andrea nagyon jofej, de azt hiszem, a genetikai UH-ot csak orvos vegezheti. Andreaval a szules elott 1 nappal jot rohogtunk azon, hogy mekkora futyije van Balazsnak, le is fenykepezte. Megkerdezte (persze viccesen, nem sertoen), hogy ki lakik a maga hasaban, egy lovacska? En meg: hat akkora buli volt, ki emlekszik mar arra? Mericli dr meg (nem o csinalta az UH-ot, csak valamiert epp bent volt) a hasat fogta KépKép
Ki az a Dr. Vizy?

Annamari
muter

SZiasztok!

Én is azért választottam Annát, mert ő aztán nem egy ügyürü-bügyürü. it ismertem meg a 36. héten voltam. Aztán nem tudom, mi lett volna, de császár lett a vége.
Sokan olvashatják a babanetet a dokik közül, mert a 6 hetes kontrolon a dokim is megjegyezte, hogy köszöni a dícsérő szavakatKép

SPIRÁl ügyben. Én azt kaptam 3 hónapos volt a Peti. Minden mensim iszonyú erős volt, és fájdalmas. Úgy véreztem, mint a szülés utánni napokban. Utánna jártányi erőm sem voltKép Én kivetettem. De ez lehet, hogy csak alkati kérdés, de nem jött be. Meg úgy hallottam, hogy növeli a vetélés, a méhen kívüli terhesség (későbbi persze) előfordulását. Ja, és sok esetről hallottam, hogy mégis terhes lett az illető. Nomármost, ez egy olyan dolog, hogy ha emiatt aburtuszra mész, senki nem kérdezi meg, miért, és ugyanúgy kezelnek, mint a többi aburtuszost. Na pláne, hogy ellenőrizni sem tudod, mikor "mászik " el a spirál. Nekem végig az volt a félelmem, hogy elmászik, aztán terhes leszek, és még el is kell vetetni. Mert én pont azon gondolkodtam, ha mellette terhes lennék, én megkérném a dokimat, hogy próbálja meg ügyesen kivenni a spirált, majd fekszem pár napot a kórházban, hátha nem sérült, és megmarad. Szóval magánvélemény, de én nem szerettem......
Amúgy Bánhidy Dr operált, gyönyörűen.

Puszi: Kata
LadányiKata (ladán

Spirál: Én eleve meg sem próbálkoznék vele. Anyukámnak sem jött be annak idején, idegen anyagnak tartotta a szervezete és mindik fájt tõle a hasa (hiába volt aranyozott, vagy micsoda.

Lisa! Köszönöm a válaszod!

Benõ
beno

Beno: vegul nem kaptam edat, mint irtam befogtam a szamat es vajudtam magambanKép De szerencses vagyok, mert gyakorlatilag 2 es fel ora eros fajdalom volt - ebbol fel ora kitolas - es kint volt a baba. Nekem a kitolas volt a legrosszabb talan, pedig ugy vartam mar mint a Messiast. Allandoan arra figyeltem fajasnal hogy van-e mar szekelesi ingerKép Aztan nem is lett....en egyszer sem ereztem azt az elementaris ereju tolofajast, amirol nehanyan beszamolnak. Csak ha ereztem a fajast, nyomtam...

Ja es nappal szultem, 1 korul folyt el a magzatviz, fel 6-ra lett meg Lacko. Tehat elvileg tuti volt benn valaki, aki beadta volna az edat, de se a dokino, se a szuleszno nincs elragadtatva tole. A dokino elore megmondta, hogy ha jol tagul egy szulo no, vetek beadni mert lelassithatja a folyamatot. Es mivel en jol tagultam, ezert lehurrogtakKép

Ja es nekem egyetlen egyszer sem vettek fel videora az uh-t! Pedig minden uh-ra vittem a kazit, de minidg leszereltek. A 12. es a 18. hetit azt mondtak elvbol nem veszik fel (dr. Ujvari es dr. Sipos csinalta), aztan meg altalaban Valent dokihoz mentem (kis gond volt es ot tartjak a legjobb uh-snak), es o soha nem veszi fel. Ugyhogy igy jartamKép MIndegy, a 3d-s megvanKép

orsoly
orsoly

Sziasztok!
Orsoly!
Hogyhogy elvbõl nem veszik fel?
Nekem minden megvan mindkét gyerkõcrõl (1998 és 2002 március), bár a végén már nem kértem, hogy az Andrea felvegye az összes flow-t meg BPD mérést. Szerintem a 12. heti a legjobb, akkor látszik egy képernyõn a gyerek, késõbb már csak részleteiben.
Állítólag az a gyerek, akit sokat ultrahangolnak, nagyobb eséllyel lesz balkezes :-)))))).
Igen, én is így nevettem, mikor meghallottam, de a lányom tényleg balkezes lett.

Annamari!
Micsoda Vermes fan-club alakult itt! Amúgy csatlakozom, az elsõt nekem is õ segítette ki.

angi
angi

Orsoly!

Érdekes, Noéminél nekem sem volt olyan érzésem, hogy "most aztán nyomnom kell", csak mondták, hogy nyomjak. Aztán minden fájásnál csináltam. Viszont nekem megváltás volt, mert ha nyomtam, egyáltalán nem fájtKép. Nekem több, mint 2 óra volt a kitolás, pedig oxytocint is kaptam, aztán vákuum lett belõle.
Ádámnál már elmaradt a finis, mert megcsászároztak.

Nekem egy videófelvételem sincs (nem is kértemKép), de minden UH-ról van kép.

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok!

Angi!
Udv a klubban!

Panda!
Nekem is fajt, mikor nyomtam, kiveve az elso nyomast, mert akkor Balazs nagyon meglodult lefele es ugy meglepodtem ezen, hogy abba is hagytam a nyomast Kép De a tobbi fajt, foleg az volt nagyon rossz, mikor kibujt a feje.

Annamari
muter

Angi!
2002. márciusában mikor szültél? Lehet, hogy egyszerre voltunk bent? Hogy telt a Nõnapod? és kinél szültél másodszor? Nem fogadott orvosod volt?
Solya
solya

Solya!

A nõnap nagyon jól telt, aznap mentünk haza. A 3-as szobában voltunk. Ti?
Másodszor dr. Szabónál szültem és Femike volt a szülésznõ.

angi
angi

Angi!
Lehet, hogy meleg váltás volt? Én aznap szültem és ha jól emlékszem a 3-masban kaptam ágyat! Az biztos, hogy az 5-ös ágyon. Kép Bánhidy dr. és Dömötör Margit. Ezért is nem csatlakoztam a fan-clubhoz.
Solya
solya

Angi!

Na pont azon izgultam, hogy ne marcius elejen szuljek, mert a Parom is es a Vermes is kulfoldon volt. A Szabo csinalta nekem az elso UH-ot es mondta, hogy nagyon jo orvost valasztottam Vermes doki szemelyeben es hogy o a helyettes orvosa Kép

Annamari
muter

Sziasztok,

Solya!Szintén Bánhidy doktor úr az orvosod?Én is nála szültem a kislányomat 2 éve.
Uh..Minden alkalommal amikor mentem vidóra vették,amikor beléptem az uh szobába Bánhidy doktor rögtön kérte a kazettát.

Hédi
hedvig

Szia Annamari!
Elõkerestem az UH-s papírjaimat.Tényleg nincs köztük Dr.Vízy-s.Honnan szedtem ezt a nevet?

Én is csatlakozom a Vermes fan-clubhoz.

Lisa
lisa

Annamari: azt, hogy jó orvost választottam még az osztályos nõvérke is mondta amikor reggel ötkor kaptam a beöntésemKépKép
A nõvérke nagyon rendes volt egy fiatal coffban hordta a haját alacsony..nem tudom a nevét de nagyon örültem, hogy akkor Õ volt ügyeletben még emlékszem a mûtõig is feljött s amikor Andi megszületett a Párom kezében fogta a gyermeket s még le is fényképezte Õket.
Picus
Picus

Solya!
Hogy mik vannak! Mi este hat körül mentünk el, alig várták, mert állítólag egyetlen szabad ágy sem volt, úgyhogy biztos, hogy mi váltottuk egymást, ráadásul a babáink neve is részben megegyezik.
angi
angi

Beno! Megneztem, a Babapatika februar 1-i szamaban, a 14. oldalon van az uj szuloszobarol kepKép

Angi! Azt mondtak, hogy a kesobbi "visszaelesek" elkerulese vegett nem veszik fel az uh-kat. Egyebkent szerintem dokifuggo, foleg ha valakinek a sajat dokija uh-z, annak bizti felveszi.

Panda igen, nekem sem fajt mar a tolofajasok kozben maga a fajas, csak epp a gyerkoc nagy kokusza szet akart szakitani (raadasul vissza kellett kicsit tartani) es ez rosszabb volt barminel. Ekkor tort elo belolem az egesz szules alatt hang, amolyan szukolesfeleKép

orsoly
orsoly

Angi!
Tényleg nem volt ágy. Sokáig úgy volt, hogy a vajúdóban kell éjszakáznom! Most is borsódzik a hátam, ha erre gondolok! Akkor bármit megtettem volna, hogy lekerüljek! Igazából pedig semmit nem tehettem, hiszen ha nincs ágy, hát nincs ágy!
Úgy tûnik akkor nem a Te helyedre kerültem, mert én már 5 óra körül lent voltam. Kép

Mit jelent az, hogy részben?

Szia
Solya
solya

Annamari!
Én így kerültem a V-hez anno.

Solya!
Az enyém Andris.

angi
angi

Angi!
Te már reggel tudtad, hogy hazamehettek, vagy miattunk "dobtak ki"? És melyik ágyról?
szerintem is gyönyörõ az András név, de nálunk Apája nem szerette volna, ha ugyanaz a fia neve is.
Solya
solya

Solya!

Nem tudtuk reggel, mert az Andris nagyon besárgult, meg kellett várni az esti vérvételt.
A nõvérpulttól az elsõ szoba volt jobbra.

angi
angi

Sziasztok!

Angi!
Mesélte a Szabó doki, meg nem a Szaller Andrea, hanem a másik fekete hajú UH-os nõci, hogy egyszer egy kismama lehányta ultrahangozás közben KépKép Maradandó élmény lehetett, mert mint késõbb hallottam, másnak is elmesélték Kép

Na, ezek a mai pasik, Párom sem akarta, hogy a gyerekét Gábornak hívják mint õt. Hát ne tudjátok meg, milyen neveket akart szegénynek adni KépKép

Annamari
muter

Orsoly!
Mi az, hogy késõbbi visszaélések?? Úgy értik, hogy ha pl õk nem vesznek észre valamit, amit a felvétel alapján észre kéne venniük, akkor nehogymá' felelõsségre lehessen õket vonni utólag? Szerencsére én ott nem találkoztam ilyen dokival.

Asszem, nekem nem jönne be a Femike-féle katonás szigor szülés közben. Persze, van akinek erre van szüksége, de én biztos attól kaptam volna sikítófrászt, ha elkezd velem keménykedni Kép

Annamari
muter

Annamari!
Pont a hányós eset után mentünk be a párommal az ultrahangra, még friss volt az élmény. A takarításról szerencsére lemaradtunk. Nekünk úgy mesélte a Szabó dr, hogy látszott a szerencsétlen nõn, hogy mindjárt összeesik, még sikerült elkapnia, így közvetlen közelbõl jött a támadás.

Azért a katonás szigor szerintem túlzás, de egy-két kedves megjegyzés azért jól esett volna a tényszerû megállapítások mellé. Volt ott viszont egy fiatal lány, tanuló-féle, õ nagyon kedves és segítõkész volt, de hát lerítt róla, hogy kezdõ.

Én különben nem választottam egyik alkalommal sem, így alakult.
Nálatok hogy volt, a doki ajánlotta a szülésznõt? Nekem azt mondták az akkori sorstársak, hogy az orvos bemutatja, kikkel szeret együtt dolgozni, így tulképpen azt is mondhatnánk, hogy aki hagyja, annak a doki választ szülésznõt.

üdv mindenkinek,
angi
angi

Szia Angi!

En nem kerdeztem meg a dokit, hogy kit ajanl, es szerencsem volt, mert olyan gyors szulesem volt es olyan fajdalmas, hogy igazabol tok mindegy volt, hogy ki van ott. De legkozelebb mindenkepp megkerem, hogy ajanljon valakit, sose lehet tudni...
Amugy nekem is egy tanulo szuleszno "jutott", nagyon rendes volt, nekem minden fajasnal adott egy pirospontot, amiert ilyen jol viselem, Balazsnak pedig akkor adott, mikor lejjebb maszott. Meg elmeselte a Paromnak, hogy majd elvaghatja a koldokzsinort, ha akarja, es mivel ezzel nem aratott osztatlan sikert, elmondta gyorsan, hogy a szuloszoban majd odatolnak egy kis szeket arra az esetre, ha el akarna ajulni Kép
Amugy Ibranyi Szilvianak hivjak, lehet, hogy Te is nala szultel?

Annamari
muter

Annamari!
Nem emlékszem a nevére, de igazából nem csinált semmit, csak egy-kétszer utánam jött a folyósóra, már amíg bírtam a járkálást, és meghallgatta a szívhangot, meg amikor közöltem, hogy szerintem ez már tolófájás, akkor hívta az Annát, aki nem hitte el, hogy már tényleg az, mert elõtte nem egész tíz perccel, amikor valami koktélt adott injekcióban, még csak két ujjnyi volt. Na ez jó hosszú volt...

angi

angi
angi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?