Új privát üzeneted érkezett!

Emma! Annyira gyönyörűek a gyerkőceid!!! :D :D Élőben bizti még sokkal szebbek (ha lehet még ezt fokozni :wink: ), már várom, hogy meglátogassunk benneteket. - Csak innivaló legyen ám! :wink: :lol: :lol: Nálunk nagy vihar volt tegnap, rettenetes nagy széllel és hatalmas jéggel. A jég cseresznyénél nagyobb, diónál talán kisebb volt, de valamelyik simán diónagyságú volt. Az erkélyajtóból néztük a fiúkkal, hát elhoztam őket onnan mert féltem, hogy betöri a jég az üveget. A szőlőnket rendesen megtépázta, kb a fele elment, úgyhogy apánk tegnap este tiszta dinka is volt emiatt.
Josi! Te lánykáid is nagyon szépek!! :lol: A nagyobbik lányod már kész kis hölgy, lassan kergetheted a fiúkat :wink: Utólag is boldog szülinapot neki!!!!
Yuyu! Vérnyomásügyileg kezet foghatunk egymással :wink: az enyém is ilyen volt terhesség alatt. Volt, hogy a háziorvosom azt mondta, hogy szinte mérhetetlen a vérnyomásom. :roll: 90/60 volt a maximum, annál feljebb szerintem csak a szülőszobán ment, mikor Dominik szívhangja esett le.
Binyek! Remélem semmi gond nem lett, és jobban vagy már!
Moni!!!! Merre jársz??? Mirkó baba szépen növöget? Ritkán, nagyon ritkán jössz felénk :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Elfelejtettem írni, hogy mi történt tegnap. Kicsi Dominikom bekajázott Kinder csokiból (ami ugye tiszta tej) :shock: Bent voltam a szobában, és gyanús volt, hogy mi ez a nagy csend. Keresem a gyerekem, azt hittem Danival játszik a szobájukban. Hát nem kint ült az előszobában, ott megtalálta Dani csokiját, egyet kivett magának a dobozból, kibontotta és mire én odaértem már fel is falta, tiszta csoki volt körben a szája és hatalmasat vigyorgott. :? Na gondoltam, most aztán teli lesz a pelenka és két napig hasmenése lesz, és képzeljétek semmi gond nem volt (kopp-kopp-kopp). Remélem nem is lesz már. Ezek szerint van esély, hogy elnője a tejérzékenységet? Talán ez már bíztató jel, nem? Persze nem fogok neki tejtermékeket adni még, betartjuk a diétát. De azért jó jel, hogy nem fosta teli azonnal a pelenkát, nem?

dadomi

Nyugi Dadomi,ha eddig nem volt semmi baja Dominak,akkor már ezután se lesz. Se hasgörcs,se kiütés....persze azért óvatosan. Meddig kell tartanotok a diétát? Mikor mentek újabb allergia tesztre? A tej mellett mi van még?
Köszi noémi nevében is :wink:

Kép
Kép
josi

Josi! Szerencsére semmi baj nincs, talán már nem is lesz. Két évesen lesz elvileg kivizsgálás addig kell még diétáznunk, egyébként még semmit nem csináltak vele. Augusztusban megyünk a gasztrora, de szerintem megint elég lenne, ha csak én mennék, gyerek nélkül, legutóbb sem csinált semmit a doki. Adja meg a papírt, hogy kaphatjuk tb köt-re a tápszerét és akkor oké. De gondoltam, hogy elviszem Pécsre, kaptam egy telefonszámot. Meglátjuk mi lesz az itteni dokinál (sok jóra nem számítok). A tejre érzékeny "csak", szerencsére másra nem (vagyis másról nem tudunk).

dadomi

dadomi ez sztem is jó jel...remélhetőleg akkor is így viszonyul majd a szervezete,ha eltelítődik vele...
figyu,tudom,hogy már írtad,de merre is van a ti szőlőtök?
Vendég

Cseriani! Van Szd-on egy T-mobilos torony (régen westel torony volt), attól kb. 200 méterre van a szőlőnk. Tőlünk 15 perc séta (persze gyerekek nélkül ennyi az idő :D )

dadomi

akkor még reménykedhetünk,hogy nálunk nem volt akkora jég :?
Vendég

tud valaki valamit a szombati bajai halászléfőzőről? Lemennénk...pénteken lesz apa szülinapja,gondoltuk,kirándulunk egyet. Vasárnap meg fürdünk egyet,ha jó idő lesz.
Jövő héten meg itthon lesz anyu szabin :D elmegyünk majd paksra fürdeni. Régen jó volt,gondolom még most is jó a strand. Josi,paksiak,vélemény???
Vendég

Cseriani!
Ha akartok jönni a halfőzőre,akkor kössétek magatokhoz a gyerekeket,mert katasztrófális tömeg lesz,irtó meleg meg hatalmas füst. :( Mi már évek óta elmegyünk a városból pénteken és csak vasárnap este merészkedünk vissza.Már most őrület van a városban:parkolni lehetetlen,belváros lezárva.
Ha rám hallgatsz,akkor nem nyúzod a gyerekeidet ezzel a programmal,hanem inkább menjetek fürdeni. :wink:

binyek

Nincs bajom,jól estem.... :roll: Csoda,hogy nem tört össze a lépcsősor....Odacsaptam a 96 kilómat rendesen! :lol:

De most van új bajom! :shock: Csak hogy ne legyen egyszerű itt a vége....Két napja éjjel lett valami a szám belsejében két helyen is,de nem foglalkoztam vele,gondoltam majd elmúlik.
Nálunk vannak a párom gyerekei most 3 hétig folyamatosan és ma délelött telefonáltak az oviból,hogy menjünk a gyerekért,mert szájfertőzése van.Szóval nekem is!!! :evil:
Mindjárt jönnek a bébik,nekem meg itt a lakásban most biztos mindenhol ez a szar fertőzés van mindenen. :roll: :roll:
Hogy kell ettől megszabadulni?Úgy,hogy a gyerek holnaptól nem megy oviba,itthon még napokig keni a nyálát mindenhova.... :shock:

binyek

hát,binyek,asszem lebeszéltél Bajáról...
Szájbajra nem tudok semmit,nekünk szerencsére még nem volt :shock:
Vendég

Cseriani,nem tudok semmit mondani a Paksi strandra,mert mi nem járunk....
Binyek,az attól függ,hogy milyen a szájfertőzés,afta? vagy valamimás? Ha afta akkor tökmindegy hogy kened vagy sem,mert úgyse fog hamarabb elmúlni,és csíp az ecsetelő állatira. Ezt nekem szájsebész ismerősöm mondta. Noéminek nagyon sokszor volt,az apja is ilyen fajta.
Nagyon sajnállak,hogy még most is az utolsó napokban is ennyire le vagy terhelve......neked már csakis kizárólag pihenned kéne!!!!!

Kép
Kép
josi

Cseriani, az egyik (a 35 hetes) vonalzóm a számított időponthoz igazodik, a másik meg ahhoz, amit az uh-n mondtak a mért adatok alapján, mert kicsit kisebb volt. De inkább maradok az eredetinél, ami aug. 9, bár van egy olyan érzésem hogy túl fogom hordani...

yuyu79

Cseriani, ha jösztök Paksra, mi is megyünk... :lol: Még sosenem voltunk, csak az öcsém, de dicsérik sokan, gyerekmedence is van, és tervezem, hogy elmegyünk egyszer.
Binyek, bakter... :shock: te figyelj, és nem lehet az a drasztikus megoldás, hogy gyerekek vissza anyucihoz SOS, és mindent lefertőtleníteni?
Biztos az ikrekre nem jelent veszélyt ez a dolog, de azért nem biztos, ha nem muszáj, hogy ezzel kellene mostan kínlódnod...

been

Yuyu, miből gondolod? :lol:

been

Binyek! Nekem egyszer volt valami szájfertőzésem, a fogorvos bekente valami ecsetelővel és másnapra elmúlott. Fájni nem fájt, kicsit viszketett, meg olyan szar érzés volt, az egész szájpadlásom teli volt vele. Szerintem nézesd meg fogorvosnál, vagy szájsebészeten. Szerintem ha telefonon elmondod, hogy mindjárt születnek az ikrek, akkor nem fognak várakoztatni az időponttal, mehetsz azonnal, hisz ez kb két percet vesz igénybe. Otthon meg egy alaposabb takarítás szerintem elég. A kicsik még úgysem fognak összenyalogatni semmit :wink: :lol:

dadomi

Képzeljétek, érdeklődtem egy balatoni üdülőnél, hogy lenne-e szabad helyük még, meg hogy mennyibe kerülne, megírtam, hogy mekkorák a gyerkők. Erre milyen választ kaptam? Hogy két év alatti gyereket nem fogadnak!!!!

dadomi

nem fogadnak????? :shock:
Ez már kimeríti a diszkriminációt,nem? De most komolyan. Ennyi erővel mondhatnák,hogy van a nevedben i betű,ami nekik nem szimpi,azért nem mehettek :twisted:
Vendég

Emma oké,szólok előző nap,ok? Kakastaréjos Eliza Kép Szabó úr megéhezett Kép Csodálkozó Eliza Kép Szabóúr elfáradt,és mesenézés közben egy pillanat alatt elaludt az új katicájával Kép
Vendég

na,én is eldugulok mára. Megyünk jégkárt nézni-szorítsatok,hogy ne nagyon legyen :cry:
Vendég

Cseriani!
Hidd el jobb, ha nem jöttök....Baja lakossága 40.000,de ilyenkor állítólag még 25-30.000 ember jön ide! :roll:
Jók a képek! :wink:

Been!
Anyuci nyaralni van külföldön,úgyhogy reménytelen a hazaküldés. :(

Voltunk dokinál:a gyerek állítólag csak megharapta a nyelvét és az elfertőződött.Nekem meg kis herpeszek lettek a számban,szintén állítólag.Ugyanis a dokinak fingja nem volt,hogy mi ez.....Be akart küldeni bennünket a kórházba,de betelefonált a gyerekosztályra és mondták,hogy ne menjünk be,mert biztos szájfertőzés.Mostanában sok van.
Szóval akkor most légy okos,Domokos! :shock:

Dadomi!
Ez tényleg komoly!Megérne egy misét.... :x

binyek

Hát igen, ez már diszkrimináció! Megkérdeztem levélben, hogy ugyan miért is nem fogadnak két év alatti gyereket, a válasz, hogy az MTA üdülési szabályzata alapján!!! Ez az üdülő a Magyar Tudományos Akadémia üdülője, de elég jó áron volt családi hétvége ajánlatuk. Hát ezek után tudjátok ki akar odamenni... Ja közben megnéztem azt a bizonyos szabályzatot, hát egy szóval nem tesz említést erről a dologról! :roll:

dadomi

No, megírtam a véleményemet az üdülőnek!!! :evil: Menjenek a fenébe a diszkriminációjukkal együtt. Ja és azt írta a nő, hogy jövőre már márciusban foglaljam le a szállást, akkor még talán lesz hely :shock: Márciusban??? Honnan tudjam, hogy lesz-e egyáltalán pénz nyaralásra? Meg hogy mikorra tud a párom szabira jönni? Kinek jut eszébe már márciusban a nyaralást szervezni?

dadomi

Josi utólag is boldog szülinapot nagy lánykádnak. Nálatok már előbb be lehet szerezni a hosszúcsövűt ahogy látom. Csillának meg a csat nagyon jól áll.

Emma no comment. Már nem tudom tovább fokozni gyermkeid szépségét. Csatlakozom a többiekhez. A jégkrémet én is nagyon szeretem.

Binyek sajnálom ezt a fertőzést. Nálam, ha van egy kis szájseb belül akkor Glikoseptet szoktam használni 2-3x bekenyem és már jó is. Gyorsabban gyógyúl, csak arra kell vigyázni, hogy ne legyél nagyon sárga.

Dadomi sajnálom, hogy így jártatok. Ez nagyon csúnya dolog. Múlt héten megmérettem Rékát és 82 cm magas, már csak 15 dkg kell és végre eléri a 10 kg-t is. Igaz egyik nap meg is kaptam az egyik anyukától, hogy az ő lánya másfél hónappal fiatalabb az enyémnél és mégis kövérebb (az a lány 14-15 kg körül van). De az én lányom viszont még mindig kap anyatejet. Ez az anyuka mondta, hogy neki könnyebb volt, hogy tápszerezte az elejétől a lányát.
Vendég

Emma, nem tudom miből gondolom, csak megérzés.... ja, azért annyi alapja van, hogy nem 28 napos szokott lenni a ciklusom, hanem 30-32...

Barbi, én abban a hitben voltam, hogy kb egy napra vagyunk kiírva, de ezek szerint Nálad is módosult az időpont... Veséd hogy van? Remélem ezt a szájfertőzést sikerül hamar kikezelnetek.... Rád jár a rúd rendesen :-(

yuyu79

Julcsi!
Én nem foglalkozom ezzel,hogy mikorra vagyok kiírva,mert úgyis kiveszik az ikreket előbb...
Menstruáció szerint aug. 22. lenne,uh szerint aug. 15.
Azért írtam az aug. 8.-at,mert a 38. hétig lehet max elhúzni 2 bébivel,tovább nem engedik,mert akkor már olyan kicsi a helyük,hogy nem tudnak nőni,sőt lehet,hogy kárt tesznek magukban vagy egymásban.

binyek

Ja jó, akkor még van rá esély, hogy találkozzunk a kórházban... Azt hittem, 8-án lennél 40 hetes ;-)

yuyu79

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés!Péntek óta nincs netünk :evil: , de most anyumnál vagyunk és tőle írok nektek!
Na szóval! Vasárnap reggel csináltam tesztet de még mindig negatív! :cry: :cry: :cry: Ja, és ma van 2 hete hogy nem jött meg. Szerintetek ilyenkor mi van? De azért a héten csinálok mégegy tesztet. A remény meg van bennem hogy terhes vagyok és bízom benne hogy nem valami gond.
Visszaolvasással el vagyok maradva, de a képeknél megálltam és mindegyikötök babója,gyerköce tündéri, imádnivalók egytől egyig!! :)

Fogalmam sincs hogy mikor lesz újra netünk,de ha jövök anyumékhoz akkor írok nektek!!!

Addig is legyetek jók!!
dius02

Binyek! Osztom a véleményed a bajai halászléfőzővel kapcsolatban, mi is évek óta járunk le, de évről évre nagyobb a tömegnyomor, tavaly terhesen már le se mentünk. Igazából ez úgy a jó, ha baráti társasággal főzől, különben nem.....Legalábbis szerintem :roll:

Kép
timesz

Reggelt!
Cseriani, mizu a gyümölcsössel? Aaannnyira édesek a gyerkők, Eliza, meg az ő szemei, hűűű... Kristóf meg mekkora nagyfiú! Igazán szép kiskölyök ő is.
Képeket mégmégméééég, mindekitől, kéééreeek!
Dius, biztosan lehet még pozitív a teszt. Többfélét próbáltál?
Dadomi, klassz, hogy Domi tesztje a csokival sikeres volt, remélem, meggyógyult a kiskrapek!
Balatoni üdülő - most csak nagyon csúnyát tudnék mondani. :evil:
Binyek, a gyerkőknek nagyon klassz születési dátum lenne ez a 2008. 08. 08! :lol: Durva, amit ezzel a szájfertőzéssel végigjártok. :? Anyucinak is pont most kell külföldre menni... :roll:
Rékababa, próbáld meg elereszteni a füled mellett a megjegyzéseket... Borzasztó, hogy némelyek szinte versenyeztetik a gyerekeket, hogy jááájj, a tiéd ekkora? Jááájjj, az enyém már akkora... Meghogy: enyém 1 évesen viszi a bilit és abba pisil... Ó, néha megy a pelusba is ám azért...:shock: Huhh, meg ilyesmi. Hajam égnekáll ezektől a játszótéri dicsekvésektől. Bocs a kirohanásért... :oops: Réka úgy jó, ahogy van, és tök jó, hogy ezt te is látod. :D

been

Párom is ezt mondta tegnap, hogy szerinte a mi babánk augusztus 8-án 8 óra 8 perckor fog megszületni ;-) Könnyű lenne megjegyezni, az biztos...

yuyu79

:lol:

been

hali

rékababa ha én meggebedek,akkor sem leszek sosem 70 kg.. Amikor nagyon-nagyon vékony voltam,akkor voltam 72,de úgy néztem ki,mint egy csontkollekció. Ilyenek a csontjaim,ilyenek a géneim. Szerintem te is bármit tehetsz,akkor sem lesz a lánykád nagyobb. Én sem szeretem,ha versenyeztetik a gyerekeket. Mindenkinek mások az adottságai. Te sem és a férjed sem vagytok elhízva,vagy hogy is mondjam...szóval,sztem is tojd le nagyívben.

binyek,megmentjük Baját magunktól,vagy magunkat Bajától :lol:
Szombaton itthon leszünk,megtartjuk férjem szülinapját,vasárnap meg elmegyünk Mórahalomra fürdeni :D

Emma,azok is tök jók,hogy az enyém már megy,az enyém már ezt meg ezt eszik,már ennyi meg ennyi foga van,stb...mintha bármit is az anya tenne,nem?
Vendég

Na, igen, Cseriani... Van itt egy anyuka, aki mellett, ha a gyerekeinkről van szó - vagyis inkább ő beszél a sajátjáról énmeg hallgatom :lol: 8) - tök retardáltnak érezhetem a fiamat. Pedig nem az... :P Gondolhatod, mennyire szeretek vele "beszélgetni". :mrgreen:
Ez az anyuka volt, aki dicsekedett, mikor Hannát nem tudtam szoptatni, hogy őőő bezzeg tudja az övét pedig már 10 hós (volt akkor az övé). Most az ő lánya nem szopik - a kislány úgy gondolta, kb fél évesen, hogy abbahagyja, egyidősek kb a gyerekeink -, én meg még mindig szoptatom Ármint, erre én vagyok a "teszegééény", meghogy mikor akarom elválasztani, mondtam neki, hogy 2 éves kora előtt semmiképpen, ezen meg szörnyülködik. Nahh, hászal érdekes emberek vannak...
Mórahalmon mi van? Mármint milyen fürdési lehetőség? Az Szeged környékén van, ugye?
Na, és nem írtad, mi lett a gyümölcsösötökkel!

been

volt jég,az látszik,de szerencsésen megúsztuk azért a dolgot :roll:
Legalábbis egyenlőre.
Mórahalom:http://web.morahalom.hu/furdo/index.php?menu=nyit

Állitólag nagyon szép hely,és nem a legdrágább. Szeged elött van 20 km-rel.
Mi Kiskunmajsára szoktunk még menni,az is nagyon szép,de most inkább megnézzük ezt.
Vendég

na,nem tudtam rendesen bemásolni,de majd átmásolod magadnak :wink: :D
Vendég

Cseriani én most próbálom megfűzni apát, hogy mennyünk Kiskunmajsára. Bízom benne, hogy most a hétvégén nem akar dolgozni.
Elizád olyan édes, nem lehet betelni vele. Kristóf persze már kész nagy legény.

Köszönöm, hogy ti is úgy látjátok, hogy nem számít, hogy mekkora a gyerek. Nekem az a lényeg, hogy jól van, boldog, kiegyensúlyozott. A nagyot mondó anyukák pedig nem érdekelnek.
Ma volt egy kellemes meglepetésem. A földhivatalba kellett mennem és Rékát muszály volt magammal vinni, mással nem marad meg. Ott is már számítógépes sorhúzás van, ennek ellenére a férfi engem hívott előre, hogy ne szenvedlyek a kicsipel (pedig egész jó lány volt, ült szépen az ölemben). Nagyon meglepődtem, de nagyon jól is esett. Mostanság nem igazán foglalkoznak, hogy ha gyerekkel vagyok.

Emma féltékeny vagyok a mini talitokra. Pontosítani nem lehetne a nagyobb tali időpontját?
Vendég

Nálunk is van egy ilyen "versenyanyuka" a környéken. Tavaly volt nagyon oda a gyerekével, ráadásul csak egy hónappal fiatalabb az ő fia, mint Dominik. Hát volt olyan, hogy már rosszul voltam tőle, meg a hülyeségeitől...Mintha versenyeztetnénk a gyerekeinket. "Dominak még nincs foga? Az én fiamnak már van kettő és jön a harmadik!" "Figyelj már, Domi miket eszik már? Az én fiam nem akar semmit elfogadni!" stb. De folyamatosan mondogatta a játszótéren. Semmi más témája nem volt, csak az ő meg az én gyerekemet akarta összehasonlítani. Botrányos egy nő. :roll:
Rékababa! Szerintem egyáltalán nincs gond Réka súlyával és magasságával. Úgy tökéletes, ahogy van. Dominik másfél éves paraméterei: 79 cm, 11,19 kg. Ehhez képes Dani 11 hónaposan volt ekkora. De mivel nem egyformák, egyáltalán nem aggódom, hogy Domi sovány vagy kicsi lenne.
Cseriani! Tegnap úgy felhúztam magam az üdülős dolgon, hogy a képeiteket nem is dicsértem meg :oops: Kristóf azon az alvós képen totál olyan, mint te!!! :lol: mintha te lennél kicsi méretben :wink: Eliza meg mint egy kiskirálylány, főleg mióta láttam élőben is, hát azóta irigykedem ám!!!! :lol:

dadomi

Ettől a babaversenyeztetéstől már csak az a jobb,amikor azon versenyeznek az anyukák,hogy ki fogyott vissza előbb........arra meg már egyikse gondol,hogy fontosabb lenne,ha a baba minnél tovább tudjon szopizni.
Dadomi szerintem meg Domi az allergiája miatt is nem tud úgy hízni és nőni,Noémi is kisebb mint az álag. De mozgékony,nem beteges,kiegyensúlyozott.

Kép
Kép
josi

Josi! Igen, mi is beszéltük már, hogy valószínű gyorsabban nőtt volna, ha ehet tejtermékeket. Azért nem mindegy, hogy uzsonnára gyümölcsöt vagy tejpépet kap a gyerek. Bár a súlya nem kevés szerintem (Dani volt nagyon nagy gyerkőc, alig múlt egy éves és sokan kettőnek hitték), meg azért vannak ám olyan kis hurkák még mindig rajta :D , a pocakjáról meg ne is beszéljünk. Szóval nem zörögnek a csontjai egyáltalán :lol: Csak alacsony, de ugye ez sem jelent semmit, hisz nekem ebben is Dani a mérce valamilyen szinten, de ő alapból hosszú gyerek volt mindig is, hisz 61 cm-rel született. De én nem aggódom ezen, majd megnő, nagyon jól néz ki meg aztán én is kis törpe vagyok (bár azért a fiam legyen csak szép magas :lol: ).
Tegnap a játszótéren megint hallottam valamit, amin kiakadtam. Az egyik anyuka mesélte, hogy balatoni szállás után telefonálgatott, az egyik helyen mondta, hogy hány felnőtt menne, meg hány gyerek és kisbaba. Erre a tulaj azt mondta neki, hogy akkor tárgytalan a dolog, mert a gyerekek mindent összemaszatolnak, ennyi gyereket nem vállal :shock: :shock: Ennyire nem lehet gyerekellenes a világ!!!! Úgy beszélnek sok helyen a gyerekekről, mintha kis háziállatok lennének. Felháborító!!!

dadomi

Dadomi Réka eszik tejterméket és mégis "csak" ekkora. De Domonik egyáltalán nem pici.
Vendég

Binyek! Nem tudom mondtad-e már, te sima szülésre készülsz vagy esetleg van oka egy esetleges császárnak? Tavaly, mikor augusztusban bennt voltam a Szekszárdi kórházban, az egyik volt gimis évfolyamtársam is ikreket szült simán, pedig mind a kettő nagy baba volt az egyik 3kg a másik 3,3 kg és nem császáros volt! Egy vékonyka magas csaj volt pedig, de nagyon ügyes volt, egy fia és egy kislánya lett.

Kép
timesz

timesz mikor kell menned legközelebb?
Vendég

Sziasztok! Binyek úgy van vele, hogy inkább természetes szülést szeretne... Barbi, bocs hogy a nevedben beszélek ;-) (De szerintem lassan már mindegy lesz neki, csak legyenek kívül a csöppségek ;-)

Nálunk minden rendben, végre megérkeztek tesóméktól a bababútorok... Mostmár csak ki kell mosnom pár dolgot, meg a vasalás van vissza...

Jövő hétfőn leborba kell mennem, csütörtökön meg uh és nst lesz. Egyre közelebb a vége...

Hétvégén nem leszek, kiruccanunk a Duna partra, a csónakházba. Remélem ott elviselhetőbb lesz a meleg, annak ellenére hogy a Dunában már nem merek fürödni...

yuyu79

Cseriani, kedden megyek vérvételre és csütörtökön kapom a 2.-ik kemot. A hajam már nagyon hullik, nem merem fésülni sem, mert csomókban jön ki. Azt hiszem a hétvégén muszály lesz levágnom, mert minden tiszta haj lesz.

Kép
timesz

Elhiszem,hogy binyek így van vele :D
yuyu,neked jó hétvégét. Izgulsz már,mi? :wink: Én is izgultam már ilyenkor,főleg a másodiknál :?
Timi akkor sztem is vágasd le. Szorítok majd nagyon a jövő hétre. Iszod azokat a valamiket,amiket dominika mondott? És egyébként hogy érzed magad? Nagyon sokat gondolok rád!!!
Elizám kötőhártya-gyanús :?
Doktornéninél voltunk vérvétel-beutalót iratni,és megmutattam a szemét is..kicsit piros neki az egyik,dörzsöli,könnyezik neki. Sztem inkább huzatot kapott. Kapott tobrex szemcseppet,napi 5-ször kell cseppenteni. Meg Kristófnak is. Ha nem javul hétfőre,akkor a szemészetre kell bevinnem,mert a doktornénink szabin lesz. De már most szebb a szeme. Az is leht,csak valami benne volt. Tök jó volt,mikor kettejüket lefektettem egymás mellé,és végigcsöpögettem a szemüket :?
Vendég

Timesz!Tudom nem vigasztal, de az én hajam is rettenetesen elkezdett hullani. Tegnapi hajmosásnál majdnem kb két marék haj, és utána is folyamatosan szedegettem a hajam közül azt, ami elengedte magát. Szóval most már muszáj elmennem laborba, szerintem iszonyat vérszegény lehetek :roll: Most már nem éjszakázok és alszok eleget, mégsem elég, egész nap kóválygok, fáradt vagyok, bármikor el tudnék aludni. Bár gondolom örülnél, ha csak ennyi bajod lenne...
Cseriani! Neked is szinte rájuk kell feküdni az ilyen műveletekhez? :wink: Mert akkor tényleg jópofák lehetettek :P :lol: :lol:

dadomi

Szegény Eliza...és Kristóf :(
Timesz, ez legyen a legnagyobb bajod,hogy hullik a hajad,sok erőt neked!!
Yuyu,nagyon jó hely a csónakház,mi bulizni is szoktunk ott :) gyerekek is élvezik,hogy ott lehet szaladgálni.
Emma,Banoed merre vagytok?

Kép
Kép
josi

Cseriani, szegény Elizának a gyönyörű szemei könnyeznek? mielőbbi javulást nek és Kristófodnak is. Gondolom felér egy "megerőszakolással" mikor csepegtetsz nekik, szegény te is ! :(

köszi lányok, jól vagyok a körülményekhez képest, kicsit gyengén , csak a lábam ne fájna!!! Tegnap is egész nap dagadt, meg lüktetett, tiszta forró volt hiába borogattam, kentem, polcoltam úgyhogy este bevettem egy fájdalomcsillapítót hogy legalább aludni tudjak. Szegény Olikámhoz meg felváltva jönnek a nagyik, hogy én legalább nappal tudjak egy kicsit pihenni, hamár éjszaka szolgálatban vagyok.

Igyekszem betartani az orvos utasításait, de nem fekhetek egész nap, ki sem bírnám, meg a kisfiammal is akarok lenni. Szedek egy csomó "csodabogyót" iszom a D-vizet, a céklalevet mellette persze sok zöldség meg gyümi. Remélem használ!!!!!!!!!!

Kép
timesz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?