Szivi: 3X7..... az nem keves, ezt ok is tudjak, mult honapban is lekestetek ha jol tudom, szoval azt akarom mondani, hogy jol tetted hogy szoltal, gondolom nem ragaszkodtal volna hozza, jo lett volna barki mas, csak csinaljak meg idoben. Egyebkent ti hallottatok olyanrol, hogy inszemnel valakinek azt mondjak, hogy sajna elkestunk, mert en meg nem, megcsinaljak mindenkinek, aztan lehet varakozni a nagy semmiert, en mar jartam igy ketszer is, az egyiket 17. napon csinaltak, szerintem a petem mar a 14. napon megerett, a masikat meg a 14. napon, amikor a petem mar a 12. napon megerett. Szoval roviden, ha o ugy gondolta volna, hogy hetfonel elobb nincs peteeresed akkor nem jon be, most azert jon, mert o is ugy gondolja, hogy a vasarnap az sanszos.
Egyebkent mi is szoltunk a multkor, mert nekunk a stimu nelkuli inszem ugyanannyiba kerult , mint a stimus. Kepzeljetek betanitottam a ferjemet, hogy mit kell mondani, mert egyebkent ez neki kinai, szoval egy viszonylag egyszeru szamara is ertheto kerdest tett fel. Doki beszelt ossze vissza, hogy igy meg ugy a vezetes most igy dontott, meg a labor a draga, miert az o ideje az nem? Na a lenyeg a lenyeg kifizettuk az inszem arat, bar kb 5 vizsgalattal kevesebb volt ugye, es tudjatok mi a sztori vege, azota mar ketszer vizsgalt ingyen, UHval
))))
Roviden Szivi : szolni kell, ne legyen lelkiismeret furdalasod, ez azert maganintezmeny, hogy olyan extrakat, mint a paciens velemenye, esetleges erzese is figyelembe vegyenek. Bar azt en is sajnalom, hogy a vasarnapjukat is be kell aldozni, de egy szulesz nogyogyasz az egesz eletet bealdozza
((, mert a nok altalaban ejszaka, vagy keso este szulnek, vagy ugyeleti idoben, vagy hetvegen
))
Suti: drukk a vegyesparoshoz, minden almod igy valjon valora azt kivanom neked. Popsitorlo melegito, es egyeb hasznos kellekek beszerzesehez kitartast es tenyleg megfelelo humorezeket kivanok. En hallottam olyat is, aki Thussardi farmerba oltoztette a csecsemojet, na az sem semmi szerintem, de a Dior is arul babaholmit, es viszik mint a cukrot, sjaat szememmel lattam
)))
Szoval ehhez kepest a popsitorlo melegito, meg akar meg is allhatna a helyet.
Nevek vannak mar? ki volt az UHs : Fekete doki? Es milyen volt? Mi az a genetikai UH, te mindegyiket itt a Cirisben csinaltattad, nem voltal az Istenhegyi uton? Minden rendben az UH szerint? Poci sokat nohetett, kapunk kepet.
Cukik az UH kepek , mar egesz emberke formajuk van, parod ment veled vegul?
Marianna : veled mi ujsag, rolad kapunk pocakfotot, es UH kepet? Jo lehet, hogy az elso lombik sikerult, nagyon szerencsesek vagytok. Gondolom nalad mas nem is jott szoba, csak a lombik....
PArod balesetben serult meg, vagy szuletesi mozgaskorlatozottsag? Hogyan ismerkedtetek meg, ha nem vagyok indiszkret, ha igen ne valaszolj
))
Puszi mindenkinek