Sziasztok!
Én is vagyok, csak tegnap nem volt netünk és most gyorsan írok mert most pár napig megint nem lesz, mert váltottunk szolgáltatót és kitudja mikor jönnek a szerelők megcsinálni. Remélem vasárnap már lesz ismét netünk.
Visszaolvasni is csak két oldalt bírtam,de amint újból lesz netünk akkor mindent bepótolok.
Köszönöm mindenkinek az újbóli fogadtatást, nagyon aranyosak vagytok, jól esett.
Szintén köszönöm mindenkinek a drukkokat a teszthez, de sajnos megint negatív lett.

De még mindig nem jött meg, aminek örülök és reménykedek továbbra is. Majd vasárnap vagy hétfő reggel újra csinálok tesztet, hátha addigra kimutat valamit. Biztos, ami biztos!
Binyek!
Nagy gratula az ikrekhez! Egyébként sükösdi vagyok, és a Bakónál szültem.
Rékababa!
Köszi a hiányolást,de mindenkinek!
Emma!
Hmmm..

Fősuli! Hát Baján a tanítóképzőbe szeretnék jelentkezni andragógia szakra. De szívem szerint az Rendőrtisztire mennék biztonsági szakirányra, de sajnos ez félévente 100ezer Ft lenne.
Dadomi!
Kicsit megkésve, de nagy gratula a diplomához! Közgazdász szakot hol végezted, melyik sulin?
Ja,majdnem elfelejtettem: Mindenki gyerkőce imádni való,aranyosak egytől egyig!!!
Rólunk annyit hogy Bencét reggel vittem dokinénihez, mert elesett, beüttötte a homlokát, jegeltem neki igy nem is lett puklija, de reggelre ráhúzodott a szemére. Meg a szúnyogcsípések feldagadnak neki, erre kapott calcimusc injekciót és tetrán kenőcsöt. Amúgy ezen kivűl meg jól vagyunk!
Ha kicsit hosszú lett akkor bocsi!
Amint lesz netünk akkor jelentkezek. Addig is mindenki vigyázzon magára és a gyerköcökre.
Kellemes,szép hétvégét kívánok mindegyikötöknek!!
Jó éjszakát!