Új privát üzeneted érkezett!

Rékababa! Domi is 3 héttel előbb született és 55 cm volt akkor :lol: :lol: Aztán ha egymás mellé állítanánk most őket, lehet, hogy tök egyformák lennének :) csak a képek nem adják vissza a valóságot...

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Csillának,Rékának és Olivérnek utólag is boldog hófordulót :oops: :D
Vendég

Köszi Cseriani, bizony már 10 hónaposak vagyunk, lassan itt az első szülinap!

Hétvégén csak olvasni tudtalak titeket, mert vendégeink voltak mind a
két nap és totál elfáradtam estére, egész nap háziasszonykodtam, terülj-terülj asztalkám stb..... most kipihenem magam!

Kép
timesz

ezek szerint Timi jól vagy,ugye? Nagyon örülök neki!!!!
Nekem már 2 napja folyamatosan fáj a fejem :(
De egyfolytában gyógyszert sem akarok szedni. Volt egy pár nagyon rossz éjszakánk,fáradt vagyok. Akkor kezdődött,mikor Kristóf lázas lett,azóta alig alszom. Elizának sorban bújnak elő a fogai,nagyon nyüglődik. Nem ébred fel éjjel igazán,de sokszor felsikít,dobálja magát. Kristóf mostmár jól van,de tegnap este is vérzett az orra. És ilyenkor mindig félek,nehogy éjjel is vérezzen. Szóval,katasztrófálisak az éjszakáim :cry:
Reggelente Eliza fél 7 körül kel,Kristóf ma is fél kilencig aludt,így ebéd után nem alszik,tehát én sem tudok :?
De reggel meg nincs szivem ébreszteni,annyira jót alszik.
Na,jól kipanaszkodtam magam.
Csajok,visszagondoltam,hogy én mostmár 4 éve nem aludtam végig 1 éjszakát sem :?
Akkor kezdődött,mikor Kristóffal terhes voltam.
Lassan zombi leszek.
Vendég

Köszönjük mi is a köszöntőt. Cseriani kitartás, majd csak jó alvók lesznek a gyerekek. Próbálj egy Aspirint bevenni, az nálam mindig bevállik. Szopival hogy álltok? Eliza most sem kéri?

Timesz nektek is boldog hó fordulót. Azért a vendégek után most pihenj sokat.
Vendég

éjjel van szopi 1-szer minimum,meg reggel kér még,a tápi után :shock:
Aztán,ahogy kedve tartja,de ezen kívül a napi 1 megvan. De csak akkor igényli,ha lát. Simán elmehetnék egész napra,nem hiányozna neki.
Tegnap husilevest evett a drágám,répával,de csak úgy volt hajlandó megenni a répát,ha haraphatta,levessel együtt nem. Utána rántott karfiolt,panír nélkül(leszedtem neki).
Este meg kapott egy darab trappista sajtot,nagyon ízlett neki. De azt is csak úgy eszi,ha haraphatja. Meg kapott már túrót,a túrórudiból,lerágtam a csokit róla. Az sem kellett neki,ha összenyomtam,csak ha haraphatta :shock:
Nem értem én ezt...
Ha bármit összenyomkodok,nem eszi meg. Még akkor sem,ha a saját kajájába nyomkodok bele mondjuk egy krumplit. Bezzeg ha adok neki sültkrumplit,vagy mondjuk petrezselymes krumplit,hogy harapja,azzal nincs gond.
Vendég

rékababa én már elkönyveltem,hogy az én gyerekeim sose nem lesznek jó alvók. eliza még csak-csak,ha nem nyüglődik a fogaival,de Kristóf nem. Igaz,a most éjszakát is végigaludta,de csak azért,mert az apja mellette aludt. :?
Vendég

Mi is köszönjük :)
Cseriani,az én barátnőm kislánya 10 hónapos és semmit nem hajlandó kanállal enni csakis kézből,vagy úgy hogy ő eszik a kezével :roll: barátnőm is kivan,ő is ad már mindent a kislánynak,pedig a nagyobbik lánya allergiás.Kérdeztem tőle hogy nem fél,hogy a kissebbik is az lesz,de azt mondta hogy a nagyobbikkal mindent betartott majdnem 2 éves koráig szoptatta ( a kissebbik már nem szopik 6 hós kora óta) és mégis allergiás lett.
Alvásra én nem panaszkodom,szerencsére alszanak :) reggel fél 7-ig,de én már minden nap fent vagyok fél6-kor :? akkor megy a férjem dolgozni.
Timesz,örülök,hogy jól vagy,pihengess és minden oké lesz!!

Kép
Kép
josi

látod josi,ez az én bajom is...eddig nem volt olyan kaja,amit a szájához tettem,és ne ette volna meg. Természetesen mindent csak kézből. Oké,az üveges kajákat azért megeszi kiskanállal :wink: :P

Barátnőm kisfiáról is most derült ki,hogy allergiás-pedig ő is mindent nagyon-nagyon betartott.
Vendég

Cseriani, nálunk dettó ez a helyzet, ha haraphat bármit megeszik, kanálból már nem mindent. Egyre jobban ízlenek neki a mi "felnőtt " ízeink, sokkal jobban mint a bébikajáké: levesek, szaftok - imádja, még cuppog is hozzá!

Kép
timesz

csajok,jön a vihar...felétek is? Emma drága,te hova tüntél?
Vendég

Mi sem eszünk már Csilla előtt,mert annyira tudja nézni,hogy sajnálom hogy ő még nem eheti. Húst és a levesből zöldséget már kapott, ízlelgette,aztán inkább kitúrta a nyelvével :roll: foga még nincs :roll: a héten már szerintem megkóstoltatom vele a 8 hós bébikajákat is,azok már kissé darabosabbak,had szokja.

Kép
Kép
josi

Nálunk csak fújdogál,meg már esik,de kezd lecsendesedni...........igazából bevallom épp most keltünk fel :lol: Csilla és Noémi elaludtak 2-kor,így én is elpilledtem :oops:

Kép
Kép
josi

Ittvagyoook, ittvagyoook, ittvagyoook, köszi a hiányolást!
Dolgoztam éjjel 2-ig, aztán volt ezmegaz, délután meg kidöglöttünk kicsit...
Cseriani, itt jól lehűlt a levegő, esett egész délután, biztos ezért fájt a fejed, meg a kialvatlanságtól... Elhiszem, hogy zombi vagy már. Nem tudnak a gyerekekre délután vigyázni tesód vagy anyud, hogy tudj egy kicsit pihenni? Fél óra is néha aranyat ér...
Timesz, örülök én is, hogy jól vagy! Csak így tovább csajszi! Az nem gáz, hogy Oli mindent rágni akar, sőt. Ármin is ilyen volt, és mostmár nagyon ügyesen eszik; Hanna meg nem ilyen volt, sokáig fuldoklott a darabos kajáktól.
Nézzétek, ezt csinálja Ármin: fittyet hány a tej-és gluténmentességre :mrgreen:; megtalálta a bevásárlókosaramban a kalácsot és nekiállt:
Kép

Itt meg egy tegnapi kép, letoltam a séróját fél centisre, hirtelen elhatározásból és nagy szívfájdalommal... :oops:
Kép

been

Jaj,annyira aranyos Árminod,és szerintem jobban állt neki amikor hosszabb volt a haja :oops: bocsi,ez csak az én véleményem. De biztosan könnyebb így neki ebben a melegben. Engedte,vagy azért kicsit ellenekzett?

Kép
Kép
josi

Josi, örülök a véleményednek, adok is a rá, hiszen fodrász vagy! :wink: :lol: Háát, én se akartam lenyírni ám, mert göndörödött hátul és tök aranyos volt, de annyira izzadt szegény ezekben a melegekben, hogy megsajnáltam és gyorsan megnyírtam hajvágóval,m mielőtt meggondoltam volna magam... :oops: Előnytelen, mer elég nagyfülű kiskrapek, de legalább nem szenved a sérójától... :lol: Engedte egyébként, én is attól féltem, hogy félbe kell hagynom és lesz pánkos, kicsit tiltakozott már a vége felé - pedig nem tartott tovább 5 percnél -, de aztán sikerült végül.
És én is utólag boldogot a hófordulósoknak! :D

been

Szegény Csillának is elállóak a fülei,pláne a bal,de még bízok benne,mert Noéminek is ilyen volt és mostanra már nem is elálló,de mivel lány legfeljebb megnövesztjük a haját :)

Kép
Kép
josi

Reggelt!
Á, lánynál sztem abszolút nem gáz, pont a hajnövesztés miatt. Érdekes amúgy, mert nálunk senkinek sincs ilyen füle, apgyának se, hogy honnan örökölte... :roll: Átsüt rajta a nap, basszus... :lol: Nah, de nem baj ám, így még jobban szeretjük. :wink:
Készültök már Noémi szülinapjára? Kap valamit a kiscsaj?

been

Emma nagyon édes Árminon. Az elálló füllel pedig nem kell foglalkozni, lehet majd erre buknak a nők. Rékának is nagyon elálló volt, most egy kicsot jobb a helyzet.

Cseriani meg tudlak érteni az éjszakázások miatt. Réka fél éjszakát nem aludt. Éjjel 2-től kínlódtam vele. Majd reggel mikor apja elment akkor már fent volt. Most persze alszik. Múltkor említettem, hogy úgy néz ki, hogy csak egyszeri alvás lesz egy nap. Hát az én lánykám visszaállt a két alvásra. Egyszerűen nem bír fenn maradni délig.

Josi Noémi már várja a szülinapját?
Vendég

Cseriani! Kitartás, lassan leszoksz teljesen az alvásról :P :lol: :lol: :lol: Átérzem nagyon a helyzeted, de mi szerencsére már alszunk éjjel. Most már ugye az éjjeli tanulások is megszűntek, de egyszerűen még mindig nem értem magam utol alvásügyileg, délig aludni tudnék :oops: meg utána is :lol:
Emma! Nagyon édes kicsi fiad :D De én is hosszabb haj párti vagyok... (lehet kellett volna egy kislány? :oops: :wink: )

dadomi

Az előbb nem tudtam befejezni, egyszerűen nem írta a betűket a gép :? Szóval Daninak is hosszabb haja van, mikor először levágtam neki 15 hónapos köra körül a szívem szakadt meg, annyira sajnáltam neki, de jött a meleg, és izzadt nagyon a kicsi feje. De nem tetszik neki a pár miliméteres haj... Meg ő is jobban szereti, ha hosszabb.Ja és neki is göndör volt hátul a haja mielőtt levágtam neki, utána már nem... Most Dominikkal vagyok hasonlóan, bár neki közel sincs annyi meg akkora haja, mint Daninak volt ennyi idősen. De neki is kunkorodik hátul, annyira édes. Meg végre elkezdett nőni neki, most vágjam le??? Dani hajával viszont valamit kell csinálni, mert állandóan csurom víz a feje.

dadomi

Noémi már számolja hányat kell aludni a szülinapig :) azért is várja ennyire,mert egyszerre lesz a Csilla keresztelőjével......összekötöttük a kellemest a hasznossal. Ajándékok tömkelege lesz :lol: majd teszek képeket. Úgy néz ki hogy 25-en leszünk.

Kép
Kép
josi

Az igen!
És hol tartjátok?
Valszínű, Ármin haja se lesz már göndör, bár ki tudja, apjáé az, és az enyém is hullámos. Szerettem volna én is göndör fürtös szőke kiskrapekot; majd meglátjuk, hogy alakul, amikor nő a haja, télen én sem szeretném pár milliméteresre, de most annyira izzadt, sajnáltam nagyon.
Á, nekem se elég semennyi alvás! :lol:

been

na,emma,akkor én a másik tábor vagyok,nekem nagyon is tetszik Árminod rövid hajjal. És sztem nagyon jót tettél vele,hogy levágtad,nem csak az izzadás szempontjából..figyeld majd meg,hogy meg fog erősödni neki. Kristófnak elég sok haja volt mindig,viszont vékony szálú. Egy éves kora körül vágattuk először,aztán még párszor,kb.2 havonta őicit vágtak neki..és lőn csodát,hihetetlen sok haja van,és jó erős :D
Elizának még mindig jóval kevesebb haja van,mint Kristófnak volt ennyi idősen,de az övéből is fogok kicsit vágatni 1 éves kora körül. Hátha bejön ez nála is :shock:
Kristófnak is kunkorodik a haja,ha hosszabb,néha a szívem szakadt meg érte,mikor levágták a fürtjeit :cry:
Vendég

Igen, erről az elméletről én is hallottam... :D Akkor a gyakorlat igazolta nálatok. :D Hát, meg még az is gáz volt vele, hogy ez még a babahaja volt, és nagyon egyenetlenül nőtt, a feje tetején sokkal több volt, meg ilyesmi. Most legalább egyenletesen fog nőni. Meg szép szőke lett... :lol: Jah, és könnyű belőle kimosni a homokot, ami nem egy uccsó szempont. :D
Fáj még a fejed? Milyen volt az éjszakátok?

been

Én Evelinnek 7 hónaposan vágattam először, mert egyik oldalon nőtt neki a másikon hullott. Utána 9 hó-san még egyszer. Azóta egyszer lett a végéből, meg a fufruját vágom, bár most növeszti azt is. Rékának nagyon szépen sűrűsödik és egyformán nő is, ezért nem volt szívem levágatni neki. Hátul pedig olyan szépen göndörödik, már loknik is vannak. Cseriani te láttad.
Kép ilyen volt Evelin rövid hajjal
Vendég

Csajok idegbaj ellen valami ötlet? :oops: Domi tegnap kapta a 18 hós oltást, ez még rátett rendesen a hisztijére. Tiszta dinka... :? Dani meg élvezi, hogy állandóan piszkálja. Egész nap cseszteti, Dominik meg egész nap nyüszög, hisztizik, nyávog. Szóval azt a fogalmat, hogy csend én már nem is ismerem.... :roll: Tényleg nem tudom már, hogy mit csináljak velük... Külön-külön mindkettő annyira aranyos, tök jól elvannak, de együtt!!! Botrányosak... Most éppen ott tartunk, hogy Dominik azért is sír, ha ránézek, meg azért is, ha nem nézek rá... :evil:

dadomi

Rékababa, hát ez az, vannak esetek, amikor muszáj... :lol: Hannának is normálisan nőtt egyébként a haja, mikor elöl hosszú volt, elcsatoltam, utána levágtam. Hátul eddig csak egyszer vágtuk, elől rendszeresen.
Dadomi, nincs receptem, de, ha valaki megtalálja, küldje el nekem is... 8) Bár enyémek kopkoppkopp most jól elvannak, igaz, már szétbontották a házat... :twisted:

been

na,csak hogy jó napotok legyen...ezt a hajszerkezetet nézzétek: Kristóf fél éves,megizzadt az autóban,Szentendréről hazafelé: Kép
Vendég

Sziasztok Csajok!

Szerintem is nagyon csibészes Ármin ezzel a hajjal! :lol:

Én is levágattam a lányom haját fél évesen,hogy erősődjön...Most meg olyan haja van,hogy nem lehet megfésülni,mert nem megy bele semmilyen fésű vagy kefe! :roll: Nagyon küzdünk vele!Katasztrófális!

Ez az alváshiányos állapot elég rosszul hangzik...nekem kell 8-9 óra éjjel,majd bajban leszek,ha jönnek a babók! :( Kép

binyek

Dadomi nekem is kellene a recept, ha végre valaki rátalálna. Egyémek olyanok, hogy se veled se nélküled. Ha nincs Evelin akkor keresi Réka. Most is van, hogy elszórakoznak, de a következő pillantaban majd szét szedik egymást. Bár nálunk a kicsi bántja a nagyot dolog megy. Evelin többet nyíg, hisztizik a bántások miatt. Bár Réka is elég nyafis. Igazi lányok (hisztis Mirtill mindkettő).
Vendég

Ha receptet nem is kaptam, azért megnyugtató, hogy másnál is hasonló a helyzet :P
Cseriani! Nagyon jó ez a hajszerkezet :lol:
Binyek! Szép a lányod haja, bár elhiszem, hogy fésülhetetlen. Általánosban volt osztálytársam, akinek hasonló típusú haja volt, szegény még tojást is ütött a fejére, mert azt mondták neki, hogy attól majd fésülhető lesz... Hát nem lett.
Emma! A lakást azt nálunk is szét szokták szedni. És olyankor megfenyegetem őket, hogy összeszedem az összes játékot és leviszem a kukába. Hát nem mindig hatja meg őket (főleg Domit nem, mert ugye ő még nem érti a dolgot). Múltkor kint voltam a konyhában, gyerekek a szobájukban. Egyszer kiabál Dani, hogy a Dominik fent van a konvektoron. Én azonnal rohantam be, hát a kis ördögfióka felmászott a konvektorra és ott feküdt fenn. Felette meg nyitva az ablak :oops: Azóta nem hagyom nyitva náluk az ablakot. Mondjuk van rajta szúnyogháló, de hát az nem sokat védene, ha úgy döntene a drágám, hogy kimászik az ablakon. Sokkal veszedelmesebb dolgokat csinál Dominik, mint amiket Dani csinált anno. Dehát második gyerek, tanulja a hülyeséget a tesótól és valahogy ebből kifolyólag ő is hamarabb rájön a saját kis hülyeségeire.

dadomi

Sziasztok!

Már elég régen jártam erre! :oops: Lehet, hogy már nem is emlékeztek rám! :oops: Sajnos nem nagyon volt időm írni nektek és csak ritkán olvastalak benneteket. Nem tudom hogy emlékeztek –e, de írtam hogy mostanában vizsgázok. Végül is sikerült a vizsgám :) , most már így van érettségim+ 2 szakmám, de úgy döntöttem hogy augusztusban beadom a felvételimet fősulira.
Meg az az igazság hogy Bence minden időm leköti, meg csináljuk a házat, felújítjuk, parkosítás meg ilyenek. Meg akkor még a tanulás is ott volt, de az már éjszakára maradt! Egyébként nem nyavalyogni akarok, csak egy kicsit összejöttek a dolgok. Biztos nálatok is volt ilyen mikor összejöt minden.
Most újra úgy néz ki hogy lesz kistesó :) , ma van 1 hete hogy nem jött meg, igaz ma csináltam tesztet de még negatív lett, de nem keseredtem el. Majd csinálok holnap is ! Most már inkább azért izgulok hogy rendesen megtapadjon, ha terhes vagyok amineknagyon örülnék!
Egyébként meg jól vagyunk. Bence kb. 12 kg és 78-80 cm körül van, de majd most viszem a 15 hós oltásra akkor lesznek majd pontos adataim. Hisztis, zsiványkodik ezerrel, huncut— de akkor is imádjuk. :)
Most mát többet fogok jönni, ha még szívesen láttok itt köztetek! :roll:
Igyekszem titeket visszaolvasni.
Addig is mindenkinek további szép napot!!
dius02

Mi is próbáltuk a tojás-olivaolaj pakolást,irtó gusztustalan volt,de nem sokat ért.... :?

Dius!
Drukkolok a két csíkért a teszten! :wink: Egyébként hol laksz Baja mellett?

Dadomi!
Ez a konvekteros dolog elég durva lehetett...Az én szivem biztos megállt volna egy fél percre! :roll:

binyek

Dius, gyere csak bátran és többször. Szorítunk neked a holnapi tesztre!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
timesz

Dius nem vagy elfelejtve. Gyere nyugodtan. Pár oldallal előbb még hiányoltunk ám. Szorítok, hogy holnap már pozitív legyen a teszt. Gratula az érettségihez.
Vendég

Cseriani, babának is olyan szép volt Kristóf! Igazi kis gyömöszkélnivaló aranyos pofijú. és az a hajszerkezet! :lol:
Binyek, a lányodnak gyönyörű a haja, és a lányod is az, persze! Elhiszem, hogy kínlódtok a hajával, de valami csodaszép... Hogy vagy(tok) így 3 in 1? :lol: Mikor mész legközelebb dokihoz?
Dius, üdv újra! Remélem, sikerül a kistesó, mennek a drukkok! Gyere majd a holnapi teszt-hírekkel. Gratula az érettségihez. Milyen fősulira szeretnél menni?
Domi és a konvektor-hoz hasonlóan jártam én is már, az én hülyeségem miatt... Nyitva hagytam a bejárati ajtót, szellőztettem, Hannát fürdettem, Ármin a nappaliban játszott, és hirtelen eszembe jutott, hogy úristen, az ajtó... Rohantam ki mint őrült, Ármin már a teraszon járt. Huhh, több kisebb szívrohamon átestem akkor.
:shock:

been

Hahóóó!
Seholse senkise? 8) :D

been

vagyok,most értünk haza,egyik kocsit szerelőhöz,másikat kötelező szervizbe vittük,majd kicsit vásároltam a kópékkal...készítek sütit én is szombatra,a diplomaosztóra,ahhoz vásároltam be.
na,lépek,elrámolom amit vettem :?
Vendég

Mi meg most megyünk vásárolni. :D Ebben a jóó melegben...

been

Én is vagyok, lesek csak, közben csinálom dolgomat.
Dius! Gratula az érettségihez!!!! És nyugodtan panaszkodd ki magad, meghallgatunk. Én két hete államvizsgáztam, szerintem itt a csajok már jobban örültek neki, hogy végeztem, mint én, mert én is annyit jajgattam nekik. :wink: De sosem zavartak el érte, ezért utólag is hálám nekik :D És drukkolok, hogy bejuss a fősulira! Hova szeretnél menni?
Binyek! Hát én is közel voltam a szívinfarktushoz a konvektoros esetnél. Mikor megláttam, hogy hol fekszik Dominik egy szót sem mertem szólni nehogy leessen róla, szépen odamentem hozzá és lekaptam gyorsan a konvektorról. De Dominik valamiért nagyon szeret felmászni mindenre... :evil: Ezért a gyerekszoba ablaka kizárólag éjjel van nyitva, remélem a kiságyból azért még nem mászik ki :shock:

dadomi

Nééémááá! Mindenki eltűnt? :lol:
Dius, mi újság?

been

sziasztok..még mindig sehol senki?
Nemrég értünk haza,védőnéninél voltunk,ma ő tartotta náluk a babaklubot. Gyerekek játszottak,mi meg jót pletyiztünk.
De rohadt meleg van,alig vártam,hogy hazaérjünk. Jó messze laknak. Kristóf gyalogolt,leszedtük a bicikliről a pótkerekeket,hogy tanuljpon meg 2 kerekűvel menni-de még nem igazán megy neki,ezért inkább gyalogolt. Hazafelé meg már nyafizott :?
De legalább jól elfáradt :P
Vendég

Na vééégre, valaki, hájjj, Cseriani! Már aszittem, kihalunk... :lol:
Nagyon ügyes kristóf, ha már kétkerekűvel próbálkoztok! :D MI még mostanában nem merjük leszedni Hannáéról, sztem hatalmasakat esne, ahogy ismerem... :lol:

been

Hahó lányok, én is vagyok!!!!!!!!

Isteni finom hideg málnás gyümölcslevest csináltam 2 perc alatt és még főzni sem kell, ráadásul azonnal jéghidegen fogyasztható:

Egyszerű: turmixolj össze hideg tejet, málnát, 2 dl tejszint (Hulalásból csináltam) 2 gombóc vanília fagyit, 1 van.cukrot és én még édesítőszert raktam bele ( ki milyen savanyún szereti) a tetejére dobálj pár egész szem málnát és kész! ISTENI HŰSÍTŐ!!!! A reggeli műsorában láttam, próbáljátok ki.

Kép
timesz

Timesz jól hangzik.

Tegnap nálunk volt az egyik csoport társa Evelinnek. Hát iyenkor tudatosul bennem, hogy biztos nem akarok még egy gyereket. A két lány felborította a házat. De azért ilyenkor látom, hogy van rosszabb gyerek az enyémnél. Ez a kislány csúnyán is tud beszélni, Evelin azért rászólt, hogy így nem szabad beszélni. Nála a legcsúnyább szó az azta mindenit. Az én lányom tudja, hogy nem szabad a kanapén ugrálni, a tetejére mászni, pajtásra nem győztem rászólni.
Vendég

Nem kell többet meghívni :roll: hozzánk csak jó gyerekek jöhetnekés Noémi is csak azokhoz mehet,hall és lát szegény így is elég sok csúnya dolgot. Ma mesélte,hogy az oviba volt és a kerítésnél elment 2 cigány gyerek és csúnyákat mondtak rájuk. Szerencsére....vagy az én nevelésemnek köszönhetően? nem beszél csúnyán és nem rosszalkodik. Remélem Csilla is ilyen lesz!!! Ma olyan hisztit nyomott ebédnél Csilla :shock: már lilult a feje is annyira ordított. Ilyen még nem volt,enni se evett. Lehet hogy melege van,de enni akkor is szokott rendesen. Beraktam a kiságyba,aludt 1 órát és azóta mintha kicserélték volna....most is már 2 órája alszik :) Noémit meg elvitték a barátaink a strandra 8)

Kép
Kép
josi

Josi nem én hívtam. Az anyukája csöngetett meg telefonon és kérdezte, hogy jöhet-e. Evelinnel az oviban nagy barátnők. Pedig állandóan vitáznak. Én eddig azt hittem, hogy az én lányom nagyon rossz, de ezek után már látom, hogy van rosszabb gyerek is. Evelin nem beszél csúnyán, tudja, hogy nem szabad. Nem mászik fel a kanapéra, nem ugrál rajta. Igazán az a baj vele, hogy engedetlen, és szeret értetlenkedni. Másokor viszont nagyon szolgálat kész tud lenni.
Vendég

Sziasztok!

Én is vagyok, csak tegnap nem volt netünk és most gyorsan írok mert most pár napig megint nem lesz, mert váltottunk szolgáltatót és kitudja mikor jönnek a szerelők megcsinálni. Remélem vasárnap már lesz ismét netünk.
Visszaolvasni is csak két oldalt bírtam,de amint újból lesz netünk akkor mindent bepótolok.
Köszönöm mindenkinek az újbóli fogadtatást, nagyon aranyosak vagytok, jól esett.
Szintén köszönöm mindenkinek a drukkokat a teszthez, de sajnos megint negatív lett. :cry: De még mindig nem jött meg, aminek örülök és reménykedek továbbra is. Majd vasárnap vagy hétfő reggel újra csinálok tesztet, hátha addigra kimutat valamit. Biztos, ami biztos!

Binyek!
Nagy gratula az ikrekhez! Egyébként sükösdi vagyok, és a Bakónál szültem.

Rékababa!
Köszi a hiányolást,de mindenkinek!

Emma!
Hmmm.. :roll: Fősuli! Hát Baján a tanítóképzőbe szeretnék jelentkezni andragógia szakra. De szívem szerint az Rendőrtisztire mennék biztonsági szakirányra, de sajnos ez félévente 100ezer Ft lenne.

Dadomi!
Kicsit megkésve, de nagy gratula a diplomához! Közgazdász szakot hol végezted, melyik sulin?

Ja,majdnem elfelejtettem: Mindenki gyerkőce imádni való,aranyosak egytől egyig!!! :) :)

Rólunk annyit hogy Bencét reggel vittem dokinénihez, mert elesett, beüttötte a homlokát, jegeltem neki igy nem is lett puklija, de reggelre ráhúzodott a szemére. Meg a szúnyogcsípések feldagadnak neki, erre kapott calcimusc injekciót és tetrán kenőcsöt. Amúgy ezen kivűl meg jól vagyunk!

Ha kicsit hosszú lett akkor bocsi!
Amint lesz netünk akkor jelentkezek. Addig is mindenki vigyázzon magára és a gyerköcökre.
Kellemes,szép hétvégét kívánok mindegyikötöknek!!

Jó éjszakát!
dius02

Szia Dius! Én is Bajára jártam anno (2001.-ben végeztem) de akkor még nem volt ez a szak amire te akarsz jelentkezni, ez tulajdonképpen mi????? Hol tudod majd hasznosítani?

Kép
timesz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?