Sziasztok!
Nikuc, a vizet érdemes kicserélni sima babavízre, ahogyan Márti is írta, ha zavar a cukros víz. Én egyébként bevittem saját cumisüveget, mert amit ott adnak cuclit, abból ömlik a víz, emiatt nem kell dolgoznia érte, amit én használok (MAM), azt meg legalább szívni kellett.
A tej császár után van, hogy csak a 3-4. napon indul be, de jobb addig nem szedni semmit. Maximum fejéssel tudsz rásegíteni, ha pl a baba sokat alszik, kevésbé dolgoz meg téged, de akkor viszont ott a dilemma, hogy ha azt odaadod neki, legközelebb megint nem fog belőled eleget szívni. Szóval tulajdonképpen az is felesleges. Igazából, és ezt úgy mondom, mint akinek ez már 2x nem ment. Türelem, és önbizalom kérdése.
Elős 1-2 napra a babának bőven elegendő tartaléka van, még fogyni sem szoktak, max amit kipisilnek.
Fertőtleníteni, spray-zni és egyebek tényleg felesleges. Sokat kibírnak ezek a picúrok!
Felkelésnél tényleg nehéz, de meg tudod csinálni, ez járjon a fejedben, utána pedig, ha már az első éjjelen túl vagy, sétálj, mozogj sokat, másnap már sokkal jobban leszel tőle. DE figyelj, ha elfáradsz, pihenj is, mert az is nagyon kell.
Én a lassú felkelések, és az éjszakai hasmars miatt éjjelre beadtam Villőt.
Ja felül leborotválják a szőrt rólad, mert ott is jódozzák még a hasad. És beöntés kell, hacsak nem éppen szerencsésen aznap reggel voltál vécén. Mert elengednek az izmaid az érzéstelenítéstől.
Én nem tudtam borotválni, esélyem sem volt elérni magam. Nem kellemetlen, és nem olyan ciki ez, pedig én is tartottam tőle.
A laktoherb tea van, akinél hasfájást okoz, konkrétan az édeskömény. Ami kis mennyiségben tök jó, csak ha nagyobb koncentrációban megy át, akkor nem. De látod, Mártinak meg már 4x sem okozott gondot.
Képzeljétek, nálunk Villő elkezdett kézenfogva lépegetni, meg mindenbe kapaszkodva járni. Nagyon nagylány!
Ja, és
Susy, normaflore-t lehet adni, kár, hogy nem mondta nektek a dokitok, már az antibiotikummal egy időben lehet szedni, és akkor nem is alakulnak ki ezek a mellékhatások.