Sziasztok
Era, sajnálom ;( Ha van egy kis Apabajotok, akkor talán jobb az őszi kezdés,mert a meleg nagyon nem tesz jót a katonáknak. Vigyázni kell rájuk nagyon
Agnyes, lett valami a húsmentességből? Voltál dokinál?
Bodzássüti, mikor mész UHUra? Tudni valamit a nemekről?
Szivi, hogy vagy? Elmentél dokihoz?
Zafír, hogy vagy???
Dóri, Agár, Nektek bírták a gyerekek a mózest? Hétvégén ki kell próbálnunk a sport részt,mert balhéznak a nap miatt meg ha nem látnak ki azért is...
A Dévény tornásznőnk jóvá hagyta,ha döntjük az ülőrészt...végül is egy próbát megér
Magunkról ezer éve nem írtam,h mi van velünk és a másik topicban is hiányoltak,így írtam egy litániát
Nálunk minden OK, megy az idő rendesen...Jövő héten már 4 hónaposak lesznek a fiúk ♥♥
Az éjszakákat átalusszák, de nappal annál inkább aktívabbak
Igazából nem is az aktivitásukkal van baj,hanem,h ha épp nem foglalják le magukat és Anyuci vagy bárki más nem ugrál körülöttük, akkor vége a világnak
éééés hozzá kell tennem,h soha nem engedtem,h fel legyenek véve...Zalán továbbra is nyugodt baba. Ő inkább figyel mindent és nehezebben nyílik meg mások felé, ééééés szerelmes a zanyukájába ♥ Benedek, Ő a nagyon sírós baba
semmi baja nincs, csak figyelemre vágyik
a sírás ellenére nagyon közvetlen. Imádja az embereket, hamar oldódik és mosolyog ♥
Képzeljétek, felfedezték a babakocsiból a fákat. Annyira cukker Zalán
a következőt csinálja,ha sétálunk: nézzük a fákat és ha nincs fa, akkor elkezd sírni,ha újra fa jön, akkor nevetünk...valamelyik nap még ágat is kellett törnöm,h ne sírjon
Benedek legújabb zizije,h a fejére kell tenni vagy a simi kendőt, vagy a pelenkát és úgy alszik
Épp ma kérdezte meg egy járókelő hölgy,h nem fullad meg a gyerek???....
Zalán gasztroenterológusnál: sajnos születése óta rengeteget bukik ill. inkább hány
A 3 hós oltáson mondta a gyerekorvos,h akkor most ebből elég...(a hányás mellett hízik rendesen...mi több hihetetlenül...már több mint 6 kg) Adott beutalót,h akkor menjünk el dokihoz. Na állami helyre nem sikerült elmennünk,mert az egyik dokihoz júliusra a másikhoz augusztusra lett volna hely. Így vihettük a Rózsakertbe Veres dokihoz 18ezerért...ne értsetek félre,mert ha ez számítana, akkor nem vittük volna, de már kezd tele lenni a hócipőnk,h mi a túróra fizetjük a TB-t???? Visszatérve Zalánra, szerencsére nincs baj, "csak" ami sok-sok babánál van, a nyelőcső és a gyomor közötti záróizom nem működik rendesen. A doki szerinti megoldás a mielőbbi hozzátáplálás elkezdése. Ma megvolt az első ismerkedés a krumplival.
Na most aztán jó sokat írtam
Vigyázzatok egymásra mindig és tudom, biztos vagyok benne,h meg fog történni mindenkivel a CSODA!!!
Puszillak benneteket, jó hétvégét és drukk mindenkinek!
Bari