Na most van az, hogy kezd egy kicsit elcsúszni a babanet eme topikja! Hát én ezt most nem nagyon bírom ám követni. Én ennél kevesebbet tudok jönni!
Na de azért igyekszem ám!
(2 archivval ezelőtt írtam, és ez nem vót ám nagyon rég.. úgy másfél napja...)
Na akkor sziasztok!
Először is, láttam ám!!!
Beni baba nagyon édes vagy!!!
Köszönjük szépen.
És Tibimbonak is köszönjük!
És Liviapunak is! Isten hozott köztünk egy újabb apukát!
Dia, Gabi, Timi,
a bölcsis képek...hááááát...nem is tudom hova legyek az irígységtől. én is sárgulok már...
Mancs, igen megnézném szívesen a szőnyeget, köszi.
Nagyon jók a táskák. Aztán majd telerakhatod őket pelussal, meg csörgőkkel, meg popsikrémmel...
Novum család, nagyon édi a Szilvi baba Tibimbós képeken! Marci is szokott néha így aludni a karomra csavarodva.
Wolga,
Andriska egy tündér! Hát ő is nagyon jó kis husi! És nagyon pörögnek a kerekek odabenn. Szinte hallom!
A hasfájás miatt kérdezed a dokit? Neeeem, azért annyira nem volt vészes az ügy, hála az égnek. Most megfigyeltem, hogy amikor már nagyon elfárad, akkor nagyon hasonlóképpen nyűglődik, mint amikor fáj a hasa. De elárulja magát, mert ha elterelem egy kicsit a figyelmét, akkor a pocak rögtön nem fáj. Szóval már kezdem kiismerni a mókamestert.
Azért persze tényleg szokott még fájni neki, mert akkor olyan ordítás van, hogy néha azt hiszem, valami belülről rágja, és már én is majdnem sírok.
De ebből már max egy héten egyszer-kétszer van. Azt nem is tudoméha, hogy mitől. Mert mostmár kialakult a kör, amiket eszem, és ha ettől eltérő dolgot csinál anyu, vagy anyósomék, akkor esetleg beüt egy kis pocakfájás sajnos. De max. már csak estefelé.
Ma már sokkal jobb minden. Jókat röhögcsélünk, meg dumálunk, meg játszunk. Aztán elpilled, cicizünk, alszik. Ilyesmik. Én meg most végre idejutottam a netre.
De jó!!!Ilba, tök jó, hogy találkoztok Diával, Timivel, Gabival! Végre lesznek képek a kis szerelmespárról!!!
Kormi,
Húúúúúúúú, neked vadászgörényeid vannak? Ezek azok nem? Tök jófejek! És nem jelentenek gondot a gyerekekre nézve? Vagy most olvasom, hogy "voltak". Akkor már nincsenek meg? Pedig nagyon helyesek.
Levente pedig iszonyú nagy! Olyan kis hörcsög-pofija van, mint Marcinak volt egy hónaposan!
Dehát Marci most két és féél hónaposan nyom 5,4 kg-ot. Levente egy vasgyúró!!!
Tücsökmami,
jól vagytok? Hogy alakulnak a dolgok? Gondolok ám rád is ezerszer!
Tegnap este Marci képzeld engem is bepánikoltatott. Két perc után ordítani kezdett a cicin. És nem akartam neki engedni, hogy abbahagyja, mert azt gondoltam, hogy nem szopizott, még csak nagyon keveset, és aztán 5 perc üvöltés után megmértem és 100g-ott szopizott!!! Ilyen még sohasem volt. Meg olyan sem, hogy ordít a cicin. Szóval para volt nekem is, de aztán most már minden tök jó, hála az égnek.
Illetve annyira nem, mert csak max 750-et eszik egy nap, de már nem is bánom, csak szopizzon. Tudja ő, hogy mennyi kell neki. Ha nem hízik most annyit, akkor nem hízik. Majd hízik jövő héten. Legalább több tejcit tudok most eltenni.
Gyerekek, ami kajákat itt összehordtatok....háááát, némelyiktől egy kissé eltorzult az ábrázatom.
Nálunk apukám főzi a halászlét, és kockára vágott lilahagymát teszünk bele. Meg hosszúmetélt tésztát. Azt hiszem Baja környékén eszik tésztával a halászlét. De kóstoljátok meg a hagymával is- már aki szereti - mert fincsi ám!!!
Marci tegnap is, meg ma is megfordult. És most már láttam is. Marha ügyi! Büszke is vagyok rá!!!
Majd az egyikről csinálok képeket.
Ja a kengurus képek. Csináltam, majd mindjárt áttöltöm a gépre, és kiteszem, csak mostmár befejezem ezt az üzit, mert annyit írtok, hogy félek, nem érek a végére, mire Marci felkel....
Ilba, Beninek tényleg zöld...fűzöld.
Sajtine,
akkor jövő héten valamelyik naphoz mit szólsz?
Jók voltatok a buszon!
Jucus,
Bogesztán baba annyira cuki. Minden helyzetben, minden képen! A nagy szemeivel! Ezek az Istvános csajszik tényleg nagyon ott vannak! Mindegyik! Meg a fiúk is! Meg mi is!
Hát én is egy kicsit összefacsart szívvel olvastam ezt az autóbalesetet. De nagyon jó, hogy mostmár jól vagytok!!!
Eszti, te is tegyél fel képeket! Már rég látuk Bencét!
Na puszi, ettől féltem, felébredt a Kis Herceg! Majd teszek ki képeket este.
Na pussz!