Új privát üzeneted érkezett!

Volga
Eddig még csak illusztrátorként dolgoztam a Anyáklapja-Babamagazinnál, Képmásban is jelentek meg rajzaim...
Az a baj, hogy ezekbe a hírdetésekbe mindig felsorolnak ezer féle program ismeretét nekem meg nem elég nagy az arcom, hogy annak ellenére, hogy nem is ismerem jelentkezzek, pedig tudom sokan ezt teszik...
Én csak a Phoshopot ismerem, de azzal készítettem a bélyegeimet is a postának... szerintem bármi mást meglehet vele csinálni...
Néha becsúsznak kissebb munkák...pl esküvői meghívó, kis arculat, festés... stb
Gyerekszobafestést is vállalok... vagyis vállalnék ha nem lennék én magam is éppen egy gyerekszoba! Kép
Néha kerámia munkák is becsúsznak, de abból csak a nagyobb megrendeléseket éri meg bevállalni... egy barátnőmmel egy éve készítettünk egy falikutat... mostanra kapunk érte pénzt...
Most éppen kiadót keresek egy illusztrált mesekönyvnek... de ez is nehéz dió... no meg nem is aranybánya...

Sajnos már elég sokszor póruljártam... általában "barátok" elfelejtenek fizetni.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sajnálom, de azért ne add fel! Kép Egyébként teljesen igazad van, és ami felháborító, rengeteg az ún. mondvacsinált grafikus, aki nem is végzett grafikusként, csak annak mondja magát, mert ismeri azokat a programokat. Sajna, számos példát láttam erre, és nem nagyon tetszett, mert közben meg az igazi grafikusok éhen halnak... no comment. Kép

És megmutatod nekünk a bélyeggyűjteményedet? Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Sziasztok!
Benike (majdnem elolvadtam), Tibi köszönjük szépen!

A bölcsi megint nagyon jó volt!

Tehetek fel képet?KépKépKép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Mamacka,
bár én pénzügyi, jogi kiadónál dolgozok, de van ismerősöm (volt főnököm), aki kiad mindenféle könyvet. Ha gondolod összehozlak vele.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi, szted, ha tegnap hőemelkedése volt Andrisnak az oltástól, attól ma még kivihetem sétálni?
Ismét nagyon jók a képek! Mégmégmég. Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Vvolga,
én csak ennyit csináltam.Kép
Hát, én kivinném.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Én is vinném, csak megerősítést szerettem volna. Köszi. Kép
Akkor várjuk a többiekét!

Kép Kép
Kép
vvolga

Nemtom felétek milyen az idő, itt süt a nap és nem fúj a szél sem.
Jó sétafikálást!Kép
Én is várom a többi képet!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, megőrülök!!!!!
Még mindig felöltözve alszik a jány, nemtok ablakot nyitni, mert az egyik oldalon tetőfedés zajlik, a másik oldalon meg egy kisscsajszi játszik az ablak alatt a kutyájával, olyan picike fajta, amelyik ultrahangon ugat. A kicippzározásig eljutottam, tovább nem. Nembaj, ha felébredt kicsavarom a vizet a ruhájából...Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Szonja,
köszi a puszit! Kép

Mancs,
szóval taliztok Gabival? Ne máááá! Most már én is akarom ezt a kis tündérkét babusgatni! Persze ha Anyucija megengedi. Kép
Táska fotót kérünk!

Gabi,
Azurad Zolinak boldog névnapot! KépKépKép
Mi ez a kamerásdi? Hol lehet majd megnézni a lurkókat?
Nem voltak egyformában a lányok??? Kép
Jól látom, több gyerek nem is volt, csak Ti?

Tibimbo,
köszi a köszöntést, bővebben mikor hallunk Tőled? Kép

Vvolga,
estére hőemelkedése volt Beninek mindkét szuri után. A 4 hóst 1 hét múlva kapjuk. Én mindkétszer adtam neki éjszakára 1 kúpot, így reggelre kutya baja volt. Sétálni én is levinném, mi most jöttünk meg, tök jó idő van.
Nem semmi méretek!!! KépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Gabi mi az, hogy csak ennyi kép készült??????

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Ilba,
gyertek Ti is holnap délelőtt! Vagy bármikor! Majd levajazom Zolival a hétvégét is ha kell, nehogymá' ezen múljon! Meg szerintem nem is kell sokáig győzködnöm.Kép
A névnapi köszöntéseket köszönjük szépen, de majd bizti jön az Úr is, kaptam egy levelet a babanetről, hogy igazoljak vissza, mert valami Liviapu beregisztrált erről a címről. Szóval lebukott.Kép

Voltak más gyerekek is, csak a másik oldalon:
Kép

Vuka,
nem akartam az agyukra menni a többieknek, múltkor is egyfolytában kattintgattam. Aztán mikor Timi elővette a gépét, akkor már én is elő mertem venni az enyémet.Kép

Ja, Ilba, lehet, hogy szokásomhoz híven megint előre szaladtam, de ha h-sz-p valamelyikén jöttök, akkor még a bölcsibe is lejöhettek!

A kiscsajom 11 óta alszik (asszem annyi volt, mikor eljöttünk.)! És ma még csak ecccer evett, úgyhogy valszeg nem fog sokat lacafacázni a sütőtökkel.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Gabi!
Lehetne e kérni egy normál felbontású képet a tv sztáromról?KépKépCsajok jó volt ismét együtt.KépÉszre vettétek,hogy már többet dumáltunk mint hétfőn?KépNagyon jók a képek,és a csajszik is tündériek voltak mint mindig.Légyszi szólj ha estig se mennek át a hétfői képek!

Mindenkinek puszi!Este megpróbálok jönni.De mint a csajoknak meséltem,újabban Domi toporzékol ha meglátja,hogy a géphezz ültem.Ugyan miért?Kép

Gabi Zolija!Kép
Boldog névnapot kivánok!

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Most értünk haza a sétából,vásárlásból.Szilvi végig aludt!KépMost kelt fel és jót evett az almás-banános csirkéből!
Én nem sok képet csináltam,mert még nem vagyok elég rutinos ,mint Gabi,de legközelebb majd igyekszemKép
Azt hiszem Dia ma nem fényképezett.A gép töltődik,addig izguljatotok egy kicsitKép

Bizony Ilba az jó lenne ha egyszer Ti is eljönnétek a bölcsibe!Kép

Kép

Kép
novum

Sziasztok!

Megjöttem Kép Vásároltam KépKépKép Boldog vagyok KépKépKépKép

Ilba,
táskafotót mindját készítek, csak most egy picit leültem kifújni magam.

Gabuska,
akkor holnap 11-kor KépKépKépKép Tök jó lesz Kép

Mamacka,
és milyen illusztrációkat készítettél az Anyák lapjának és a Baba magazinnak? Olyan sz@r ilyeneket olvasni, hogy itt egy tehetséges ember, és nem talál normális munkát magának Kép És még hány ilyen van...Kép Drukkolok, hogy összejöjjön vmiKép

Vvolga,
nálunk nincs erdélyi rokon a családban, de apukámék is szokták a bablevest úgy enni, hogy apróra vágott nyers lilhagymát szónak bele. Én is szeretem! Csak akkor már egész nap nem megyek sehova, mert elriasztom az embereket. Bár, van egy jó módszer, hogy ne legyen büdi a hagyma (és mi se), össze kell vágni, és utána kb. fél percre berakni a mikróba. Így nem lesz büdös, és a gyomrodat se teszi taccsra. Anyukám is így csinálja, mert a tesómnak gyomorproblémái vannak, és így nem fájdul meg tőle neki, plusz nem is büdös ez ember szája Kép

Tibi,
köszönjük szépen KépKépKépKép

Mi volt ez a kamerázás a bölcsiben?

Kép
mancs

Mancs:

A Kispesti TV vett fel filmet a játszóbölcsiről!Szerették volna ha valamelyik anyuka nyilatkotik is de senki nem vállalta be.

És milyen táskát vettél?

Kép

Kép
novum

Kint volt a Kispest TV!
Kellett volna nyilatkozni is, de nyuszik voltunk.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Bocs Timi, pont utánad küldtem.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Táskafotó 2. (az előző elszállt Kép)
Kép
Kép

HeheheheKépKépKép Kettőt vettemKépKépKép A világosat már nyárra, vagy ha kijön a jó idő. Mindkettő ilyen picit durvább, vászon-szerű anyagból van, nagyon vagányak!

Akkor sziasztok Nyuszimamák Kép

Kép
mancs

Timi,
meddig töltődik még az a gép?Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Mancs, elhiszem, hogy ilyen tatyókkal boldog vagy. Kép

Húúúú, én is úgy szeretnék tavaszra, de legkésőbb nyárra csini cuceszeket beszerezni. Kép De addig még vissza kell rendeződni - hasilag, popóilag, ugyebár.... Kép És már fodrászhoz is elmennék.... Kép De egyelőre azt is élvezem, hogy kedvemre szőrteleníthetek Kép

Lányok, nagyon tuti ez a bölcsis dolog. Ha már ott leszünk, én is fogom vinni Bencust. Nagyon tetszik. Kép

Tibi, neked is köszönjük a köszöntést!

Vettem terpeszbetétes gumibugyit (Baby Brüin), egyelőre ezt rakom rá, amíg nem kell menni a 6 hetes csípőszűrésre. Nincs ínyemre, dehát ártani biztos nem árt.

Ilba, mi mikor fogunk mááááá találkozni??? Már én is úgy találkoznék valakivel. Kép

Persze ehhez az kell, hogy ki tudjunk menni.....amit én hétvégére tervezek, ha az eső, vagy hó, vagy jég el nem mossa.....brrrrr

Macsek teán jót nevettem.... Kép

Puszi mindenkinek

Eszti
Vendég

Gabi:
A gép nagyjából feltöltődött!DE a képeket csak a fényképezőn lehet látni,ha a számitóra felteszem már nem!KépEz hogy lehet?Vagyis amit ma fényképeztem az csak a fényképezőn van meg.Nem tudom mi lehet a gond.

Mancs jók a táskák!!Kép

Kép

Kép
novum

sziasztok,

Beni Te egy kis tündérke vagyKép
Köszönjük szépenKép

Tibimbónak is köszönjükKép

Zoltán neve napja alkalmából sok boldogságot!

Képzeljétek el ma bementünk busszal a munkahelyemre.
Felszálltunk a végállomáson a 173-ra és a kórház előtt kellett leszálni. Szóval csak egy buszKép
Nagyon izgultam ám, hogy nehogy elszakadjon a spulni és akkor üvöltés legyenKép
De Zsófi baba nagyon tündéri volt.
Egy hangja nem volt, még aludt is.
Hazafelé nem kellett egyedül mennünk, mert elénk jött a férjemKép
Nagyon büszke vagyok a kislányomraKépKépKép
Munkahelyemen persze megnyunyurgattákKép
Jól türte az ismeretlen arcokat.

Tök jó nektek, hogy tudtok menni a bölcsibeKép
Nekünk az nagyon messze vanKép

Jók a táskák Mancs.
Nekem is be kell majd vásárolnom, mert mindenem szűk,(nem a táskáimKép) nem érzem jól magam a ruhákban.
Azthiszem az S-es méretet elfelejthetemKép
A medence már nem fog visszamenni ugye?

na megyünk szopizni
este bekkukolok
Kép

Kép

Kép
sajtine

Beni! Tibi! Köszönjük a jókívánságokat.

Rengeteget írtatok tegnap. Alig győztem olvasással.

Gabuska, és a kispestiek. Van egy baba-mama klub kispesten egy védőnő tartja, most nem jut eszembe a neve. Valami templomnak a közösségi házában, péntekenként. Minden alkalommal más témában hív meg előadókat. Ott nem voltatok még? Novemberben tartottam ott "előadást" a babák mozgásfejlődéséről. Lehet, hogy találkoztunk?

Ha már az ételeknél tartunk, szüleimnél a babfőzeléket hosszúmetélttel eszik. Mintha csak valami pörkölt lenne.Kép
Meg van olyan ételünk, hogy gánica, ami pirított lisztes törtkrumpli tejföllel. De ha gondoljátok, valamikor elkérem a nagymamámtól a receptjét, hogy pontosan hogy is kell csinálni. Pontosabban sajnos én sem tudom megfogalamzni, mi is az a gánica. Ezt kóstolni kell.

Puszi az összes babának! Egyik aranyosabb, mint a másik!Kép

Kép
Kép
szõkemelinda

Sziasztok!

Mint a nevem is sejteti, Livibaba apukája vagyok, azaz Gabuska UramZolija. Olvastam a névnapi jókívánságokat, köszönöm őket! Kép
S hát meg is ragadom a ritka alkalmat, hogy vidám Nőnapot kívánjak minden Anyukának, Kismamának és Babalánynak!

Kép

Zoli

Kép

Kép
liviapu

Sziasztok!

Kicsit lemaradtam megint. Tegnap vendégek voltak, meg házat tartottam. A barátnőm jött át a három lányával, akik pont egyidősek az én lányaimmal, a négy nagyobb Pesten egy suliba is járt és nagyon jó barátnők. Aztán tavaly ők is kiköltöztek Tinnyére, ami tőlünk kb. 10 km. Amikor a Bogi született, az ő Zsófijuk repesve újságolta a 3 hónapos húgának, hogy képzelje, megszületett a legjobb barátnője. Kép

Tücsökmami,
Tavaly januárban autóbalesetünk volt, pont Tinnyére vittük át a lányokat, kivettük a gyereküléseket, hogy elférjenek hátul. A szembejövő nem tudta bevenni a kanyart, átsodródott, frontálisan ütköztünk. Mindenki elég szerencsésen megúszta, csak szegény
Vikinek lettek elég súlyos belső sérülései. Öt órás műtét, három hét intenzív. Egy héttel (szinte percre pontosan) a baleset után szívmegállás. Pont mellette voltam. Egész nap mellette voltunk, váltottuk egymást az apukájával és a párommal. Két napra rá tudtam meg, hogy babát várok. Azt az időszakot nem kívánom senkinek. Kép Szerencsére most már nem is gondolunk rá. Viki teljesen rendbejött, lelkileg is sikerült mindenkinek túltennie magát ezen az egészen.
Úgy látszik ez a szopisztrájk sok babónál előjön. Bogival is sokszor birkózni kell, hogy szopjon valamit. Minden érdekesebb. Aztán éjszaka pótolja, kétóránként kel. Már tiszta holdkórosak vagyunk.

Köszönjük a nőnapi köszöntéseket az uraknak.Kép

Szupik a képek, olyan jó nézegetni, semmi sem sok belőlük. KépKépKép

Megjött a járókánk, majd teszek fel képeket, csak át kell tölteni. Addig is egy pár még járóka nélkül:

Kép Kép
Kép Kép
Kép

Jucus
jucus73

Zoli:

Köszönjük a köszöntést!KépGyere gyakrabban!Kép

Jucus:
Egy kosár Bogi!KépKép
Nagyon jól ki van bélelve az ágyikója!!Kép

Kép

Kép
novum

Lányok!

Sztem kérdezzetek utána, lehet, hogy más kerületben is van ilyen, hogy a bölcsiben elválasztanak egy termet, ahova az utcáról beszédült anyukák mehetnek a gyerekkel.

Sajtiné,
emlékszem, én is hogy be voltam tojva, mikor Lívit először vittük villamossal. De persze végig durmolta az utat, csak a hülye szülők paráznak mindig.Kép (A hülyét szigorúan magamra értettem.Kép)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi,
köszi az invitálást, hát nagggyon gondolkodom már, hogy belevágjunk a "nagy" útba, picikét jobb idő lesz és megyünk. Hogyan is kell odajutni BKV-val pontosan?

Gabi, Timi, Dia,
naháááát, ennyi nyuszi muszi Mamát! KépKépKép

Mancs,
nagyon jók a tatyók, nekem főleg az első tetszik, azt rögtön lekapnám az oldaladról. Kép

Eszti,
ne is mondd a vásárlást! Április 8-án megyünk lagziba, persze no ötlet, hogy mibe menjek. A terhes farmerem azt hiszem már hanyagolnom kéne. Kép Valami bő felső, ami ápol és eltakar. Kép Valamikor azt hiszem útba ejtem a C&A-t, de előre tudom, hogy semmit nem fogok találni. Messzebb meg nincsen kedvem menni.
Tali: szólj, ha már kimerészkedtek 1 órára és mi odamegyünk, ok? Mármint a Szt. István parkhoz, ha az jó. Tök szupi lenne!!! Kép
A hétvége nekünk szuper, akkor András is jön, de gondolom nem baj, jön majd a Te Urad is legalább.

Melinda,
gánica recept jöhet, én ugyan nem vagyok egy nagy konyhatündér, de a Húgom iszonyú ügyes. Kép

Liviapu,
üdv. köztünk, jó, hogy jöttél, ideje megismernem ám az Apósjelöltet is! KépKépKép
Köszi a nőnapi köszöntést! Kép

Jucus,
házat tartottál??? Nem volt nehéz? Kép
Jessszusom, még olvasni is szörnyű volt ezt a balesetet!!! Örülök, hogy mindenki jól van, kiscsajotok meg szenzációs a szennyestartóban. KépKépKép Az utolsó képen agyonpuszilgatnám arcocskát vág. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

ÉS a KÉPEK:
KépKépKépKépKépKép

Kép

Kép
novum

Liviapu, köszönjük a köszöntést neked is! Kép
Ilba, hétvégét megbeszéljük, csakis az idő tarthat vissza, illetve ha valamilyen okból kifolyólag esetleg a fiam most kezdene el ordítani. Kép A pasis séta is tök jó. Kép

Ja, kaja: én Szolnokról származnék, na ott meg ezek vannak: borsópörkölt, karfiolpörkölt, tojáspörkölt, zöldbabpörkölt, stb., stb. Naaaa???? Kép
Vendég

Sziasztok!

Timi,
de jók! Csajócám megint durmol, dolgozza fel az élményeket. Apu is jól megdögönyözteKép, tök jól viselte, pedig december óta nem látta, biztosan nem emlékezett már rá, de tök sokáig üldögélt az ölében. Csak persze őt is jól lehányikálta, meg Zolinak a szekrény mélyéről előkotort melóspulcsiját is, amire lecseréltük Apuét...

Jucus,
basssssszus, én elsírtam magam. Többet nem panaszkodom a bukások miatt.
Nagyon belevaló kislány Viki!
(Nem fél, ha kocsiba kell ülnie? Vagy nem is emlékszik a balesetre?)

Ilba,
1-es vilivel Népliget, a metróval tovább a Határ útig (3 megálló), onnan 50-es villamossal 5 megálló. De téllleg összehozunk egy hétvégét, ha máshogy nem, hát egy péntek délutánt.

Naháááát, Nagypapa, hogy neked mekkora orrod van! Innen van Anyáé is?Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Timi!
Jók a képek,bár engem igazán lehagyhattál volna.Kép

Zoli!
Köszönjük a köszöntést,aranyos vagy.Kép

Gabi!
Köszi a képet.Megkaptad mind a tizenkettőt?

Ilba!
Látod milyen nyuszókák vagyunk?KépÉn személy szerint azért nem válaltam az interjut mert szégyellem a tájszólásom.KépDe a kamerás bácsi megér egy-két ajtócsapkodást.KépKépKépKép

Jucus!
jók a képek.Kép

Lányok mindenkinek nagy pusza!Megyek mert a fiúktól sauna slimet kaptam nőnapra és olvasztom a hájamat.KépKépKép"Kis célzás volt tőlük."Jó éjt!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Ja!
Ilba!
Hozzán ugyan az az út vezet mint Gabiékhoz csak 1 vili megálló.Hm??KépEsetleg Gabiék,Timiék is ide jöhetnének....KépMit szóltok csajszik???Puszi

Kép
Kép
lldicsi

Dia,
IGEN!!!!!!!!Kép

Sajna még mindig csak az 1, 2, 3 sorszámú zip-ek vannak, mint tegnap. De mástól kaptam mailt, nemtom mi lehet. Nem jelzett neked vissza valami bibit, hogy nem tudja elküldeni?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Hűűűűűű, Dia, vissza az egész! Most látom, hogy csak az első lett kicsomizva! Ezer bocs! Szóval itt van mind. De hülye vagyok!
(Többiek, abbahagyni a röhögést!Kép)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Eszti,
nekünk a szombat lenne jó, néztem az időjárás jelentést, 6 fokot mondanak és még Napra is lehet esélyünk. Na? Majd megdumcsizzuk. Mi 9 körül és 1 körül eszünk, tehát 10 után és 2 körül lenne jó.

Gabi,
hasonlítasz ám Apukádra és nincs is nagy orrotok. Kép Az nekem van. Kép

Gabi, Timi, Dia,
baromi messze laktok, az az igazság. De kitaláltam valamit, csak még Anyós nem tudja. Kép Szóval, ebéd után odavitetem magunkat és András meg értünk jön munka után. Na? Dia, köszi a meghívást, ha ez így jó nektek is, akkor élünk vele. Minden héten a szerda, péntek jó, de inkább a szerda. András fél5-5 körül tudna értünk jönni, ha addig nem zavarnánk. Kép

Dia,
biztosan álmos vagyok, de ezt az ajtócsapkodást nem értem. Kép

Jó éjszakát mindenkinek!!! KépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, hát nekünk kevésbé fix a rendszerünk, de szerintem inkább a 2 a sanszosabb, meg akkor tán melegebb is van.
Meglátjuk, de jó lenne!!!!!!!! Kép

Puszi
Vendég

Jó reggelt csajok!

Képzelni mi volt éjjel, Livicsek csak a hasamon volt hajlandó aludni (ilyen nemtomhány hetes korában volt utoljára), de így is sokszor felébredt, körbenézett, hüpp-hüpp, aztán visszaaludt. Fél nyolckor keltünk, fél órája megint elaludt, mire elpakoltam a kellékeket elaludt a pelenkázón. Valami nagyon kiüthette.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!!

Vvolga: Nem erdélyi, csak baranya megyei, de az anyukája horvát származású az apukája meg ehte sváb. Kép

Mancs:tetszősek a tatyóid!!!

Melinda: én már ettem gánicát(anyum kreálta) de azért a recept irányomba is jöhet Kép

Tegnap történt: Előzmény négy hete voltam Boros doktornőnél gondozáson ott ő meg állapította, hogy a méhnyakam egy kicsit meg van rövidülve, és hogy szerinte a külső méhszájam is kicsit kinyílt(mondtam is neki, hogy valszeg az ilyen... mert amikor Tomi született akkor nem kicsit feszegették szét... mert nem akart tágulni semerre) ennyibe is maradtunk. Erre most hétfőn időszerű volt megint a gondozás az itteni dokim megállapította, hogy tényleg meg van rövidülve a nyakcsatorna, de minden más OK. szóval semmi ok a pánikra.
Erre tegnap elmentem tanácsadásra ahol is a védőnő azzal kezdett, hogy tudom-e hogy ez van. Mondom persze. És hogy mondták hogy vigyázzak? Meg hogy tudok-e Tomi mellett vigyázni? Mondtam háááát igyekszem aztán ahogy jöttem kifeél azon filóztam, hogy akkor nekem mire is kéne vigyáznom? Hogy egy óvatlan pillanatban el ne hagyjam Adélt a kanyarba vagy mire? Mert emelgetni Tomit már a kezdetektől mértékkel emelgetem...vagy mire?De persze az a nyavalyás bogár benne van a fülbe, szóval egy kicsi részem parázik.

Szép napot!!
Megjelentek a pasijaim!!! :D

BR
Kép
Kép
Kép
blackrose
Keszthely

Sziasztok!

Tegnap nekiduráltam magam, hogy írok nektek, meg lekicsinyítettem egy csomó képet, erre nem tudtam elérni a babanetet.

Elsőre egy rám sokkolóan ható adat: voltunk ma reggel csípőszűrésen (minden rendben) meg méretzkedni. Levente 5200 gr (és még nincs 3 hetes). Egy hét alat 58 dkg-ot hízott. Mostanában akartam a babaszobán tavaszi-nyári rucikat venni a fiúknak, de most semmit sem merek venni Leventének, mert megjósolni sem tudom, mekkora lesz nyárra. Lehet, hogy Benedek tavalyi cuccai, amiket nyáron 1 éves kora körül hordott, majd jók lesznek Leventére félévesen. De nem is, mert azok egy vékony fiúra való cuccok.

Bubek,
te kérdezted, hogy ki ilyen nagy a családban. Hát, azt hiszem, senki, mert apa is csak 30 körül vett fel termetes pocakméretet, előtte ő is közel normálkategória volt. Mondjuk most fűnek-fának bizonygatja, hogy legalább ez a fia rá hasonlít, s mutogatja a saját bébikori fényképét, hogy tök ugyanolyan. Bár Benedekről is elkezdte mostanában, hogy azért csak hasonlít rá...

Tejgyarapításhoz: nekem furcsa mód nagyon hatott a síma csipkebogyó+hibiszkusz tea, annyira, hogy bár szeretem, de szoptatós időszakban nekem lufimelleket csinál, így nem szoktam inni. Meg vannak ételek is, nekem a tésztafélékkel bevitt plusz szénhidrátok is eléggé azonnali lufisodást szoktak okozni.

Tücsökmami,
Levente tényleg szöszke, de alig van haja, meg szemöldöke, meg szempillája. Azért ezt az egyet sajnálom, hogy neki nincsenek olyan hatalmas igéző szempillái, mint amilyenek Benedeknek voltak/vannak (s ami miatt mindig lánynak nézték).
Babakocsi: én Svájcból hozattam be, ez a forrás már megszünt, de az ebay-en keresztül nagyon jó áron be lehet a németektől hozatni. (csakhát ez egy elég nehéz kocsi) Mindjárt rakok fel képet arról, hogy néz ki mélykocsiként, a kölcsönkért mózessel. Igen, nekem van több babakocsim, és még mindig árulom (pontosabban mostanában nem is nagyon foglalkoztam vele) a 8.5 kg-os, Peg Peregomat, szerintem jó, még alkuképes áron. Ha érdekel, itt megnézheted.

A képek:
A babakocsi mózessel:
Kép
A mózes Leventével:
Kép
Most is épp így alszik a kanapén, mióta hazajöttünk:
Kép
Ezeket meg csak úgy:
Kép
Kép
Kép

Ezt meg azért, mert mindenki mutogatja a cicáját, ők voltak az én banditáim:
Kép

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Blackrose,

én a 20. héttől veszélyeztetett terhes voltam, mert megrövidült a méhnyak (2000-re) és kicsit nyitva volt a külső méhszáj. Emellett keményedtem is. Végig fekvésre voltam ítélve, no torna, no szex, semmilyen fizikai megterhelés, még a fűnyírózást is megtiltotta a dokim meg az autóvezetés tanulást, igaz az utóbbit lehet, hogy a stressz miatt. Kép
Szóval kímélő életmód, sok fekvés és semmi emelgetés! -ezt tudom tanácsolni neked. Persze én se feküdtem egész nap, meg jöttem-mentem, de ki lehet bírni. Egyedül a torna hiányzott nagyon...Kép

Apropó, Bubek. Tegnap megmutattad Marcit a dokinak?

Itt alszik a vállamon Andris, megyek, leteszem...

Kép Kép
Kép
vvolga

Sziasztok!

Gabi,
vagy csak a sok élmény miatt kellett neki a biztos pont, a Mama lélegzése, melege, nem? Nagyon édi lehetett. Beni ennyire nem bújós.

Blackrose,
azért a lehetőségekhez képest szerintem is pihizz, nehogy má tényleg kipottyanjon a kiscsaj. Kép

Kormi,
te jó ég! Ezt a pasit! Kép Nagyon édes a kis szöszke fejével. Hatalmas, lehet, hogy tényleg Benedek ruháit fogja előbb-utóbb hordani? KépKépKép
Tetszik a Micimacis overál! Kép
Én is úgy vettem észre, hogy a tésztától megugrik a tejcsi.

Mi meg így kezdtük a reggelt:
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
nem semmi!!! Kép

Kormi, Levente nagyon szép baba, gatulálok és tényleg szép méretei vannak. Kép

Andris nem aludt el, a pihenőszékben ül, ütögeti a lelógatott játékait és folyamatosan dumál. Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Ilba:Tominál tegnap reggel kúszott hátközépig a kakamatyi. De ha még csak oda, de a combok irányába is. De öröm az ürömben(főleg T-nek) hogy a fürdőkádban indult a nap.

Amúgy persze hogy óvatos vagyok, de egy két évessel egyedül itthon a szigorú ágynyugalom sajnos nem kivitelezhető... így marad az hogy amikor alszik pl. most, akkor pihizek. Meg a házimunkába api sokat segít amikor itthon van. És nem súlyzózom a 13 kilós csimotával vagyis nem emelgetem csak ha elkerülhetetlen. De ez már augusztus óta így van... mert amint babás lettem erre ügyeltem. Aztán novemberben amikor magzatvíz mintavételen voltam akkor mégjobban...
Annyiból vagyok csak kicsit parás, hogy nehogy előbb induljon meg a szülés, és ne érjek fel Pestre. Szóval még legalább 60 napig ne!! De ha belegondolok, hogy 30 napja tuti hogy ez a tényállás odalenn, akkor az a 60 nap nem is olyan sok.
Na nem filózom tovább!!!

BR
Kép
Kép
Kép
blackrose
Keszthely

Na most van az, hogy kezd egy kicsit elcsúszni a babanet eme topikja! Hát én ezt most nem nagyon bírom ám követni. Én ennél kevesebbet tudok jönni!Kép
Na de azért igyekszem ám!Kép
(2 archivval ezelőtt írtam, és ez nem vót ám nagyon rég.. úgy másfél napja...)

Na akkor sziasztok!

Először is, láttam ám!!!
Beni baba nagyon édes vagy!!!
Köszönjük szépen. KépKépKép
És Tibimbonak is köszönjük!
És Liviapunak is! Isten hozott köztünk egy újabb apukát!

Dia, Gabi, Timi,
a bölcsis képek...hááááát...nem is tudom hova legyek az irígységtől. én is sárgulok már...Kép

Mancs, igen megnézném szívesen a szőnyeget, köszi.
Nagyon jók a táskák. Aztán majd telerakhatod őket pelussal, meg csörgőkkel, meg popsikrémmel... KépKép

Novum család, nagyon édi a Szilvi baba Tibimbós képeken! Marci is szokott néha így aludni a karomra csavarodva. Kép

Wolga,
Andriska egy tündér! Hát ő is nagyon jó kis husi! És nagyon pörögnek a kerekek odabenn. Szinte hallom! Kép
A hasfájás miatt kérdezed a dokit? Neeeem, azért annyira nem volt vészes az ügy, hála az égnek. Most megfigyeltem, hogy amikor már nagyon elfárad, akkor nagyon hasonlóképpen nyűglődik, mint amikor fáj a hasa. De elárulja magát, mert ha elterelem egy kicsit a figyelmét, akkor a pocak rögtön nem fáj. Szóval már kezdem kiismerni a mókamestert.Kép Azért persze tényleg szokott még fájni neki, mert akkor olyan ordítás van, hogy néha azt hiszem, valami belülről rágja, és már én is majdnem sírok.KépKépKép
De ebből már max egy héten egyszer-kétszer van. Azt nem is tudoméha, hogy mitől. Mert mostmár kialakult a kör, amiket eszem, és ha ettől eltérő dolgot csinál anyu, vagy anyósomék, akkor esetleg beüt egy kis pocakfájás sajnos. De max. már csak estefelé.
Ma már sokkal jobb minden. Jókat röhögcsélünk, meg dumálunk, meg játszunk. Aztán elpilled, cicizünk, alszik. Ilyesmik. Én meg most végre idejutottam a netre.Kép

De jó!!!Ilba, tök jó, hogy találkoztok Diával, Timivel, Gabival! Végre lesznek képek a kis szerelmespárról!!! KépKépKép

Kormi,
Húúúúúúúú, neked vadászgörényeid vannak? Ezek azok nem? Tök jófejek! És nem jelentenek gondot a gyerekekre nézve? Vagy most olvasom, hogy "voltak". Akkor már nincsenek meg? Pedig nagyon helyesek.
Levente pedig iszonyú nagy! Olyan kis hörcsög-pofija van, mint Marcinak volt egy hónaposan!
Dehát Marci most két és féél hónaposan nyom 5,4 kg-ot. Levente egy vasgyúró!!!

Tücsökmami,
jól vagytok? Hogy alakulnak a dolgok? Gondolok ám rád is ezerszer! Kép
Tegnap este Marci képzeld engem is bepánikoltatott. Két perc után ordítani kezdett a cicin. És nem akartam neki engedni, hogy abbahagyja, mert azt gondoltam, hogy nem szopizott, még csak nagyon keveset, és aztán 5 perc üvöltés után megmértem és 100g-ott szopizott!!! Ilyen még sohasem volt. Meg olyan sem, hogy ordít a cicin. Szóval para volt nekem is, de aztán most már minden tök jó, hála az égnek. Kép
Illetve annyira nem, mert csak max 750-et eszik egy nap, de már nem is bánom, csak szopizzon. Tudja ő, hogy mennyi kell neki. Ha nem hízik most annyit, akkor nem hízik. Majd hízik jövő héten. Legalább több tejcit tudok most eltenni.KépKépKép

Gyerekek, ami kajákat itt összehordtatok....háááát, némelyiktől egy kissé eltorzult az ábrázatom. Kép
Nálunk apukám főzi a halászlét, és kockára vágott lilahagymát teszünk bele. Meg hosszúmetélt tésztát. Azt hiszem Baja környékén eszik tésztával a halászlét. De kóstoljátok meg a hagymával is- már aki szereti - mert fincsi ám!!!

Marci tegnap is, meg ma is megfordult. És most már láttam is. Marha ügyi! Büszke is vagyok rá!!! KépKép
Majd az egyikről csinálok képeket.
Ja a kengurus képek. Csináltam, majd mindjárt áttöltöm a gépre, és kiteszem, csak mostmár befejezem ezt az üzit, mert annyit írtok, hogy félek, nem érek a végére, mire Marci felkel....

Ilba, Beninek tényleg zöld...fűzöld.KépKépKép

Sajtine,
akkor jövő héten valamelyik naphoz mit szólsz?
Jók voltatok a buszon! Kép

Jucus,
Bogesztán baba annyira cuki. Minden helyzetben, minden képen! A nagy szemeivel! Ezek az Istvános csajszik tényleg nagyon ott vannak! Mindegyik! Meg a fiúk is! Meg mi is! KépKépKépKép

Hát én is egy kicsit összefacsart szívvel olvastam ezt az autóbalesetet. De nagyon jó, hogy mostmár jól vagytok!!!Kép

Eszti, te is tegyél fel képeket! Már rég látuk Bencét! KépKép

Na puszi, ettől féltem, felébredt a Kis Herceg! Majd teszek ki képeket este.
Na pussz!

Kép
----------------
B&M
bubek

Na most van az, hogy kezd egy kicsit elcsúszni a babanet eme topikja! Hát én ezt most nem nagyon bírom ám követni. Én ennél kevesebbet tudok jönni!Kép
Na de azért igyekszem ám!Kép
(2 archivval ezelőtt írtam, és ez nem vót ám nagyon rég.. úgy másfél napja...)

Na akkor sziasztok!

Először is, láttam ám!!!
Beni baba nagyon édes vagy!!!
Köszönjük szépen. KépKépKép
És Tibimbonak is köszönjük!
És Liviapunak is! Isten hozott köztünk egy újabb apukát!

Dia, Gabi, Timi,
a bölcsis képek...hááááát...nem is tudom hova legyek az irígységtől. én is sárgulok már...Kép

Mancs, igen megnézném szívesen a szőnyeget, köszi.
Nagyon jók a táskák. Aztán majd telerakhatod őket pelussal, meg csörgőkkel, meg popsikrémmel... KépKép

Novum család, nagyon édi a Szilvi baba Tibimbós képeken! Marci is szokott néha így aludni a karomra csavarodva. Kép

Wolga,
Andriska egy tündér! Hát ő is nagyon jó kis husi! És nagyon pörögnek a kerekek odabenn. Szinte hallom! Kép
A hasfájás miatt kérdezed a dokit? Neeeem, azért annyira nem volt vészes az ügy, hála az égnek. Most megfigyeltem, hogy amikor már nagyon elfárad, akkor nagyon hasonlóképpen nyűglődik, mint amikor fáj a hasa. De elárulja magát, mert ha elterelem egy kicsit a figyelmét, akkor a pocak rögtön nem fáj. Szóval már kezdem kiismerni a mókamestert.Kép Azért persze tényleg szokott még fájni neki, mert akkor olyan ordítás van, hogy néha azt hiszem, valami belülről rágja, és már én is majdnem sírok.KépKépKép
De ebből már max egy héten egyszer-kétszer van. Azt nem is tudoméha, hogy mitől. Mert mostmár kialakult a kör, amiket eszem, és ha ettől eltérő dolgot csinál anyu, vagy anyósomék, akkor esetleg beüt egy kis pocakfájás sajnos. De max. már csak estefelé.
Ma már sokkal jobb minden. Jókat röhögcsélünk, meg dumálunk, meg játszunk. Aztán elpilled, cicizünk, alszik. Ilyesmik. Én meg most végre idejutottam a netre.Kép

De jó!!!Ilba, tök jó, hogy találkoztok Diával, Timivel, Gabival! Végre lesznek képek a kis szerelmespárról!!! KépKépKép

Kormi,
Húúúúúúúú, neked vadászgörényeid vannak? Ezek azok nem? Tök jófejek! És nem jelentenek gondot a gyerekekre nézve? Vagy most olvasom, hogy "voltak". Akkor már nincsenek meg? Pedig nagyon helyesek.
Levente pedig iszonyú nagy! Olyan kis hörcsög-pofija van, mint Marcinak volt egy hónaposan!
Dehát Marci most két és féél hónaposan nyom 5,4 kg-ot. Levente egy vasgyúró!!!

Tücsökmami,
jól vagytok? Hogy alakulnak a dolgok? Gondolok ám rád is ezerszer! Kép
Tegnap este Marci képzeld engem is bepánikoltatott. Két perc után ordítani kezdett a cicin. És nem akartam neki engedni, hogy abbahagyja, mert azt gondoltam, hogy nem szopizott, még csak nagyon keveset, és aztán 5 perc üvöltés után megmértem és 100g-ott szopizott!!! Ilyen még sohasem volt. Meg olyan sem, hogy ordít a cicin. Szóval para volt nekem is, de aztán most már minden tök jó, hála az égnek. Kép
Illetve annyira nem, mert csak max 750-et eszik egy nap, de már nem is bánom, csak szopizzon. Tudja ő, hogy mennyi kell neki. Ha nem hízik most annyit, akkor nem hízik. Majd hízik jövő héten. Legalább több tejcit tudok most eltenni.KépKépKép

Gyerekek, ami kajákat itt összehordtatok....háááát, némelyiktől egy kissé eltorzult az ábrázatom. Kép
Nálunk apukám főzi a halászlét, és kockára vágott lilahagymát teszünk bele. Meg hosszúmetélt tésztát. Azt hiszem Baja környékén eszik tésztával a halászlét. De kóstoljátok meg a hagymával is- már aki szereti - mert fincsi ám!!!

Marci tegnap is, meg ma is megfordult. És most már láttam is. Marha ügyi! Büszke is vagyok rá!!! KépKép
Majd az egyikről csinálok képeket.
Ja a kengurus képek. Csináltam, majd mindjárt áttöltöm a gépre, és kiteszem, csak mostmár befejezem ezt az üzit, mert annyit írtok, hogy félek, nem érek a végére, mire Marci felkel....

Ilba, Beninek tényleg zöld...fűzöld.KépKépKép

Sajtine,
akkor jövő héten valamelyik naphoz mit szólsz?
Jók voltatok a buszon! Kép

Jucus,
Bogesztán baba annyira cuki. Minden helyzetben, minden képen! A nagy szemeivel! Ezek az Istvános csajszik tényleg nagyon ott vannak! Mindegyik! Meg a fiúk is! Meg mi is! KépKépKépKép

Hát én is egy kicsit összefacsart szívvel olvastam ezt az autóbalesetet. De nagyon jó, hogy mostmár jól vagytok!!!Kép

Eszti, te is tegyél fel képeket! Már rég látuk Bencét! KépKép

Na puszi, ettől féltem, felébredt a Kis Herceg! Majd teszek ki képeket este.
Na pussz!

Kép
----------------
B&M
bubek

bocs a kétszerelküldésért, nemtom miért...Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Sziasztok lányok,

hát nekünk nem nagyon megy ez a levegőzés. Már három napja próbálom, de amikor felöltöztetem, akkor jön az üvöltés. De úgy, ahogy még soha nem hallottam.
Már próbáltam fekve, babakocsiban, az autósülésben, mindenhol. Szerintem a ruhákkal van a baj, és a sapkával. Mit csináljak? Előbb utóbb ki kell valahogy majd menni.
Próbáljam overáll nélkül dupla takaróval?

Help!

Egyébként egy tündibündi még mindig. Ma megküzdöttünk egy nagy pukival, ráment a délelőtt, így nyűgimanó volt, de utána hatalmasat aludt. JUHHÉÉÉÉ Kép

Ezek pedig tegnapi, 2 hetes képek

Kép

Kép

Kép
Vendég

El sem hiszem... elküldte... vagy háromórája próbálkozom...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?