Új privát üzeneted érkezett!

Naazé! Hö.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

...már megint elszállt az egész... Kép Kép Kép Kép Kép

Mancs
Azért mert csak az NST alkalmával találkozunk... minket nem sűrűn rendel be, de nem is bánom, mert így olcsóbban megússzuk.

Ilba
Persze, hogy jó lenne sétálni... Ti merre laktok?
Mi 1034
Én 13 éves koromtól vagyok-voltam-leszek Óbudai... oda jártam általánosba is. Te csak férjestül vagy már korábban?
Még ki lakik arrafelé?

Volga
Szüleim Nyárádiak... ti honnan valók vagytok?
Remélem valóban lesz lift különben nagyon ráfázunk... Kép nem is vennénk meg lift nélkül...

Nekem ma megint lefagyasztották az ujjaim...
Most jobban fájt, remélem hatásosabb is lesz... egy kicsit meg is nyirbálták...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Na akkor Gabinak és annak, aki még hiányolta. Kép
Az angyalkám, aki egyre nagyobb szélhámos. Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Mamacka!
Mi is 1034!!!! Kép
Amfi utcája. Tősgyökeres III.ker-i vagyok, 3 éves korom óta. Férjem is. Beni is. Kép
És Ti merre fogtok lakni?
Más óbudai nincsen, Eszti lakik a legközelebb, a Szt. István parkhoz közel.

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba
Akartam írni az iwiwen de most meg azért nem talállak mert nem emlékszem mi volt a normális neved! Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

És melyik suliba jártál?
Mi gimibe mindketten ide az Árpádba.

Kép
Kép
Kép
ilba

Mamacka,
írtam én. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Akkor közel leszünk egymáshoz! Kép ...ha összejön... Kép
Csak ide nem akartam feltenni a pontos címet... egy kicsit para vagyok...

Eddig a Huszti úton laktam a szüleimmel, azért is akartunk a közelbe költözni, no meg azért jó aza a kerület! Kép Elötte a 12.-ben laktunk az sem volt rossz... sőőőttt csak nagyon kicsi és vizes... Kép
Hova jártál általánosba?
Én a Czabánba... nem valami jó emlék....

Kép
Kép
Kép
mamacka

Én az Iparművészeti Szakközép-be jártam... öcsém az Árpádba.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ilba,
így már mindjárt más!KépKépKép
Hát szélhámosságért mi sem megyünk a szomszédba...

Dia, Timi,
holnap megyünk a bölcsibe, de fix időpontot csak reggel tudok. Jöttök?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Mamacka,
iwiw-en azért megírod?
Hol a Czabán?
Én a Bárcziba Békáson van.

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba
Válaszoltam! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Czabán a Vörösvárin van... elég szorongós emlékeim vannak... még jó, hogy csak a két utolsó év volt hátra...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ja tudom, az SZTK-val szemben, ugye?
Majdnem oda mentem gyakorlatra.
Én is válaszoltam. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Igen az...
Mármint tanítási gyakorlatra? Mit tanítasz?
Én rajzot...

megint válaszoltam... viccesek vagyunk ezzel a párhuzamos levelezéssel! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Én németet. De Beni előtt már csak magán tanítottam, teljesen mást csináltam egy Rt-nél.

Kép
Kép
Kép
ilba

Mancs,
bedöglött a levelezőnk, ha ne adj istenKép válaszóóóósz, azt ide tedd!

Timi,
küldtem képeket, de nem ment mind át, valszeg betelt a postafiókotok.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

sziasztok,

Tegnapra vártuk a doki nénit, de délután rá telefonáltam, hogy a ... van már.
Mondta, hogy sok a gyerek, de ha nem haragudnék ma jön délelőtt vagy délután. Mondtam OK.
Este 6-ig nem jött. Aztán egyszercsak csöngetett és elnézést kért, de megint sok a gyerek és különben is a multkori szurit 15-dike körül kapta, úgyhogy jó lenne ha jövőhét hétfőn kapná az 5. hónapos szurit.
Szóval ma is egésznap itthon ültünk a nagy semmireKép

Csak azt sajnálom, hogy Bubekkel meg Marcival nem tudtunk sétálniKép

Dia
hol van az a bölcsi?
De gondolom Hozzátok közel.
Úgyhogy nemhiszem, hogy mi oda tudunk menni.
De jó lenne nagyon.

Gabuska, nagyon jó a fantás képKép
csak hiányzik róla a haverok, buli Kép

Vvolga,
Andris nagyon csinosKép
nagyon jó a gondolkodós képKép

Én is úgy szeretem nézegetni a képeketKép
tegyetek fel sokat, sokat!!!!!!

Én még a szülés előtt, nemhogy szőrtelenítettem, de még francia lakkoztam a lábam körmeitKép
és még jól is sikerülKép

Kép

Kép
sajtine

Vvolga,
köszönjük Kép Tényleg nagyon finom volt (a kókuszgolyó) Kép

Natasa,
Vvolga már leírta, hogy hol a Szeráj. Nagy zöld a reklámtáblája. És PONT a Vígszínházzal szemben van. Nyáron az utcára is ki lehet ülni. Csak parkolóhelyet nehéz találni a környéken, főleg, ha előadás van a színházban Kép És tényleg isteni a kaja, van egy csomóféle, levesek, készételek, gyros, tészták, saláták, baklavák stb. Khmmmm Kép Nyeltem én is egy nagyot, nemcsak Te Kép

Gabuska,
megkaptam a mailt Kép Kösziiiiii! Kép A sárga abszolut jó szín, mi egyedül a rózsaszínt száműztük, minden más ok. Tegnap vettünk neki az Auchanban egy tökjó levegőztető zsákot, jó vastag, többrétegű plüss, kapucnival. Piros és drapp. Volt még más színű is, de a mintája ennek tetszett a legjobban: hintaló van az elején. Egyébként nagyon édi babaruhák vannak most ott akciósan! A Szerájt mi is ki szoktuk enni a készletből, a férjem elfogyasztja a szokásos gyros-olívasaláta adagját, aztán feláll, és megy egy újabb gyrosért Kép

Ilba,
azért a nyomkodós részét a kozmetikázásnak gondolom nem irígyled Kép Bár nem volt annyira gáz.

Diáksziget... még én sem voltam, vmi mindig közbejött. Hol végigmelóztam a hetet, hol meg az idő volt olyan vacak, hogy nem volt kedvem a dagonyához.

Kép
mancs

Sajtine,
francia lakkozás? Lábujjkörmön? Ejjjjha!Kép Nem semmi teljesítmény! Én a lakkozást már inkább kihagyom. De egy sk pedikűr már rámférne. Kép
Dokinéni Kép És ezt nem tudta volna előbb megmondani, hogy úgyis ráér a szuri, mivelhogy az előzőt is később kapta?

Nemsokára meccs Kép Nő létemre szeretem nézni. Persze csak a színvonalasakat, és csak akkor, ha van vki velem. Ez egyedül nem jó. Hajrá Juventus! KépKépKép

Kép
mancs

Sehol senki KépKépKép
Megyek, bánatomban bekapok egy Rennie-t Kép Ég a gyomrom, mint az állat Kép

Kép
mancs

Gabus:
Köszi a képeket,de egyenlőre ne küldj többet!
Holnap mi is megyünk,reggel jelentkezünk és beszélünk.

Kép

Kép
novum

Saját magammal levelezni jajj de jóóóóó! KépKépKép

Jóccakát mindenkinek! Kép

"Jó éjt gyerekek, búcsúzik a Füles máááraaaa,
bújjatok ti is be a jó meleg puha ááágybaaaa" KépKépKép
Ezen mindig sírtam kiskoromban Kép Nem tom miért. Kép

Kép
mancs

Mancs,
akkkkkkó teszek hozzá sárgát is! Teherautóval gyere!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Mancs,
akkkkkkó teszek hozzá sárgát is! Teherautóval gyere!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Köszi a biztatást, Ilba és Bubek! Igazából azért parázok, mert a dokinénink nagy tápszeríró. Most is itt figyel a konyhaszekrényben amit az elején írt fel. És most még nem hízik heti 100 g-ot sem. A lefejt tejet nagy üvöltések közepette beletukmálom, és egy mozdulattal az egészet ki is hányja. Úgyhogy ma nagy szőnyegmosás volt. Kép
Ma már azért evett du. Kicseleztem és fekve szoptattam meg, amit kb 1,5 hónapja nem tettem. Meg is lepődött és evett. Viszont most hogy megint egy kicsit több lett a pociban, ment a bukás ezerrel. Két pólomat bukta le ma, ő pedig 3x kapott új rucit. Kép
10 l?????? Atyaisten. Én a fejést csak a felesleg raktározására használtam, már azt sem teszem egy ideje, mert eltűnt a felesleg. Ha normál állapotú a cicim és úgy fejek, azt vettem észre a következő etetésre nincs elég tej. De azért próbálkozom Ilba te egy hős vagy. Én erre képtelen lettem volna.
Bubek:
Hol vetted azt a Mecseket? A párom a DM-ben próbálta, ott meg csak gyomorerősítő volt Mecsekben.
Képzeljétek, gondoltam szaporítok egy kis tejet és megittam 1 l Laktoherbet. Elfelejtettem, hogy amikor Gergőt hazahoztuk, miért hagytam abba az ivását. Olyan hasmenésem volt tőle, hogy ihaj. Még szerencse, hogy otthon ért a dolog mert nem tudom mi lett volna, ha a séta közben történik Kép Kb. 3 órán keresztül rohangáltam a klotyó és a gyerek között. Úgyhogy ez igen kimerítő nap volt. Még a takarítást sem tudtam befejezni. Kép

Gabuska:
Te egy nagy Fotomágus vagy Kép Elmehetnél reklámfotósnak, legalábbis az ötleteid alapján.

Sziget: Én már évek óta járok, sőt tavaly augusztusban nagy pocakkal is voltam. Igaz már csak pesztraként a sógornőm lányát kísérgettem. Ott éreztem meg először igazán a bébi mozgását, a brutál hangoktól jó nagy ugrabugrát csinált ott benn. Sajnos a párom még egyszer sem tartott velem, ő olyan maradi konzervatív Kép Nagyon korán lett családapa (nem nálunk) és neki kimaradtak az ilyenek, meg nem is az a típus. Úgyhogy én mindig külön mentem. Nem tudom, hogy idén hogy fogja tolerálni.Szerintem sehogy Kép Na de majd meglátjuk.

Novum:
olyan szép ez a Szilvi-baba nem adod egy kicsit kőcsön? Kép Vagy majd a Gergő megküzd érte a többi kispasival.

Vvolga:
Hát ez az Andris györököcske sem semmi, ahogy a pléd mintázatán elmélkedik Kép

Bubek:
nagyon irigy vagyok rátok, hogy Marci ilyen mozgékony. Meg a fordulásra is. Bezzeg Gergő zéró ilyet csinál. Csak a nyakát erősítgeti hason.
Vendég

Kép

Sajtine,
dokinéni: Kép
Szólhatott volna előbb is, olyan szép idő volt. Gondolom ezt Te is csekkoltad. Kép Reméljük holnap is jó lesz!
Szülés előtt pedikür???? Hát nekem muszáj volt életemben először pedikűröshöz menni a 9. hónapban, mert ezt nem mertem férjuramra bízni. De tök jó volt! Kép

Mancs,
hát most még azt is írigylem, én le sem merem írni, de 1(!) éve voltam utoljára. Kép Aztán a következő időpontot emlékszem lemondtam, mert émelyegtem ezerrel, aztán valahogy mindig elmaradt. Nagy pocakkal én meg nem bírtam háton feküdni.

Tücsökmami,
ne parázz, ha dokinéni azt mondja tápszer, bólogass, aztán meg egyszerűen ne add neki. Amíg van elég tejed, addig minek? Már bocsi, de ha kibukja, akkor inkább az anyatejet bukja ki, ne a tápszert. Mert maradni is marad, az tuti. Beni elmúlt héten kemény 13 dekát hízott. Az sem sok. De nem parázok most (kivételesen Kép), mert izeg-mozog, jó kedvű és szopi után soha nem tűnik éhesnek, ha meg ritkán igen, akkor kap kanállal egy kis lefejtet.
A fekve szopi jó, nekem azt is mondták másik topikban, hogy legyek félmeztelen, játszak vele fekve és előbb-utóbb, ha éhes, akkor rá fog kapni a cicire. És majd álmában is fog enni, meglátod.
Fejés: én sem fejek mindig, általában éjjel 1x a szopi után (20-60ml), reggel (60-160ml: attól függ, hogy 80at, vagy 180at eszik), ebédkor, de ezt el fogom szerintem hamarosan hagyni (40-60ml) és este, lefekvés előtt (20-60ml). Így napi 200-250ml jön össze.
Laktoherb hatása: Kép (én imádom!)

Na, jó álmos vagyok, jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
ilba

Most csak annyi, mert Marcinak egész este fájt a hasa, és egy kissé befáradtam én is,

Tücsökmami,
patikában veszi Apa is, de érdemes megkérdezni előtte telefonon, ha tudod, mert nem lehet mindig én mindenhol kapni. 400 valamennyi ft. De tényleg jó!

majd holnap írok még, de most nagyon álmos vagyok!

Jó éjt!

Kép
----------------
B&M
bubek

Jó reggelt!

Csoda történt Knódeléknál: előbb keltem, mint Livicsek!!!!!!!KépKépKép Igaz, csak 5 perccel, mert a motoszkálásra felébredt, nadeakkoris!!!!!
Már a nagy sárga kutyával pankrációznak.

Lányok, meg vagyok hatva!Kép Én nagy félve hoztam fel a Diákszigetet, nehogy engem is jól kitiltassatok Apával a babanetrőlKép, erre kiderül, hogy mindenki egész évben arra a napra vár! (Na jó, egy kicsit túloztam lehet.) Én is kacérkodtam a gondolattal, hogy kimenjünk, de aug. végére vótam kiírva, Zolinak a haja is égnek állt az ötlettől. Pedig téllleg sok pocakos, kisgyerekes anyuka van, de én nem voltam köztük.KépKépKép

Timi, Dia
10-re megyünk a bölcsibe. Ti?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sárga kutya hova lettél?
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi!
Mi fél 10-re.Kép

Kép
Kép
lldicsi

Oké! Akkor csak csengetni kell ugye?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vadvirágos jóreggelt! Kép

Ilba
Hát mi sem az én tanításomból élünk meg! Kép
Én grafikusként próbálok meg tevékenykedni, de sajnos nem sikerült normális állást találnom szülés előtt így meglehetősen kevés gyedet fogok kapni... Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Lányok, merre van ez a bölcsi?
Vendég

Eszti,
Kispesten van.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabus:
Nekünk is jobb a 10 óra!Pénzt ne hozzál!Kép
Talákozzunk!
Azuradnak ZOLINAK boldog névnapot!!!

Kép

Kép
novum

Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Jó reggelt!!

Kép Még én se voltam a Szigeten, de már vagy 5-6 éve minden évben az van hogy na majd jövőre megyek... de soha nem jön össze, de legutóbb csak a ramaty időjárás miatt maradt ki. Jó idén Adél miatt lesz stornós, mert akkor még csak 3 hónapos lesz és hát ismerősnél ha megszállnánk se biztos hogy tudná tolerálni a kicsi babót.

Szeráj: Egyszer már sikerül elmennem mellette vagyis kétszer mert a haverom albija felé koncertről visszafelé is arra mentünk. És akkor ígéretet is kaptam rá hogy majd egyszer elmegyünk oda kajálni, naaaa májusba ha fenn leszünk BP-en akkor behajtom az ígéretet a haveron. Úgy is régen találkoztunk.

Tegnap akartam írni a kacifános ízlés világra egy példát de aztán lemaradt!! Szóval én pl. normál alapállapotomban(nem babásan) szeretem a sós-köményes tetejű kiflit joghurttal, meg középsuliban napi(sőőőt szünetenkénti) rendszerességgel a ropit(jó sós) és a dobozos kakaót. Nyammi!! Ezt most meg is kívántam!!
De pl. a sógornőm a lángost ette s.baracklekvárral, sőt az egyik ismerős csaj még ezt egy kis tejföllel is megspékelte.
Jaaa meg pl. a párom ahonnan származik ott pl. a babfőzelékhez sózott karikára vágott vöröshagymát esznek. Először furin néztem, de aztán megkóstoltam és tényleg finom.

Ééééés meg kell állapítanom, hogy a babócák napról napra szebbek. De azért az anyócák se panaszkodhatnak. Kép

BR
Kép
Kép
Kép
blackrose
Keszthely

Ilba:

Ez nagyon édes!!!Köszönjük szépen!Kép

Kép

Kép
novum

Kedves Benike, köszönjük szépen!!!! Kép
Vendég

Sziasztok!
Beni, köszönjük a nőnapi köszöntést! Szonja puszit is küld két csuklás közöttKép
Tücsökmami, ha nem találtok teát, akkor te is keverheted (bioboltban lehet kapni ánizst is meg édesköményt). 1:1 arányban megy. Apropó, nekem a kecskerutafű is nagyon bevállt. No meg a sör (alkoholmentesen is)!
A Diáksziget nálam nem nyerő. OK, mondjuk még nem is voltam. Viszont a dobozos kakaó ős a sörkifli minden mennyiségben. ÉS cukorral eszem a tűróstésztát és a bundáskenyeret is Kép
Mamacka, én nagyon szurkolok, hogy még befusson vmi jó kis grafikus meló. Annyira jó dolgokat csinálsz!
Megyek, ébred a csajom!Kép

Kép Kép
natasa1975

Sziasztok!

Benike,
köszönöm a köszöntést! Hatalmas nagy puszi érte! KépKépKépKép Aztán nemsokára rajtad a sor, hozd ám a meleget! Kép

Gabuska,
holnap mikor és hova menjek? Figyu, az lenne sztem a legeygszerűbb, hogy megcsörgetsz, én visszahívlak, és megdumáljuk a pontos helyet és időt. Nem? Kép Uradnak boldog névnapot! Kép

Natasa,
bundáskenyér cukorral? Jaaaaaajjjj! Ne hari, de ez nekem nagyon gáz.... Kép Én inkább fokhagymával, vagy fokhagymagranulátummal eszem Kép És a túróstésztát is sósan, pirított szalonnával. Az alkoholmentes sörnek is tejtermelő hatása van? Vagy én értettelek félre?

Ilba,
nekem szerencsém volt, teljesen jól bírtam a háton fekvést, pedig féltem tőle, hogy hogy fogok ennyi időt kibírni. De nagyon kényelmes volt az ágy, jól megtámasztotta a derekamat és a gerincemet. Plusz levettem a cipőmet, és a vége felé felhúzott lábakkal feküdtem Kép

Tücsökmami,
hogy van Gergő? Hogy vagytok? Tegnap volt vállalati gazdaságtan szigorlatom... Nem voltam Kép Te mikor folytatod?

Éééés most indulok, és felhajtok magamnak egy jó táskát. Hónapok óta nem tudtam semmit venni magamnak, hiába a tél végi akciók Kép De most... Meglepem magam egy tatyóval Kép Ennyi kell az én kis boldog nyugodt lelkivilágomnak. És amúgyis: meghíztam, nagy vagyok, gyerekem lesz, anya leszek, szoptatni fogok stb. stb. úgyhogy megérdemlem KépKépKépKép

Kép
mancs

Benike nagyon szépen köszönjük a köszöntést!!!
Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Helló!

AtyavilágKép Hogy lehet 1 nap alatt két archívnyit írni? Csoda, hogy ritkán jövök erre!Kép

Gabuska!
Köszi, de ez nem hősiesség, hiszen nincs választásomKép Ha lenne, akkor nem lenne beteg.

Dia!
Igen én is emlékszem rád ámKép Szerencsére mi nem kerültünk kórházba, lehet azért, mert szinte folyamatosan ivott. Engem meg nem érdekelt, hogy most újra hányni fog, csak igyon. Így legalább, ha ki is jött belőle valamennyi, de bent is maradt. Gondolom ezért kaptunk esélyt az itthoni ápolásra. Kaptunk valami port amiből lötyi lett és azt kellett innia. A kórházi infúzióval egyenértékű.

sasha

Kép
sasha

Sziasztok!
Most csak boldog Nőnapot kivánni ugortam be,mert sok a munka. Sok boldogságot a pocakosoknak, a kismamáknak és persze a babócáknak is!
TibiKép

Kép

Kép
novum

Natasa
Köszönöm Kép
Az a baj, hogy nem tudom eladni magam... most is be van adva egy bélyegpályázatom a postán... remélem nyerek egyet, nagyon kellene a pénz...

A Diákszigetre már én sem mennék... voltam eleget kamaszkoromban... valahogy belefáradtam az ilyesmibe.

Benike
Nagyon lovag vagy! Kép

Én a sajtos kenyeret szoktam lekvárral, vagy mézzel enni, a csülkös bablevest meg ecettel, cukorral, tejföllel. Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mancs,
mindenképp megérdemed!!! Kép Nekem is kéne egy új táska...

Ilba, nektek a 3 hós oltás után volt láza Beninek.
Kicsit le vagyunk maradva, tegnap volt nekünk. Az oltást magát szuperul vette. Nem sírt, semmi. Ha egyáltalán észrevette... Kép
Aztán estére lett egy kis hőemelkedése, pedig a 2 hós után nemvót. Kép
NA mindegy, ma már minden ok. Végre sétálni is elmegyünk, több mint egy hét után. Kép
Apropó, kérdezted a méretünket. A múlt keddi adatok a következőek:
Testsúly: 7000 g
Testhossz: 64 cm
Fejkörfogat (vagy miafene): 42,5 (!) cm
Mellkörfogat: 45 cm
Szóval nem tartozunk az apró, törékeny csávók közé, de kövérek sem vagyunk, inkább a formás vasgyúrókra hajazunk. Kép

Tücsökmami, Bubek: küldöm a pozitív energiákat és kitartás! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++
Lesz ez még így se - ahogy szoktam mondani. Kép
De ez vicc, félre ne értsétek! Kép
Egyébként tegnap Andris is szokatlanul hasfájós volt. Kép
JA és még annyi, hogy este meg reggel mindig fekve szoptatok és annak a vége majdnem mindig tuti alvás. Kép

Mamacka, nem próbálkoztál újságoknál elhelyezkedni? Persze ahhoz kell néhány képfeldolgozó, stb. programot ismerni... Csak azért mondom, mert én egy kiadónál dolgoztam és most egy másiknak bedolgozok, mint korrektor.
Mivel ismerem a szakmát, tudom, hogy nem könnyű, de művészeti vezetőket, grafikusokat mindig keresnek, igaz, általában szakmai gyakorlattal és háttérrel. Kép
Férjem sem az iparművész diplomájából él. Sajnos! Kép

Blackrose,
a párod nem erdélyi véletlenül, mert ott eszik a bablevest hagymával, sőt sokszor lilahagymával. Kép Nekem is fura volt először, de már megszoktam. Tényleg finom, de én nem bírom a nyers hagymát, felfújódok tőle. Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Tibi,
nőtársaim nevében köszönjük. Kép

GAbi uránakZoli, pedig boldog névenapot!!!

Kép Kép
Kép
vvolga

Tibi,
nőtársaim nevében köszönjük. Kép

GAbi uránakZoli pedig boldog névnapot!!!

Kép Kép
Kép
vvolga

Bocsi, kétszer ment el, mert javítottam. Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?