Mancs,
mindenképp megérdemed!!!
Nekem is kéne egy új táska...
Ilba, nektek a 3 hós oltás után volt láza Beninek.
Kicsit le vagyunk maradva, tegnap volt nekünk. Az oltást magát szuperul vette. Nem sírt, semmi. Ha egyáltalán észrevette...
Aztán estére lett egy kis hőemelkedése, pedig a 2 hós után nemvót.
NA mindegy, ma már minden ok. Végre sétálni is elmegyünk, több mint egy hét után.
Apropó, kérdezted a méretünket. A múlt keddi adatok a következőek:
Testsúly: 7000 g
Testhossz: 64 cm
Fejkörfogat (vagy miafene): 42,5 (!) cm
Mellkörfogat: 45 cm
Szóval nem tartozunk az apró, törékeny csávók közé, de kövérek sem vagyunk, inkább a formás vasgyúrókra hajazunk.
Tücsökmami, Bubek: küldöm a pozitív energiákat és kitartás! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++
Lesz ez még így se - ahogy szoktam mondani.
De ez vicc, félre ne értsétek!
Egyébként tegnap Andris is szokatlanul hasfájós volt.
JA és még annyi, hogy este meg reggel mindig fekve szoptatok és annak a vége majdnem mindig tuti alvás.
Mamacka, nem próbálkoztál újságoknál elhelyezkedni? Persze ahhoz kell néhány képfeldolgozó, stb. programot ismerni... Csak azért mondom, mert én egy kiadónál dolgoztam és most egy másiknak bedolgozok, mint korrektor.
Mivel ismerem a szakmát, tudom, hogy nem könnyű, de művészeti vezetőket, grafikusokat mindig keresnek, igaz, általában szakmai gyakorlattal és háttérrel.
Férjem sem az iparművész diplomájából él. Sajnos!
Blackrose,
a párod nem erdélyi véletlenül, mert ott eszik a bablevest hagymával, sőt sokszor lilahagymával.
Nekem is fura volt először, de már megszoktam. Tényleg finom, de én nem bírom a nyers hagymát, felfújódok tőle.