Hú Panndi, én is tiszta kiborultam volna.
Jó, hogy nem lett Zsófival semmi komolyabb. A hideg is kiráz az ilyentől....
Lillának is le kellett már egyszer nyúlni a torkán, szintén kekszért, mondjuk ez már nem babakeksz volt. Nekem az volt a szerencsém, hogy már láttam ilyet és meg mertem csinálni. Még Lillu nem volt, amikor egy ismerős 8 hós kisbabának az anyukája, így halászta ki a kekszet a pici szájából. Az anyuka fel se vette, 3 gyerekkel, öreg rutinos róka az ilyen helyzetekben, de mivel én akkor láttam ilyet először (egy másik gyermektelen fiúval, azóta mindig ezt emlegetjük, ő még jobban sokkot kapott), levegőt se kaptam és azt gondoltam erre én nem leszek képes, na azóta kellett, mert Lillu is félrenyelt.
Nem csodálom, hogy sírtál.
Ahogy Babett is mondta, tényleg rohan Kistesó vonalzó, örülünk, hogy minden rendben Vele.
Eperke!
Mi is vártunk már bárányhimlő pöttyöket, mi dokink szerint két hét a lappangási idő. Mi megúsztuk, remélem Ti is szerencsével jártok.
Nálunk kerilányom sokat van, ő is hasonlókat csinált Lillával, mint Zsófi, néha az a pár óra is sok volt, szóval kitartást hozzá. Fanni 5 éves lesz, Vele már azt sikerült megértetni, hogy mi a babakaja. Sokszor felnőtteket is kiosztott, hogy azt Lilla nem ehet, mert tejes, miért vesznek Neki ilyen hülyeséget.
Ösztönzőként persze azt mindig neki adtam, amit Lilla nem ehetett meg.
Babett! Boti csodaszép nagyfiú lett.
A képek alapján megállapítottam, hogy Lillát Botihoz küldjük továbbképzésre papucshordás ügyben. Lilla mindent levesz, mondjuk papucsa az nincs, de zokni, harisnya, mamusz, szandál sem ellenfél.
Nálunk rengeteg kő van, én hülyét kapok, ő meg mezítlábasan jön mutatni a kis hideg talpit.