Sziasztok
Ildi
Ez anyós függő is. Ő hogy áll Lillával? Jól meg vannak?
Mikor lenne a nyaralás? Én mindenképp "összeszoktatnám" őket.
Altassa el otthon nálatok úgy, hogy ti elmentek addig vásárolni, sétálni, bárhova, de ne messzire, órákra. Ha baj van, hazaérjetek hamar.
2-3 jól ment altatás után elengedném. (de 5 nap az nagyon, nagyon sok!!!)
Én nagyon nehezen válok meg Dávidtól. Az a pár nap a kórházban, még az is szörnyen megviselt. Kórház után meg anyós akarta le vinni magához 2 hétre!!! Nem engedtem!
Nem akarok anyámasszonykatonáját csinálni a fiúkból ! Sajnos nekünk így jött össze! Nincs nagymami, nincs nagypapi, nincs senkiük rajtunk kívűl. Anyós balcsi mellett, buzsákon lakik, akkor jön, ha valamelyik fia (3 van) meghívja pár napra.
Talán máshogy vélekednék, ha lenne aki el is vinné Dávidkám, pár napra, nem többre csak 2-3 napra.
Márti
A címet én is kérném, annyira sajnálom a családot!
Rózsaág
Nem jó hír ez a vizsgálat.
Légy erős, és pozitív! Nem lesz nagy baj, csak egy kis nátha okozza!
Mi még nem mentünk, de mindenképp fogunk.
Susy
Kristóf tündéri kissrác! Rajta nemigen látni az alvási problémákat.
Gabi, Veronika, Nikuc
A lámpa zöld! A színpad a tiéd!
(tiétek)
A feljelentésről még annyit, hogy nem jöhetek ki belőle jól.
Nem értem, hogy egy ember, hogy tehet ilyet egy másik emberrel (2 gyerek anyával), aki egy fűszálat nem tettem neki keresztbe.
A gyerekem nyugalmát féltve (és az enyémet, 35 hetes terhesen) bepanaszolom, és büncselekmény elkövetésével vádol meg válaszként.
Engem a férjem csak az esküvőnkön és a fiúk születésénél látott sírni. Nem vagyok egy síros fajta, de kedden zokogtam, remegtem a tehetetlen dühtől!!!:cry:
Az energiámat veszi el tőlem, a fiaimtól! DE NEM HAGYOM!!!
Nem foglalkozom az üggyel. Elmegyek ügyvédhez, majd ő mindent elintéz, amihez én nem kellek. Nem engedem meg neki, hogy kikészítsen!! Pedig ezért teszi, semmi másért.
Engem ennyire még nem aláztak meg!!! Ez a rabosítás egy rémálom!
De ez sem érdekel, csak legyen vége, és legyen nyugtom. Sokan tanácsolták, hogy pereljem vissza, de minek???
Nem érek el vele semmit, csak az időmet és a higadt, józan eszemet veszíteném el!
Megint kiöntöttem a bilit!