Itt vagyok!!!!
Az én kis angyalkám képzeljétek reggel negyed10-ig aludt, aztán kajcsiztunk mindketten (én most csak 2 zsömlét
), aztán mentünk is lefelé, annyira szép idő volt. Ebéd után meg muszáj volt picit a lakást rendbe kapnom, csak úgy röpködtek már a porcicák.
Most tűrhető az egész, csak az erkély maradt ki, inkább lehúztam a reluxát.
Aztán aludtunk egy jót.
Ha már a mutatványoknál vagyunk, Beni tegnap fürcsi után végre sikeresen meg tudta cumikázni a lábán az ujjait. Csak úgy cuppogott!
És ma már 2x prrrrrrrrrr, így csinál, és spriccol a nyála.
Bubek,
köszi a tippet, majd kipróbálom.
Gratulka Marcinak, ügyes kis kópé, mindig mondtam!
És most sokat fogok írni, ok? És vagyok egész este szerintem!
Livicsek,
sajna ma még nem hallottam híreked, megosztanád, mit hallottál reggel? Iszonyú jók a képek! Anyunak is pont ilyen TV-je van a konyhában.
Milka után Fanta? Ez valami Norbis update???
Blackrose,
ügyin megoldottad.
Vuka,
jók a képek, szuper a Micimaci!!!!
És ez a zenélő izé!!!! Ezt Beni is nagyon bírná!
A ruhácskák meg tüneményesek, jól áll Petrán a zokni.
Sajtine,
hogy viselte Zsófi a szurit?
Sasha,
Tücsökmami,
mi a helyzet? Nyuggggi!!!! Lehet, hogy Neked is meg fog jönni. Eszik már a "kis szőrnyeteg"?
Ha nem, akkor sem kell tápszer, próbáld félálomban mindig cicire tenni, úgy nekem is evett hébe-hóba, meg éjjel. Én éjjel ilyenkor volt, hogy 3x is szoptattam. Mert akkor nem ébredt fel. És fejjél!!! És próbáld azt adni neki. Arra figyelj csak, hogy a pisi rendben legyen, ne száradjon ki, ha nagyon kevés tejet eszik, adjál neki forralt, cukros vizet, persze csak 20-30ml-t. Az sem baj, ha picikét fogy, neki is van miből.
Én már több, mint 2 hónapja megfogadtam, ha belegebedek is szoptatom a névnapjáig, naponta vágom le a centin a napokat és pénteken már 4 hónapos és mindjárt itt a névnapja és még van kb. 10 liter tejem a fagyasztóba is. Picit büszke vagyok, hogy végigcsináltam és csinálom még amíg csak bírom energiával, néha nagyon nem volt könnyű. Szóval Tünde, hajrá!!!!
Mosógépes kép:
Natasa,
micsoda haja van a jánynak???
A falatok kék?
Köröm: Beninek a mi bőrvágó óllónkkal vágom, szinte tövig, mert a fél mm-essel is képes megkarmolni magát.
Timi,
tényleg jó vagy a képeken és ezt nem csak úgy mondom!!!
Rongyi: mivel nincsen cumija, ő kezdte el szopizni a ruhája ujját, aztán inkább vettem neki ilyen szép, puha, színes pelusokat és ezek a rongyik. Megnyugtatja, ha hozzájuk tud bújni.
Szilvike nagyon édi!!!
Ahogy lesi a TV-t!!!
Mekkora most? kg? cm?
Mancs,
kozmetikus: írigy én!!!!!!
Vvolga,
hogy van Andris a szuri után?
És ő is mekkora???
És ahogy látom nagyon szép a bőre. Az alvós képen, mint egy angyalka.
Szeráj: nyammmmm! Megint éhes lettem
Gabi! Júliusban úszó EB! Ugye jöttök??? Aztán Szeráj!!!