Új privát üzeneted érkezett!

Ilba

KépKépKépKép Pedig a kismalacok nagyon édik. Kép

Húúúúú, mikor végzett????
Sajna ezt most nem tudom, de így hogy Evínnek hívják (kurd származású), nem ismerős. Magas, vékony, karakteres arc és nagyon impulzív egyéniség.
Azt tudom, hogy 1995-ben kezdte. Kép

GAbi, nagyon jók a képek!!!! Kép Köszönjük.

Kép Kép
Kép
vvolga

Sziasztok!
Gabi!
Jók lettek a képek bár én majdnem felszaladtam a kilencedikre magam láttán.KépMegkímélhetted volna a csajokat ettől a sokktól.Kép
No akkor jöjjön pár kép abból amit én készítettem.Kép
KépKépKép
KépKépKép
KépKépKép
KépKépKép
KépKépKép
Majd még jövök ha a pasim kidől.KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Ilba,
KépKépKépKép

Szoptatós Anyucik!
Akartam már írni, csak mindig elfelejtettem.
Van a Laktoherb-nél egy sokkal jobb tejképző tea: Mecsek Tejszaporító a neve. A gyógyszertárban ajánlották Apának, amikor vette nekem a teát, és hozott, és kipróbáltam, és tényleg jobb mint a Laktoherb. Kicsivel drágább is ugyan, de erősebb, és nincs benne citromfű, így nem annyira pukiztatja Marcit. Bár ez lehet, hogy nem attól van, hogy nincs benne a citromfű. Na mindegy, a lényeg, hogy miután ittam egy napig (4 filterrel) már éjszaka átnedvesedett a melltartóm, ami nálam nagyon nagy szó, mert ilyen csak az elején volt... És Marci is sokkal könnyebben tud szopizni. És sokkal többet is tudok fejni. Összehasonlításképp: Laktoherb-bel kb napi 70-80 ml-t fejek, Mecsek-kel: kb 130 - 150 ml-t.
Ajánlom szíves figyelmetekbe.

Kép
----------------
B&M
bubek

Gabi, Dia Köszííííííííííííí!
Nagyon édik!!!

Kép
----------------
B&M
bubek

Dia,
tök jók a képeid! Nem is gondoltam, hogy lekaptad, amikor Lívi csócsálja Szilvike mancsát! Domi meg nagyon drága, ahogy tologatja a babakocsit!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok Lányok!

Végig olvastam az összes hsz-t. Úgy elfáradtam, hogy már írni is alig tudok Kép
Nagyon édesek a képek, az összes baba gyönyörű.
A baby gymes anyukáknak tanácsolnám, hogy fordítsátok néha hasra is a gyereket, úgy, hogy kissé távolabb teszitek, hogy lásson. Ne szokja meg nagyon a háton fekvést, és fejleszti a hátizmokat, + a fejemelő izmokat.
Ha már a vidékinél tartunk, én is Dunántúli vagyok, csak kicsit délebbről. Kaposvári egészen konkrétan. Bár a fősulit már Pesten csináltam.
Tudtok valamit Coolasáról?
Mi ma a leendő házunk külső szineit válogattuk. A sárga-bordó-narancs hármasnál maradtunk.
Egyenlőre ennyi!
Üdv mindenkinek!

Kép
Kép
szõkemelinda

Sziasztok!
Nekem sajna már nincs energiám visszaolvasni előre is bocsi mindenkitől!
Gabi!
Küldtem át 5 képet,légyszi írd meg,hogy egyszerre mennyit tudsz fogadni!Holnap küldöm a többit.

Minden vidéki csajszinak pusziKépa földiejimnek dupla.KépJó éjt Mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Melinda,
ezt úgy érted, hogy ne a szőnyegre, hanem a szőnyegtől egy kicsit messzebb, úgy hogy a szőnyeg bizgentyűit nézze? Bizti így érted, de azért megkérdezem. Kép
Marcinál a háton fekvés megszokása nem igazán lehetséges, mert amióta rájött hogy van két lába, és két keze, azóta marhára idegsíti ha feküdnie kell. (kivéve mikor alszikKép, de akkor meg az oldalán fekszik) Hason csak dünnyög kb 5 perc után (eddig bírja a fejét szépen tartani), háton viszont azonnal üvölt, ha nincs lekötve a figyelme valami nagyon-nagyon-nagyon érdekes dologgal...Kép
Szóval éber állapotban Marci általában függőlegesen van (anya kezében, vagy a kenguruban), csak keveset van fekve.

Ja azt is akartam újságolni, hogy a két legújjabb teljesítmény:
1. ha odaadom neki a két nagyújjamat, akkor felhúzza magát (és ez komoly!!!!) ülésbe. (csak annyira gyakoroljuk, amíg felül, és utána visszafekttem) Olyan erős a kis karja, meg a háta, hogy úgy tartja magát.

2. Sokszor van hogy nem tudom rendesen az ölembe venni, mert mindenáron feszíti a lábait egyenesre, hogy ő állni akar. Ha felveszem a karomba, akkor is csinálja, és ha megtámasztom a talpát, akkor megtartja a saját súlyát. Sőt még élvezi is. Hihetetlen számomra. Na persze ez az amit nem igazán engedek neki még csinálni, merthát azért nem akarom tönkrevágni a gerincét...

Ja és van mégegy:
Már majdnem mászik. Ha fekvő helyzetben hason a hasamra fektetem, akkor addig küzd (mindenféle segítség nélkül!!!), amíg a nyakamba nem tud mászni. ott is menne tovább, csak ott már leesik az ágyra.Kép

Melinda,
ezek normális jelenségek egy két és fél hónapos babánál???

Kép
----------------
B&M
bubek

Dia,
jöhet akármennyi egyszerre!
Köszi!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Szia Sasha!
De rég hallottam rólad! Szóval még egy fiú! Nálatok aztán lesz élet, ha elkezdenek kamaszodni!Kép Ha megszületik jelentkezz, akár csak egy mondat erejéig, oké?Kép
Szerintem a két nagyfiad méreteit ismerve, ez a babóca be sem férne a 2-4 kilós pelusba, amit ajánlgattam ősszel!Kép
Vigyázzatok magatokra meg a kutyusokra is!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kár, hogy Anya úúúúúúúúútálja a Napkeltét, így egyedül kell néznem.Kép
Kép
(Valami nagyon érdekes, mert még a cumi is kiesett a szájából.Kép)
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Tessék írtam egy csomót, erre Gabuska beelőzött, az enyém meg eltűnt Kép

akkor később
Vendég

BOCSÁNAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Én meg tökre megörültem mikor feljött az ablak, hogy jéééé, írt valaki rajtam kívül is.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!!

Jó régen írtam, olvastam.... következmény nem is nagyon van esélyem a visszaolvasásra. Kép
Kellett nekem elhúzni északra(vagyis Szlovákiába a tesómhoz) Nah de ez már így alakult.
Hírek rólunk: tegnap felvettem a pléhpofát és szépen elbattyogtam a nőgyógyászom(akihez eddig jártam, mivel úgy állapodtunk meg a Boros doktornővel, hogy gondozásra továbbra is idejárok) magánrendelésésre. Mint már korábban írtam tartottam attól, hogy gondot csinál abból, hogy másnál is voltam nem csak nála, de hála az égnek nem volt gondja vele. Igaz a teljes történetet nem is mondtam meg(vagyis, hogy azért voltam BP-en dokinál, és azért kell május ba felmennem Pestre, mert eszemágában sincs Keszthelyen szülni, főleg nem az itteni hozzáállás mellett) Így csak annyit mondtam, hogy májusban 3 hetet BP-en kell töltenem, és ha ápr. végéig nem bújik ki Adél akkor még sem akarok csak úgy beesni BP-en a kórházba szülni. Meg is lettem dícsérve, ami miatt persze kicsi lelkifurdim van. De a lényeg, hogy hazudni sem hazudtam, de jól is alakult a dolog.
megvizsgált és mindent rendben talált, de ő is megerősítette a doktornő megállapítását, hogy a méhnyakam egy kicsit meg van rövidülve, de a méhszájam zárt szóval Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
A lányom szivecskéje is édesen kalimpált. Jó volt hallani.
Sőőőőt amikor mentem az öltöző fülkéből a vizsgálószék felé meg is állapította, hogy: Úr Isten mekkora hasa van!!! DE aztán közösen megállapítottuk, hogy az a 4 kiló amit eddig felszedtem, az mind a hasamba koncentrálódik össze. De sebaj...
No asszem eddig futotta az időmből, mert Tamás mester anyázik. És mennem kell mielőtt kimászik a kiságyból és fejest landol.

Mindenkinek mindenjót!! És igyekszem még jönni!!

Blackrose/Évi/(30+1)

BR
Kép
Kép
Kép
blackrose
Keszthely

Halihó Mindenkinek!

Végre visszaolvastam. A hétvége nálunk is zsufi volt, mert jöttek a vendégek ezerrel és kaptunk is szép ajándékokat. Tegnap meg Petra mellett kellett ügyelnem, sajnos nem tudtam elszakadni tőle.

Bubek,
köszi a tanácsokat, tornázunk sokat és az utobbi napokban csökkent is a fájdalom (csak el ne kiabáljam).
Nagyon ügyes Marci, már miket nem tud!
Kérünk kengurus képeket!!!

Novum, Dia, Gabuska,
mondanom sem kell mennyire sárgulok. Rettentő jók a fotók, nagyon édesek mind a hárman + Ti is Kép. Édes, ahogy Domi főzőcskézik, Livi eszi Szilvi kezét, és ahogy a két kis csajszi egymásra tud nézni, hát az nem semmi.

Natasa, Esztipeszti
Nagyon aranyosak a babócák, lassan már irigykedek rátok, hogy milyen kis csöppségetek van (Petra már olyan öreg Kép). Kérek még tőletek is sok-sok fotót, mert nagyon jó nézni őket!!!

Évi,
még egyszer gratula Neked. Megnéztem a fotóidat, szupik. Örülök, hogy ilyen pozitív élmény volt a szülés. Amint lesz időm írok priviben is levelet.

Coolasa,
úgy várom már, hogy ő is hazajöhessen a kórházból és megint újszülött képeket nézegethessünk. Remélem minden rendben ment neki (most várakoznia sem kellett) és a nővérkék is rendesebbek.

Ilba,
nem semmi a harisnyás megoldás, rettentően tetszett Kép.

Rakok fel pár képet a hétvégéről, férjem nagyszülei voltak itt, készült 4 generációs fénykép.
Kép

Kaptunk egy Micimacit ajándékba
Kép

Sajna felébredt a kisasszony, most mennem kell, a többi fotót majd később.

Üdv
Vuka

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok,

Bubek, sajna nem megy a mai nap.
A doki néni nem ért ide tegnap, úgyhogy azt mondta ma délelőtt vagy délután jönKép
Úgyhogy várjuk türelemmel.

Gabuska, Novum, Dia
nagyon jók a képek Kép
Miért voltatok ott?
Kiválasztottátok a bölcsit már most?
Ez ilyen próbalátogatás volt?
Több kérdésem nincsKép
Jó a csajszik egyen szerkójaKép

Szorsi,
ne félj az ilyenektől mint B.
Én is kicsit félve tettem (teszek) fel képeket nehogy visszaéljen vele valaki.
De aki ilyet csinál az rohaggggyon meg szatyorbanKép
Majd Gabuskáék megvédenek minket(vagy nemKép)
Jó hamar kibújt az első fogacskátokKép
Gratulálok hozzáKép

Kép

Kép
sajtine

Sziasztok,

Bubek, sajna nem megy a mai nap.
A doki néni nem ért ide tegnap, úgyhogy azt mondta ma délelőtt vagy délután jönKép
Úgyhogy várjuk türelemmel.

Gabuska, Novum, Dia
nagyon jók a képek Kép
Miért voltatok ott?
Kiválasztottátok a bölcsit már most?
Ez ilyen próbalátogatás volt?
Több kérdésem nincsKép
Jó a csajszik egyen szerkójaKép

Szorsi,
ne félj az ilyenektől mint B.
Én is kicsit félve tettem (teszek) fel képeket nehogy visszaéljen vele valaki.
De aki ilyet csinál az rohaggggyon meg szatyorbanKép
Majd Gabuskáék megvédenek minket(vagy nemKép)
Jó hamar kibújt az első fogacskátokKép
Gratulálok hozzáKép

Köszönjük az 5. hónapos köszöntéseketKép
Bogellánnak is Boldog 5. hónapos szülinapot.

Kép

Kép
sajtine

Gabuska!

Drága vagy, hogy még emlékszel rám. Elméletileg a 2-4 méretű pelust mindkettővel használtam, mert akkor még olyan kis vékonykák voltak, hiába a 3,5 kg-os súly. 1-1 csomag azért elfogyott, meg szeretem a newborn pelust, kár, hogy a következő méret már nem úgy van kialakítva.

Vigyázok a gyerkőcökre, bár nem vagyok könnyű helyzetben. Gabi ovis és nagyon anyás. A Dani (14 hó) meg november eleje óta beteg, de szó szerint. 3-4 napos szünetek vannak a kétoldali gennyes középfülgyulladások között. Néha bejön valami változatosság is. Durva asztmás jellegű hörghurut befulladás veszéllyel, vagy pl a február elejei hányós fosós vírus ami keményen 1 hétig tartott nála a legyengült kis szervezete alig bírta leküzdeni. Apósomon 2 nap alatt végigment, a 3. napon már csak gyenge volt, a család többi tagja meg csak ímmel-ámmal fosizott...
7 antibiotikumos kúrán vagyunk túl, ebből több kúra majdnem 2 hetes volt. Többször felszúrták már mindkét fülét, 2x voltunk kórházban, már kivették az orrmanduláját is és mostanában derül ki, (ma du. megyünk kontrollra az utolsó gennyes középfülgyula miatt) hogy kell-e újabb műtét, a fülműtét.

Az az érdekes, hogy a minap gondolkodtam, hogy a nagyobbik fiam mikor szedett antibiotikumot és egyszerűen nem emlékszem. Így arra a megállapításra jutottam, hogy még soha.

Kicsit panaszkodtam, bocs, de legalább már tudod, miért jövök ilyen ritkán, és már a hócipőm is tele van a téllel és a betegségekkel.

Kellemes babavárást minden kismaminak és jó babázás, remélem nem rontottam el senki kedvét.

üdv.
sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

Megpróbálom összeszedni magam, csak a Gergő, ez a kis szörnyeteg bepánikoltatott rendesen. Nem akar enni, csak sír a cicin. Nem tudom mi baja lehet. Lehet, hogy úgy járok, mint Ilba? Segítség, nem akarok tápszerezni.

Ilba:
A zoknis kép TUTI! és úgy látom Beni is nagyon komálja.Kép

Natasa:
a fürdős kép a kék háttérrel (a kiskád színe?) nagyon jó. Az én párom egyébként a kozmetikusság mellett lassan a fodrászatot is kitanulja. Anno egyszer felajánlotta, hogy befesti a hajam, mert sokallotta a fodrászszámlát. Na azóta neki kell festeni. Szép lassan megtanulta, igaz az elején még úgy festett ahogy a falat pemzlivel,Kép aztán mondtam neki nem ütögetni kell az ecsetet a fejemhez hanem kenni.

Kormi:
gratula a babádhoz, nagyon aranyos, és írtó hosszú lábai vannak. jól látom, hogy szöszke? Tőled már akartam kérdezni, honnan van a kafa babakocsid? Ugye neked van több is? Nekünk tavaszra kellene spéci, valami könnyű, mert ami most van, azt ketten is alig emeljük. Egyet kinéztem, de az 100e körül van, a párom igen kifejező tekintettel nézett rám, amikor említettem.

Esztipeszti:
a levegőztetős képen nagyon aranyosak, gyönyörű Bencuska, és nagyon szép az anorákja.

Jucus:
a kórházi tapasztalatod horror, miért kellett intenzívre kerülnie? a múltkor meg már akartam mondani, hogy halálra röhögtem magam a melírozós sztorin, ahogy elképzeltem magamban.Kép És Boginak milyen szerepe volt? Talán a festék kutyulás?

Novum, Lldicsi, Gabuska:
a bölcsis képek nagggyon jók, a lurkók nagyon aranyosak, és Ti mindannyian nagyon szépek vagytok. Igen Novum Te tökre fiatalnak nézel ki, és Lldicsi nem tudom miért ostorozod magad, olyan kis aranyos vagy. Gabuskát nem is kell dícsérnem az tudja ő magától. De kár hogy ilyen messze lakunk, azt a bölcsit idővel én is kipróbáltam volna.

Bubek:
tök jó a játszószőnyeg, Ez a Marci gyerek egyre csak pofásodik, nagyon cuki, főleg amikor olyan szép cuccokban van, mint az a kis sapka + kötött pulcsi.
A mikrós tragikomédia egyszer az anyámmal is megesett (Németországban!) csak mosógéppel. Azt a teát azt hiszem ki fogom próbálni, mert szükségem lett rá, köszi a tippet.

Coolasa:
Már biztos jobban vagy, és nagyban szopizik a kisbabád. Alig várjuk, hogy visszagyere és megtartsd az élménybeszámolót.

Melinda:
És az nem baj, hogy az én gyerekem meg csak hason hajlandó lenni. Igaz már nagyon korán emelgeti magát, de még nem fordul oldalra. Háton csak a babakocsiban hajlandó elaludni, persze beöltözve.

Vuka:
Petra nagyon édesen alszik, hogy Micimackó van rajta Kép

Most már jöhetne ide egy újpesti anyuka is, hogy ne legyek így elzárva a topictól.

Jönnek a képek:

füdés után csak a mosógépen szeretek pihenni Kép

Kép

már megint elaludtam szopi közben:

Kép
Vendég

Tücsökmami Petra is imád a mosógépen lenni, főleg amikor a centrifuga program megy, nagyon élvezi mosolyog hozzá.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sajtiné,
nem, az még korai lenne, csak be lehet menni játszani 240/óráért. Tök jóóóóó!

Sasha,
no comment. Hős vagy!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Gabi!
Már 6 csomagot elküldtem de folyamatosan küldöm nyugi.KépHolnap jöttök?KépTvzős Livi csúúúúúúúúúúúúúúcs.KépKép

Tücsökmami!
Aranyos vagy köszi,de nem álltatom magam.Inkább ostorozom.KépBizony van ám +30 kiló rajtamKépcsak tudod a jól megválasztott ruha ápol és eltakar.KépGyertek Ti is nyugottan a bölcsibe!Kép

Sasha!
Én is emlékszem ám rád a friss kismamik topiból.KépGratula a harmadik manóhoz is bár én már tudomást szereztem róla előbb.KépSzörnyű amiken keresztül mentetek.Sajnálom.KépMi is elkaptuk januárban azt a fosós-hányós vírust még kórházban is voltunk vele.Kép

Sajtine!
Mi Domival már régebtől járunk ebbe a bölcsibe és én csábítottam oda Gabiékat is.KépNem a bölcsibe szoktatás a cél"én nem adom bölcsibe Domit"hanem az,hogy itt működik játszóház elfogatható áron a közelben.Jó kikapcsolódás maminak,babának egyaránt.KépHetente 3x van 9-12ig 240ft/ó szivesen látunk gyertek-gyertek!Kép

Vuka!
Nagyon klassz a micimackó és a képek is szupik.Gratula a sok ajándékhoz.Kép

Mindenkinek puszi!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Halihó!

Na akkor talán most van egy kis időm, hogy felrakjam a képeket.
Kaptunk a "távnagypapitól" (Németországban dolgozik, havonta egyszer jön haza 3 napra Kép) egy csodaszép játékot, színes, 3 zeneszámot játszik (Mozart, Beethoven, Bach) negyed óráig, mindenfelé forog, csuszkálnak rajta dolgok (zörögnek is), szóval rettentően tetszik Petrának. Még távirányító is van hozzá, nehogy megzavarjam a kölköt ha bekapcsolom Kép. Egész délelőtt ezt hallgattam, én már most kezdem unni, de Petra élvezi.
Kép

Kaptunk még egy csomó ruhát, 72-es méretben, úgyhogy még egy kicsit nagy, de azért felpróbáltuk már némelyiket.
KépKép
KépKép

Bár szép ruhákat kaptunk, azért nyűgős napunk volt, nagymami próbált bealtatni, 10 percekre sikerült, különböző pozíciókban.
KépKép
Kép

Annyira nagy csajszinak nézek itt ki, anya nem győzött csodálni.
Kép

Üdv
Vuka

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka,
csodaszép ez a kiscsajszi! Alig várod, hogy megnőljön és ráadhasd azokat a jó kis cuccokat, ugye?!
Micimaciért is lenni nagyon irígy!Kép

Tücsimami!
Gergő is csoda pofa! Vagyis pofi, bocsánat! Tök jó, hogy így be tudod csomizni a fürdőlepedőjébe, Lívi nem hagyja, menekül, pedig olyan aranyosak ilyenkor!

Dia,
holnap Apu szeretne jönni hozzánk, nem tudom mikor ér ide, de ha megyünk, akkor bent találkozunk! Valami kódot ütöttél be a bejáratnál vagy csak csengetni kell?
Köszi a képeket! Angyal vagy!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Timi,
amint látod, nem csak Ti szeretitek a Milka csokit!Kép

Valahogy ki kéne bányászni belőle pár darabot!
Kép

Köszi Anya!
Kép

Hmmmmmm, ez isteni!
Kép

A védőnéni tanácsáraKép leöblítjük egy kis Fantával.
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Livi olyan jó ízűen eszed a csokit, hogy én is nekiestem a nasis szekrénynek.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok!
Ilba, ha ez megnyugtat,...én sem láttam sokszor malacot és disznóvágáson is csak egyszer voltam. Elég is voltKép
Bubek, nekem is jobban bevált a Mecsek tea. Ugye, abban van csak ánizs meg édeskömény? Most nem kapott a párom, így vett e két növényből 1-1 zacsit és én keverem. Marci roppant ügyes! Apropó, milyen nagy a köröm vágás után?
Tücsökmami, a mosógépes kép csúcs!!! Hm, azt hiszem az én párom marad pusztán kozmetikusKép
Gabuska, szupik a bölcsis képek. Kár, hogy nekünk még igen távoli,...

Kép

Kép Kép
natasa1975

Tücsökmami!
Gergő úgy néz ki a fürdős képen, mit egy kis manó! Kép Nagyon édes! Az, hogy hason fekszik, sose baj, örülj neki, legalább előbb erősödik a háta, és kezd el mászni.

Bubek!
A felhúzódzkodás tuti, jó kis has és karizom fejlesztő. Ez az amit a babák már nagyon korán megtanulnak. A fogóreflex már adott a 15 héttől (még a pocakban!) és kb. a 2-3 hónaposan szépen húzzák is magukat. Előtte is, de ilyenkor már látványos KépKép A függőleges helyzetet csak mértékkel "gyakoroljátok" még nem nagyon jó a gerincnek a folyamatos függőleges terhelés (bár nem tudom, mennyit van így). A kúszással is jól áll Marcika! Majd csak figyelj, ha már mászik, utol sem éredKép

Ma voltam dokinéninél. Megdicsért, hogy milyen jó lett a terheléses cukrom (4,8) azt mondta, hogy ez még éhgyomorinak is elmenne. Kép Amúgy picurkával minden rendben, szépen ver a szive. Áprilisban lesz uh is. Már alig várom.
Jó sokat írtam. Legyetek jók! Szép napot!

Kép
Kép
szõkemelinda

Sziasztok,

köszi a játszószőnyeges dícséreteket! Különben ez volt a legolcsóbb. volt még 12ezer ft és 23ezer(!!!!) ft-ért is. Azok nem is voltak ilyen jó színesek!
Kengurus képem most sincs még, mert ma fájt a pocak, (gőzöm sincs miért mert alig ettem ma valamit), és nem is kenguruztunk. Kép

Vuka, Petra valami nagyon édi!!! Tök jók a rucik! Kép
Örülök, hogy segíthettem! Erre (is) jó a Babanet!KépKép
Milyen jó az a körforgó!!! Negyed óra???!!! Aszta! Hát ezt most egy kicsit irígylem ám! Negyed óra!!!! Istenem, mit nem adnék egy negyedórás körforgóért! És távirányítós!! Kár hogy nincs ilyen Mo-n. Már biztos beszereztem volna egyet, mert Marci nagyon szokta figyelni, de ha elhallgat, akkor bömbi van. Kép

Ilba,
merre vagy? Mostanában nem írsz olyan sokat...Kép
Vagy csak a zsömlék miatt vagy távol tőlünk?KépKépKép

Tücsökmami,
Ne parázz a tejci miatt! Csináld azt amit Ilba. Gyakran próbáld cicire tenni, és amit meghagy fejd le, és add oda neki kiskanállal. Valahogy így csinálta asszem. De majd elmondja neked! Kép
A tápszer meg még bőven várhat. Főleg, amíg van tejed! Csak fejni kell a felesleget, hogy ne apadjon. Szóval fel a fejjel, és csak ügyesen. Ilba is tök jól visszaállította a rendet! KépKép

Annyira jó nézni Gergő nagy tágra nyílt szemeit! Olyan kis cuki!
Hogy Marci pofásodik? Most néztem, hogy olyan nagy különbség van az arcán, amikor alszik, meg amikor ébren van. Ti nem éreztek ilyen különbséget a babóknál? Nem tudom, amikor alszik, egy kicsit kislányos az arca, amikor meg ébren van, és nagyon nézelődik, akkor meg olyan férfias. Kép

Képzeljétek, ma a Marci hasra fordult. Nem voltam ott, de háton hagytam az ágyon, és kb 15 mp-re mentem ki(a mikró járt le onnan vettem ki valamit) és ennyi idő alatt hasra fordult. KépKép
Először azt hittem hülye vagyok, és biztos én hagytam hason, de soha nem hagyom hason, mert azt utálja. Szóval valahogy megfordult.
Eddig az oldalára már sokszor láttam ahogy fordul, de hogy hasra???!!! Eddig mindig útban volt a keze...Mostantól nem hagyhatom asszem így csak a kiságyban...Kép

Lehet hogy egy hónap múlva már mászni fog? (akkor sürgősen be kell szerezni a gyerekszoba szőnyeget...ha autópályás akkor is...

Ja Gabi,
elfelejtettem írni, hogy Livi nagyon édi azon az alvós képeken. Meg a naptévések is nagyon jók.

Sajtine,
okés, nem gond!
Holnap nekem nem jó, mert megyek igazolásért a dokihoz, hogy végre elintézzük az anyasági segélyt, és elviszem Marcit megmutizni! Merthogy múltkor nem vittem, mert hideg volt. Remélem örül majd a doki! (Meg holnap van Zoltán nap is, viszek neki egy Marcis képes kis köszöntést!Kép)
Csütörtök-péntek meg állítólag kaki idő lesz, szóval majd jövő héten. Okés?

Melinda,
hááát, nem is tudom mennyit van függőlegesben. De ha elfárad, azért szépen rádől az én vállamra, vagy apáéra, ha épp ő sétálgat vele.
A kenguruban meg inkább ül, és elég jól hátradől benne. Szerintem annyira talán nem terheljük a gerincét. Arra azért figyelek, hogy ő ne nagyon tartsa a saját súlyát. Inkább görbében van. vagy előre vagy ülve a kenguruban. Remélem. Dehát nem szeret ébren feküdni. Menni kell vele nézelődni, mert azt szereti! KépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Natasa,
igen csak ánizs, meg édeskömény meg csipkebogyó van még benne asszem. De jól működik! Kép
Szonja kis tündérmanó!!
A köröm? Nálunk mindig marad egy kis vékony csík a fehér részből vágás után. Épp annyi, hogy ne nagyon karmoljon. Szóval nem tövig vágjuk.

Kép
----------------
B&M
bubek

Gabi,
Livi csúcs!!!KépKépKép
Tök megkívántam a csokit!!

Kép
----------------
B&M
bubek

Sziasztok!

Végre van egy kis időm!Szilvi nemigazán akar ma aludniKép
Gabi,Dia:
A bölcsis képek tényleg jók lettek!Némelyik képen egész tűrhető vagyokKép
Azért a két lány már méregeti egymást,ez jól látszik a képeken!Kép
Gabus,ha nem megterhelő nekem is küldjél át egy-két képet!Köszi
Ezt a gyerekez már ilyen korén érdekli a politika?
MILKA desszert jöhet ide is!Kép

Körömvágás:én nem merem csipesszel vágni,mert félek,hogy lenyisszantom az ujjai végét isKép
A lábujjakhoz meg külön bűvészmutatvány kell!Kép

Ilba:
Már akartam irni,hogy igen látjuk,hogy nő Beni haja!KépA rongyijára hogy szoktattad rá?

Vuka:
Petra nagyon édes ahogy a mamának néha sikerült elaltatni!Látom ti is sok rózsaszinű ruhát kaptatok!Ez nálunk is igy volt!A rokonok kiélvezték a ruhavásárlás örömeitKép
A játék csúcs!A micimackó nagyon tetszik!

Tücsökmami:
Nagyon aranyos vagy,hogy szerinted fiatalosan nézek ki!Jól esettKép
Gergő és a mosógép tök jó!!!!!!És ahogy elaludt....!Kép

Natasa:
Micsoda haja van Szonjának!!Olyan mintha már göndörödne neki!

Bubek:
Gratulálok a hasraforduláshoz!!KépInnen már gyorsan jönnek az események!KépJöhet a szőnyegvásárlás!Kép

Ja és én is abszolút pesti vagyok!!Ilba nem vagy egyedül!Kép/

Kép

Kép
novum

Sziasztok!

Ma végre eljött, amire 2 hete várok: Kozmetikuuuuus! Kép Tök jó volt, jól esett a kényeztetés, a csend, a nyugalom a relax. Szeretem ezt a helyet, mert nem az a tipikus kozmetika, ahol ricsaj van, és a fiatal kiscsajok pletyiznek, meg vihorásznak. Itt nyugi van, csend, nincs nagy, hangos duma, és zene is csak olyan lágyan, halkan, az is relaxációs, kis nyugis Kép

Ilba,
tükör Kép Én is bevetettem már ezt a tükröt. Ilyenkor rég látott barátnémat üdvözlöm: Jé, Te még itt vagy? KépKépKépKép
Kismalacok Kép Akkor ahhoz mit szólsz, hogy a szüleimnek jópár évig voltak állatai (csirkék még most is), és volt, hogy születtek kismalacok, egyszerre 13 db, fekete-fehér foltosak.
Újság: Kép Anyák lapja még mindig sehol Kép Ma elfaxolta nekik a férjem a befizetett csekket, hogy meglegyen nekik. Ugyanis mint kiderült, csak a Baba magazin van náluk a nevemre előfizetve!!! KépKépKép No comment.
Jó, akkor majd nem szólok, ha arra járok KépKép

Bubek,
hajajj, ment a kürtőskalács! Olyan jól esett! Megvettük a pirosas-egeres szőnyeget. Ha érdekel, teszek fel majd róla képet.

Gabuska,
összeteccik téveszteni vkivel Kép Nem én pályáztam a vukos szerkóra Kép Csokonai út? Passz. De majd megkérdezem az embert, ő tősgyökszi Kép
Marcipánrúd?!?! Ide vele!!! Kép A gyengém (egyik a sok közül) Kép

Tea: először Macsek Teát olvastam, Mecsek helyett Kép Gondolhatjátok, mekkorára nyíltak a szemeim Kép Eszembe jutott az Apádra ütök c. film, amikor a fickó az apósának megmutatja, hogy hogy lehet megfejni egy macskát KépKép Tiszta hülye vagyok Kép

Kép
mancs

Gabuska,

én is megkívántam a csokit... Kép
NAgyon jók a képek. ÉS a fantás! Kép

Ma volt az dokinéni 3 hós oltáson. Nagyon aranyos volt és szimpi. Andrissal minden rendben. Azt mondta, hogy 6 hónapos korától vihetem döntve a kocsiban.
Kérdeztem a kengurut, mondta, hogy ő 3 hónapos korttól szokta ajánlani, de az anyukák gerincének viszont nem tesz jót... Kép

Vuka, nagyon édes kislányod van. ÉS ahogy alszik a nagymamán... KépKépKép Andris is így aludt, de már nem szokott és egy kicsit hiányzik is. Kép ÉS nagyon jó ruhákat kaptatok. Kép

Szőkemelinda
Szuper a cukorértéked. Kép Bárcsak nekem lett volna ilyen. A terheléses volt 7,5. Kép

Tücsökmami
Gergő ennivalóan édes, ahogy alszik szopi közben/után. Kép

Ilba
????????

Kép Kép
Kép
vvolga

Vvolga,
megvolt tegnap a Szeráj Kép Gyros, joghurtos padlizsán és baklava KépKépKépKép Szokás szerint egy csomóan voltak.

Kép
mancs

Mancs,
attól függetlenül, ha gondolod, rádsózomKép a vukos harit, sőt, ha nem sértelek meg, az összes kinőtt kisruhára rábukhatsz, hátha találsz benne olyat, ami tetszik. Vannak semleges színűek is, a rózsaszín furán mutatna Petikén. Sőt Lívit is odaadom egy napra, hogy felkészülj...Kép

Timi,
na ugye!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Méghogy ne fényképezzelek...

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Apa szeretné elkérni a távirányitót:
Kép
Igy nézi Szilvi a raklámokat:
Kép
És igy aludt el este apával:
Kép

Kép

Kép
novum

Dobok fel pár képet Andrisról, olyan régen raktam már. Kép
Ebben a szerkóban mentünk az Árkádba és aztán látogatóba. Kép
Kép
Anyu ne fényképezz, vegyél föl!
Kép
Nagyon gondolkodom... de min is? Kép
Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Mancs,
mindjárt küldök mailt!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Mancs!

Húúúú, pont ezeket szoktam enni. JAjjjj, de jóóóó lenne egy baklava.... Kép Joghurtos padlizsán...
NAgyon irigyellek és utólagosan is kedves egészségedre.

Novum,
Hááát Szilvike egyszerűen tüneményes. Ha nem aludna Andris, biztos idetapadna a képernyőhöz... KépKépKép

Bubek, nagyon ügyes Marci és irigy-irigy, hogy megfordult. Kép Andris a forgáson kívül ugyanezeket
csinálja. HAson kinyomja a fenekét és próbál haladni, de csúszik a lába... De ha rajtam van hason, akkor szintén a fejem mellett köt ki hamarosan majdnem az ágyba landolva fejessel. Én ilyenkor nagyon nevetek. Kép
Ülés dettó. Kép

Szilvi, mi így tudunk aludni...
Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Hali!
Nem csak cici, de egyre anyásabb a csajom. Ma nem hajlandó ágyban aludni csak ha felveszem,... jajj!
Mancs, áruld már el hol van a Szeráj! Folyik a nyálam patakokban!
Novum, Szonja haja vizesen göndör mint nekem,...szárazan egyenes mint apának Kép Látom Szilvi is TV kedvelő mint Livi. Majd együtt járnak moziba!
Volga,ez a gondolkodós kép nagyon tetszik! Árkádban,...itt vagyunk egy köpésre, de én még nagyon nem tudom mikor merészkedünk majd arra,...
Egy újabb kérdés,...mikor megy vissza az ember hasa???? OK alkatfüggő, de mégis. Nincs gatyóm!
A fodrász sürgető lenne. Elnézlek benneteket, szép anyukákat,...nekem szülés óta tükörbe sincs kedvem nézniKép
Mi is kaptunk egy macit!

Kép

Kép Kép
natasa1975

Wolga:
Köszönjük a dicsérete!Kép
Andriska is nagyon édes!!!KépHa jól látom az étvégya kitűnőKép
Nagyon ügyesen alszik,és gondolom az ágyában!Mutattam Szilvinek,hogy vegyen példát róla!Kép

Kép

Kép
novum

Jaj csajok annyira jó ez a sok kép, nem győzöm csodálni a babákat. Az egeret föl-le tekergetem és már vagy huszadjára nézem vissza őket Kép.
Még még rakjatok fel!!!

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Végre egy képen Szilvike és az ő kálámbóóóó Papája! Aranyosak!!!!!!

Andriska, igaz, hogy a gondolkozó képen vagy a legédibb, de tökmindegy mit csinálsz, akkor is az vagy mindig!

Gyros? Diáksziget! Idén már megyünk remélem!!!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Natasa, mi is csak 3 hónapos kora után voltunk az Árkádban. Kép
A Szeráj a Szent István körúton van, majdnem a Vígszínházzal szemben. Török kajálda, jó nagy, le lehet ülni és nagyon finom a kókuszgolyó... Kép

Novum
Kép sajna nem az ágyában alszik. Sajna Szilvi nem tud példát venni róla, asszem napok óta nem volt a kiságyban... Kép

Sziget. Nem hiszitek el, de én még nem voltam. Hát pont most terhesen jött meg a kedvem. Kép Aztán, mint veszélyeztetett nem mentem... Kép

Köszönjük a dícséreteket, ha felébred Andris átadom neki. Kép

Tényleg Tibimbó!!! Üdv. Jó a kép. Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Jujj, a Szerájt én is szeretem! Vízilabda meccsek után szoktunk ott enni, a Margit-szigettől elsétálunk odáig és kiesszük, kiisszuk őket a készletükből!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kép

Itt vagyok!!!! KépKépKép
Az én kis angyalkám képzeljétek reggel negyed10-ig aludt, aztán kajcsiztunk mindketten (én most csak 2 zsömlét Kép), aztán mentünk is lefelé, annyira szép idő volt. Ebéd után meg muszáj volt picit a lakást rendbe kapnom, csak úgy röpködtek már a porcicák. Kép Most tűrhető az egész, csak az erkély maradt ki, inkább lehúztam a reluxát. KépKépKép
Aztán aludtunk egy jót. Kép

Ha már a mutatványoknál vagyunk, Beni tegnap fürcsi után végre sikeresen meg tudta cumikázni a lábán az ujjait. Csak úgy cuppogott! KépKépKép
És ma már 2x prrrrrrrrrr, így csinál, és spriccol a nyála. Kép

Bubek,
köszi a tippet, majd kipróbálom.
Gratulka Marcinak, ügyes kis kópé, mindig mondtam! Kép
És most sokat fogok írni, ok? És vagyok egész este szerintem! Kép

Livicsek,
sajna ma még nem hallottam híreked, megosztanád, mit hallottál reggel? Iszonyú jók a képek! Anyunak is pont ilyen TV-je van a konyhában.
Milka után Fanta? Ez valami Norbis update??? Kép

Blackrose,
ügyin megoldottad. Kép

Vuka,
jók a képek, szuper a Micimaci!!!! Kép
És ez a zenélő izé!!!! Ezt Beni is nagyon bírná!
A ruhácskák meg tüneményesek, jól áll Petrán a zokni. Kép

Sajtine,
hogy viselte Zsófi a szurit?

Sasha,
Kép

Tücsökmami,
mi a helyzet? Nyuggggi!!!! Lehet, hogy Neked is meg fog jönni. Eszik már a "kis szőrnyeteg"?
Ha nem, akkor sem kell tápszer, próbáld félálomban mindig cicire tenni, úgy nekem is evett hébe-hóba, meg éjjel. Én éjjel ilyenkor volt, hogy 3x is szoptattam. Mert akkor nem ébredt fel. És fejjél!!! És próbáld azt adni neki. Arra figyelj csak, hogy a pisi rendben legyen, ne száradjon ki, ha nagyon kevés tejet eszik, adjál neki forralt, cukros vizet, persze csak 20-30ml-t. Az sem baj, ha picikét fogy, neki is van miből. Kép
Én már több, mint 2 hónapja megfogadtam, ha belegebedek is szoptatom a névnapjáig, naponta vágom le a centin a napokat és pénteken már 4 hónapos és mindjárt itt a névnapja és még van kb. 10 liter tejem a fagyasztóba is. Picit büszke vagyok, hogy végigcsináltam és csinálom még amíg csak bírom energiával, néha nagyon nem volt könnyű. Szóval Tünde, hajrá!!!!
Mosógépes kép: KépKépKép

Natasa,
micsoda haja van a jánynak??? Kép A falatok kék?
Köröm: Beninek a mi bőrvágó óllónkkal vágom, szinte tövig, mert a fél mm-essel is képes megkarmolni magát.

Timi,
tényleg jó vagy a képeken és ezt nem csak úgy mondom!!!
Rongyi: mivel nincsen cumija, ő kezdte el szopizni a ruhája ujját, aztán inkább vettem neki ilyen szép, puha, színes pelusokat és ezek a rongyik. Megnyugtatja, ha hozzájuk tud bújni.
Szilvike nagyon édi!!! Kép Ahogy lesi a TV-t!!!
Mekkora most? kg? cm?

Mancs,
kozmetikus: írigy én!!!!!!

Vvolga,
hogy van Andris a szuri után?
És ő is mekkora??? KépKépKép És ahogy látom nagyon szép a bőre. Az alvós képen, mint egy angyalka. Kép

Szeráj: nyammmmm! Megint éhes lettem KépKépKép

Gabi! Júliusban úszó EB! Ugye jöttök??? Aztán Szeráj!!! KépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
persze, szeretnénk menni, addig a kölköknek veszünk két mozijegyet!Kép

Képet tegyél fel, hogy képzeled!Kép

Kép

Kép
gabuska