2010.02.15 17:36
Szerző: zoe33
Sziasztok Kismamik!Latom,mindenhol van valami "action".Egyebkent ma volt nalunk,egy szoptatasi tanacsado,hiszen sajnos az anyatej melle tapszert is adtam,amiota hazajottunk,es leszeretnem szoktatani,hat majd megirom,sikerul e.Es o is azt mondta,a gyerek,az annyit eszik,amennyi az igenye,kar meregetni,nem fog ehezni,es nem kell tomni.Szoval roviden leirom a szulesunk tortenetet,es a kepeket igerem hamarosan felrakja a ferjem,merthogy ezen a gepen nem tudok kicsinyiteni.Szoval,a mensim alapjan februar 5.ere voltam kiirva pentekre,ezert a dokim visszarendelt 4.ere csutortokre,hogy mar cuccal menjek,mert ott kell maradnom,merthogy nem Egerben szulok,hanem Miskolcon,ami 1 ora tolunk.Del korul megerkeztem,csinalt uh,megvizsgalt kezzel,es akkor 1 ujjnyira voltam nyitva,es azt mondta,a "heten szulunk!!"Elkisert a szobamba,en kipakoltam,mint aki wellnwss hetvegere jott,hoztam a szopiparnam,agynemu,vizforalo,ujsagok.....szoval a szulesznom is mosolygott,hogy jol bekoltozok.Du 4-kor keztem erezni valamit,ezek a 20 perces fajasok voltak,a dokim meg 5 ora korul benezett,en hulye,meg semmit nem mondtam neki,mert en meg nem fogtam fel,hogy ezek mar azoka a hires fajasok.Raadasul mindenki azt mondta,hogy hasmenes is lehet az elojel,nekem meg akora szorulasom volt,mint meg soha,raadasul egesz nap ettem unalmamba,meg mecis szendvicset is......szoval a folyoson neztem a vacsora csatat,a baratok koztet,es akkor mar 10 perces fajasaim voltak,a mobilom orajat neztem,es az ujsagra irtam az idoket,kozben telefonaltam anyuekkel,a baratnommel,es o szerinte csak joslo fajasok voltak,en hulye,meg majdnem el is hittem....mire 1/2 10-volt,szoltam a noverkenek,hogy szoljon mar egy orvosnak,mert szerintem ezek mar fajasok....jott is egy fiatal doki,megnezte a korlapomat,ujjal finoman megvizsgalt,es ez volt a valasza"ejjel baba lesz!!!!!!!!Azt hiszem,ekkor fogtam fel,hogy szulni fogok.Mondta a nover,hogy pakoljak ossze,aszobamban,es menjek a szuloszobara.Hat teljesen kibuktam,mert mar majdnem 10 ora volt,5 perces fajasokkal cuccoltam at,a masik folyosora, a noverke a csomagom konnyebbik feleben segitetett....a szuloszoban felvettek az adatokat,de mivel senki nem volt,igy mindenki velem foglalkozott,es viccelodve telt az adatfelvetel.Szoltak a dokimnak,a szulesznomnek,ok bejottek 10 percen belul,szoval 1/2 11-re fekudtem fel a szuloagyra,ramraktak az nst,a dokim megvizsgalt,mar 3 ujjnyira voltam nyitva,akkor burkodt repesztett,es pontban ejfelkor 3.tolofajasra kipottyant a Manocskam,es valaszthattunk,hogy melyik napot kerjuk.Es az a z egy ora,meg kemenyebb fajasok voltak,a dokim,es a szulesznom,irto aranyos,vicces,es segitokesz volt,....persze volt egy pont,amik,or mondtam a szulesznomne,hogy csinaljunk csaszart,de o mar mondta nekem,hogy ejfelre baba lesz!!!!!!!!!!es igaza lett!!!!!!!!!!Rolam tudnotok kell,hogy annyira nem birom a fajdalmat,hogyha beutom a labam az agyba,en megtudnek halni,szoval ezert is feltem a szulestol,de szerencsem volt,mert tenyleg gyors szules volt.Ejjel 1-kor visszahoztak hovzzam,es 1 oran keresztul szopizott,es utana masnap kaptam meg,csak sajnos vasarnap besargult,es ezert csak szerdan johettunk haza.Probaltam nagyon roviden leirni a szulest,nem konnyu par sorban,hiszen hihetetlen elmeny volt,sok-sok apro reszlettel.Ja es meg eontest se kaptam,pedig arrol volt szo,de a szulesznom nem tartotta fontosnak,ahogy beert,mar fel is fektetett a szuloagyra.Infuziot azt kaptam,fajdalomcsillapitot azt nem,a kejgazt meg nem hasznaltam csak neha,mert nem ert semmit.A kepeket igyekszem hamar felrakni,es ha nem is irok gyakran,itt vagyok,es probalok utemet tartani veletek.Egyebkent tunder-bogar a kislanyom,nagyon turelmes,es igyekszik a szopival is....na ugyhallom fel is ebredt.......puszi mindenkienek