Halihó!
Olvasgatlak ám titeket, amikor az időm és Domó engedi.
A szüleimnél vagyunk csütörtök óta.
Amire emlékszem:
Csipetnyusza, Szilvi!
Szép a pocakotok!
Szilvi, a falvédő nagyon kedves lett!
Jól el fog mozizni rajta Tiva.
Ildóca!
5. gyerek? Hihi
Azt bírom, hogy nem elég, hogy 4 lurkó van, kb Te vagy itt a leglelkesebb is!
Honnan nyered az energiát?
Ez a kavicsos módszer nagyon franyesz.
Majd észben tartom, aztán lekoppintom alkalomadtán, ha szabad.
Hajjjjj Szonja, nagyon átérzem a helyzeted.
Sajna szerda óta az esti evés után elkezdtem táppal pótolni.
Hétfőn kapta Domó a 4 hós oltást.
Mindjárt kettőt, mert a Prevenar (pneumococcus) is kettőből áll, mint most megtudtam. Vagy lehet, hogy tudtam, csak elfelejt.
Aznap semmi gubanc, másnap kis hőemelkedés. Levonva a 0,5-öt 37,1 popóban.
Mivel nyugtalan volt, adtam neki délben Viburcol-t, (homeos kúp, hőemelkedésre, nyugtalanságra, fogzásra), majd este is.
Reggelre a hője, kedélye okés volt. Egészen estig. Az utolsó evés után kicsit bohóckodtunk még, mert nem tűnt álmosnak. Nagyokat hahotázott, majd egyszer csak elkezdett nyüszíteni és vadul tömködte az öklét.
Ez egy órával evés után volt.
Megvizsgáltam a száját, hátha fog, de semmi jele.
Nem pocakfájós nyüszögés volt az is biztos.
Újra cicire raktam, kiette ami volt, de maradt az ideges ököltömés, és bejött a képbe a dühöngés. Nagyon ijesztő volt.
Egy óra múlva ismét cici, de láthatóan kevés volt.
Már egy ideje az esti etetés mind2 mellből történik, mert egy már kevés.
Na akkor megijedtem, hogy éhezik a gyerek, mivel mérleg már nincs, nem tudom mennyiket ehet és mennyit hízik.
Irány tápot gyártani. Gyerek üvölt.
Minden perc óráknak tűnik, amíg felforr a víz a lábosban, aztán bele a sterilizálandó cuccokat, stopper elindít. 5 percig kell főzni. Örökkévalóságnak tűnik. Közben vizet forralok a tápnak is. Szintén 5 percig kell rotyogtatni és lehűteni. Jajjj....
Na végre kész lettem.
140 miliből meg is evett 40-et és elájult.
Tényleg ennyi hiányzott volna a boldogságához? Vagy kifáradt a hisztiben?
Az tény, hogy mióta a Balcsiról hazajöttünk csak a Laktoherbet ittam, mert a többi tejserkentő kifogyott, alkalom meg nem volt az utánpótlást beszerezni. Valóban ennyit számítanának?
Vagy fejlődési ugrás van?
Na lényeg, hogy azóta minden este tápot is adok. 20-40 ml között eszik meg csak.
De ma pl a 30 után egy órával még belekanalaztam 60-at.
Vettem More Milk kapszulát. Csütörtök óta azt is eszem.
Reménykedem, hogy átmeneti a dolog, de ha nem, hát akkor én is elkezdek lassan kóstoltatni. Csak jó lenne valami tuti forrás.
Mondjuk olyan, mint anyuék szomszédja Feri bá, aki egész nap a kertben bindzsizik. Kapálgat, metsz mittomén. Gyönyörű a kert. Na lehet, hogy megkérdem nincs-e neki eladó. De előtte még azt is, hogy használ-e vegyszert.
Ehh...kicsit hosszúkás lettem.