Jaj Istenem, akkor egyetlenkének drukkolounk de nagyon
))))
Egy kisbabahoz eppen eleg lesz Egyetlenke.
En hetfon megyek UH-ra es ha ugy allunk, akkor lehet hogy inszem is lesz, fogalmam sincs hogy hogy allunk, mert ebben a ciklusban meg nem voltam vizsgalaton, alig kaptam idopontot, mert az asszisztensno ertetlenkedett egy kicsit, mondta, hogy majd akkor ad idopontot nekem mondjuk pentekre, en meg mondtam neki, hogy az mondjuk nem biztos hogy jo lenne, mert a ciklusom 13. napjan vagyok hetfon, tehat lehet hogy mar aznap inszeminacio, vagy masnap, es a V. doki azt mondta jelentkezzek be mindenkepp. Na akkor lett is idopont egybol, jo lenne hetfon tulesni rajta
))) Viszem az uramat is, hogy ott legyen keznel, sz oszeritn, ha neki is produkalnia kell magat. O mar ugye rutinos, nem jon zavarba semmitol sem, mondtam is neki, hogy tartalek uzemmodra kapcsolhatunk pentektol. O a kaviarra eskuszik, remelem vesz maganak ma, hogy hetfoig az elitlegiot kikepezze.
Szivi, Babcska mennek a drukkok mindkettotoknek, egyforman, par nap mulva mar en is veletek fogok parazni, es bizakodni, hihetetlen hogy eljott megint az en idom, repulnek a hetek, es a munka is ugy osszejott mostanaban, ami nem baj, mert terapianak epp jo.
Suti, hogy birtad az utat? Szerintem ne csinaltass ikrekkel amniot, nagy a kockazata, persze nem en vagyok ebben a temakorben a legkepzettebb, de ikreknel talan meg kockazatosabb, egy babanal van az egy 1%, ikreknel is ugyanennyi? Nagynenem otszor vetelt el amnio miatt, 6. baba sikerult ,mert nem csinaltatta meg az amniot. Szoval mindenki maga tudja, ha betegek te elvetetned, mert ha amugy nem vetetned el, akkor meg minek csinaltatni. Meg lehet, hogy ez naiv elkepzeles ,de a lombik mar eleve egy szuro, es csak a legegesszegesebb embrik maradnak meg, szerintem veluk mar akkora baj nem lehet, vagy ez nem igy van. Cirisben errol mit mondanak? En is elmultam 36. , szinten benne a mesterseges megtermekenyitesben, szoval erdekelne a temakor, persze ez a te dontesed lesz, mert neked kell az esetlegesen serult babakat is felnevelni, ugyhogy nehez okosnak lenni, meg konnyu a tanacsot osztogatni. De velunk mar annyi, de annyi ......r tortent, most komolyan az mar jarna, hogy ne legyen gond a bebikkel, foleg a lombikos babakkal:))))