Sziasztok!
Vasárnap este értünk haza a Balcsiról. Délelőtt akartunk indulni, de annyira zuhogott, hogy nem tudtunk bepakolni a kocsiba, ha csak nem úszunk oda hozzá
Remek időzítéssel indulás előtt eltűnt a cica. Kiderült, hogy talált egy likat és bemászott a tetőtérbe.
Mire erre egyáltalán rájöttünk...
Egy merő pókháló volt, mikor előkerült (kicsalogattuk).
Hétfőn Domó megkapta a 4 hós szurikat (pneumokókusz ellenit is).
Ma elég nyafi volt emiatt. Vagyis hol mosolygott, hol szenvedett.
37,6-ra ment fel a hője, de ebből ugye le kell vonni 0,5-öt. Mivel ez még nem láz vagy legalábbis nem durva, csak homeos Viburcol-t adtam, ami nyugtalanságra, hőemelkedésre és fogzásra jó.
Nyugtalanságán segített, a hőmérséklete meg a fürdés után 37,1-re azaz 36,6-ra lement.
Ja és tegnap kimostam vagy 6 adag ruhát, ágyneműt, törölközőket, ma meg vasaltam. Már amikor nem kívánkozott kézbe a sarjam.
Holnap pedig újra csomagolok.
Kéne írni egy állandó listát, mert így elég macerás ez a rámolósdi.
Az alap, hogy viszem D teljes ruhatárát (na jó, a télit nem, bár az már nem is lenne rá jó), de ott van még a rengeteg kence és egyéb dolog neki(popókrém, naptej, szúnyogriogató, vitaminok, gyógyszerek vész esetére, textilpelenkák, játékok, pihiszék, babakocsi + tartozékok etc etc)
Domó 7700g a friss mérés szerint, bár mikor hazaértünk kakkantott egy derekasat. Fürdetni is kellett.
De meg lettünk dicsérve, hogy szépen növekszik és egyáltalán nem muszáj, de ha gondolom, elkezdhetem ismertetni új ízekkel (őszibarack, alma). De még nem akarom.
Ma megcsináltuk neki a fetrengőt a nappaliban, így már a mozgásfejlődésének sem szab semmi és senki határt.
Hát röviden ennyi.
Szilvi!
Érdekes, hogy elfelejti az ember a nyűgeit miután megszült. Pedig engem még jóval utána is gyötört néhány dolog (vizesedés, lábujjzsibbadás, ami még mindig meg van !!!
)
Nekem ilyenkor már a jobb kézfejem is zsibbadt, mint állat.
És sajgott a talpam a gyaloglástól meg ilyenek.
Ez már valóban TERHESSÉG.
Csipetnyusza! (mondtam már, hogy tetszik ez a név?
)
Vigyázz a pocaklakóra!
Ne erőltesd meg magad a költözéssel!