Mérienn,
Nimród az Istvánban született.
A szülésznő megkérdezte hogy kérek-e EDÁt, akkor még nem kértem. Aztán amikor nagyon fájt, akkor megkérdeztem, hogy lehet-e mégis.
Lehetett. (3 ujjnyinál)
Sajnos én nem tudom megmondani, hogy mire számíts a második szülésnél. Mondjuk nálam volt hasonlóság. Ugyanúgy indult el a szülés (magzatvíz folyás), ugyanúgy fájásgyengeség volt. Kaptam mindkettőnél oxitocint. Aztán mindkettő relatív gyorsan meglett. Nimród 7 óra alatt, Bálintnak már csak 3 órára volt szüksége.
Szerintem a szervezet emlékszik, csak kérdés mire.
Pénzügyi kérdésben én sem értettem egyet a csajjal, de ő így gondolta. Mi is hasonlóan gondolkodtunk mint ti. Viszont ismerek olyan dokit is, aki megmondta hogy két nullával több a szülés mint a vizit. S a vizsgálat 7000 volt!
Mondjuk a barátnőm pont akkor szült amikor nem volt Magyarországon a doki, hanem nyaralt külföldön.
Mennyi idős is a lányod?
Nimród helyzete speciális. Ugyanis mi együtt lakunk a szüleimmel, akik odaadó gyerekbarátok. Így már többször voltunk nélküle "nyaralni" egy két napra. Legutóbb augusztusban egy vidéki esküvőn. Akkor sem volt semmi baj. Most sem.
Egyébként én naponta láttam őt, ugyanis Apjuk behozta őt a kórházba. Na nem az épületbe, hanem a kertbe. Én meg minden nap lementem hozzá s játszottunk egy fél órát. (Én fáradtam el) Aztán Apja elvitte mentőautót nézni, s én visszamentem.
Volt aki felhozta a kisgyerekét. Én nem értek vele egyet, s én nem tettem. De ez is csak egy vélemény.
Mindjárt itt a babád!
Kitartást!
Aztán számolj ám be nekünk, ha hazaértetek!
Gondolunk rátok!
Niácska