Sziasztok!
Hát, fantaszikus napunk volt tegnap... Láttuk a babucit!!! Összevissza ugrált, rúgkapált, kalimpált, amit el lehet képzelni
Olyan furi volt, mert amikor először (és legutóbb) láttuk, akkor még egy babszem volt, mostmeg ott ollózott a hasamban
6 cm a CRL-je, és a többi adat is OK, szóval az a kis izgalom ami volt, az elszállt pillanatok alatt. Ahogy megláttam, egyből elkezdtek folyni a könnyeim, úgyhogy csak pár perc elteltével jutott eszünkbe, hogy hoppá, mi hoztunk videókazit is, és akkor adtuk oda az orvosnak. Dr. Mészáros László csinálta az UH-t, helyesebben szólva egy fiatal hölgy, aki gondolom medika, vagy éppen szakosodó orvos lehetett, és ő csinálta, a doki meg magyarázta neki, hogy hogy kell. És már hasi UH volt, ennek is örültem. A férjem ugrándozott örömében, alig bírt magával
És megtudtuk, hgy ma vagyunk 12 hetesek és 5 naposak. Tehát bejött a sejtésem, hogy nem 14 hete készült ez a gyerkőc, hanem kicsit később
Nem tudom, hogy mióta és ki figyeli a leveleimet, de én nem a Boros doktornőhöz járok, hanem a dr. Bikkál Attilához. De a doktornőről is hallottam már, így kerültem erre az oldalra, és mint "istvános", beszálltam
Remélem, nem baj...
Szóval én pont 1 hónapja voltam az első vizsgálaton, az orvos akkor jelentett be az Istvánba UH-ra. Tegnap nem kellett semennyit várni, nem tudom hogy ez máskor is így van-e, lehet, hogy csak mákunk volt
Az UH az alagsorban van balra a sarokban. Van egy másik is, de úgy vettem észre, hogy ott már a "nagyobb hasúakat" vizsgálják
A köv. UH nov. 9-én lesz, de az orvosommal 1 hónap múlva találkozom megint. Mindenesetre az UH időpont már megvan, tényeg lehet hogy sokan vannak, hogy ilyen hamar bejelentettek engem is, több mint 1 hónappal előtte...
Andi, azt javaslom, hogy az UH-ra feltétlenül vigyél kazit, mert felveszik Neked az egész vizsgálatot, csak ne felejtsd el az elején (amíg nem bőgsz)
odaadni nekik
2000 Ft-ba kerül a felvétel, adnak róla számlát, és ez a pénz a Boldog születésért Alapítvány számlájára vándorol. Gondolom, ebből fejlesztik az osztályt, ami nekünk is jó...
Röviden ennyi a tegnapi történetem.
Sziasztok, vigyázzatok magatokra!
Mancs