Sziasztok!
Hát nem mondom, hogy ma is egyszerű napom volt - úgy látszik, minél közelebb kerülök ahhoz, hogy már ne dolgozzak, annál több mindent sóznak rám. Most kitalálták, hogy egy külsős raktárunkhoz találjak ki útmutatót (termékek be- és kivétele, leltárprogram stb). Két héttel (na jó, max néggyel) a zárásom előtt... Meg aztán egy adatfeldolgozó rendszert is lecserélünk izzig-vérig számítógépesre és persze az meg hozzám tartozik. Erre mondja a művelt francia: c'est la vie!
Kirsztocs,
Holnap vagy holnapután jó? Bár aput pénteken kiengedik, de attól még arra járhatok
Bár ma is gondolkodtam rajta, de aztán háromnegyed hatkor tudtam csak bentről eljönni
A másik meg, nem kell az egész házat kivasalni! Emlékszel, én is pont erről panaszkodtam, mikor a tapétázás volt nálunk.. nekiálltam, de úgy keményedett a hasam, meg nem bírtam. Így a jó fele még mindig bent csücsül a szekérnyben!
A terheléses cukor meg nem is volt annyira vészes, mint gondoltam. Én is csak itthon lettem "rosszul", a Klinikán nem is ettem, csak egy almát és egy körtét. Ja és a citromléből ittam, mert az esett jól
A rosszullét abból állt, hogy hazaérve ebédeltem, és tök fáradt és nyomott lettem... Ja, és persze, hogy csak a második vérvétel után ehetsz és ihatsz is! Addig semmi!
Szirom,
Köszi a jókívánságokat
Ádám túljutott az előselejtezőn, 18-án megy megint
Remélem, hogy ott is túljut
Cicón úgy vettük észre, hogy beteg, hogy mindig nyaldosta a farkát és kopott róla a szőr. Ha végighúztad a kezed, akkor olyan volt, mint a pikkelysömörös bőr... a többit tudod
Hát nem irigyellek a cukorvizsgálat miatt! Minek kellett ott a laborban ülni??? Tőlem csak annyit kérdeztek, hogy nem hánytam-e ki (már elnézést).
Ja, és sajnálom, hogy a babó most nem mutatta premierben magát. Jövő héten mentek akkor megint?
És még egy ja: ha jól bírod, viszem hozzád a vasalnivalónkat
Marycus,
Nekem is az első babám, de én már most tudom - és érzem -, hogy nem bírám végigcsinálni 6 héttel a szülés előttig. Hasonló felállásban, mint te, bár nem kell autózni. Nekem sokan javasolták bent is, meg mások is (pl Krisztocs), hogy ha bírod, akkor sem érdemes 7-7,5-8 hónapnál tovább dolgozni. Már csak azért sem, mert akkor már a pocakod és a terhességgel járó dolgok (pl. lábdagadás, görcs, fáradtság az utolsó 3 hónapban) is akadályozhat. Én úgy gondolom, hogy nem a cég van értem, hanem én vagyok a cégért... És különben is törvényileg a szülés előtt 6 héttel már kötelező elengedni (elküldeni?) a kismamát szülési szabadságra. A vezetést meg egyedül később be ne vállald! Ne adj Isten, bármi történhet és akkor egyedül mit csinálsz?
Meg aztán akkor lesz pár heted beszerezni egy-két dolgot. És a végén nagyon sűrűn is kell orvoshoz, vizsgálatokra járni (a 28. héttől már elkezdődik, ha jól tudom. Lányok, akik már szültek?). Manó is ezt javasolta pl, és ő már tudja
Én a 27. hét felénél tartok és két hete voltam védőnéninél, akkor 4 kg-nál tartottam.
Jövő héten megyek a 28. hetes UH-ra a Klinikára, aztán meg ma bejelentkeztem a Praxisba is 4D-re... augusztus 20-ára (!) kaptam időpontot! Kíváncsi leszek!
Pusszancs
Hanzika
27+3