Halihó
Tényleg nagyon fura ez a hideg. Örülök is neki, mert hangulatos valahogy ez a pulcsis-mamuszos időszak, ahogy Bobóka írta. Persze akkor lenne az igezi, ha lenne kivel összebújni, melegíteni egymást...
(A "randimról" már sejtem, hogy miért nem írtam. Féltem, hogy nem is igaz, amit kihámoztam az órákig tartó beszélgetésünkből. Milyen gáz lenne, ha leírnám nektek, aztán meg koppannék nagyot.
A párom és az előző párja itt vannak most Mo-on, és úgy néz ki, nem akarnak együtt maradni, a csajnak néznek együtt házat. Vagyis én vagyok a szerencsés nyertes.
Viszont az a ház itt lesz a közelben, szóval a csaj mégis marad, és én előre félek a "legyünk barátok" szindrómától kettejük között. Szóval nem tudom. Nagyon felemás. De azért eszméletlenül hiányzik Pieter.)
Brigi, jó, hogy jöttél és írtál sokat. Én másfél hónapja vesztettem el a kisfiamat a 14. héten, ő a harmadik gyermekem volt. Borzasztóan fáj, hogy nem temethettem el. Viszont úgy szültem meg, ahogy akartam (nem volt ott orvos, a váróteremben voltunk), és láttam és a kezemben tartottam Andrist... Ha már meghalt egy kicsi pocaklakó, azt kívánnám, így szülessen meg. Neked pedig nagyon drukkolok októberre!
Tünci, ez a "Titok"-dolog borzasztó... Néhány "elvetemült" pszichológus is azt állítja, hogy te "vonzottad be" az életed eseményeit. Hát, ezzel nem sok mindent lehet kezdeni... Viszont talán az előrenézésben segít a titok-módszer, ha már akarsz és tudsz majd előre nézni. Bár nekem a könyv stílusa nem tetszik (a filmet nem láttam még), sok ilyen könyv van, de ők nagyon rámentek a propagandára.
Bobóka, Betti, a ruhákkal én is bajban vagyok. Kellene valami normális, de nem akarok költekezni, meg shoppingolni sem. Miután Pieter elment, betangliztam az Árkádba, és két nap alatt 70 000 forintot költöttem. Hát, ez azért beteges... Szerencsére csak két napig tartott. Most ellenben kifejezetten visszafogott vagyok minden pénzkiadásban, még a napi vásárlások alatt is, és efelett igen örvendezek
Szóval ez szerintem csak pótcselekvés volt, mint amilyen nálad a hálóing-nézés is, Betti. Ezért ne hibáztasd magad. Ha ez nincs, szerintem megzavarodunk abban, ami volt.
Bobóka, jó ez a kivizsgálás. Ki intézte, ki íra a beutalókat? Bennem ez is ellentmondásokat ébreszt (mi nem?!), mondván: "Ésszerű megnézni, hogy minden rendben van-e" vs. "Ha hibát keresünk, akkor találunk is, miért ne lenne, minden rendben, fiatal vagyok, van mit ennem, nincs körülöttem semmi veszélyeztető tényező." Nem tudom...
És a gyertyát, amit gyújtottál, külön köszönöm, nagyon jól esett.
Betti, ha csak ez lesz a nőgyógyásznál, én nem mennék el. Nálam nem volt hüvelyi vizsg. (azt mondta, többet árthatna, mint használna vele), ellenben majd' egy órát beszéltünk. Na erre érdemes volt elmenni. Nem mintha jól esett volna (semmi lelkizés), de hasznos infókkal látott el.