Sziasztok!
Chesti, üdv. újra itthon.
NAgyon jól vettétek az első napok akadályait. Csak így tovább!! Elbőgtem magam a Niki-fotón és a beszámolón, a szüléskor készített videókról már nem is beszélve.
Lanett, látom nálatok is dilemmát jelent a kórházválasztás. Biztos, hogy sikerül megtalálni a nektek legjobban megfelelőt. Mikor lesz UH?
Zsókuci, gyönyörűek az apróságok!
Növesztgesd őket szép nagyra. Legközelebb többet látttok, utána pedig már kezük-lábuk is kalimpálni fog.
Rozus, továbbra is mennek a drukkok! Amennyire ki akart jönni eddig, most annyira maradna. Biztos nagyon jól érzi magát odabent a leányzó.
Lucia, igazad van, hogy az egészség a legfontosabb!
Szinte mindenki kislánynak tippeli, most már én is kezdek kíváncsi lenni.
Mikor mentek újra vizsgálódni? Marad a 3 hét?
Taptau, hogy álltok a fogacskákkal?
Többiekkel mi újság?
Na, nem mintha én túl sokat írtam volna mostanában. Kihasználtuk az elhúzódó szép idő adta lehetőségeket. A kertben nagy volt a lemaradásom, de sikerült behozni, jöhet Tél Tábornok, a kert készen áll.
Előszoba-felújításba is belekezdtünk, lassan végzünk mindennel. A családban is zajlik az élet, van nevetés is, sírás is.
Egyre jobban érzem kicsi babánk mozgolódásait. Időnként meghatódom a dolgaitól. Egy reggel sikerült hasra fordulnom, és 1-2 perc múlva jelezte is, hogy neki ez így nem jó.
Máskor egy orvosi rendelőben vígasztalt meg. Már 1 órája ott ültünk, pedig időpontra hívtak, kezdtem felhúzni magam. Erre az én kis drágám elkezdett mocorogni. Ezzel sikerült is lenyugtatnia. Csak vigyorogtam magamban.
Megvettük a babakocsit. Az utolsó darabot hoztuk el. Talán elkapkodtuk, de biztosra akartunk menni. Egyelőre itt meg is állunk. Majd december-januárban folytatjuk a beszerzéseket.
Chesti, az üzletben, ahol vettük a kocsit, lehetett kapni barikákat is.
Állítólag annyira kelendő, hogy időnként hiánycikk.
Nagyon szupert falvédőket láttam, csak az ára horror!!
Jövő héten UH!!!
Hátha megmutatja magát a kis bújkálós!
További kellemes hétvégét mindenkinek! Puszi!