Új privát üzeneted érkezett!

Eszter, Zoli!

Csodálatos dolog amit átéltetek, megkönnyeztem! Mégegyszer nagyon garatulálok nektek és kívánom, hogy mihamarabb haza tudjatok menni. Gyönyörű ez a kislány :D Chesti! Le a kalappal előtted.

Puszi

Kép
Kép
zuzmó

Hello Lányok!

Bocs az eltűnésért de valami hihetetlen hogy én mennyit alszom és ennek ellenére mindig álmos vagyok.

Ma voltam UH-on.
Egy picurkánk van, ennek megfelel?en csináltam vonalzót.
13 mm-es a petezsák. Következő UH november 7.
Szerintetek akkor már dobogni fog a szíve? Vagy az majd csak 8 héttől?

Férjem egy kicsit csalódott volt, ő nagyon beleélte magát az ikrekbe. De azért mostmár helyrebillent a lelki világa. Persze én is örültem volna ha egyből kett? lett volna de nem lehetünk telhetetlenek hiszen így is szerencsésnek mondhatjuk magunkat.
Csak legyen minden rendben szülessen meg egészségesen, a többi nem érdekel.

Most lehet hogy ez nagy hülyeség amit írok de én olyan fiúsnak érzem. Aztán lehet hogy lány lesz, mert én mostmár nem nagyon bízom a megérzéseimben.
Na gyorsan visszaolvasok reméelm mindenkivel rendben van minden.
Puszika Nektek!

CHESTI & NIKI!
Nagyon nagy gratula!
Sok boldogságot és jó egészséget az egész családnak!
lanett

b]Chesti[/b]!

GRATULÁLOK NEKTEK!NAGYON SOK EGÉSZSÉGET és ÖRÖMÖT

kívánok:

numato
numato

Chestimami és Zoliapu!
Gratulálunk! Nagyon szépek a képek.
Sok boldogságot kívánunk a babához!

ui: Zoli, nagyon szépen írtál a szülésről..... :lol:

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Chesti!
Gyönyörű a kislányotok! Nagy gratula! Nagyon jók a képek!

Én meg még nem szülök, Verus belustult. Ezért holnap el is megyek egyetemre, hátha majd ott, a sok üléstől meggondolja magát...

puszi mindenkinek
Rozus

KépKép
rozus

Chesti!

Olyan csodaszép a kislányotok!
Megnéztem a képeket, megmutattam a páromnak is.
Ő is gratulál.
Még egyszer gratulálunk és nagyon sok boldogságot kívánunk Nektek!

Rozus!
Nektek meg csak hajrá hajrá!!!!!!
lanett

Sziasztok!
Húúú, nemsokára másik kismamit is ünnepelünk????Dejó!!!!!!!!

Rozus , kívánok Neked könnyű szűlést, és egy egészséges, életerős babucit!!!!!
Vendég

Sziasztok! :lol:

Kipihenten,újra itt!Nem tudtam még visszaolvasni,de be kellett köszönnöm,hisz van egy gyönyörűséges,új tag a csapatban:

Nagyon-nagyon gratulálok Niki,Eszter és Zoli!Mostmár igazi család vagytok! :lol: Sok boldogságot a picurhoz!(Aki nem is olyan picur) :!:

Jó éjt mindenkinek!
taptau

Sziasztok,

Na, jól eltűntem… elég sűrű a hetem, úgyhogy alig győztem visszaolvasni :D
Mi holnap megyünk UH-ra 10-re, és nagyon reméljük, hogy már hallunk szívhangok a Kicsiktől! :D Elvileg már ilyenkor lehet, nem???
Olyan jóóó lenne :D

Kedves újdonsült boldog szülők
:D,
Még egyszer szeretnék gratulálni ehhez a gyönyörű kiscsajhoz! A képek nagyon meghatóak és szépek!! Megkönnyeztem, és borzongtam egyidejüleg! :D
Zoli-apu, öröm volt olvasni soraidat, és érezni a sorok között a rettentő nagy boldogságodat! :) Csodás dolog, hogy mostantól CSALÁD vagytok! :D
Chesti-anyu, ügyes vagy, erőn felül teljesítettél, ennyi vajúdás után is… Persze azért majd Tőled is várjuk az élménybeszámolót! :D Puszillak! :D

Lanett,
Szuper hírek!!!! :D:D:D A nov.7-i UH-on hány hetes leszel? Mert azt olvastam, hogy a 6.hét végére kezd el működni a szivecskéje! :)
Nagyon örülök!

Rozus,
Nagyon drukkolok, hogy könnyű szülésed legyen és Verus ne kínozzon meg nagyon :) Húúú, nemsokára… :D

Millió puszi mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok,

voltam UH-on! :D A kicsik jól vannak, az egyik mérete (CRL) 6, a másik 7 mm :D Ami nem annyira jó viszont, hogy a 6 mm-es babónak sokkal kisebb a petezsákja, mint a testvéréé... A kicsinek csak 12 mm, a nagyobbnak pedig 26 mm. Mondta Wiegandt doki, hogy Ő egy kicsit veszélyben van a méretei miatt, de persze még bármi lehet, nem kell feladni...

De mindkettőnek működik a szíve, hallottuk is (Zozó is bent volt :D), csodás élmény volt!!!!!!!!!:D

Kiraktak a BMC-ből, nem kell többet menjek, jövőhéten kell mennem a saját nődokimhoz! :D Annyira hihetetlen!!! :D

Puszi mindenkinek!:D

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Zsókuci!
Verusnak is kicsi volt a petezsákja, és veszélyben volt. Most meg nem akar megszületni, olyan jól érzi magát bent... Ne aggódj, csak kitart a picurka is! Egyél sok túrót :wink: én krémtúró és túrórudi formájában tudtam csak enni, úgy legalább finom volt. És pihenj sokat!

Chesti!
Gondolom, ma vagy holnap hazajöttök! Az őszibabások is nagyon várták Nikit, úgyhogy megírtam nekik, hogy megszületett, ha lesz időd, nézz be oda is, sok gratulációtok van!

Verus sem az egyetemen való ücsörgésre, sem a fürdőszobatakarításra nem reagál, pedig már csillog-villog minden, mit takarítsak még át? Lehet, hogy leengedem a fagyasztót... Azért bútort tologatni nem merek. Mostmár tényleg szülessen!!!!

Puszi mindenkinek
Rozus

KépKép
rozus

Sziasztok!

Na végre vissza tudtam olvasni,igaz csak a babást,de már ez is haladás.Mostanában ez a folytonmenőmanó nemsok időt hagy nekem!De végre van 1.5 fogunk,ami elég nagyot tud harapni. :lol:

Chestikém,nektek mégegyszer hatalmas gratula,nagyon szép Niki!

Zsókuciikreskismami,neked is gratulálok Kicsibogyókhoz!

Zuzmó,nagyon szép nevet választottatok!

Viki,Lucia remélem erősítitek majd a fiú oldalt is!Ha nem ,az sem baj legalább Máté válogathat a jobbnál jobb csajok között!

Share,remélem MátéLuca jól van?!

Lanettkismami(mormota),látom ti is jól vagytok!

Rozus,bocsi hogy nem reagáltam ,de nem voltam net közelben.Egyébként eldobhatós változat van nálunk.
Aztán szeretnénk már látni Veruskisasszonyt is ,sürgesd meg kissé!!!!!Könnyű szülést kívánok neked!Várjuk már nagyon!

Szép jó éjszakát mindenkinek!

:lol:
taptau

Hát majdnem elfelejtettem,remélem a Motcsalád is jól van?
taptau

Sziasztok,

Rozus,
Köszönöm, nagyon jól estek szavaid! Remélem a Kicsike is behozza a tesó méreteit! :D Hú, túró… az sajna a hyperstimu óta nem megy. Egyszerűen képtelen vagyok arra, hogy megegyem. De talán túrókrém + rudiként megeszegetek néhányat… de nagyon nem kívánom.
Verusnak üzenem, hogy kíváncsiak vagyunk rá, úgyhogy lassan kibújhatna már! :D

Taptau,
Jó olvasni soraidat. Remélem jól vagy! Puszillak!

Teszek fel képet, ami a mai UH-on készült Kicsibogyókról! :)

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci :lol:
Eleinte nekem is az egyikőjük kisebb volt, de már igencsak behozta a másikat. :lol:
Tök jó lett a fotó!

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Siasztok! :)

Csak gyors bekukk :) Köszönünk minden gratulációt, olyan jól estek :) Zo a kórházba is hozta mindig amit irtatokm én meg mindig elpityeredtem milyen aranyosak vagytok :) :)
Hát megérkezett a kis szoba csöppnyi lakója, és a bölcső icipici lencsilánya is :)
(Azért lencsilány mert ezt éneklem neki ha megnyugtatni akarom :))

Kép

A szülésünk története... háááátt már elöző nap jöttek mentek a fájások, (szombaton) ezért szinte alig aludtam valamit, mert állandóan az órát lestem fájáskor, hogy 5 percesek e. AZtán vasárnap reggel elmentünk az érdi tescoba :lol: normális vagyok nem? :) Este 6-kor beállt stabilan 5 percesre. Mikor szülésznőm mondta menjek fzuhanyozni hogy vagy elmúlik vagy felerősödik, hát akkor nekünk 3 percesek lettek, irány a kórház 11-kor. Ezek annyira még nem voltak durva fájások, szülésznő és doki mondta hajnalra baba lesz, én meg majd kiugrottam a bőrömből..csak azt nem mondták melyik hajnalra :) NA mindegy szóval teltek az órák és semmi...nem akartam tágulni, a fájások meg erősődtek.
A lényeg hogy a 20. óra felé amikor már vagy századjára vizsgáltak és még mindig azt mondták feleslegesen szenvedek, mert még mindig csak 2 újjnyi vagyok (5 újnyinál szülünk) akkor eltört a mécses...szenvedek de minek, közben a szülőszobákból állandóan fel felsírtak az épp megszületett csöppségek.
Infúzióra raktak, meg szurikat kaptam, behívtak egy másik dokit is mi legyen mert már fáradunk..na az aztán megkínzott rendesen, (nem részletezem) és rá 4-5 órára mikor mondtam nem bírom vágjanak fel, vagy üssenek agyon, valamit csinált megint a doki, mert azt mondta na most szülünk... :)
AZt hiszem elsírtam magam :) Rengeteg mindenre nem emlékszem amúgy, de Niki 3. tolásra jött ki, és amikor megláttam...ezekre az érzésekre nincsenek szavak :) néztem őt, a mellemre rakták a kis forró testét, suttogtam neki, és ő csendben maradt...jajj lányok még most is elerednek a könnyeim :)
Gátmetszeni amugy nem kellett, és nagyobb sérüléseim sem voltak hálaég, szóval testileg teljesen rendben vagyunk.
Kicsi Nikim egy tündér néz azokkal a nagy kék szemeivel, és kajci után elégedett mosolyra húzza a pici szájacskáját :)

Na most megyek kicsit ledőlök én is a következő etetésig, de mindenkinek csak azt kívánom minél hamarabb megérezze ezt az érzést :)
Rozus könnyű szülést nektek :lol:
chesti

Hello Lányok!

Taptau!
Hát igen azt hiszem a mormota tényleg megfelelő egy szó a mostani állapotra :lol:
Gratulálok a 1,5 foghoz! :lol:

Rozus!
Már azt hittem hogy Verus úgy gondolta elindul megnézni a nagybetűs életet.
Mostmár aztán tényleg bármelyik pillanatban elindulhat. Nagyon izgulok értetek! Gyors és fájdalommnetes szülést Neked!

Chestiről van hír? Mikor mehetnek haza?

Zsókuci kismami pajtás!
Hát igen a túró nekem sem megy... szerintem még a gyerek is utálni fogja....
Nagyon édesek a kicsibogyók!
Milyen szépen látszanak már és de jó hogy már hallhattátok a kicsi szívecskéjük dobogását is. Remélem a kisebb kicsibogyó majd behozza a lemaradást.
Ilyen hamar elengedett a BMC? Nem úgy van hogy a 12. hétig maradhatunk?
Hány hetes vagy Te most?

lanett

Jaj látom közbe megjöttél Chesti!

Még egyszer hadd gratuláljak ehhez a kis tündérkéhez!
Sok boldogságot és egészséget és emellett még sok tejcit kívánok és sok átaludt éjszakát.

lanett

Chesti!,
Nagyon nangyon gratulálok a csodás kislányodhoz!!!!!!!Csodaszép...Írásodon, és Zo írásán is elpityeredtem.....Hát a képek, és videók láttán aztán méginkább!!!!
Nagyon jó egészséget kívánok NEKTEK!!!!!!!!
Vendég

Chesti,édes pofi a Niki!Remélem jó kislány és hagy téged is pihenni!
Szerettem volna e-mailt küldeni de valami bibi van.Majd később megpróbálom újra.

Puszi nektek! :lol:
taptau

Drágáim:)
Megkönnyeztük Chesti sztoriját, szívből kívánunk minden jót az egész családnak.
Kedden bővebben jelentkezem, velünk minden rendben.
Sziasztok!
mot

Sziasztok :)

Már ébren a következő etetésre :)
Túl éltük az első itthon töltött éjszakát :) Nehéz volt. Niki az új környezetre, illatokra hangokra felkavarodott sokat evett, ettől megfájdult a pocija és csak sirt sirt keservesen :( ettől mi meg kétségbeestünk, de anyu megnyugtatott minket is meg Nikit is. Jó egy anyuka a háznál :)
Meg volt az első fürdetés is...persze a babakád lefolyója ahogy beleraktuk Nikit elkezdett szivárogni, majd konkrétan ömleni kifelé a viz a parkettára...jó kis kád :? deeee ezt is túléltük, nem pánikoltunk, Niki szerintem észre sem vett semmit. :)

A szülésre visszatérve Zoli derekasan helyt állt, a doki és a szülésznő is megdicsérte hogy a papák ilyenkor már feladták volna. De Zo végig nyugodt, csendes volt és nagyon sok erőt adott nekem. A végére Ő is elsírta magát a megkönnyebbüléstől mikor Niki megszületett.
Kedves apukák tessék jól meggondolni az apukás szülést rengeteg erőt tudtok adni a nőnek aki azért küzd, hogy egy család legyetek :)
Sose fogom elfelejteni Zo megnyugató simogatásait, vagy suttogó hangját..azt hiszem nagyon sok szól Zo mellett miért is nem adtam fel annyi idő után. Igy lettünk egy család....én testileg, ő lelkileg volt jelen egy új élet születésénél. A mi kislányunk :) leírni is fanasztikus. :)
Na megyek is, puszi nektek :)

Egy boldog kis család :)
chesti

Sziasztok!

Viki,
Hú, remélem, hogy igazad lesz, és ha nálatok is így volt, és mára behozták egymást a Kicsik, akkor ez mindenképpen bíztató. Mi Zozóval nagyon drukkolunk Neki is, és reméljük, hogy Ő is velünk marad. :) Köszi, hogy jó lett a kép, pedig este fényképeztem, és aggódtam is, hogy láttok-e majd valamit belőle! :)

Chesti drága,
De jó újra olvasni a soraidat! Annyira édes a kis lencsilány! Kis tündér! :) Hú, a szülés történetedet én is megkönnyeztem, és a hideg futkosott rajtam végig… Annyira büszke vagyok rád! Drága Anyuci! :D Amúgy a képek alapján nekem az a benyomásom, hogy nyugodt baba, és hogy már most olyan kis bölcsen néz a nagy világra, mintha már most mindent értene. Csodás. :) De tényleg :)
Nagyon sok-sok fincsi tejcit kívánok kicsi Nikikének! :)

Lanett kismami-pajtás,
Én csütörtökön léptem (aznap, amikor az UH volt) a 7. hétbe, de ha jól emlékszem e körül már kiszokták rakni az ember lányát :) Mintha Chestit is a 8. hét körül rakták volna ki, de én is úgy terveztem amúgy, hogy a 12.hétig oda fogok járni. Persze annyira nem bánom a távolság miatt, mert nekem nagyon messze volt, bár a drága Wiegandt doki nagyon fog hiányozni :)
DE már hétfőn mehetek is a "sima" nődokimhoz, aki viszonylag közel rendel, és remélem, hogy már kapok kiskönyvet is! És Ő is nagyon-nagyon rendes doki, és Wiegandt doki barátja :D

Amúgy belegondoltál már, hogy nem sok különbséggel fogunk szülni? :D :D

Puszillak!

Kép

Kép
zsókuci

Hello Lányok!

Zsókuci!
Igen belegondoltam, és majd meglátod milyen szupi lesz. Van a családineten egy 2007 nyári babák topik ha érdekel, mert a másik fórumon ahol levelezek ott 3-an lettünk 1-1 nap különbséggel terhesek. :lol: Ha érdekel gyere, szívesen várunk.
Én még mindig filózok hogy kinél is szüljek.
Nagy a dilemma. A legközelebb 25 km Siófok van, itt van az én jó öreg dokim akit nagyon szeretek, de mostmár hallottam róla olyat is hogy ő sincs már a topon.Maga a kórház nagyon gáz. Kb. 5 műhibaperről tudok ami a szülészete ellen folyik. A másik Kaposvár 50 km, egész jó a híre. De ha gáz van esetleg a babával akkor amire leérnek Vele Pécsre, az is idő. Úgyhogy maradt Pécs vagy Pest ami távolságban 130 km ugyanannyi de Pest ellen szólnak a dugók, és hogy nyár lesz az M7-es ilyenkor egy katasztrófa. Szóval nemtom. Asszem Pécs lesz belőle.

Chesti!
Remélem a következő estétek már zökkenőmentesebben telt.Biztos már a pici lány is megszokta a környezetet. Így belegondolok mennyi újdonság így hirtelen, olyan kiváncsi lennék mi járhat ilyenkor a kis fejecskéjükben.

Rozus!
Mi újság?
Még 2 in 1 állapotban?
Nagyon szorítok ám Neked!

Puszika mindenkinek

lanett

Szép vasárnapot!

Rozus,mi újs?Kint,vagy bent?Szorítunk! :wink:

Lanett,hát igen nekem is mesélték Csabiék a siófoki helyzetet,többek között náluk is hasonló probléma volt és a Bea mondta,hogy ezek után messzire elkerüli ezt a kórházat.Szomorú,hogy alkalmazzák még ezeket a dokikat!
:evil:
Egyébként egy kis émelygésen kívül nekem nem volt igazi terhességi hányingerem!De ez is csak 1-2 hétig.

Zsókuciikreskismami,micsoda változatos vonalzói vannak Kicsibogyóknak!Örülök ,hogy jól vagytok és ne izgulj,mert biztosan fel fog zárkózni Picinyke is! :lol: Bizony-bizony mostmár védőnő és kiskönyv!

Chesti,látom jól bírjátok a megpróbáltatásokat!Hát igen ,kell pár hét mire belerázódik az emberfialánya az anyaságba,apaságba és még utána is hónapok múlva csak csodálkozol,hogy jé, milyen furcsa hárman vagyunk,el sem hiszed pedig vele töltöd minden perced.Igen,már egy hetesek vagytok!Puszi Nikibaba buksijára!

Többi kismami,Moték remélem mindannyian jól vagytok?

További szép napot! :lol:
taptau

Szép vasárnapot!

Rozus,mi újs?Kint,vagy bent?Szorítunk! :wink:

Lanett,hát igen nekem is mesélték Csabiék a siófoki helyzetet,többek között náluk is hasonló probléma volt és a Bea mondta,hogy ezek után messzire elkerüli ezt a kórházat.Szomorú,hogy alkalmazzák még ezeket a dokikat!
:evil:
Egyébként egy kis émelygésen kívül nekem nem volt igazi terhességi hányingerem!De ez is csak 1-2 hétig.

Zsókuciikreskismami,micsoda változatos vonalzói vannak Kicsibogyóknak!Örülök ,hogy jól vagytok és ne izgulj,mert biztosan fel fog zárkózni Picinyke is! :lol: Bizony-bizony mostmár védőnő és kiskönyv!

Chesti,látom jól bírjátok a megpróbáltatásokat!Hát igen ,kell pár hét mire belerázódik az emberfialánya az anyaságba,apaságba és még utána is hónapok múlva csak csodálkozol,hogy jé, milyen furcsa hárman vagyunk,el sem hiszed pedig vele töltöd minden perced.Igen,már egy hetesek vagytok!Puszi Nikibaba buksijára!

Többi kismami,Moték remélem mindannyian jól vagytok?

További szép napot! :lol:
taptau

Bocsi!!!!!!!!!!
taptau

Sziasztok!

Chesti, üdv. újra itthon. :lol: NAgyon jól vettétek az első napok akadályait. Csak így tovább!! Elbőgtem magam a Niki-fotón és a beszámolón, a szüléskor készített videókról már nem is beszélve. :shock:

Lanett, látom nálatok is dilemmát jelent a kórházválasztás. Biztos, hogy sikerül megtalálni a nektek legjobban megfelelőt. Mikor lesz UH?

Zsókuci, gyönyörűek az apróságok! :) Növesztgesd őket szép nagyra. Legközelebb többet látttok, utána pedig már kezük-lábuk is kalimpálni fog. :lol:

Rozus, továbbra is mennek a drukkok! Amennyire ki akart jönni eddig, most annyira maradna. Biztos nagyon jól érzi magát odabent a leányzó. :wink:

Lucia, igazad van, hogy az egészség a legfontosabb! :) Szinte mindenki kislánynak tippeli, most már én is kezdek kíváncsi lenni.
Mikor mentek újra vizsgálódni? Marad a 3 hét?

Taptau, hogy álltok a fogacskákkal?

Többiekkel mi újság?
Na, nem mintha én túl sokat írtam volna mostanában. Kihasználtuk az elhúzódó szép idő adta lehetőségeket. A kertben nagy volt a lemaradásom, de sikerült behozni, jöhet Tél Tábornok, a kert készen áll. :) Előszoba-felújításba is belekezdtünk, lassan végzünk mindennel. A családban is zajlik az élet, van nevetés is, sírás is.

Egyre jobban érzem kicsi babánk mozgolódásait. Időnként meghatódom a dolgaitól. Egy reggel sikerült hasra fordulnom, és 1-2 perc múlva jelezte is, hogy neki ez így nem jó. :wink: Máskor egy orvosi rendelőben vígasztalt meg. Már 1 órája ott ültünk, pedig időpontra hívtak, kezdtem felhúzni magam. Erre az én kis drágám elkezdett mocorogni. Ezzel sikerült is lenyugtatnia. Csak vigyorogtam magamban. :)

Megvettük a babakocsit. Az utolsó darabot hoztuk el. Talán elkapkodtuk, de biztosra akartunk menni. Egyelőre itt meg is állunk. Majd december-januárban folytatjuk a beszerzéseket.
Chesti, az üzletben, ahol vettük a kocsit, lehetett kapni barikákat is. :) Állítólag annyira kelendő, hogy időnként hiánycikk. :wink: Nagyon szupert falvédőket láttam, csak az ára horror!!

Jövő héten UH!!! :lol: Hátha megmutatja magát a kis bújkálós!

További kellemes hétvégét mindenkinek! Puszi!
share

Sziasztok,

Lanett kismami-pajtás,
Csatlakoztam abba a topikba is, köszönöm a meghívást! :) És itt a babaneten a Jahn Ferencesbe is, úgyhogy lesz hová irogatni :D
Hú, nem irigyellek a kórház-választási dilemmádért. Szomorú, hogy nem mindenhol adottak a megfelelő körülmények. Még jó, hogy TB-t fizetünk… Mi is filóztunk, hogy Jahn F. legyen-e, vagy ne, de a dokim itt dolgozik, és ez van a legközelebb, meg szerencsére elég jókat is hallottam róla, így ez lesz. Háát, pedig neked is el kell lassan döntetened, merthogy ha kiraknak a BMC-ből, a rákövetkező héten már mész a dokidhoz :)

Rozus,
Hú, izgi….csak nem? :D Nagyon eltűntél - remélem Verus már kint van, vagy úton van kifelé. Az időjárás-változás kedvez a szülés megindulásának, úgyhogy lehet, hogy drukkolhatunk is :)

Taptau,
Jaja, mindig variálom a vonalzókat, nem annyira tetszett ami volt, mert nem írta ki, hogy éppen hol tartok, csak, hogy még hány nap van hátra :D
Hú, annyira várom, hogy már kiskönyvem is legyen.. :D Tudom, hogy csak egy kiskönyv, de mégis :D Eszmei értéke van!!! :D

Share,
Jaj, annyira csodás dolog ez. Néha nehéz még felfogni is :D Nagyon várom már, hogy ott tartsak, hogy már mocorognak, bár tudom, még nagyon messze van, és nem sürgetem az időt, így is nagyon el fog rohanni ez a 9 hónap.
Szorítok, hogy most már megmutassa magát a kicsitek, hogy kukis vagy nunis :D 4D-re is fogtok menni valamikor?
Válaszoltam a prividre :)

Millió puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok :)

Rozus :) remélem már a szülőszobán :) Kívánok minnél gyorsabb szülést nektek :)

taptau
Igen ma vagyunk 1 hetesek, és hihetetlen olyan mintha tegnap történt volna :) Most is csak nézem Nikit és alig akarom el hinni hogy 3an vagyunk :)

Share de aranyos vagy :) Dolgoznak a hormonok ugye? :) Mindenen elpityeredünk :)
Tudtál venni barikákat ?:) Mindenkinek nagyon tetszik, védőnő meg csecsemős doki is odaig voltak a barikáktól :)

Zsókuci drága :) msn-en már mindent megbeszéltünk, :) de a kiskönyv az egy meghatározó dolog, igen csak egy kiskönyv, de nekünk ez annyira megnyugtató, valóságos :)
Én is nagyon vártam hogy ott szorongathassam :)

MA VAGYUNK 1 HETESEK [/b]
chesti

Mindenki

Nézzétek meg a priviteket :)
chesti

Chesti,

én nem kaptam...:(

Kép

Kép
zsókuci

Chesti, megkaptam a privit. :lol:
Barikákat nem vettünk, mert nem volt nálunk már pénz. Azóta pedig, nem jártam arra, eléggé kiesik. De most már tudom, hogy nálunk is lehet kapni, így később is lesz lehetőség. Állítólag más figurák is vannak. Pigyergés: magam sem gondoltam volna, milyen helyzetekben jön ki rajtam. :wink: Hm, ez van. :P

Zsókuci, írtam. Kiskönyvvel ugyanígy voltam. Státusz-szimbólumnak tekintettem. :wink: Tul.képpen azzal válik hivatalossá a kismamaság.
4D-ről még nem döntöttünk. Most 3 uh van egymás után, 2 hetente. A kisember nem igazán kedveli, ha zaklatják. Így nem tudom, hogy megérné-e csak a mi "élvezkedésünk" érdekében elmenni. Ezek az uh-k jó minőségű gépekkel készülnek. Az egyiket nem a saját dokim kellett, hogy csinálja, és a másik is profi szakember. Így "egészségességi" okokból sem lenne indokolt. Mi emiatt szerettük volna elsősorban. Még gondolkozunk rajta.

Kisütött a nap! 8) Kép
share

Chesti,én sem kaptam! :(
taptau

Share,
én is írtam :)
Hú, én mindenképpen szeretnék majd 4D-t :) De már csak akkor, ha látszik hogy milyen neműek - pl. a 20.hét körül :)

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Chesti, örülök hogy megint itt vagy! Még egyszer hatalmas gratula a kislányodhoz!! Nagyon-nagyon tüneményes! Írjál majd minél többet (már ha lesz időd), hogyan telnek napjaitok, hogyan szoktátok meg otthon!

Köszönöm a privit, megkaptam, kislány elkezdett rá mocorogni, kisfiú persze tök lusta. :) :) :)

Zsókuci, látom ide is írtál. Ne aggódjál, nálunk is kisebb volt az egyik petezsák, aztán... Meg ahogy emlékszem, Vikiéknél is ez volt a helyzet.

Share, örülök hogy jól vagytok!

Rozus, remélem a frontok meghozták hatásukat és Vera is lassan idekinn!

Viki, úgy érzem, ti lesztek a következők!

Mindenkinek puszi,
Lucia

Kép
lucia1

Sziasztok Lányok!

Remélem mindenki jól van.

Chesti!
Megkaptam a prividet. Nagyon szépen köszönöm! Éppen kérdezni akartam hol lehet megszerezni. Eddig csak Vivaldit kapott a drága, de ezentúl majd ezt is eszközöljük.
Mi újság? Remélem jól vagytok és a kis tündérke is jól érzi magát!

Rozus!
Remélem azért tűntél el mert Verus érkezik.
Kitartást és könnyű szülést Neked!

Zsókuci kismami pajtás!
Én is alig várom már hogy mocorogjon!
Olyan jó lenne már!

Taptau!
Hát igen a Csabiék is jól megjárták a siófoki kórházzal, még szerencse hogy nem lett következménye.
Hát személyes sztorim nekem is van a siófoki kórházról.
Tavalyelőtt az üzlettársunk és barátunk felesége karambolozott 8 hónapos terhesen és Siófokon 1 db UH vizsgálatot nem csináltak rajta, pedig ez megmenthette volna a baba életét, de így nem vették észre időben hogy levált a lepény és a makkegészséges 3 kg-os gyönyörű kislány oxigénhiányos állapotba került és mire kiszedték már nem lehetett rajta segíteni.
Ez az egyik műhibaper amiről tudok. Túl közelről érintett, hiszen a kocsi amivel karambolozott az enyém volt és végigéltük velük a kórházat és az egésznek a következményeit és utóéletét. Úgyhogy ezért semmiképpen sem akarok itt szülni.
Hogy jó befejezése legyen a sztorinak, a fent említett házaspár újra gyermeket vár 2,5 hónappal jár előttem úgyhogy együtt fogunk babakocsit tolni, és ő is Pécsre jár most orvoshoz.

Nagy nehezen meghoztuk a döntést, egész hétvégén ezen molyoltunk pro és kontra és végül Pécs mellett döntöttünk, a Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán Dr. Panka ........-nál fogok szülni. Jövő héten bejelentkezek hozzá. Ha valamit hallottatok a helyről vagy a dokiról írjatok.

lanett

Jó reggelt Mindenkinek!
:)

Van egy percem indulás előtt (irány Jászapáti)!! Meló!! :)

Szóval Chesti :) Ezermilliárd puszi és még egyszer Gratula!!! :)

Reggel volt egy UH vizsgálat, minden rendben királylánnyal!! Korának megfelelő méretek!! Szóval minden rendben!!!

Holnap lesz időm mindent visszaolvasni és bővebben reagálni!!!

Kellemes napot!!
:)

Millió puszi!!
mot

Szisztok!

Valahogy fölöttem is csak úgy telik az idő, jó régen írtam. :oops:
Nagy dolgok nincsenek történőben, szerencsére mocorgás van rendesen, dokinál voltam csütörtökön, mindent rendben talált. :D
Lassan hozzáfogunk a szobához is végre, már úgy pakolásznék benne vagy csak üldögélnék itt a sarokban mélázva.... :lol:

Néha belegondolok, hogy már cscak 3 hónap és itt lesz a mi Jázmin hercegnőnk, hátbortzongató. Már most annyira szeretem, hogy az kimondhatatlan. Papamaci meg csak mosolyog rajtam. Tegnapelőtt azt mondta - teljesen magától - , hogy jól áll nekem a terhesség, szép kismami vagyok és nagyon tettszem neki így is. Hát majdnem elolvadtam :)

Chesti! Köszönöm a privit, lehet, hogy majd a segítségedet fogom kérni hozzá :oops: Én béna vagyok az ilyenekhez.Niki továbbra is tündérke, remélem az is marad :D Én is nagyon várom már azt az érzést, amit leírtál, persze csak akkor történjen meg, ha már itt az ideje.

Lányok ne vegyétek zokon, hogy nem szólok mindenkihez külön de azért gondolok rátok és mindenkinek kívánom a kellemes pocaknövesztést - én néha az enyémen meglepődöm a tükörbe nézve, de biztos ti is így vagytok ezzel, az ikresekről nem is beszélve :lol: .

Ui. : Reggelente szoktak fájni a kézizületeim. :( Talán nem vagyok még reumás, inkább csak arról van szó, hogy Jázmin igényt tart a kalciumra, ugye? :roll:

Kép
Kép
zuzmó

Sziasztok!

Chesti,köszönöm! :lol: E-mailt még mindig nem tudom küldeni,ha Niki engedi, küldd el akár privibe a mailcímed! :lol:

Zuzmo,épp minap gondoltam rád ,ugyanis a barátunknál (Chestiékkel egyidőben) született meg a kislányuk Jázmin.Csadaszép baba Ő is! :D

Rozus,nagyon kíváncsiak vagyunk?! :lol: Remélem jól vagytok?

Üdv mindenkinek!Babák,mamák pusszantás!
taptau

Szép estét mindenkinek!

Alig van forgalom itten. :( :( :(

Lanett, nehéz döntés meghozni, hogy az ember hol szüljön. De tény, hogy olyan helyet érdemes választani, amiben megbízol. Pécs azért is jó, mert jó gyerekosztálya van. Mennyi idő alatt értek majd oda?
Sajnálom ami a barátnőddel történt. Ezek nagyon nehéz dolgok, elfogadni, megemészteni, akár valakinek a hibájából történt, akár nincsen rá ok. Azért én azt szoktam mondani, hogy minden úgy történik, ahogyan a Jóisten elrendeli, és mindennek megvan a maga oka. Remélem már megnyugodtak, és el tudták fogadni ezt a helyzetet annyira, hogy az új jövevénynek tiszta szívből örülni tudjanak.

Zuzmó, lényeg hogy jól vagytok. Egyél kalciumot! Nem hinném hogy reumád lenne. :) :) Hát igen, a hasam őrült nagy!

Múlt héten voltunk ultrahangon, mindkét bébi jól van, a kislányt 25. hetesnek, a kisfiút 24. hetesnek nézték. nagyon kis helyesek. Már rém türelmetlen vagyok, szeretném ha január lenne.

Többiek, Viki, Zsókuci, Mot, hol vagytok? Share, kiváncsi vagyok, végül nálatok puncis lesz vagy kukis a kis jövevény! Chestikém, jelentkezz időnként ha a kishercegnő engedi!

Mindenkinek további szép napot!

Lucia
lucia1

Sziasztok,

nem rég értünk haza a dokitól, volt UH is... Háát, vannak jó és rosszabb hírek egyaránt. A jó hír, hogy az "A" baba petezsákja 4 nap alatt 10 mm-t nőtt, és a CRL 3mm-t, így a petezsák 36 mm, a CRL pedig 10 mm :D:D:D

A rossz hír, hogy úgy néz ki "B" baba kezd felszívódni, kisebbek a méretei mint 4 nappal ezelőtt...:(:(:(:(:( A szivecskéje még működik, de a doki szerint ne nagyon reménykedjünk, hogy ketten maradnak. :( Persze már jól kibőgtem magamat...:(
Persze örülünk nagyon-nagyon, ha egy baba marad akkor is, csak hát kicsit már beleéltem magam az ikrekbe. Még nem adjuk fel, kicsit még reménykedünk.

Elvileg 4 hét múlva kell mennem majd UH-ra, akkor leszek 11+4, de szerintem 2 hét múlva kiharcolok egyet, mert tudni szeretném, hogy mi a helyzet odabent...

Most ha nem gond, most nem írok külön senkinek, de lehet, hogy még később jelentkezem.

Puszi.

Kép

Kép
zsókuci

Kép
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
share

Jó reggelt Mindenkinek! :)

Szóval igyekszem visszaolvasni a híreket!!! :)

Chesti :)

Tegnap Kedvesem is megkönnyezte a csoda születését!!! :) Millió puszit küld Nektek!

Múlt héten megvettük a babakocsit!!! :) Hurrá!!! BERGON 45e Ft-volt táskával és esővédővel együtt!!! Nagyon jó kis darab!!!! A Szentmihályi úton vettük!!!

Egy rakás ruhát kaptunk, sőt anyós is beindult mint a rajzszakkör, vásárol mint a gép!! Szóval ruha probléma biztos nem lesz.
Jövő héten megvesszük az apróságokat is. (lázmérő, pelekázó lap, fésü, stb...) Szóval elég jól állunk!!!

A tegnapi UH-n is minden rendben volt, Királynő combocskája 55 mm!!!!! Imádom!!!! :)

Kellemes napokat!!! Megyek olvasgatni!!!!

Zsókuci :) Millió puszi!!!!!!!!!! És még van remény!!!! :)

Kép
mot

Húúú Csajok a lényeg!! :)

Igértek nekünk egy hordozót!!! :) El is mentünk barátainkhoz ahol közölték, hogy bocsi, kölcsönadták :(!!! Még aznap este a szomszéd megjelent egy hordozóval és meg is vettük 3000 Ft-ért!!!

Harmadnap másik barátainkoz mentük babarucikért, és egyszercsak megjelentek egy hordozóval, hogy akkor ezt nekünk szeretnék adni, és hát az igazság az, hogy jobban tetszik mint a másik!!!

Lényeg a lényeg, eladó egy hordozó (autósülés) 3000-ért!!! Akit érdekel jelezze!!!

Köszönöm!!!!

Jó sztori volt!!! Kacagtunk!!! :)
mot

Sziasztok!

Gyors bejelentkezés :)

A mi kislencsilányunk hasfájós :( Két napig "szenvedtünk", szinte nem aludtunk, átsírta a két szopi közti időt is. Rossz volt nézni ahogy görcsöl szegénykém, már sírtam vele :( Aztán tegnap védőnéni tanácsára bevetettük az infracol nevezetű csodát, és azóta 4 órákat alszik megint, és nyugodt :) Imádom amikor kajci után elégedett mosolyra húzza a kis száját, az van az arcán "anya oké minden, meleg van és fincsit főztél" :lol:
Imádom, csak nézem és puszilgatom, még mindig hihetetlne, anyuka lettem, és a egy valóságos kisemberre kell vigyáznom :)
Védőnéni megdicsért minket hogy ügyesek vagyunk és Nikivel minden rendben, gyarapszunk, és kicsattanunk az egészségtől :)

Ez az egyik kedvenc képem igaz itt 2 naposak vagyunk de olyan husi azokkal a nagy kék szemeivel :)

Na megyek is lassan itt az idő, már nyitogatja a szemeit :)
A babazenét amugy imádja, alszik rá mint a kis melegtejcsi :)

Kép
chesti

Chesti Drága :)

Hát gyönyörűséges a kis Hajasbabád!!! :)
mot

Chesti :lol:
Gyönyörű a babátok!
Menekülhettek majd a csókos szájú öregasszonyok elől :lol:

Szóval, a helyzet az, hogy holnaptól nincsen netünk, de majd lesz
kb. 2 hét 1 hónap múlva.

Addig is pusszantok mindenkit, vigyázzatok magatokra és legfőképpen a babákra :lol:

Hali

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Chesti,köszi megkaptam,de nem tudom elküldeni,lehet hogy tele a postafiókod?!
A hasfájás ismerős,mi is sokat szenvedtünk az elején .Infacol jó és mi még a Mecsek baby teát használtuk ilyen esetekben.Már néhány korty is segített!

Drága Zsókuci,mit is írjak,azért reménykedni még lehet..... :wink: Szorítunk pöttömkének!

Share :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Moték,hát vicces lehetett a helyzet! :lol:

Lucia,nem is hiszed milyen hamar itt lesz január!

Viki,addig is pusszantás nektek!

Lanett,hol vagy?

:D
taptau

Chesti, sorry !Sehogy nem megy.Majd később még próbálkozom!

Pusszantás!
taptau

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?