Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Pogika,Mincsike!
Még mindig gyönyörűségesek vagytok!!!! :D

(na azért a pizsisen mosolyog egy kicsit :wink: )

Puszi:Ildikó
ilgya1

Halihó!

Na, megint itt vagyok.
Anna, biztos jó volt a tali, de sajnos én nem tudom megnézni a képeket...

Gombócka,
Hogy ez az Artúr baba milyen kis jóképű!!!

Ildikó,
csak ennyi????? Hogy vagytok? Dávid még mindig beteg?

Rakok én is fel képet, olyan ritkán szoktam.
A mai termésből:

Kép imádok tv-t nézni :)

Kép világ huncutja :)

Kép
szeee

CSak bekukkantottam.....

Szeee!
Jajj,de édes,ez a kis világ huncutja!!!!!Nagyon-nagyon cuki!!!!!
és olyan kislányosan tündéri,olyan szépséges pofija van....... :D és azok a kis hurkák a kezén és a kis kopasz fejecskéje????megzabálom....

Dávidnak még mindig folyik egy picit az orra,szerencsére más tűnete nincsen,remélem mostmár ez is lecseng gyorsan....étvágya kezd visszajönni,gaz nem eszik amúgy se sokat,de legalább mindent megeszik ismét. :roll:

Puszi,még jövök:Ildikó
ilgya1

Jó reggelt,

csak egy gyors jelentkezés, mert utazunk vidékre, holnap lesz a Mincsi keresztelője.
LÁtom, tegnap senki nem juutott a géphez. Én pakoltam, vasaltam, már amikor a Mincsi engedte, nem nagyon tudott aludni, nehezen kapott levegőt az orrán.
Hát...ez az orrszívás...lelkileg teljesen megvisel...

Szeee,
köszönjük a bókokat, de ami Melindát illeti...ha hagyott belőle Ildikó valamit, akkor kicsit én is megzabálom!!!!!!!Annyira éde, tényleg egy huncut.

Ildikó,
hogy érzed magad mostanában?
pocak növöget?
esetleg egy foto-t kaphatunk?
hogy álltok a nevekkel?
tényleg, mi lett Dávid szopijával?

Anna,
ahogy olvastam a taliról a beszámolót, hát egyre jobban várom, hogy a mi talink is összejöjjön. :lol:

A BKV-s sztorikhoz, nekem a 8 hónap altt 1-szer adták át a helyet, azt is azért, mert leszállt az ürge... :twisted:

Puszi,
drukkoljatok, hogy holnap minden renben legyen, ne verje ki Mincsi a pap kezéből az odavalókat, mert mostanában már minden érdekli, meg akarja fogni és ha nem engedjük...hát kitör a balhé... :lol:

Kép
gombocka

Sziasztok lányok,

Csak irulunk-pirulunk itt a Melindával a bókoktól :oops: :oops: :oops: De különben nem kopasz a feje, csak világosszőke lett az új hajacska, azt' nem látszik :) Anyukámra ütött, ő volt ilyen kis tejfölszőke kiskorában. (Remélem, csak ebben... :twisted: )

Gombócka,
most lesz Mincsi keresztelője? Én erről vhogy lemaradtam... :shock: Remélem jól sikerül, nlc-s csajok sorban számolnak be a horror-keresztelőkről. Nekünk nem is lesz. Pogány marad, kész :lol:
Dédnagyik ki is vannak teljesen tőlünk, se házasság, se keresztelő, milyen "fertőben" fog felnőni ez a gyerek????!!!! :lol: :lol: :lol:

Voltunk tegnap Újpesten (ott laknak a szüleim) babaruhabörzén, csak 1-2 dolgot vettem, annak is a nagyrészét egy májusi babás netes ismerőstől. Overált télre, meg bélelt kantáros nacit, ilyesmit, nagyon aranyosak. Meg leszek lőve, ha hirtelen jön a hideg, alig van a gyereknek őszre való cucca.

Remélem a fiúk a hétvégén teljesen rendbejönnek! Melinda is köhögött, tüsszögött egész hétvégén, szerencsére taknyos nem volt, nem tudom hogy viselné a porrszívózást...

Szabus, merre vagy????? Tali időpontot szeretnénk kitűzni!!!

Szeee

Kép
szeee

Ja, azt elfelejtettem, hogy Ti már jelentkeztetek a dm-es bababónusz programra? Én most kaptam meg a csomagot, szerintem érdemes jelentkezni rá, van benne 1-2 jó dolog. Legjobb a C&A-s 50 %-os kupon 2 db rucira, meg a féláras digifotó előhívás. De van még sok más is.

Kép
szeee

Sziasztok!

Nem voltunk itthon hétvégén..... :D

Szombaton voltam a doktor úrnál is,nagyon aranyos volt.
3 hét múlva kell mennem hozzá legközelebb,pocakbabával minden rendben.

Sokat híztam,diétára fogtak :D szerencsére nem vizesedek.Elvileg már 76 kg vagyok a doki mérlege szerint,máshol csak 73-74 :D

Képzeljétek Dávid már nem cicizik,úgy örülök neki,hogy elég könnyen megy egyelőre,valahol nagy trauma nekünk,,de így terveztem 2 éves kora körül elválasztani. Rákapott a dobozos tejre,egyelőre félelmeim vannak vele kapcsolatban,de még nem jött ki neki semmi pötyi,igaz picit hígabb a széklete azóta,majd megbeszélem a gyerekdokinkkal,hogy menniyre jó ez nekünk.

Gombóc! alias Gombocka,aki nem is gombóc!

Gratulálok a keresztelőhöz,remélem jól viselte Mincsike. Majd kérünk ám képeket.!!!

Elég lelki teher egy anyukának az orrszívás,de hidd el,hogy nem fáj nekik,csak kellemetlen,és inkább pár percig "szenvedjen",minthogy később szővődmények alakuljanak ki a bent maradt váladék miatt.(arcüreg-,homloküreg gyulladás,stb)én így gondolkodtam.Volt mikor én is vele együtt sírtam,de akkor is alaposan ki kell tisztítani nekik.Na azért nem vagyok én ennyire szigorú,csak leírva tűnök drasztikusnak! :roll:

Pocakképet majd a végén teszek fel. :wink:

Szeee!
Tényleg aranyos a kis Melinda!És ne fogd visssza magad a képekkel!

Nálunk a párom nem akart keresztelőt,de valahogy sikerült rábeszélnünk az anyukájával,nagyon nehezen ment :oops: így is már elmúlt a Dávid 1 éves mire végre sikerült,sőt a keresztanyjával kellett mennem az előkészítőre is,mert nem volt hajlandó eljönni a paphoz :?

Nekünk se volt esküvőnk,csak olyan szolid,két tanu aztán kész.Anyósom azóta is kivan e miatt. :x

Erre a Dm-es babaprogramra,hány éves korig lehet jelentkezni? Mi már szerintem lemaradtunk,úgy érzem.

Kicsilány!
Nagyon eltűntél. Mizujs Pogival?Pocak?

Szabus?

Éppen az angol leckém kellős közepén tartok,úgyhogy megyek is tanulni. Kaptunk egy új tanárnőt,és eléggé bekeményített,szerencsére!

Puszika:Ildikó
Kép
ilgya1

Sziasztok!

Ildikó,
Nagyon szép a pocakos képed! Én is ilyen hasat akarok :wink:
Én azt hittem Dávid már nem szopizik :shock: Furi... Sok baba magától elválasztja magát, ha az anyuka terhes lett. Úgy tűnik Dávid igazi cici fan volt :lol: Remélem simán megy majd az átállás!

Melinda is megfázott sajna. De szerencsére csak könnyebben. Hörög, mint egy metálénekes, de az orra tiszta, porrszívoztunk, nem jött szinte semmi, meg a szopi is simán megy, úgyhogy a torkán lehet váladék. De jókedvű, szerencsére...

A dm-es program azt hiszem 1,5 éves korig van, de a leánykával majd jelentkezhetsz rá.

Én is ilyen két tanús esküvőt szeretnék, mert utálom a felhajtást. De a párom azt mondta, ha valaha lesz neki, akkor az nagy lesz... :shock: Úgyhogy én nem megyek hozzá :lol: :lol: :lol:

Többiek
, hogy vagytok?

Szeee

Kép
szeee

Sziasztok!

Sajna most nem tudok visszaolvasni és sokat írni se csak egy kis helyzetjelentés!
Tegnap elkezdtünk átcuccolni az új helyre ami jó!
Rossz dolog is történt Pogi tegnap reggel óta lázas 39-37,5 közt ingadozik! Voltunk dokinál aki aztmondta, hogy szerdáig várni kell mert lehet, hogy ez az un. 3 napos láz. Most várunk de nagyon nehéz vele, mert nyügös csak kézben jó neki, de legtöbbször ott se. Meg a hasija is, kicsit piros a torka is alig eszik, bágyadt...stb!

Na most megyek, remélem ti jól vagytok! Este talán lesz időm visszaolvasni és reagálni!
Pussz neketek és a babóknak!

Anna
KépKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Anna,
látom nem írtál este, de azért remélem nincs nagy baj és Pogi hamar meggyógyul... úgy sajnálom szegényt, olyan rossz látni, amikor ezek a picik ilyen rosszul vannak :cry:

Gratula az új albihoz!

Nálunk romlott a helyzet a Melinda nátháját illetően. Éjjel kétszer porrszívóztunk, utálja, de muszáj... A torkán lévő váladékot mivel lehet feloldani? Tudtok vmi praktikát? Adtam neki tegnap kétszer meleg kamilla-hársfateát, de sztem sokat nem használt, viszont imádta. Eddig a tejen kívül semmit nem fogadott szívesen. Ma reggel meg amikor meglátta a teás cumisüveget, már boldogan nyúlt érte :) Láza nincs szerencsére, jókedvű, úgyhogy olyan nagy baj nincs, szerencsére. Eszik is rendesen.

Gombócka,
Milyen volt a keresztelő? Hogy vagytok?

Szabus, életjelet, please!!!!

Szilvi

Kép
szeee

Sziasztok,

én is itt vagyok... :lol:

Ildikó!

Ne érts félre, de olyan szép kismama vagy! :oops:
Nagyon szép a pocakod, jól áll neked a kismamaság!!!
Sugárzol!!!!

Orrszívás...igen, tudom, én is így vagyok vele, hogy inkább 5 percig üvöltsön, minthogy szövődménye legyen.
Külnben azért sír, mert le van fogva... :P
Tegnap már csak 2-szer kellett szívni, ma is szívtam 1-szer,hát jött belőle, pedig nem is hallani már,hogy szortyog.

Szeee,
nálunk nem volt váladék a torkán, úgyhogy nem tudom hogy mit kell vele csinálni.
Mi Nurofent szedtünk, meg C vitamint, meg orrcseppet katunk.
(azt hiszem a Nurofent csak 6 hónapos kortól lehet adni!)
Remélem, nem tőlünk kaptátok el. Ki tudja már lehet, hogy a neten is terjed... :lol: :shock:

Anna,
Poginak sok-sok puszika és mond meg neki, hogy Artúr babával nagyon egy húron pendülnek.
Kézben lenni,kézben lenni, azt el tudná viselni egész nap...

Keresztelő...
Mincsi 3-szor rákiabált a papra, alig bírtuk ki röhögés nélkül...
állandóan el akarta venni a könyvet, amiből felolvasott...
A keresztvíz alá 3-an tartottuk (tesóm, a párom és én) mert úgy ficánkolt.
Aztán eltört a mécses, cumi kellett...

Képek...mivl nem mi fényképeztünk, jó szarok lettek....(már bocsánat a kifejezésért) Majd megpróbálok keresni egy jobbat.
Utána a buli is jó volt, ettünk-ittunk, dínom-dánom. Mincsi i sélvezte, hogy sokan foglalkoztak vele.
Amúgy apukám volt nála most a nyerő,állandóan vele akart lenni, persze a papának, meg dagadt a melle...aranyosak voltak.
Pedig máskor anyuért van oda, mondtam is neki, hogy kiesett a kosárból... :lol: :lol:

Megyek mert rengeteg a dolgom és ez a kis ördög mostanában olyan keveset alszik!!
Ma úgy veszem észre, hogy front van, kicsit "dilis". Nálatok nincs semmi nyügi tünet, a betegséget leszámítva?

PUUUUUSSSSSSSSSSZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!

Kép
gombocka

Sziasztok,

felhívtam a gyerekorvost, ő is ugyanazokat mondta, mint Gombóckáék kaptak, c vitamint, meg nurofent. Mondjuk ezt tényleg csak 6 hós kortól ajánlják, nem értem a dokinőt. Bár láza nincs is, meg sztem fájni se fáj semmije, tök jókedvű, mindegy. Vettem homeós bogyót is náthára neki, remélem segít. Sambucus Nigra a neve, nagyon ajánlották itt a neten csecsemő náthára.

Nem tudom mennyire vagytok olvasósak, mi a párommal nagyon. Az Alexandrában, ha a neten rendeltek könyvet, akkor 25% kedvezmény van. Bár van házhozszállítási díj is, de ha több könyvet rendel az ember, úgy megéri. Rendeltem mondókás meg énekes könyvet Rotyinak (azaz magamnak), ma megjöttek, tök jók. Főleg a Cini-cini muzsika.

Anna, hogy vagytok?
Ildikó, Szabus?

Puszi:
Szilvi

Kép
szeee

Sziasztok!

Szeee!

[quote]H írta:örög, mint egy metálénekes
ez olyan édi volt,elképzeltem az édes kis szőke fejecskéjét,mint metáll énekest. :D
Szegényke,akkor neki is mennek a gyógytündérek!

És köszönöm a bókot,most meg én irulok-pirulok......

NA akkor összekötlek a párocskámmal,ő nem akart nagy felhajtást,én se nagyot,de legalább egy kicsit igen,de a vak szerelem mire nem képes rá venni az embereket? :D belementem,pedig sokszor álmodtam hófehér mennyaszonyi ruháról kislánykoromban....
(Még nem bántam meg :wink: )

Én rögtön hívtam az orvost,ha volt ilyen váladék vagy bármi ami megijesztett ,és mindig írt fel valami szirupot,de már nem emlékszem a nevükre,a legtöbbször valami köptetőt ( asszem Augmentint),de ezt nem lehet recept nélkül kapni és nem is biztos,hogy az volt. :oops: hú ez jó zavaros lett.
A Nurofent én is bevetettem később meg a Panadol baby-t,ezt lehet adni 3 hótól.

Mi is szeretünk olvasni vagyis jobban mondva én,igaz mostanába nincs rá időm, a Da Vinci Kódot tavasz óta olvasom :oops:
én is szoktam rendelni az Alexandrától,legútobb egy adag angol könyvet vettem és Dávidnak a Csepű,Lapu,Gonygyola című mondókás,dalos könyvet. Ez is nagyon tutti.
A Cini muzsika is megvan,és az ovónő rokonok be is jelölték benne,hogy miket ajánlanak,ők mit szoktak tanítni belőle az oviba. :D

Kicsilány!
Poginak is mennek a tündérek,biztos az időjárás is megzavarja szegényt,és hát ő nagy fognövesztő mostanában..... :wink:

Remélem lesz netetek az új helyen is.

Gombócka!
Te olyan drága vagy,mint mindig!Köszike! Kép

Aranyos lehetett Mincsike,ahogy rá kiabált a pap bácsira,én biztos nem bírtam volna ki nevetés nélkül :D
A templomba különben nem olyan jó képeket lehet csinálni a mieink se lettek valami "fényesek".
Örülök,hogy azért jól sikerült minden.Akkor apukád bizti nagyon büszke volt a kis unokájára :wink:

Nálunk se aludt ma Dávid,szerencsére nem volt nyűgős,de egésznap játszanom kellett vele,szerencsére apa levitte délután az udvarra,miután két órán keresztül nem sikerült elaltatnom. :x aztán végre tudtam pihizni és angolozni egy kicsit,holnap megint megyek. :roll:

Na most elbúcsuzom és mindenkinek jó sok alvós tündéreket kívánok!!!!!És sok Gyógytündért is!

Holnap Cini Muzsikára megyünk a Dáviddal délelőtt,délután meg angol,nem tudom mikor tudok jönni,de írjatok!!!

Ildikó
ilgya1

Sziasztok!

Végre van egy kicsi időm írni. Mea dokit és tényleg az ún. 3 napos láz tört ki Pogin. Már lassan ellepik kis testét a kiütések, de ez máre jó jel! Hétvégén még karanténbe lesz, de jövőhéten már vihetem levegőre is! Annyira örülök, hogy nincs semmi komoly baja. Rettenetesen féltem és már minden rosszra gondoltam. Majrés vagyok mi? :lol:
Tegnap aláírtuk a szerződést úgyhogy már bármikor költözhetünk!

Ildiko:
Gombockának igaza van tényleg gyönyörű kismama vagy! Szeretnék én is így sugározni, ha újra pocaklakóm lesz :D :D

Szeee: Olvasni mi is szeretünk köszi, hogy szóltál rá is nézek este!
Remélem Melinda is hamar jobban lesz!

Gombocka: Alig várom a keresztelős képeket a kis völegényünkről! :lol: Nálunk is valahogy így lesz, hogy legalább 3 kellünk majd Pogit lefogni!

Orrszívás: szombaton mi is neki estünk a kicsibabónak, és csodák csodája legalább olyan hősiesen viselte, mint az oltást! Brümmögöt és vigyorgott egyfolytában. Azt hittem rosszul leszek. Egy könnycsepp sem gurult végig a kis arcocskáján!

Esküvő: Én nagyon szerettem volna egy szép esküvői szertartást a szüleink miatt. De mivel 2 hónap alatt távozott el anyosom és anyú is, így már annyira nem fontos! Nekik szerettünk volna ezzel örömet okozni.
Ha valaha is lesz esküvőnk titeket tuti meghívlak! Most kicsit szentimentális leszek és ne értsetek félre, de így ismeretlenül is úgy "megszerettelek" titeket babókkal együtt. Hiányoztak az ilyen kedves emberek az életemből és ti pont akkor bukkantatok fel amikor a legnagyobb szükségem volt rátok! Azóta is hálás vagyok az életnek hogy ide találtam és hogy befogadtatok még akkor is ha nem is annál a dokinál szültem. Valahogy úgy érzem mintha régóta ismernélek titeket és úgy örülök, hogy van kivel megosszam az érzéseimet Pogiról és minden másról is! Hiába írok több fórumba is én leginkább hozzátok tartozónak érzem magam!
Na most lelövöm magam, mert ez már nagyon csöpögös lett! BOCSIKA ÉRTE!

Pusszancs minden beteg és jól lévő babónak és maminak! És persze a kis "pocakkiscsajnak" is! :D

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

A legfontosabb: gyógyulást minden gyerkőcnek!!!!!

Minket eddig elkerült a betegség, és lekopogom, remélem, hogy így is marad.

Szeee, remélem, hogy nem bántódsz meg, azon, amit írok, de ez a ti gyerekorvosotok nem először mond olyat, amit mindenki más másképp tud. Tudom, hogy már mondtad, hogy ő ismerős, és elég régi a praxisa is, de nem lehet, hogy pont ezért egy kicsit "le van maradva"? Már a gyümievésnél is akartam írni, hogy nem értem, miért kell úgymond erőltetni, ha szemmel láthatóan baja van tőle a gyereknek, fáj a hasa, nem kakil stb. A Nurofennek kapcsolatban pedig még a tv reklám is mondja, hogy 6 hó-tól. Végül is nekem mindegy, csak azért írtam ezt le, hogy ne csak arról szóljon a topik, hogy milyen édesek a kölkök stb., hanem felhívjuk esetleg egymás figyelmét egy-két dologra. És ide kapcsolódik, amit Kicsilánynak szeretnék írni, hogy nagyon örülök, hogy így érzel, és nem volt csöpögős, és talán pont amiatt, ahogy Te érzel, fontos, hogy ne csak "udvaroljunk" egymásnak, hanem azt is mondjuk el, ami szerintünk esetleg gáz.

Na, valszeg megint túl őszinte voltam, rossz szokásomhoz híven, de másképp nem látom értelmét ide írnom.

Ildikó, tényleg szép vagy (láthatod, nem vagyok egy nyalós típus, így elhiheted :lol: nekem.

Egyébként Kicsilánnyal nagyrészt hasonlóan érzek.

Puszi Mindenkinek!
szabus

Sziasztok!

Szabus,
végre jelentkeztél! Örülök, hogy Ti jól vagytok. Tökéletesen egyetértek Veled abban, amit az orvosunkról írsz. Nem bántódok meg, sőt, örülök, ha elmondjátok a véleményeteket... Valahogy kezdek kételkedni a dokinő feddhetetlenségében... Mentségére legyen a Nurofennél, hogy csak telefonon hívtam és lehet, hogy hirtelen nem tudta, hogy ki vagyok, mekkora pontosan a baba, mindegy, úgysem adom neki, mert nem szükséges.

Nem írtad, hogy jó-e Nektek, ha nálunk lenne a tali (Lőrinc, Szarvas csárda tér). Pedig erre várok már rég!
Az őszinteség meg nem rossz szokás, én nem is tudnék másképp...

Anna,
meghatódtam, komolyan :) Nekem is vannak más fórumaim, ahová írkálok, de ott olyan sokan vannak, hogy sokszor nem tudom követni, hogy ki kicsoda, mi volt a babájával korábban, stb. Az ilyen főleg akkor praktikus, ha az ember tanácsot szeretne kérni, mert ott nagyobb az esély, hogy tudnak segíteni. Ide azért szeretek "járni" közétek, mert olyan kis családias, kevesen vagyunk, így tök jól ismerjük egymást :)

Szóval egy talit már tényleg össze kéne hozni!!!!!

Örülök, hogy Poginak "csak" ennyi baja. Mi a franc ez a 3 napos láz? Mi okozza?
Ugye lesz Internetetek az új lakásban?

Sajnálom, ami anyukáddal, anyóssal történt, szomorú :cry:

Ildikó,
Pedig a Da Vinci kód nagyon izgi. De az Angyalok és Démonok még jobb az írójától. Megvan angolul is, ha érdekel :wink:
Neked honnan vannak ezek a speckó smiley-jaid?????
Már többször akartam kérdezni, hogy mi ez a Cini vagy Tücsök Muzsika, ahová jártok Dáviddal és hol van?

Gombóc
,
várom a keresztelő képeket!

Melinda mára jobban van, szerintem a homeós bogyó segített sokat. Ma Libero pelust vettünk, mert nem akartam vele a világ végére menni a Lidl-be és itt a közértben csak az van. Tök jó. Sokkal jobb ez a Midi, mint a kisebb méretek voltak. Kár, hogy ilyen marha drága. Esküszöm a Pampersnél mindegyik jobb, sztem nem fogok többet azt venni. Úgyhogy Anna, van egy 3 pontot érő kódom, ha érdekel.

Ja, és van nekünk is ABC-s haptapink, 20 db, jó sok gyerek elfér rajta, úgyhogy várunk Benneteket! :wink:

Puszi:
Szilvi

Kép Melinda is szeret olvasni
Kép Komolyabb dolgokat is... :)

Kép
szeee

Szabus: Én is örüköl hogy végre "megvagy" ! Teljesen egyet értek veled, és az öszinteséged nem rossz szokás! :lol:

Szeee: Valamilyen herpeszvírus állitolag, de a doki nem mondta. Én olvastam utána a neten! De ez a 3 nap nem 3 nap valójában! De ez van! Állítolag a kiegyensúlyozott, jó kedélyű babók betegsége, nem tudom miért! 6-3 év között fordul elő és 1-2 éves kor között a leggyakoribb. Ja és állítolag ritkán fordul elő!
Persze,hogy lesz internet én már meg is halnék a net nélkül! Lehet,hogy fűggő vagyok? Jaj hát ha megkapom akkor igen kell! Nagyon tekerek az egyik játékra! Milyen érdeklődéssel nézi Melinda a lapokt! :D

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Lányok ti nem vezettek babanaplót(pl: babaszobán) ? Csak mert szívesen olvasnák a babócákról!:D

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Tegnap már nem tudtam jönni,ma meg örömmel látom,hogy milyen jó sokat írtatok.....

Igen,ez érdekes téma amit Kicsilány felvetett.....
Kép

Tényleg nagyon kedvesek vagytok,és a mai világban az ember szinte már vágyik rá, jó megosztani veletek minden örömöt és bánatot.
Én már elég régóta irogatok ide a Babanetre (több,mint 1 éve) és tényleg el kell,hogy mondjam,hogy Ti nagyon szuper csajszik vagytok,mindannyian.

Kicsilány örülök,hogy őszintén leírtad amit érzel,és egyáltalán nem lett csöpögős,legalábbis én se érzem annak,eleve ilyet csak azok éreznek,akik félnek kimutatni az érzéseiket és cikinek tartják őszintén beszélni róla.(Ez a saját véleményem)

Ja és köszike a bókót, mostmár jól indul a napom,annak ellenére,hogy én nem érzem úgyKép

Aliz babának viszont mihamarabbi kilábalást kívánunk ebből a lázból.

Szabus!
Én is elvárom az őszinteséget,és örülök,hogy meg tudunk mindent beszélni értelmes emberek modjára,más topikokban sokszor értelmetlen félreértések miatt megy a sárdobálás.Kép

Ari vagy,köszi.Kép

Szeee!
Nagyon ari az olvasós Melinda,olyan édesek ezek a képek!

Tényleg izgi volt a Da Vinci Kód....de valahogy akkor leraktam,és azóta nem volt időm elővenni,mindig vannak fontosabb dolgaim,aztán meg hullazsák szindróma.
Angolul??? :oops: Na azért ott még nem tartok :( egy éve sincs,hogy tanulom az angolt,még nagyon kezdő szinten tartok......

Itt van egy Smiley lelőhely:(Nem is kell saját gépre menteni,csak egy külön ablakba megnyitni,majd bemásolni az alsó kódót,próbáljátok ki!)Nagyon sok van és úgy feldobják a hszt-t,arról nem is beszélve,hogy érzelmeket fejeznek ki.
http://hok.poliod.hu/wade/smiley/index.php?dir=abc-betuk

Ez a Cini Muzsika itt van helyben a Műv. Házban,de a környéken lévő településeken is szerveznek,lehet,hogy Lőrincen is van,majd rákérdezek a Mónitól.Nagyon jó, és már egész pici kortól lehet vinni a babákat,igazából 2 éves kortól-4 éves korig (ovódáskorig,de van akit nem vesznek fel 3 évesen)ajánják,de sokkal kisebbek is vannak. De nagyon élvezik a gyerekek,mondókázunk,énekelünk,tornázunk egy nagy szőnyegen.
Kb 20-25 percig tart,de az ilyen korú babákat nem is lehetne több ideig lefoglalni ilyenekkel,de utána annyira kifáradnak,hogy már majdnem a kocsiban elalszik hazafelé.
Igaz 600.- egy alkalom(bérlettel,csak 500.-),de megéri ,eleve gyerekek között van(megtanulja,hogy kell viselkedni társaságban),a másik,hogy sok új dalt,mondókát tanulunk (igaz ennek csak akkor van értelme,ha otthon tovább folyik a játékos "oktatás",mivel ez a heti 1 alkalom igen kevés lenne)biztos,hogy előnyére fog válni később .
De elmegy vele a délelőtt,utána összejövünk a helyi topikos csajokkal és dumcsizunk egy jót. :lol: mire hazaérek van vagy dél,aztán meg készülnöm is kell az angol órákra,arról nem is beszélve,hogy van mikor kaját is kell csinálnom...egyszóval szerdán nagyon zsufi a napom.(szerdai tali nálam kilőve,és a hétfő is,de a többi napokon elvileg jó,persze hétvége se jó :D kedd,csütörtök,péntek elvileg ok.)

Gombocka?

Na puszi,még jövök.....

Ildikó

[/img]
ilgya1

Ildikó: Jól hangzik ez a Cinimúzsika ez valami olyan lehet mint a ringató, vagy a zenebölcsi nem?
Hát a gyógyulgatás már elkezdödött, mondjuk azt nem értem miért 3 napos láz a neve, ha tovább kínozza szegénykémet.
Rettenetes volt az éjszakánk. 7-kor lefeküdt aludni, 11- kor kelt eni és hisztizni egy sort. Sikerült visszaaltatni. 1/2 1 körül újra kelt alig evett, ellenben nagyon hisztizett. Semmi nem volt jó ha magunk mellé vettük, ha ringattam, ha simiztem csak üvöltött. Ez majd 1/2 3 ig tartott. Végül úgy elfáradt hogy visszaaludt, kb 6-ig újra kelés kicsi hiszti alvás. 8-kor megint kelés játék sok hisztivel. 10 kor már nembírta tovább elaludt. Kiváncsi leszek a nap hátralévő részére!
Ez vajon a fogacskától lenne? Vagy betegségétől?
Nagyon jó ez a smiley-s oldal!

A talira a kedd, csüt nekem is jó!

Kép Kép Kép Kép kiütéses pocika

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Szeee, Lányok!

Mivel én elég messze lakom tőletek, és az autómmal nem merek egyedül még elindulni :oops: (tudom, hogy röhejes, ne mondjatok semmit, ég a fejem magam előtt is... no comment) ezért én azt javaslom, hogy beszéljétek meg Ti, hogy mikor taliztok. Én pedig megpróbálom úgy szervezni, hogy én is tudjak menni, mert úgy érzem, inkorrekt lenne részemről, hogy hozzám is igazodjatok, fenti okok miatt és amiatt, hogy a férjem, aki el tudna vinni, soha nem ér rá szinte... Így bármennyire is szeretnék talizni, csak reménykedem, hogy valahogy meg tudom oldani, amire ha őszinte vagyok, nem sok esélyt látok. Viszont a köv. talira meg remélem, hogy belejövök a kocsikázásba, és neki merek indulni.

Pogi pocakját sajnálom, remélem, hogy nem fáj neki semmi!

Futok, mert Zalán nekiállt visítani, olyan nyűgös mostanság, és egy fura hangot is hallottam, szerintem betrottyintott....

Puszi
szabus

Szabus,

Ezt igazán sajnálom, de azért reménykedünk, hátha össze tudjuk hozni. Mondjuk én megértelek, nekem azért nincs jogsim mert egyszerűen nem mernék vezetni, pláne gyerekkel.

Anna,
Próbálj pihenni napközben, rád fér egy ilyen éjszaka után, Poginak jobbulást! Látom lassan ő is Internetfüggő lesz :wink:

Ildikó,
köszi a beszámolót és a smiley-kat Kép

Kép
szeee

Sziasztok,
este megpróbálok mindenre reagálni.
jó elhúztatok megint!
most valahogy nincs türelmem írni, de mindent olvastam.
Mincsi is olyan nyügi 2 napja, tegnap ki is készültem egy kicsit.
Kép ennyire gáz volt a helyzet.

ma már jobb kedve volt, nevetgélt is, úgyhogy kárpótolt mindenért.

Nekem a hét bármely napja jó. Valaki felvethetne már egy időpontot!

Ja, én is imádlak ám titeket, és büszke vagyok magamra! :oops:
Én indítottam a topikot...

puszi mindenkinek!!!!!!!!

megyek még Kép
soha nem akar elfogyni. nálatok is így van?

Kép
gombocka

Anna,
jártam Alíz baba oldalán...
Szóval szerelembe esett a babatalin...Artúrnak meg se merem mondani...
Most igyekezhetünk visszahódítani...Kép
Kép

Kép
gombocka

Szép jó estét!

Na akkor mivel én dobtam fel a talit, feldobok egy két időpontot is! Azt majd összehozzuk! Okt. 12,13? Ez csüt vagy péntek!

Gombocka: Pogi drága csak hülyíti azokat a pasikat, ő Mincsinek tartogatja magát Kép
Legyél is büszke, hogy összehoztál minket! :lol:
Sajna ilyen nálunk is szokott lenni, mostanában egyre több! Igaz nálunk azért mert voltam oly elmebeteg, hogy "szarrá" kényeztettem és már nincs meg nélkülem! :oops:

Szabus: azért remélem te is eltusz jönni. Minden babóra kiváncsi vagyok! Hát nem tudom fááj e neki valami, de most veszem majd fel a kapcsolatot egy ismerős gyerekdokival, mert vannak aggasztó jelek Pogikán!

Na cupp mindenkinek!

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok,
hát este már nem tudtam benézni, de most próbálom pótolni az elmaradást. :lol:

Szerencsére mi már kicsit jobban vagyunk, tegnap már nem volt olyan nyűgös. Csak ott kellett lennem mellette, mint ahogy Ildikó is írta, egész nap szórakoztatnom kellett.
Bár elszórakozik most már magától, mert elkezdett kúszni, mindig kiszemel magának valamit és el is "megy" érte.
Úgyhogy az aggódásom, hogy nem fog mászni, meg hogy utál hason lenni, megszűnt. Mióta rájött mire képes azóta csak hason van...mókás a pelenkázás...öltözés...
már a földre terítek ilyen vízhatlan lepedőt azon teszem tisztába, mert a pelenkázóról lemászik :shock:

Nekem bármelyik időpont amit Anna mondott, remélemm Szabus is tud majd jönni.

Egyáltalán nem gáz, hgy őszinte vagy Szabus, ez egy természetes dolog és ezt várjuk el mindenkitől!

Szeee,még régebben írtad, hogy apósod itt orvos.Nos gondolom körzeti orvos ugye? Nem hozzá járunk, még a régi dokimhoz járok anyuéknál, de jó tudni, ha váltani akarok akkor biztos hozzá megyek. :lol: :lol:
Olvasni én is szeretek (a párom inkább a horgászújságot)
Kép
és a gyereket is fertőzi...
csak mostanában nem sok időm van rá, akkor is a kismama és egyéb ilyen újságokat elolvasom, pedig itt sorakozik pár könyv amit szívesen olvasnék.Azért köszi az infot én is megnézem majd.

Anna,
milyen aggasztó jelek vannak Pogin! Úgy aggódom! Kérjük a fejleményeket és nagyon sok gyógypuszit küld Mincsike és én is!

Ildikó,
hogy álltok a nevekkel?
vagy ne is idegesítselek?
jártam megint Dávidbaba oldalán is...olyan sok jó dolog van rajta köszönet érte.
És a videók.Hát annyira édes, olyan jó kedvem lett tőle tegnap!

Puszi mindenkinek!

Ja, ha már így az esküvőről írtatok.Nálunk rendes esküvő volt, templom, polgári , buli meg minden...
Nálunk én szerettem volna... :oops:
De nem bántuk meg. Úgy 80 fő volt a vacsin és nagyon jól sikerült a buli.Reggel 4ig mulattunk szó szerint, mert az én családom elég mulatós fajta. Vidékről jöttek fel a szüleim, úgyhogy nekem az összes rokonom ott él.
Na lelövöm magam, esetleg keresek még egy képet az esküvőről.

Kép
gombocka

Sziasztok!

He-he, látom mindenki smiley-zik :D
Anna,
milyen aggasztó jelek vannak??? Ne idegesíts! Jó lenne, ha már rendbe jönne Pogi, aggódunk itt érte mindannyian!

Gombócka,
a vasalás nálam is a legmumusabb házimunka, halomban áll állandóan. Én olyan lusta vagyok, hogy ált. csak azt vasalom ki, amit épp felveszünk. :oops:
Így mindig ugyanakkora a halom, mert mosni azért mosok rendesen.

Amúgy tali szempontjából nekünk is jó minden a hétvégét kivéve, az a családé. Hétközben nagyon keveset tud velünk lenni apa, de gondolom ez nálatok is így van. Szóval nekünk jó a 12. és 13. is.

Tegnap anyósom megint jól felhúzott. ELEGEM VAN!!! Egyre ritkábban megyünk, mert gyomoridegem van tőle már előre és minden egyes alkalommal okot is ad rá, hogy az legyen.... :cry:

Jó hétvégét mindenkinek!

Szilvi

Kép
szeee

Szóval,
itt érkeztünk a polg.hiv.elé...csak vagányan...(apa napszemüveggel...)

Kép

templom előtt

Kép

a bulin.ritka pillanat egyike, apával is sikerült néha táncolnom.
Kép

Kép
gombocka

Szeee,már megint egyszerre írtunk.
mit csinált már megint az anyósod?publikus?

Kép
gombocka

Gombóc,
Már megint egyszerre írtunk, szokás szerint :D
Melinda is állandóan hasra fordul a pelenkázón egy szempillantás alatt, birkózunk is mostanában rendesen :)
Kép

Kép
szeee

Gombócka,
Tök szépek voltatok, meg vidámak :D Egy csomó szorongó arcú embert szoktam látni a saját esküvőjén. Jó, hogy nektek ilyen laza volt az egész! :)

Anyós azt mondja a gyereknek, mikor üvölt (elalvás előtti hiszti), és én meg 3x megsimizem a fejét, hogy "anyád a ROSSZ, mert nem hagy békén". Erre én: Nem vagyok rossz! Erre ő: Hát dehogynem, mert piszkálod!

Fú, de nagyon ideges lettem! Nem magyarázom, hogy miért, gondolom értitek... :evil:

Na, lelövöm magam. Állandóan panaszkodok.

Szeee

Kép
szeee

Nahát,akár csak Mincsit látnám a pelenkázón.Majd ha apa itthon lesz, akkor megpróbálom lefotózni.mert egyedül nem merem, mert képes fejre esni. Egyszer az utolsó pillnatban kaptam el.

Kép
gombocka

Szeee, hát én a helyedben az anyósomat lőném le magam helyett! Nem csodálom, hogy nem sűrűn mentek, én valszeg egyáltalán nem mennék, max. a férjem elküldeném a gyerekkel, akkor kb. 3 órán belül vissza is kéne jönniük a szopi miatt :P Ez kicsit direkt provokációnak tűnik, de nem tudom, hogy ez mire jó neki???!!!

A pelenkázón mi is bírkózunk, már lassan megtanulom hason fekve felöltöztetni, de pelenkázni nem tudom, csak hanyatt... És pakol folyton, már eltörte a popsitörlős dobozt, és mostanság az olajra is rámozdult. Nálatok is úgy van, hogy a játékain kívül minden más érdekli? Kúszik Zazi is, mint az őrült, de persze a virágok felé, a dvd felé, a járóka kereke felé, mindenfelé, ami veszélyes. Nem is merem otthagyni egy percre se, csak a járókában, de mostanában ott is kuksol lefelé, lesi, hogy mik vannnak a dohányzóasztal alatt! A héten kezdtünk gyümölcsözni, almával persze, kétpofára eszi, nálunk a partedli nem válik be, mert beborítom őt egy konyharuhával, és még így is van, hogy a zoknija is almás... Valszeg bénán etetem, de fogja ő is a kanalat, és nem tudom lefogni, csak az egyik kezét, mert a másikkal etetem, így azzal kalimpál, kiveri a kezemből, az almapüré meg röpköd minden felé.... Jó kis délelőtti program, míg rendberakok utána. Mi lesz, ha főzeléket is fog enni???!!! :shock:

Akartam a képtárba új képeket feltenni, de valami rendszerhiba van, és nem lehet, ha lesz több időm, teszek fel ide.

Puszika, Kicsilány írj, hogy mi van Pogival!!!
szabus

Szabus,

Holnap lesz Zazi fél éves, most jut eszembe! Én is, csak én 30,5 :D
Gratula neki!!!!
Magam előtt látom a kuszó és papizó Zazit, hihetetlen, most született :D Jó kis kópé ezek szerint ő is! :D

Nálunk a következő játékok a menők, nem ám a drága játékbolti cuccok: nylonzacskó (ált. csak kicsit kap, nehogy a fejére húzza), joghurtosdoboz (ezt imádja, mert színes), kanál (ki érti???), telefon, tv-távirányító, ilyenek. Felőle csődbe mehetnének a játékboltok :)

Na, mostmár tényleg elhúzok teregetni.

Kép
szeee

Kép vigyorgok

Kép cumi nélkül nincs élet, alvás meg főleg nincs

Kép a fényképező madzagja is érdekes

Kép csodálkozom

Kép így is lehet aludni

Kép meg így is, szétpakolva az ágyat :-)

Kép no comment
szabus

Szijjjjjjasztok!

Látom nagyon belendültetek! Na szóval nem olyan gázosak a jelek, de nemek azok! Még mindig az a rohadt hasfájás, amire a dokinéni azt mondta, hogy nincs, de én látom hogy van! És egyre jobban szenved tőle Pogi!

Szabus: Szupik a képek! Hát az uccsó az egyszerüen fantasztikus! Nagggyon tetszik! Pogi ilyenkor már ordítana, hogy kilóg a lába! :D
Na és az alváshoz nem is elég egy cumi? Nálunk egyszer kettöt akart a szájába tömni, de nem jött össze így sírva fakadt!
Végre valaki aki ugyanúgy szenved az etetéssel, mint én. Már kezdtem azt hinni, hogy béna vagyok! :lol:
Én is Boldog féléves jubilálást kívánok Zazinak!

Gombocka: Nagyon szépek voltatok! Irigyellek,hogy megtáncoltattad a férjed nekem ez sose sikerülne! :( Esküvőt majd én is ilyet szeretnék, de már csak akkor mikor Pogi lehet a koszorúslány, az annyira édi lenne!

Szeee: hát ezek az anyosok, csak a gond van vellük! Meg is tudlak érteni, ha nemakarsz gyakran menni! Ezek a játékok nálunk is mennek kiv. a jughutos doboz!

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Szeee, akkor neked is boldog hónapfordulót :D :D

Köszi a gratulációkat is! Megyek sétálni, nem élek vissza a fiam türelmével, mert délelőtt olyan kis rendesen és sokat alukált, hogy vörösre tudtam epilálni mindkét karomat :twisted:
szabus

Sziasztok!

Anna,
az egyik b.nőm azt mondta, hogy neki a kisfia 10 hónapos koráig hasfájós volt! :shock:
Próbáld meg neki a grip water-t.
Most mit eszik különben?Csak tejcsit?vagy tápszert is? nem lehet, hogy attól fáj a pocakja?
Nem akarok hülyeségeket mondani, csak elgondolkoztam.

Köszönjük a bókot. Apa is sokat táncolt, csakhát őt is meg engem is mindig más rángatott, így csak keveset táncoltunk együtt, de fel se tűnt csak utólag... :oops:

Szabus,
úgy örülök hogy ennyit írtál és képeket is tettél fel.
Nagyon édi Zalán baba, olyan nagyfiú.
Mincsi idősebb majd 2 hónappal, de olyan mintha Zazi nagyobb lenne. :lol:

Szeee,
nálunk a távirányító verhetetlen... :lol: :lol: :lol:
Ő is mindig olyanokkal játszk amivel elvileg nem lenne szabad, de most mit csináljak.
Így legalább csöndben van.De a múltkor úgy elállított vlamit a tv-n alig bírtam visszabuherálni. :lol:
És neked is köszönjük a bókot.
Igen, nem voltunk feszültek, (pedig volt előzmény,mindjárt leírom)bár a templomban kissé ideges lettem.
Történt ugyanis, hogy augusztus lévén 35 fok volt árnyékban...apa újja a melegtől kissé megdagadt...a polg.hivatalban még fel tudtam húzni a gyűrűt, a templomban csak félig. De megoldotta, egy ügyes és nem látható mozdulattal felhúzta. :lol: :lol:
Azt hittem szénné ég a fejem, közbe kiderült, hogy senki nem vette észre.. :oops: :oops:
Az előzményekhez meg annyit, hogy:
1. megbetegedett a pap aki eredetileg összeadott minket...
2. előző nap összetört a b.nőm kocsija, az lett volna feldíszítve
3. csütörtökön rossz fátylat adtak oda, vissza kellett menni pénteken...
Szóval azon csodálkozom, hogy tényleg ilyen lazán ment szombaton minden.

Anyós...hát nem semmi.
Képzeld, a Mincsi is most azt a szokást vette fel, hogy elalvás előtt hisztizik, de nem akárhogy...
2-3 napja csinálja és eddig próbáltam megnyugtatni, ma rájöttem nem kell, mint akit egyszercsak fejbekólintottak abbahagyta és aludt. :shock: :shock:
Én meg csak néztem, hogy most mi van.
Ráadásul mostanában nappal csak a mi ágyunkban hajlandó aludni, szerencsére éjszaka alszik a sajátjában.
Ma lehet, hogy megyünk arra felétek az Elefániba.
puszi mindenkinek!

Ja, nálunk nagyon szépen eszik Mincsi, alig van némi kajcsi a szája szélén.
De van, hgy egy óvatlan illanatban a lábát halászom ki a főzelékes szájából... :lol: :lol:
eleinte ő is megfogta a kanalat, de leszokott róla.
Most már ha a nagy kanalat látja akkor is tátja a száját.

Gombóc
Így alszik most:
Kép

Kép
gombocka

Sziasztok!

Szabus,
nem udvarolni akarok Nektek.....de muszáj :) Zalán továbbra is megdobogtatja a szívünket a Melindával :lol: Egyre jobb képű kisfiú! És még szőke is, szuper! Legjobban a vigyorgó képen tetszik!

Gombócka,
Tényleg volt kalamajka rendesen az esküvőn, de sztem mindenhol van :)
Nálunk amúgy az elalvás a kezdetek óta hiszti kíséretében megy. Nagyon ritkán alszik el csak úgy, hang nélkül. Nem tudom miért van ez így. Talán fáradt és akkor panaszkodik? Nem tudom... Mindegy, már megszoktuk.
Aranyos, ahogy alszik a "nagyágyban":) Én nappal is beteszem az ágyába, ha alszik. Mert ugye akkor én csinálom a dolgom (pl. netezek, he-he). Nem merem a nagyágyon hagyni, nehogy leguruljon.

Kép
szeee

Sziasztok!

Most nézem,hogymár csütörtök óta nem írtam... :oops: :oops: :oops: ,de tudjátok,hogy bepótolom,igaz? :wink: :wink: :wink:

Csak azért ugrottam be,hogy szóljak,nekem úgy néz ki,hogy jó az okt.12-i tali. :wink:
mondjuk 10 körül? Szilvi?

Szabus! Tényeg nagyon aranyos Zazi baba,jó sokat nőtt.
Gombócka!Nagyon helyesek vagytok az eskűvői képeken!Nagyon szép csokrod volt. És köszi,hogy összehoztál minket! :wink:
Szeee!Akkor küld a címet! :wink: ilgyakukaccitromail.hu-ra.Jó kis mozgékonyak vagytok ahogy elnézem Melindát a pelenkázón....édes!
Kicsilány!Mit mondott a gyerekdoki Pogival kapcsolatban?

Na most megyek aludni,holnap megyek a korházba labor vizsgálatokra,és korán kelek. Amint tudok jövök behozni a lemaradásom.

Sok sok pusszancs nektek:Ildikó
ilgya1

Sziasztok!

Nekem jó a 12-e, 10 körül.

Többiek?

Kép
szeee

nekünk is!
később jövök!
puszi

Kép
gombocka

Sziasztok!

Ígértem csücsülős képet:

Kép

Látjátok? Még mindig fogatlan vagyok! :D

Kép

Szóval, nekünk is jó az időpont, már alig várom!
Remélem nem lesz senki beteg, mi most már hál Istennek jól vagyunk!

Kicsilány,
mi újság Pogival? Költözés?

Ildikó,
tök jó az új vonalzótok már akartam mondani.
14-én megyek a dokinkhoz, TE nem akkor mész véletlenül?
De addig úgyis talizunk. :lol:

Szeee,
voltunk pénteken a lőrinci Elefániban.
Kicsit kiakadtam a nőre, a pasi tök jó fej volt.
Szóval babalátogatóba mentünk vasárnap és rucit akartam venni a kismanónak.
Hát, body csak rövid ujjú volt ami fiúnak való.
Mondtam, hogy hát azt már nem viszek. Erre a nő, otthon jó lesz. Mondom, én már otthon sem adok rá rövid ujjút...erre olyan pofát vágott...
Mondom akkor rugit mutasson.
Ott vannak felakasztva, nézzem meg, úgyse tudja milyet akarok...
Na erre jött a pasi, hogy segíthet e valamime.
Én úgy vettem észre ezek férj és feleség, mert utána a pali mondta, hogy menjen most már haza...
Na, mndegy, nem volt túl jó a tapasztalatom. (de ezzel nem téged akarlak bántani, biztos én nem voltam szimpi neki)

A mi címünk:
focse@hdsnet.hu

puszi

Kép
gombocka

Sziasztok,
nyugalmas éjszakát mindenkinek!

Szerintetek lehet valami baja attól a Mincsinek, hogy nem hajlandó meginni a vizet?
Csak a babateát ill. a ciciből a tejcsit issza meg, no meg a gyümölcsleveket. :shock: :shock:

Ma pl. 3 cumisüveg teát ivott meg.
Szóval leginkább teát iszik.
Majd meg akarom kérdezni a dokinőt is, csak ez ma tökre befúródott az agyamba. (ha van még egyáltalán...)

Már próbálkoztam úgy, hogy egyre hígabbra csináltam a teát, de egy idő után úgy nzett rám:
hogy mi van, már teát se tudsz csinálni????

puszi
Jó éjt

Kép
gombocka

ja, ma kipróbáltuk az etetőszéket:

Kép

Kép

Kép

Kép
gombocka

na jó, most már ti jöttök!!!

Kép

Kép
gombocka

Sziasztok,
nem vagyok túl jó hangulatban mostanában. Ezért nem is írtam. Asszem most jön ki rajtam a 4,5 hónapja egy éjszakát végig nem alvás hatása... Totál fáradt vagyok. Melinda rászokott, hogy reggel fél 7-től dumálgat az ágyában a játékainak. Apa is csak 7-kor kelne, én meg aludnék 8-ig is, de így kiveri az álmot a szememből. Aranyos, jókat röhögünk rajta, de visszaaludni már nem tudunk.

Különben pont most láttam a Nurofen reklámot a tv-ben. azt mondják, hogy már 3 hónapos kortól, fel is kaptam rá a fejem. A dobozán meg 6 hónap van, nem értem...

Gombócka,
aranyosak az etetőszékes képek :) főleg a másodikon nagyon édes Artúr :)
Amúgy attól baja tuti nem lesz, ha nem issza a vizet. a folyadék a lényeg. Igaz, jobb lenne, ha meginná, mert később a fogai látják esetleg kárát, de ha nem, hát nem.
Ami az Elefánit illeti, nem veszem őket magamra. Én eddig egyszer voltam, akkor két nőci volt, az egyik nagyon sokat segített, aranyos volt.

Nagyon szépen ül Mincsi, már alig várom én is, hogy Melinda is üljön, sztem úgy jobban le tudja majd foglalni magát.

Ti is kaptatok itt ilyen hülye privát üzenetet, hogy töltsetek le mindenféle filmet, meg ilyesmi????? :evil: :evil:

Anna? Jól vagytok?
Szabus?

Tali időpont milyen nektek? Okt. 12.

Sziasztok:
Szilvi

Kép
szeee

Sziasztok!

Gombócka: Te milyen teát adsz Mincsinek? Én is pont ezen gondolkoztam tegnap, mert most kezdtük a gyümi evést, és eszembe jutott, hogy nem kéne-e inni is adni neki. Ugye eddig "orvosi-védőnői" utasítás szerint nem ivott, csak szopott, de most talán kéne valami innivaló is. Ötletem meg nincs, azt tudom, hogy cukrosat semmiképp nem akarok adni, így a kapható granulátumosak kizárva. Van még vmilyen mintánk gyermektea néven, asszem Herbária, de a szaga elég fura.

Amúgy sztem nem gáz, hogy a víz nem ízlik neki, semmi íze, én is próbálkoztam vele nyáron, a nagy melegben, de nem volt hajlandó meginni. A tea ugyanolyan jó szerintem, ha nincs ízesítve (cukor).

Képzeljétek, nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, hogy valami fogacska kezdemény van alul Zazinak. Még nem hiszek a szememnek, mert a hiszti kimaradt, tehát lehet, hogy rosszul látok, még várok pár napot, míg elhiszem :D

Puszi
szabus

Sziasztok,

Szabus,
én felváltva adok neki Hipp gyerekteát (ez granulátum) és Mecsek Bébi teát.
Az utóbbit a hasfájása miatt itta és most is szívesen megissza, a Hipp-est nem rég óta adom, de az tartalmaz némi cukrot.
A másikba én se szoktam cukrot tenni.

Fog,
olvastam és hallottam, hogy vannak olyan gyerekek akiket ez nem visel meg.
Szép...mi még mindig fogatlanok vagyunk.
Mondjuk valahol örülök neki, legalább a szopinál nem tud harapni, és ami nincs az nem tud romlani...

Szeee,
örülj neki, hogy csak dumálgat...
Mincsinek is volt egy ilyen időszaka. Most már dumál, aztán ha nem megyek 2 percen belül, akkor üvölt. Panaszkodik. :twisted:
Ha megnyugtat, nekem is volt egy ilyen időszak, de majd megszokod. :lol: :lol: (na jó nem piszkállak)

Tényleg mi lett a múltkor amikor nem akart szopizni?
Mensi volt az oka vagy fogacska?

Puszika

Kép
gombocka

Gombócka, ne bánd, hogy még nem jön a foga, mert én fogorvostól hallottam, amit Te is írsz, hogy minél később jön a foga, annál kisebb az esély arra, hogy romoljanak.

Mecsek teánk van nekünk is, lehet, hogy megpróbálom, szerinted akkor is adjam, ha nem fáj a hasa? És Te hogy itatod, úgy értem, miből? Mert a cumisüveg nálunk nem működik, nem szívja, Anyu szerint kanálból adjam, de hát az elég fura lenne szerintem. Még azon a csőrös poháron gondolkodom, vagy szokták sima pohárból is, de akkor aztán lenne napi 8 átöltözés, amilyen béna vagyok.
szabus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?