Sziasztok!
Tegnap már nem tudtam jönni,ma meg örömmel látom,hogy milyen jó sokat írtatok.....
Igen,ez érdekes téma amit Kicsilány felvetett.....
Tényleg nagyon kedvesek vagytok,és a mai világban az ember szinte már vágyik rá, jó megosztani veletek minden örömöt és bánatot.
Én már elég régóta irogatok ide a Babanetre (több,mint 1 éve) és tényleg el kell,hogy mondjam,hogy Ti nagyon szuper csajszik vagytok,mindannyian.
Kicsilány örülök,hogy őszintén leírtad amit érzel,és egyáltalán nem lett csöpögős,legalábbis én se érzem annak,eleve ilyet csak azok éreznek,akik félnek kimutatni az érzéseiket és cikinek tartják őszintén beszélni róla.(Ez a saját véleményem)
Ja és köszike a bókót, mostmár jól indul a napom,annak ellenére,hogy én nem érzem úgy
Aliz babának viszont mihamarabbi kilábalást kívánunk ebből a lázból.
Szabus!
Én is elvárom az őszinteséget,és örülök,hogy meg tudunk mindent beszélni értelmes emberek modjára,más topikokban sokszor értelmetlen félreértések miatt megy a sárdobálás.
Ari vagy,köszi.
Szeee!
Nagyon ari az olvasós Melinda,olyan édesek ezek a képek!
Tényleg izgi volt a Da Vinci Kód....de valahogy akkor leraktam,és azóta nem volt időm elővenni,mindig vannak fontosabb dolgaim,aztán meg hullazsák szindróma.
Angolul???
Na azért ott még nem tartok
egy éve sincs,hogy tanulom az angolt,még nagyon kezdő szinten tartok......
Itt van egy Smiley lelőhely:(Nem is kell saját gépre menteni,csak egy külön ablakba megnyitni,majd bemásolni az alsó kódót,próbáljátok ki!)Nagyon sok van és úgy feldobják a hszt-t,arról nem is beszélve,hogy érzelmeket fejeznek ki.
http://hok.poliod.hu/wade/smiley/index.php?dir=abc-betuk
Ez a Cini Muzsika itt van helyben a Műv. Házban,de a környéken lévő településeken is szerveznek,lehet,hogy Lőrincen is van,majd rákérdezek a Mónitól.Nagyon jó, és már egész pici kortól lehet vinni a babákat,igazából 2 éves kortól-4 éves korig (ovódáskorig,de van akit nem vesznek fel 3 évesen)ajánják,de sokkal kisebbek is vannak. De nagyon élvezik a gyerekek,mondókázunk,énekelünk,tornázunk egy nagy szőnyegen.
Kb 20-25 percig tart,de az ilyen korú babákat nem is lehetne több ideig lefoglalni ilyenekkel,de utána annyira kifáradnak,hogy már majdnem a kocsiban elalszik hazafelé.
Igaz 600.- egy alkalom(bérlettel,csak 500.-),de megéri ,eleve gyerekek között van(megtanulja,hogy kell viselkedni társaságban),a másik,hogy sok új dalt,mondókát tanulunk (igaz ennek csak akkor van értelme,ha otthon tovább folyik a játékos "oktatás",mivel ez a heti 1 alkalom igen kevés lenne)biztos,hogy előnyére fog válni később .
De elmegy vele a délelőtt,utána összejövünk a helyi topikos csajokkal és dumcsizunk egy jót.
mire hazaérek van vagy dél,aztán meg készülnöm is kell az angol órákra,arról nem is beszélve,hogy van mikor kaját is kell csinálnom...egyszóval szerdán nagyon zsufi a napom.(szerdai tali nálam kilőve,és a hétfő is,de a többi napokon elvileg jó,persze hétvége se jó
kedd,csütörtök,péntek elvileg ok.jó)
Gombocka?
Na puszi,még jövök.....
Ildikó
[/img]