Sziasztok!
Én is nagyon örülök, hogy sikerül. Akkorát eszik, hogy egy csomószor fel kellett mosni minden kajálás után és mégis marad benne 100-150 grammnyi tej. A nagy mennyiségű bukás miatt kaptunk Sinlac-ot is. Úgy nyomja befelé, hogy alig győzőm kanalazni. Nem mindig segít, mert nagyon enne és nyeli a levegőt is.
Már csak 4-5-ször eszik egy nap, de inkább csak 4-szer. Jó ez így? A hízás folyamatos.
Az oltás apás lesz, az biztos. Remélem, nem lesz lázas.
BEKI!!!
A kórházba vigyél: 3-4 köldökig gombos hálóinget, zoknit, fürdős és nem fürdős papucsot, 3-4 törülközőt, szoptatós melltartót, melltartóbetétet, köntöst. Tena super vagy extra betétet. Szoros bugyit (addig nagyon kényelmetlen volt a sebem, amíg lazább bugyi volt rajtam).
Sok tekercs vécépapírt és Domestos törlőkendőt (vécézés előtt gyorsan letörölheted az ülőkét), nedves vécépapírt vagy intim törlőkendőt.
zsebrádiót (én 13 napig voltam elvágva a külvilágtól, elhiheted nagyon rossz).
Pipere: fogkefe, fogkrém, tusfürdő, testápoló, deo (ne nagyon illatos, mert zavarhatja a babát).
Szerintem tedd a tisztálkodós cuccot egy szatyorba, mert azt könnyebb felakasztani a fogasra, mint az összes holmidat, és akkor el sem ázik.
Az a legjobb, ha valaki mindig viszi az utánpótlást, mert akkor nem kamionnal kell bemenned!
A babának kellhet egy párna vagy pólya, mert ha kicsi vagy és fáj a sebed, minden póz kényelmetlen lesz a szoptatáshoz. De ezt később is eldöntheted, mikor megtapasztalod. Az Avent bimbóvédő krémjét mindenképpen szerezd be! Sőt, azt a terhesség vége felé már ajánlatos használni.
A babának ruha csak hazamenetelkor kell: időjárástól függően: body, rugdalózó, kocsikabát, pelenka (eldobható, ők Liberót használnak), sapka, takaró.
Jó készülődést!
Üdv:
Linamina