Kattkat, de jó, hogy írsz erről a "magamnak képtelen vagyok fájdalmat okozni" dologról, én is ettől tartok!! De próbálok nem parázni!!! Köszönöm, hogy megírtad a tapasztalataid, megnyugodtam, hogy jó helyen leszünk. Szimpi, hogy nagyon pártolják a szoptatást, én is azon leszek, hogy menjen, de nem leszek elkeseredve, ha mégsem, a lényeg, hogy én is és a csecsemősök is mindent meg fognak tenni, és ez nyugodtsággal tölt el!
Szilvi, költözésnél attól függ pontosan mikor lesz meg a használatbavételi engedély, Páromnak van 2 haverja, aki tud segíteni, de csak bizonyos napokon, illetve Anyuék Bajáról tudnak feljönni, de ők se minden hétvégén, szóval tökre bizonytalan, tegnap jól be is paráztam emiatt, hogy a végén ketten maradunk, de ez a legrosszabb eset, legjobb esetben összejön 2 kocsi és 7 fő velünk együtt, és ebben bízom. Azóta lenyugodtam szerencsére, csak ezek a fránya hangulatingadozások. Próbálok úrrá lenni rajtuk
) Amúgy majd Bp-ről Veresegyházra költözünk.
Azon is gondolkodtam, hogy milyen buli lenne, ha egyszerre lennénk bent a kórházban szülni, van is erre esély, nem sok a különbség közöttünk, buli lenne komolyan, majd sírunk egymás vállán, ha vmi bajunk van
) Te is ügyeletes dokinál szülsz, vagy van fogadottad? Ha jól emlékszem nincsen, nekem sincs.
Ma is voltam a genetikán, még mindig kevés a magzatvíz, de több már nem lesz, pedig tényleg mindent megtettem, amit mondtak...talán többet kéne pihennem, de magamhoz képest ígyis oltári sokat vagyok kényszerpihin...fura...
Lányok, akik bérelték a mérleget: a kórháztól béreltétek? és mennyi ideig kell otthonra? Én is bérelni szeretném majd. Légzésfigyelőt is, mert nagyon drága. Vmi ötlet, ahol occsó?
Nekem a kórházi pakkban van sima bugyesz meg ez a hálós, meglátom melyik jön be, vagyis fel
))) Párnát tuti viszek én is plusszba, kattkat is írta, hogy baromi hasznos, meg kiskesztyűt, kissapkát, pelusok. Szülőszobára szőlőcukrot, vizet.
Akkor a cicicsíkok ezek szerint "normálisak" annak ellenére, hogy nem nőttek. Biztos tényleg a hormonok....a körmöm basszus nagyon gyorsan nő, de legalább pozitív, hogy a szőr pl egyáltalán nem, mintha leállt volna komolyan...2.5 hónapja tépáztam magam utoljára.
Szilvi, kenjük a pocit, és reménykedjünk, hogy nem leszünk zebrák! Te mivel kened? nekem van DM-s babylove, meg Milupa, mikor melyikre van pénzem. Hát igen, a magasabb lányoknál előfordul, hogy észre sem veszik, hogy babája lesz
Nekem se állnak fel a metrón
)
Délután megyek a dokihoz, kíváncsi vagyok a méhszájam állapotára, drukkoljatok! (múltkor ugye nem volt vmi biztató már, mert meg volt rövidülve, és fel volt puhulva)