Ppkrisz:ezt neked kell sajnos eldöntened,senki nem segíthet ebben
Én leírtam az okokat hogy miért döntöttem úgy ahogy ...
Én nem tudtam olyan pozitívan hozzá állni mint Pipus, ez van, különbözőek vagyunk.
Engem nem nyugtatott volna meg egy kombinált teszt, mivel ott nem a baba kromoszómáit vizsgálják hanem különböző markerekből ( pl életkor , testsúly , free HCG , oestriol stb ) készítenek egy valószínűség számítást: magyarul ők azt mondják hogy ennyi és ennyi az esélye annak hogy a gyereknél vmi van.... Nekem ez nem eredmény . Lehet hogy azért mert laboros vagyok,de számomra a a MÉRHETŐ/VIZSGÁLHATÓ MINTA ad eredményt
A 12.heti UH az orrcsonttal /tarkóredővel/ femur hosszal már 85-90%-ban előszűr,de sajnos van példa erre is arra is...
Azonkívül az életkor és a stimu alatt kapható hormonok emelhetik pl a free HCG szintet , tehát lehet hogy a kombinált után is a Bajcsyban kötsz ki és kidobtál 35.000-et az ablakon
Ha neked elég megnyugtató a kombinált és nem fog a maradék időben motoszkálni a fejedben hogy mi van ha.., akkor szerintem menj oda
A Bajcsyba azért mentem mert én a 17.-kerbe vagyok bejelentve állandóra , így oda tartozo
De én úgy tudom hogy akkor is mehetsz ha nem az a lakcímed és nincs beutalód mert úgy tudom hogy az úgynevezett anyai félelem is elég ok
Van egy telszámuk a neten néztem meg én is, hívd fel őket
Egyből a genetikus dnő veszi fel, mondd meg hogy te hozzájuk szeretnél menni mert hozzájuk van bizalmad, és lombik babád van ICSI-vel
Kedd-csütörtök vannak elvileg 2-től, de menj oda 13-ra
Az új épület ( H asszem) aljában a büfé mellett elmész a legvégébe, ott nyomsz egy sorszámot , bejelentkezel aztán az A épület 4.em-re mész es amikor kijönnek akkor fognak adni egy papírt amit kitöltesz és vissza adsz
Utána behívnak,beszélsz a genetikussal majd ki jössz és utána majd behívnak ultrahangra ott is mérnek tarkóredőt meg mindent
És mindez ha megvan akkor adnak időpontot a mintavételre
Én a tanácsadásra elmennék a helyedben hogy tudjam mit mondanak aztán majd eldöntöd
Egyébként fantasztikus mindenki aki ott dolgozik , türelmesek kedvesek , de mindenki a betegfelvételen is, a nővérek is meg a dokik is ❤️szuper csapat !!!!
Ha érdekel a mintavétel menete írj privit mert ide csak vmi megérzés miatt néztem most be ...
Pipus: kislányuk lesz, Dóri
képet nem rakok fel magamról mert már csak árnyéka vagyok magamnak ... Az 5.lombik végére plusz 13 kg-t szedtem fel és azóta még
9-et
pedig nem zabálok ... Most az utolsó randinkon mondta apánk hogy kezdődő terhessegi toxémiám van
mondjuk érzem is hogy vizesedek
Na mindegy , szóval minimális só és ujra sok hús ...
Cuki a kisfiad , megnéztem a képet