bakker elszállt a levelem na újra.
nagyon sokat írtatok
ZOE
Szoríjjok nagyon ++++++++++++++ ÜGyes légy!
REMÉNY
Mennyi idős az unokahúgod? Ma Miló is evett 200-at és még kért volna, soha még ennyit nem húzott le egyszerre. Csak lestem.
Én már kiváltottam a cumit meg a teát. Világítós MAM cumit kapott Miló zöld színben!
Így most már két aventosunk és két MAM cumink van (igaz amit ajándékba kaptunk a csomagban az pink úgyhogy általában csak itthon használjuk)
Nálunk jó idő volt sétáltunk is másfél órát míg feladtam az adóbevallásom és bevásároltunk. Vendégségben is voltunk a cégemnél ezen a héten másodszor.
Orrszívás: Nekünk még nem volt rá szükség. Fikusz szokott lenni amit meg kitüsszent.
VEVIKK
Doni nagyon édes kisbaba, ő is aranyosan mosolyog már.
Olyan kis huncutok, olyankor még a szemük is vigyorog nem?
Hát nem is tudom melyik rosszabb... én adok a tágulatomból ha adsz a szűkületedből......
AKIRE
Nimród mosoly is csodaszép.
Sztem is volt valami a levegőben mert Miló is elég rosszul aludt de most pár napja egyik álomból a másikba merül.
HENI
Ezek baromi jó eredmények, de azért ne feledd ha a béjbi be akar költözni hozzád a legszarabb eredményekkel is sikerül. Ez ki van találva odafent. Szurkolok nagyon és nagyon sok pozitív energiát küldök neked. ++++++++++++++++++ Remélem még az idén gyönyörködhetünk a kis csemetédben!
TRIX
nem csodálom hogy el vagy havalva de nagyon jól csinálod.
A barátnőmnél nemrég derült ki hogy ikreket vár. ÉVekig próbálkoztak aztán most kettő lesz de eléggé ki van tőle mert nem tudja hogy fogja megoldani a dolgokat.
Azért így utólag be kell ismernem hogy valahol örülök neki hogy csak Miló maradt nekem mert vele is estére hulla szoktam lenni pedig aztán nála jobb babát kitalálni sem tudtam volna mégis rengeteg a tennivaló körülötte.
A hányás nálunk csak akkor szokott előfordulni ha nagyon gyorsan eszik. Általában reggel amikor sokáig nem kapott és nagyon mohón rácsap az üvegre majd meg fullad.
Amúgy bukni szokott néha kicsi adagokat de ilyen piciknél úgy tudom ez még természetes hogy nem zár jól a gyomorszáj. Majd kialakul.
Jó alvókájuk van az ikreknek.
Gratula az átforduláshoz.
Tegnap csak olvastam de írni nem volt már erőm és mondtam a páromnak hogy két héttel idősebb baba átfordult úgyhogy lassan Miló is alkot hasonlókat hisz ha nem lenne a keze útban már simán hasrafordulna. Aztán néztem a vonalzódat hogy 4 hónaposak már a babók amihez egyébként gratulálok és eszembe jutott hogy de hülye vagyok hisz a terhességi hetünk között volt két hét és nem a babák születései között.
COLIN
Mi is szoktunk reggel ilyen alvást rendezni pontosabban én nem alszom hanem nézem a tévét és az uraság rajtam durmol.
Én is imádom amikor ott szuszog az ölemben. Ha már egész éjjel a kiságyában alszik egyedül legalább ennyi adasson meg szegénykéknek nem?
Oltás: Mi is beadatjuk a rotát mert a kolléganőm amikor odakerült hozzánk dolgozni 3 hetet volt kórházban a kisfiával. Nagyon durva volt én kimaradnék belőle ha lehet. Amint megkaptam az adómat már megyünk is oltatni.
Meg tudja valaki mondani hogy mennyibe kerül pontosan és hogy ez két vagy három alkalmas dolog?
BRIGI
NAgyon cukor Léda. Sztem te lazább vagy mert már van egy lányod. Én egy kisebb nyöszörgésre már pattanok hozzá pedig csak álmában csinálja. Sosem hagyom sírni mert ő eleve csak okkal sír úgyhogy mindig kiderítem hogy mi a baj és abba is hagyja hamar. Te ismered a lányod biztos tudod hogy csak hisztizik és hiába csinálsz is vele bármit akkor is tovább bömbizik.
Idén szült anyukáknak remélem hamar megoldódik ez a hülyeség amit megint kitaláltak az okosok!
Eletromos mellszívó: Én is próbáltam egyet kölcsönkaptunk de egy alkalom elég is volt köszi. A kézivel jobban kijött. Lehet hogy egy drágább gép hatékonyabb nem tudom de én maradtam a kézi aventesnél ami most a teszveszen figyel, nem sokat tudtam sajnos használni.
Anyu-téma: Én meg alig várom hogy jöjjön anyukám. Tök szeretem ha itt van sokat segít, tudok kicsit pihenni. Még párom is szereti ha itt van észrevenném ha nem így lenne. Igaz múltkor kicsit mufurc volt de rájöttem hogy miért. Ugyanis lecseszte az anyósomat hogy az én anyukám 200 km-ről jön a 30 cm hóban és minusz 10 fokban hogy láthassa az unokáját ők meg 5 km-ről nem tolják át a képüket. Egyből jött is mama szombaton hozott egy kis gombócot meg halászlevet így nem kellett főznöm de talán fél órát ha volt és már ment is. Mondtam a páromnak ne erőltesse hisz valakiben kialakul a szeretet valakiben nem ezt nem lehet senkire rákényszeríteni hisz a Ricsivel sem törődnek soha csak okoskodnak mindig vele kapcsolatban is.
Mi egyébként tök jól vagyunk végre sétálhatunk mert elvitte a szél a szmogot. Azóta nem is fáj a fejem. Kicsit hulla szoktam lenni estére mert mindennapra bőven jut házimunka. Kb. kétnaponta főzök, bevásárolok, mosok és takarítok, vasalok stb..... de mindig tiszta és rendes otthonba jön haza a párom és meleg vacsi várja.
Most úgy látszik szent a béke is mert egy hete nagyon fasírtba kerültünk és már ő is úgy volt hogy elege van a Ricsi témából ő ezt nem hallgatja tovább és megegyeztünk hogy elválnak útjaink.
Aztán mégis lemondta a hétvégi láthatást és meg tudtam neki mutatni hogy mennyivel kevesebb dolgom volt hogy nem volt itt a gyerek a lakás is csillogott tiszta nyugi volt a hangulat. Mondtam neki hogy engedek egy hétvégét és engedjen ő is így arra jutottunk hogy egy hónapban egyszer otthon marad az anyjánál. Valamint nyertem még egy fél napot mert a mama is bevállalt egy hónapban egyszer egy ebédet náluk vasárnap és akkor ők viszik haza délután vagy felrakják a buszra. Talán így nem lesz olyan parázs a hangulat mert mindenkinek lesz egy kis ideje pihenni.
Párom is el tudott menni egy kicsit haverozni nem is szóltam érte, csak akkor nem bírom ha elmegy ha itthagyja rám a gyerekét, valamint ilyenkor másnap használhatatlan és átalussza a napot a gyerek meg halálra idegesít mert unatkozik.
Szóval ha betartják a megállapodást sztem így működhet a dolog ha nem akkor mindenki megy a maga útján mert megfogadtam hogy nem engedek a 21-ből hisz ez egy nagyon baráti ajánlat.