Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Újra elkezdtem...Szúrom a Gonapeptylt és hétfőtől még újabb 2 szuri. Meg eszem a husit...meg vedelem a vizet. Tanultam az előzőből...nem akarok megint sok hasüregit!

Ani, sajnálom, hogy az idén nem jössz  Miért szed gyógyszert a férjed?
A lakásvásárlás teljesen izgi dolog. Remélem, megtaláljátok a kis szerelmi fészketeket

Niki, Neked nem írok, telcsi, ha van valami

Renci, ezek szerint hétfő a beülti. Pénteken voltam, s pont elkaptam, hogy Kálmán mondta, ma nincs transzfer, tenyésztünk tovább..... Sok sikert hétfőre, írd meg az eredményt.

Ja, csajok, pénteken 2252 volt a számlálón! Mikor előzőleg voltam február-márciusban, 2232 volt, úgy emlékszem. Szóval megy ez szépen felfelé! Én már múltkor is megmondtam, én hanyadik leszek....még beleférhet

Na, pussz mindenkinek!
banya00

Igen, hetfon lesz, merrt 4 gyonyoruseg volt penteken es tovabbtenyesztik :-) nagyon remelm hogy visszakapom oket, es minden szuper lesz. picit feszul a hasam de nem veszes,az meg normalis? remelem nem lesz gond vele. Jujj nagyon izgulok :-)
renci82

Sziasztok, na ma megvot a transzfer.Egyet kaptam vissza, ennyi maradt a vegere, de nemis nagyon kaphattam vna tobbet mert volt hasuregim :-( nem baj ez az egy bika eros, erzem :-)vegulis kibirt 5napot :-)
renci82

Sok sikert hozzá renci remélem sikerül igyál nagyon sok vízet, hogy lemennyen a hasüregid mert különben nem marad meg nagyon kevés esély van rá. nekem sem maradt meg akkor amikor egy lett beültetve. Egyél igyél és pihenj akkor amikor a megtapadás lenne. Vigyázz magadra.
szia
zsuzso2119

renci, drukkolok :) edd a sok husit és tonhalat lazacot :) igyál, pihenj, de azért sétálgass óvatosan, és beszélj hozzá és oda fog ragadni az a baba :)
littletigrincs
Érd

Koszonom :-) azt teszem :-)
renci82

Sziasztok!

Lenne még egy 10g-os tiszta méhpempőm,amit eladnék!Várom a privit ez ügyben,és nagyon sok sikert kivánok mindenkinek ,és drukkolokNevetés
moro75
Budapest IX. kerület

Csajok! Következő mensivel indul a mandula :) :) :) ez kb pünkösd :) :)
reni87
Kecskemét

Sok sikert hozzá majd szorítunk érted.

zsuzso2119

Banyus mi van veled, hogy vagy írj.
zsuzso2119

2014.06.01 16:29

Sziasztok, elnézést a zavarásért ősrégi babanetes vagyok (jó pár éve nem írtam), ezért merészkedem ide. 
Az utolsó 6. lombikunkból megmaradt a Pharma Expressz Kft-től rendelt 7 doboz ( egy dobozban 3 100 mg-os ampullával) progeszteron szurim amit a gyári csomagolásból (vagyis amibe ide szállítányozták) ma bontottam fel. 2015 novemberig jó, és szívesen elküldeném annak aknek szüksége lenne rá, a részletekről e-mailban tudunk egyeztetni.  Gyakorlatillag számlával igazolva eredeti csomaolásban el tudom küldeni postán és annyi még hogy amíg nem volt meleg a spájzunkban volt, aztán áttettem a hűtőbe. De amúgy 25 C alatt kell tartani. Amim még van az suprafact ampulla,ez félig van ezt bónusz küldöm. Ez 2014 oktberéig jó, ez is a hűtőmben van. 
Mivel nekem a progi szurira végül egyáltalán nem volt szükségem csak a nyakamon van és 19.000 Ftba került...ami nem kevés. Szval a lényeg akit érdekel keressen és megegyezünk.

Kívánok mindenkinek minden jót ezen a nagyon nehéz, de azért izgalmas és gyönyörű úton. 

Elérhetőségem: koeszt@vipmail.hu
UI: + van még két szuri clexan-om (2015.10. hóig jó)

Junko
junko

Sziasztok, Tegnap teszteltem egy full negatívat, ma meg már elkezdtem barnázni. Köszi a sok drukkot, remélem a következő sikerülni fog. Augusztusban ismét kezdünk :) nem adom fel!!!
renci82

@renci82:

Ez nem jó,pedig úgy szurkoltam,de amíg nincs mensi addig van remény.
Mi is most kezdtük,hát majd meglátjuk,de én biztos nem viselném túl jól a kudarcot,pedig nagyon benne van a pakliba.

Azért még van remény vagy úgy érzed meg fog jönni?

Lilypie Pregnancy tickers
maju

@maju:

nem érzek semmit igaziból. Teljesen kivagyok lelkileg. Tegnap egész nap bőgtem, meg ma is már sikerült párszor. Majd idővel biztos jobb lesz, most még nagyon rossz :(
renci82

Nagyon sjanálom renci de sajna kevés esélye van annak, hogy egy ben maradjon főleg ha van hasüregi vized. azért szorítok mert át érzem a fájdajmad én négyszer éreztem ezt sajnos. Ne add fel csodák léteznek. ha lesz rá lehetőséged inkáb ültess be többet abból sem bizti, hogy mind megmarad mert felszívodik. Sok sikert a következöhöz.

zsuzso2119

Hamaroan stimu pár tippet szeretnék husi ügyben :D esetleg  recept...köretnek mit? milyen husit?
reni87
Kecskemét

@reni87:

Csirkemell :) a köret az mindegy, mert a végén már úgyis a hátad közepére fogod kívánni a husit :) Amúgy én még ettem tonhalat is, mert abban is sok a fehérje. De itt megtalálod, hogy miben van sok sok fehérje :)
http://www.egeszseg.b74.hu/cikkek/feherje.html

renci82

@renci82:

Amúgy megjött vagy még semmi?

A husdiétát már az elejétől kell csinálni vagy a beülti után?

Sajna nálam nem rózsás a helyzet,1 domináns tüszőm(13mm) van + 3db kisebb 6-7mm.
De hát ezt is meg kell próbálni,az a kis esély is esély.
Pénteken megyek megint uhra és vérvételre,hogy készüljek? a vv eredmény meg kell várni?Akkor egész nap ott fogok ülni?

maju

hús már az elejétől kell a tüszöknek, hogy ne legyen ciszta belőle és még beülti után kb: 3hétig nem szabad feladni. sok sikert hozzá.

zsuzso2119

@maju:

hát így barnázgatok, gondolom meg fog jönni, majd pénteken megyek Déviszhez, aztán majd megmondja, hogy mi a szitu. A húst az elejétől egyed, mert akkor sok lesz a hasüregid, és az nem jó. Nem kell megvárni a véreredményt, azt ők majd nézik :)
renci82

hús mellett még pluszba fehérjepor estleg? valaki ivott ilyesmit? milyet?
reni87
Kecskemét

@reni87:

Én azt hallottam, hogy nincs értelme. Akkor inkább egyél mellé tojást pl, meg még abban a táblázatban sokminden van, amiben sok a fehérjetartalom.
renci82

Sziasztok!
Itt vagyok, olvasgatlom a hozzászólásokat, csak nem volt nagyon időm írni. Nagy a hajtás. Most viszont 2 hét tápénzen vagyok, megvolt hétfőn a beülti. Most 3 embrióm maradt meg a 11-ből, ééééééééés!!!!!!! tatatatam!!!
Visszakaptam mind a hármat!!!!!!!!
Előzőleg ugye csak egyet kaptam, mert sok (47 mm ) volt a hasüregim. Most kevés volt... hogy hogy sikerült? husi-husi-husi, meg 3 liter víz!
A husi mennyisége elég sok, 70-80 dkg/nap. Ezen Dévisz is csodálkozott, mert azt mondta, 50 dkg kell nyersen. én mondtam neki, előzőleg ezt csináltam, sok is lett a hasüregi. Ha a fél kilót kisütöm, abból kb 30 dkg lesz. Ha a 70-80 dkg-ot sütöm ki, abból lesz fél kiló. Tömtem magamba, köret nélkül. Sokszor egy falat husi, egy korty víz...csak így ment le. Max koviubit vagy paradicsomsalit vagy tejfölt ettem hozzá. Higgyétek el, ez a legjobb recept a hasüregi megfékezésére.
Most pihizek, várom a jövő hét végét, aztán tesztelek.
A múltkor elindult az egy darabka embrió is, csak nem maradt meg. Most a háromból sikerülni fog, érzem.

Kitartás mindenkinek!
Renci, amíg nem jön meg rendesen, ne add fel!
Az utorgestan is okozhat barnázgatást!

Reni, ha úgy érzed, fehérjeport akarsz inni, tedd azt! Rosszat nem csinálsz vele, de a husit ne helyettesítsd vele! Az egy plusz, s ha a husit eszed és a vizet iszod rendesen, a lelkednek is jót tesz majd, hogy még egy kis plussz dolgot is tettél az egészért.
banya00

Szia banyus!!

Örülök neki, hogy ilyen sokat bírtatok vissza ültetni nagyon sok sikert kívánok hozzá te is tudd meg milyen az amikor egy bici baba van a pocakodban és csak nől és növekszik. 
Fantasztikus nagyon, tudod sok sok babaragacsot kívánok és vigyázz magadra.
Írj minnél hamarabb, hogy mi van veled ha lehet azért sétél egy kicsit mert a vérkeringés kell neki annélkül nehezen tapad meg.
Én allor még rázó gépen is álltam amikor terhes lettem és itt van bennem a kicsi. 

Jó légy vigyázz magadra.

zsuzso2119

Igazából a fehérjeport desszertnek gondoltam :D édeség helyett :) Husi evéstől félek bár szerintem alapjáraton sok húst eszem...de azért mellé megy egy szép adag öret is :D de egyébként már kitaláltam mindenféle finomságot....bár a végére tuti megutálom a húst :D Én majd két babót szeretnék vissza :)

Banya...megy a babaragacs meg a drukk :)
reni87
Kecskemét

@banya00:

Ma már megjött rendesen, holnap megyek Déviszhez. Majd megmondja, hogy mi nem volt jó. De augusztusban újabb kör lesz :) nem adom fel!
Sok drukk neked, mostmár biztosan minden szuper lesz :)
renci82

Renci nagyon sajnálom,legközelebb sikerül!!!!! Banyuszom szorítok érted!!!! Velem annyi van,hogy képzeljétek spontán produkáltam pozitiv tesztet,csak sajnos elhalványult mint lombiknál,mivel gyógyszeresen javítják a spermáinkat azt hiszem ez kész csoda(azoospermiából inultunk,decemberben még az volt)  Szóval nekem 3napja késik.De remélem sikerül egyszer és nem kell lombikoznunk.Novemberben pedig mehetünk inszemezni,ha akarunk.
ani8603

@ani8603:

jujjjujjjj :) ez nagyon jó. Mit szed a párod? nálunk is az van hogy kevés a darabszám, de valahogy úgy érzem hogy normálban is összejöhet :)
renci82

Szedjétek a méhpempőt az nagyon jó férfiaknak is nekünk is az segített négy sikertelen lombik után most spontán vagyok terhes 14hetes. sok sikert

zsuzso2119

Van egy nő aki ezzel foglalkozik.Clostyt,Andriolt,Supradint,e-vitamint,q10-et szedünk.
2 hónapja szedi a gyógyszert és már a 2.hónapban volt pozi tesztem.Soha életemben nem gondoltam volna,hogy ilyen eredményt érünk el és ezt a férjem kezelőorvosának köszönhetem!
ani8603

@ani8603:

wow az durva :) szedtünk mi már mindent, fer14et, profertilt, méhpempőt, tökmagolajat, mindent, de nem segített. Lehet hogy elkérném a kontaktját az orvosnak :) Lehet? :)
renci82

Renci priviben megírom neked.Ez a nő egy andrologus szaktanácsadó Dévai-t annó ő tanította Nekem a lombikok alatt sem volt soha ilyen terhességi tesztem mint most.És a másik az h ezzel az eredménnyel lehet inszemezni.
ani8603

Szia Ani, elkerhetnem priviben én is az elerhetoseget a dokinonek ha lehet? Mi most készülünk andrologust váltani, mert a mostani minden tippjét megprobaltuk és nem jött be. Morfologiaval vannak gondjaink.
Nagyon koszi
izzi

Sziasztok, 
Banya NAGY Babaragacs Neked  Nálad van most a tuti :) 

Renci jó, hogy így állsz hozzá, csak így tovább.

Ani az elérhetőséget én is kérném priviben :) Ez azért szuper dolog, hogy magadtól pozitívat teszteltél, ez nagy dolog ám!!

Én most kezdem majd jövő hónapban elkezdeni a vv intézéseket, meg a keneteket stb. szept max okt 1-jével indulni szeretnék.

littletigrincs
Érd

Oké little:)

Csak hogy lássatok eredményt is.

szedtük a fer14-es és az e vitamint.Mármint a férjem.Ilyen eredményünk lett most januárban:

Spermium koncentrácaó: 0,5 M/ml 

Spermiumszám: 2,7 M 
Gyors progressziv: 10% 
lassu: 10% 
normál alak: 70%

Szóval a 0-ból 2,7 Millio lett.....mikor a lombik volt februárban akkor olyan szar vol a sperma....majdnem 0,h Kálmán majdnem felolvasztotta a fagyasztott hereszövetet.

Aztán rátaláltam a g1intézetre és felhívtam Keszthelyi Zsuzsannát,elmeséltem neki min mentünk keresztül.Behívott spermavizsgákatra,h nézzük meg mi van a spermában,ekkor már nem szedtük a fer14-et egy ideje.

Spermavizsg.eredménye:(ez volt márciusban)Borzasztóan rossz eredmény.

3millio/ml azaz 12millio/ejaculátum .És a lényeg,hogy egyik spermának sem volt feje mind HIBÁS volt.....na ezzel elég nehéz megtermékenyíteni a petesejtet.

Kapott a férjem 2 vitamint(e-vitamin,supradin) és 2 hormont(clostilbegyt és Andriol).

Junius elején ujabb spermavizsgálat,hogy lett e eredmény.Biztatott a nő és azt mondta ha 2hónap mulva van változás akkor oktoberben mehetünk lombikra,de az is lehet h elég lesz az inszem.Mert ugye a 0-ból egyre jobbak a férjem eredményei.Most csak egy részét vizsgálta,de csak 2napos önmegtartoztatás volt.Elküldött átjárhatóságira,mert az nekem még nem volt és sikerülhet spontán is,Mert anyag van csak a minőségét kell javítani.

Tegnap  meg megvolt a 2havi controll aminek az eredménye ez:

A sejtek 50%-a mozog.Mozgási sebesség 1-2,elvétve 3.Szép kerek sejtek. 
3millio/ml azaz 15 MILLIO ejaculatum. 

10% ép,érett spermium.

Ez mutataja,h sikerülhet mert volt pozitiv teszt.Szóval szerintem egy próbát megér.És igenis van gyógyszeres megoldás,látni a férjem eredményein is!!!Mi már rengeteg Andrologusnál voltunk és mindneki elzavart,hogy donorozzünk nem létezik gyógyszeres kezelés.

De könyörgöm,akkor ami velünk törént,h volt pozi tesztünk az mi?

És engem felháborít ez az egész,ha nem megyek utána a dolgoknak ennyibe marad minden.És tessék milyen eredményünk lett.Azt mondta a nő ha szeptemberig spontán nem leszek terhes akkor inszemezhetünk.Aztán ha idén nem sikerül jövőre lehet ujra lombikozni,mert ott nagyobb az esély.

ani8603

Banyusz írj mi van veled!!!Megy a drukk 1000-el!!
ani8603

@ani8603:

Ani, Szerdán megy a férjem a spermavizsgálatra :)
renci82

szuper,remélem nektek is segít az a nőci:) Majd feltétlenűl írd meg mi volt:)
ani8603

Gyógyszereket ki lehet máshol is váltani Gazdagréten és délin kívül?

Gratula a férj eredményéhez!

maju

köszönöm Ani, azt meg tudod mondani, hogy az első alkalom ára hogy alakult ?
az árjegyzékben az urológiai vizsgálat 12.000 + sperma vizsgálat 15.000 így kell értelmezni vagyis kalkulálni az árral?

köszii :)
littletigrincs
Érd

Jah és bármilyen vérvétel kellett a párodnak, vagy vittetek?
littletigrincs
Érd

@littletigrincs:

ha felhívod és kérsz időpontot elmond mindent! Nekünk azt mondta, hogy először a spermát nézi csak meg, és minden további csak utána jön.
renci82

Szia Ani! De jó olvasni ezeket az eredményeket! A párod előtte teljesen "steril" volt? 0, azaz nulla spermaszám?
Én megvagyok, köszönöm
A cicijeim duzzadtak, fájnak (de szerintem ez a progiinjekciónak köszönhető). Szerda este óta fájdogálok kicsit. Eddig a bal oldalam nyilallt, most a jobb is elkezdte. Nem mensis fájdalom, de azért késszúrás sem, ahogy azt itt leírták már páran. Inkább olyan, mintha felfáztam volna és naponta többször belenyilallik egy nagyot. Ennyi. Ja és persze a hasi mint egy dinnye

Pihizek, napozok, sütöm a husikat, eszem a finom eprecskét....élvezem a napsütést és a szabit

Köszi a sok-sok babaragacsot
Ja, littletigrincs, jó újra látni itt Téged is...
banya00

Little igen mindent vittünk ami volt,hormon uh....stb.
Banyusz igen teljesen 0  volt..... 2 herebiopszia műtét is volt.Durva nem?Ennyit számít a sok vitamin.
ani8603

Most picit elkezdtem barnázni, még nem piros elvileg reggel kéne hívni Dévait ha megjön hívjam-e vajon holnap vagy várjak még egy napot?
reni87
Kecskemét

Renci,hívtad Déviszt?Elvileg ha piros azaz első nap.
ani8603

Tőlem kérded? én hívtam mert reggelre piros lett de mivel nem tudtam ma 10re odaérni, holnag meg nincs rendelés szerdán megyek...picit félek...
reni87
Kecskemét

Igen tőled,hát odemehettél volna 12-re is....ezek nem így mennek.Hányszor van h 7:30-ra odahív és 11-kor kerülsz be???Akkor nem mindegy mennyit késel?Nekem hányszor mondta h menjek reggel hát fél2-re értem oda,elküldeni ugyse fog :D Szerdán jelentkezz mi volt:) Szorítok!!! Csajok irány a babaragacs!
ani8603

Sziasztok!
Mi újság, Reni? Várod már a holnapi napot? Lehet, hogy már csütörtöktől kezdődik a stimud

Velem nem tudom, mi van. A fájdalmak elmúltak, néha a cicim fáj még, főleg, ha hasra fordulok az ágyikóban.
Meg olyan fura lett...megnőtt picit a mellbimbó-udvarom, meg a mirigyek rajta. Elvileg holnap leszek 28 napos, de nem érzek semmit. Holnap kellene megjönnie. Nincs mensi előtti érzésem. Csak az a baj, hogy ma csináltam egy full negatív 10-es tesztet, beülti után 8 nappal.
Most nem tudom, mi lészen.... A prolutex hatása lehet az, hogy nem jön meg a mensi? Meg a cici változása is annak köszönhető? Végülis írja, hogy a számtatalan mellékhatások között ott a mellek érzékenysége, a haspuffadás, meg elvétve mensizavarokat is okozhat.
A 10-es tesztnek már ki kellene mutatnia beülti után 8 nappal, nem????
Most el vagyok kicsit kenődve
banya00

banyus ne ad fel ott vannak a picik ha nem is mind legalább egy. kicsit késöbb pár nap múlva nézzél még tesztet szerintem az a biszti. 
Írj hogy mi van veld remélem, hogy neked is sikerűl.
zsuzso2119

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?