Sziasztok Csajok!
De jó látni, hogy itt vagytok
az lenne a kérdésem, hogy aki megy a 2. lombikra (én szeptemberre tervezem)piszkos anyagiak miatt... augusztusban lejárnak a leleteink...
én újra megcsináltathatom TB-re mindet ahogy az elsőnél is ugye? nem kell azért elmennem dévaihoz, hogy megmondja, hogy mi van...
Tehát ha lejárnak a leleteim, megcsináltatom, és augusztus végén felhívom D-t, hogy mikorra várom a mensimet, gondolom behív egy konzultációra és ha megjön akkor kezdhetünk? ez a menet ugye?
nem lesz megint szonda ugye? csak azért, mert hogy elindult a terhesség, és elvetéltem attól változik a méh nagysága, vagy valami? ez most lehet hülye kérdés...
Pipus, szerinted ha el szeretnék menni Parragihoz, de elsőre nem a magán rendelésére, hanem a battai sztk-ba rákszűrésre, és ott elmondanám neki, hogy dévais vagyok és hogy már volt egy terhességem, és mikor tervezem a következőt, szerinted jó fej lenne és foglalkozna velem a továbbiakban is, aztán majd nála szülést is tervezek, mert össze fog jönni és megszülöm egészségesen a kisbabámat tudom
))
Csak türelmetlen vagyok ám, de nagyon...
február óta járok kineziológushoz, kapcsolatban állok egy hormonegyensúly tanácsadóval, 2 hónapja használom a progeszteron krémet, majd a következő hónaptól a ciklus elején cickafark és málnalevél teát iszom, majd a 12-13. naptól palástfű teát... hátha csoda történik szeptemberig
meséljetek!kivel mi van?
Pipus, mond meg annak a babucinak, hogy tessék normálisan feküdni, mert anya így nem tud kisóhajtani téged a testéből
)
puszi és ölelés mindenkinek!!!