Új privát üzeneted érkezett!

Na én itt vagyok ám :-) irtam is tegnap hogy a férjem spermájában találtak coli baktériumot, így most nem tudunk kezdeni :-( arról mi a hír hogy elvileg lehet utazási költségtérítést igényelni?erről tudtok valamit?
renci82

Renci a háziorvosodhoz kell bemenni és kérni tőle a nyomtatványt. Utána minden alkalommal vinni kell a dokihoz, aki lepecsételi és a lombik után be kell vinni a helyi OEP-hez. Kb 3-4 hét alatt térítik az összeget.
nicolebaby

sziasztok!De itt vok énis.Hát a haspuffadáson kívül nem érzek semmit,de az lehet a progeszterontól is.Van egy tesztsorozatom ami lehet csak száradási csík,mindenesetre korán van még,ma vagyok et+9 napon.Nem tudom mi lehet kicsit el vagyok kenődve:(  A mai teszt negatív 20perc mulva azon is megjelent egy ilyen halványcsík.Lehetséges ez mind száradási csík,sőt valószínű.

ani8603

ani8603

@nicolebaby:

hát a háziorvosom tegnap elküldött a pi..ába, hogy ő nem állít ki ilyet, azt mondta, hogy csak ha kórházba kell mennem.... szóval nem tudom, hogy most mit csináljak.
renci82

renci,sajnálom,de gyorsan eljön a ti időtők is,szorítok.Miért kell ilyen papír neked,vidékről jársz?
ani8603

@ani8603:

Igen, hát annyira nem vidék, de Szigetszentmiklós. Tökre idegbeteg lettem, mert úgy gondolom, hogy ha már jár, akkor miért ne élnék a lehetőséggel? de majd mindjárt jól felhívom az OEP-et és megkérdezem.
renci82

Sziasztok!

Renci: Na mit mondtak az OEP-nél????
nicolebaby

természetesen nem sikerült őket elérnem... majd ma megpróbálom, hátha...
renci82

sziasztok...

látom kicsit belassult a fórum... gondolom mindenki gyógyul, vagy csak vár :)

Ani: ezek a tesztek több naposak?
nem tudom, nekem úgy volt ET+12. napon, hogy egy alig látható halvány csík jelent meg a teszten és nem azonnal, hanem 5-10 perc múlva...
az hogy ilyen halvány még jelentheti azt, hogy éppen, hogy nemrég indult el a picike...
szerintem minden reggel csinálj tesztet, nézd, hogy erősödik-e...

igaz, ezek a fényképek szerintem nem adják vissza tökéletesen, mert az én kis halványkáimat is hiába fényképezgettem, nem azt adták vissza amit én láttam ott.

szerintem azért itt lehet, hogy lesz öröm :))
littletigrincs
Érd

Köszönöm littletgrincs,h te válaszoltál nekem! et+9.napon azaz tegnap teszteltem negatív volt majd 20perc után ugyanez a halvány vonal ott volt,alig látható.Másik teszttel meg full nega szintén 10-el.Lehetséges,hogy ezek szellemcsíkok nem tudom.Eléggé el vagyok keseredve és tudom szégyen de azt érzem,hogy nem sikerült.Már érzem a mensit.Hol remény fog el,hol pedig a sikertelenség.Teljes káosz.....Sosem gondoltam volna azt h ilyen érzéseim lesznek.Szombaton lesz et+12.nap,ha addig nem jön meg akkor egy digitális tesztet csinálok és elengedem végleg.Majd meglátjuk,kicsi remény kicsi csalódás...
ani8603

Kitartás Ani és a reményt lécci ne veszítsd el!! Ahogy megbeszéltük, ha nincs kedved tesztelni, hagyd a csudába! Ha van baba, akkor úgyis csíkos lesz, bármelyik nap csinálod a tesztet!!!
Még egy pár nap, de addig is legyél nagyon türelmes!!!
Én nagyon szorítok Neked!!!!!
nicolebaby

Így van barátném, nehogy már feladd a reményt!!!  Szombaton teszt :)   Már csak 1 nap!
pipus75

Ani!

Amíg nem jön meg, addig nem letörni!!!!!!!!!!!!!

banya00

köszi csajok a drukkot,sajnos elkezzdtem barnázzni....úgy nézz ki ennyi volt nekem is,de azért még várok kicsit mi a helyzet.
ani8603

Még annyi,hogy egyszer valaki itt belinkelte,hogy hol lehet méhpempőt venni,nincs meg valakinek,mert nem találom....köszönöm
ani8603

Szia Ani, nem akarok bepofátlankodni a dolgodba, de ma nem csináltál tesztet? Nekem pont ilyen halványan indult, szinte nem is látszott, ráadásul később jelent meg a csík, de később beereősödött. Barnázás sem jelent semmit, én is barnáztam, ehhez képest 4 hét múlva megszülöm a kislányomat : )
hellokitty

Szia,nem csináltam holnap tervezem.Egy pötty barna jött azóta semmi Nem értem.
Gratulálok hellokitty a babuckához,jó szülést kívánok neked:) Holnap reggel tesztelek egy 10-el.Hát nem tudom....
ani8603

Ani én még mindig azt mondom,hogy bízz!!!!!
nagyon várom a holnapi 10-es teszted eredményét!!!:)
szorítok!!
littletigrincs
Érd

Na csajok minden tesztem negatív és megis jön ugy nézz ki.Ha egy órával hamarabb jön meg akkor már nem szurjuk a progiszurit.

ani8603

Jaj nagyon sajnálom Ani, pedig nagyon drukkoltam Neked!!! Akkor hétfő mindenképp Dévisz, és beszéld meg Vele a továbbiakat!!!Remélem mihamarabb jöhetnek a fagyibabák!!!
Megtaláltam a linket amit a Zsuzso küldött:
 http://www.mehpempo.hu/teherbeeses/

Hellokitty és Pipus már Nektek sincs sok hátra...De szuper, hamarosan láthatjátok a kis tavasztündért és tavaszúrfit
nicolebaby

Köszi Niki!Akkor elkezzdem.Esetleg nincsen valakinek Estrofem nevezetű gyógyszere eladó?
A másik kérdésem,van köztetek itt olyan aki stimus lombik után egyből visszakapta a fagyibabáját?
ani8603

Ani, annyira sajnálom!
Pedig azt éreztem, most össze fog jönni. 3-ból biztos.
Pislogok itt nagyokat.

Hétfőn írd meg, mit mondott Dévisz...elindultak-e, mi lehetett a probléma.
banya00

Sziasztok Lányok, nagyon sajnálom Ani :( 

Meg tudjátok mondani, hogy hol lehet munkahelyet védő papírt kérni? nem tudom mi a pontos neve :)
renci82

Sziasztok!
Na most értem haza.Már jobban jött kicsit a vér.A nyh 7mm-es.Méhen belűl nem lát semmit,de viszont olyan óriásira vannak dagadva a sárgatestjeim mint még soha.Itt voltak a babáim,megerősítette,h elindult a terhességem. 

2lehetőséget mondott most szerinte vagy méhenkivüli terhes vagyok vagy megszakadtak a felődésben a kicsik.De nem tudja megmondani,mert gyanus neki hogy ilyen nagyok a sárgatestjeim.Jobb oldalt 3óriási van,bal oldalt egy óriási.Gyorsan levették a vért és negyed6-kor kell telefonálnom.A következő beültetést ugy csináltatjuk,hogy el kell mennem genetikára.
Az immunologiára csak 4. sikertelen után küld.A fagyibabákat nem kaphatom vissza,az óriási méretű sárgatestjeim miatt,de a következő ciklusban igen,mindezt 190.000-ért.
ani8603

Ani, legalább tudjuk, hogy elindultak és sárgatest-probléma nincs.
Hogyhogy 190.000 a fagyi???? Én valami 60.000-ről hallottam (pletykaszinten)
Rögtön beültetné 1 hó múlva? Nincs semmi stimu?
banya00

igen ha megjön a kövi menszeszem akkor mehetek értük,és closty mellett visszaadja.Megnézztem az árlistát ott 55.000ft van kiírva beültetésnek.De gondolom ugy jön ki ez az összeg,hogy uh-ra kell járni ugyanugy és az is benne van.
ani8603

Hello Csajok,

én tegnap voltam kontrollon - sajnos a munkám miatt eddig nem tudtam visszamenni. Hát Dévisz nagyon fura volt. Eldarálta, hogy milyen papírok kellenek a következő induláshoz, a vérvételes papírt (mert két hét után csináltattam a hcg miatt) elrakta, de még ultrahangot sem csinált, még én kérdeztem rá, hogy nem kell-e ultrahang, vagy valami? (Az aszisztens is azt mondta, hogy fog csinálni...) Megkérdezte, hogy van-e panaszom, ha nincs, akkor nem kell. Én voltam az utolsó, most még csak arra sem foghattam a "darálós" szitut, hogy sokan vannak, senki sem volt utánam.  Nekem ő csinálta a befejező műtétet az első lombikom után, másfél éve járok hozzá. Igaz, hogy még sosem volt ilyen velem, de most amúgy is elég érzékeny vagyok erre, nem is értettem, hogy ennyi pénzért miért nem tudja magát legalább minimálisan megerőltetni? És ha ciszta alakult ki, ami nem produkál tünetet??? Hát most kiakadtam és nem tudom, visszamegyek-e hozzá. Bár ahogy ismerem magam, úgyis lenyugszom, de ez kicsit sokkoló volt.  Ani, neked szurkolok. Veled legalább foglalkozik! :D Na, befejeztem a kiakadós műsort. :)
Amúgy mi van veletek? Nagy a csend mostanában.
jasmine75

nnnna, behalt a fórum
Ani, mi újság? Mész a fagyikért vagy kivárod a 3 hónapot? Mi lett a vérvizsgálat eredménye?
Renci, mikor kezdtek?
Jasmine, Te mikor indítod a szurikat? Ne keseredj el, szerintem csak rossz napja volt, valószínűleg marha fáradt... Legközelebb biztos normális lesz (vagyis szerintem ez a legközelebb már el is múlt).
Niki? Hogy haladsz a diétával?
Pipus, hogy vagytok????? Mekkora már a poci?
banya00

Sziasztok Lányok!

Hát Banyusz, már péntek óta itthon vagyok és egy hülye influenzával küszködöm. Torokfájás, láz, köhögés stb....
Szinte csak levesen élek egy hete, de nem a diéta miatt, csak nem kívánok más kaját
Torna még nem volt, a héten kellett volna kezdenem, de mindenem fáj, egy "elefánt ül a hátamon!"
Jövő hétre már meggyógyulok és akkor csinálok mindent teljes erőbedobással.

Egyébként 3 kg ment le idáig!!!
nicolebaby

sziasztok leendő kismamik!!!!   Fel a fejjel és tessék tovább küzdeni, mert megéri!!!!   Soha ne adjátok fel!!!!!

banya, hogy mekkora a pocakom?????   Hát már 108 cm körben :)

Ekkora :   
pipus75

Jajj, pipus! Olyan aranyos a pocid! Csini kismama vagy! Jó Rád nézni!!!

Niki, igyál pálinkát!!!
Egy jó viszont van benne: ha levest eszel csak, az jó a kilóknak
banya00

@banya00:

Hétfőn megy az Uram kontroll spermatenyésztésre, nekem ma megjött, szóval remélem, hogy a következő mensikor már tudunk kezdeni és semmi nem szól közbe...
renci82

Sziasztok Csajok, nagy a csend! Mi a helyzet? Voltam ma bent Dévisznél, mert a férjem ma ment a konroll vizsgálatra. Olyan sokan voltak, hogy csak na, 7re értünk oda, de már akkor 3man fagyoskodtak kint. Utánunk még jött vagy 4 pár. Ahogy néztem mindenki műtétre jött, nagyon durva így látni, hogy ennyien küzdenek ezzel a problémával, ha nem kerültem vna bele, akkor nem is gondolnám.  Viszont ami pozitívum volt, hogy a terhesség számláló 2245 :) (vagyis asszem ennyi, mert csak a végén néztem a 45öt)
renci82

Sziasztok! Hát pipuskám,jó nagy a pocakod!Ha visszamegyek lassan melozni megyünk börgerezni az tuti Niki meggyógyultál már?Banya,mi van veled,mikor mentek a kövire?Jasmine,velem is volt már ilyen Dévisz Banyusz szerintem nem megyünk a fagyikért,most még egy 4. lombikot végig csinálunk és utána egy fagyikért megyünk és ha ezek nem sikerültnek(ez 2 beültetést foglal magába) akkor min. egy évet kihagyunk és nem megyünk egy darabig,ugymond feladom egy időre.Renci,amint megvan az eredmény írj!Szorítunk. Voltam multhéten egy dokinál(immunologiai kivizsgálásra kértem az időpontot),nagyon kedves és szimpatikus volt nekem!Régen ő is lombikozott még az első lombikok között.Arra kért h ne menjünk májusban lombikra és h szép lassan csináljuk végig a kivizsgálást és h hova rohanunk.Elküldött egy koponya Ct-re h megnézze az agyalapi mirigyemet.Utánaolvastam a neten erről a hyperprolactémiáról.....egy megoldás van erre a bromocriptin,minek is menjek el MRI-re mikor tudom azt h gond van a prolactinommal és szedek rá gyógyszert a bromocriptint.De mivel sokat fáj a fejem megcsináltatom.De a decemberi hormon vérvételem is jó,bőven a határértéken belűl van. Antimüllerin tesztet akar csinálni(ezt még soha nem kérte senki),de Dévisz kért már fsh-t.Szerintem amig 11 petesejtet csinálnak addig még nincs petefészek kimerülésem. Hát elvileg sima nőgyógyász és a szakterülete ez a petefészek kimerülés.Nagyon szeretnék májusban ujra menni,de ő meg azt mondja h várjak és ne rohanjak.  Megmondom őszíntén ez a doki akinál voltam nem megyek vissza.Egyszer felhívtam telefonon és vannak bennem kételyek.Ha van fsh-m ami 14,ebből tudjuk azt h kezzd kimerülőben lenni a petefészkem,de amig 11petesejtet csinálnak nekem addig senki ne mondja,hogy....Ez valahigy furcsa nekem.Az immunologiáról nem tud semmit ezután kell olvasnia.Ma voltam levetetni a kromoszoma vérvételemet 3hét mulva eredmény.És ott kaptam egy olyan orvoshoz időpontott aki ezzel az immunologiával foglalkozik.Ez az Istenhegyi géndiagnosztikában van.Remélem ez már jó lesz.Ápr. 4-n megyek.Ápr. 15-n pedig Déviszhez és remélhetőleg májusban kezdjük a lombikot.Velünk ennyi van most.Többiek? Puszi mindenkinek.
ani8603

Nem tudom szerkeszteni,de a lényeg h ez a hyperprolactémiát akarja megnézni a Koponya Ct-vel.
ani8603

Sziasztok!

Most találtam rátok,máshol nem is igen lehet olvasni Dévaisokról.
Szia Renci,már találkoztunk a másik fórumon :)
Most kicsit elbizonytalanodtam,április 7re kaptam időpontot fél 4-re,de úgy emlékszem,hogy mintha keddet mondott volna és az hétfő,most nem tudom félreértettem e,de a dátumot illetőleg visszakérdeztem és 7 mondott.
Addig is megcsináltatom a vizsgálatokat.Januárban volt hormon vérvétel az még jó?
Kell a mammográfia és a mell uh is?
Nekem műtét közben néztek átjárhatóságit és mindkettő átjárható.
Legutóbb Paragi Péternél voltam konzin(dévaiba dolgozott) és ő csak 3D uh jelölt meg méhűr vizsgálat gyanánt.Szondázás is kell,nem már...elég már a fájdalomból :(
Ami fenn van vizsgálati lista,azon kívül is kell más is vagy csak annyi?

maju

Lilypie Pregnancy tickers
maju

@maju:

Szia Maju, nekem csak mell uh kellett, mammo nem, de asszem ez attól függ hogy hány éves vagy. én is 3D uh-n voltam csak a méhűr vizsgálaton, sztem az elég, a lényeg hogy rajta legyen hogy ép méhűr. Szondázást is meg kell hogy csinálja, azt akkor fogja amikor megjön a mensid, mert akkor nyitott a méhszáj. Én is most fogok menni következő hónapban, de be vagyok kakálva tőle rendesen :(
renci82

Még csak 29 vagyok,azért érdekes mert a listába mindkettőhöz 40 feletti van írva,remélem tényleg elég lesz csak a uh

maju

@maju:

akkor elég, én 31 vagyok :)
renci82

ja és még azt akarom kérdezni,hogy addig nem is lehet kezdeni amíg nem voltunk az előadáson vagy közben is lehet meni?

Máshol nem kell előadás meg szondázás

maju

@maju:

én úgy tudom, hogy kötelező :) figyu, megadom a privimet, mert úgy látom, hogy eléggé egy időben vagyunk, és akkor ott egyszerűbb dumcsizni.  kicsiteki82@gmail.com
renci82

SZIESZTOK mila vagyok 21 hetes terhes vagyok és keresek kive tudok beszélné .
lyudmila
3700 kazincbarcika

Sziasztok! Üdv az újaknak! Ani, én 28-án megyek legközelebb, meg kell csináltatnom újra a rákszűrést, a chlamydiát és bakteriológiát. Letelt az egy év az előző óta. Aztán kezdhetnénk április 24-én, de sajnos nekem valószínűleg jóval előbb jön meg, így eltolódik májusra a következő menet.
Maju, nekem nem kellett 3d, mert én is csináltattam átjárhatóságit (HSG), s ott teljes képet adtak a méhemről. Azt elfogadta Dévisz. Viszont a szondát nem úszod meg. Vigasztaljon az, hogy hamar megvan a vizsgálat. Pár pásodperc. Az előadásra kötelező menni, addig nem kezdi el a programot.
Niki!!! Eltűntél! (na jó, úgy írom ezt, mintha én olyan sűrűn írogattam volna mostanában)
Renci! Na, túlélted a szondát, ugye? Párod eredménye?

Pipus! Hogy bírod? Tornázik már benned a babó rendesen?
banya00

Szia bamyus!
Írtad, hogy te is voltál HSG nem fájt? hol csináltattad meg írnád és mennyi volt mert nekem is menni kell és nem tudom, hogy hova menjek, meg csinálják e sztk alapon. 
Kérlek írj!! 
Köszönöm Zsuzsó
zsuzso2119

Szia Zsuzsó! Én magánorvosi rendelésen csináltattam...és azt hiszem, 30.000 HUF volt. Nem tudom, sztk alapon hol csinálják. Nekem rettenetes volt, azt mondtam, soha többet. Én még olyan fájdalmat nem éltem át. Bár én kicsit speckó eset voltam, mert nagyon visszahajló a méhem, így a szondát nehezen helyezték fel. 2 doki is dolgozott "rajtam". Rendesen fel is sértettek, Dévisz is mondta, hogy tiszta seb és heg voltam miatta. Nem akarlak elrémíteni, nekem ilyen volt. De hallottam olyanokat is, akiknek nem fájt. Állítólag 15 perc az egész, én a bonyodalmak miatt kb 45 percig voltam bent.
De Neked miért kell menni? Nem megcsináltattad már?
banya00

@banya00:

nem voltam még, mert ugyebár a férjem eredményei miatt nem kezdhettünk most. de még mindig be vagyok kakkantva tőle  Párom most volt hétfőn kontroll vizsgálaton, úgyhogy jövő héten lesz meg az eredménye, remélhetőleg már jó lesz.
renci82

Köszönöm banyus most nyugodt vagyok nagyon. nekem nem kellett menni csak most mert az immonologus küld el engem sok sok vizsgálatra. 
Nem tudod, hogy niki hol tart neki is kellett menni sikerült neki vajon elintézni??
zsuzso2119

sziesztak mit jélent HSG MÉG CSOK 21 hetes vagyok
lyudmila
3700 kazincbarcika

Szia lyudmilla.
Téged ez már nem érint ha terhes vagy. ez átjárhatóság, átmossák a petevezetéket.
Örülj a babának, és, hogy neked nem kellett ilyen.
zsuzso2119

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?