moooorgen,
frissen, fitten
Béku,
diplomaosztó tök jó, és mi lesz a húgodból ?
anyud egyébként megy arra a nagy utazásra amiről korábban írtál ?
kórház kapja be, fekete pont hogy nem pontosak az infóik
hányingert, szédülést sajnálom.
szivárgás izgi
hordozó érkezik ma ?
hasmars hmmm.
hülye kérdés: fekve nem tudod a kúpot berakni ?
naná hogy szép szülésed lesz !
anyós csípőficam: kíméli rendesen ?
nutellás pali jó !
melegítő párna, de jó hogy mondod, este én is előveszem, ramaty egy idő van.
Vicky őrmester
anyám is hányt velem amikor engem szült.
remélem javul a helyzet Barbus lábbal, bokafogó cipő fontos, meghálálja később (éljen a salus).
boldog 1,5 évest ! 2,5 évvel igazad van
verses linket köszi !
Andi,
hajrá jövő keddi első egyedüli túra
világközepét irigylem
17.19-kor jól szóltál
gondoltam Rátok hogy tutkóra minden rendben volt tegnapi vizsgálaton és yes, nem is volt kérdés
pissantás
)))
Woody,
bizony bizony a szomszédban vannak hugiék, pár hónapot Tbálinton éltek anyóséknál (mert az építkezéshez mindkettőjük lakását eladták) és most onnan is dobbantottak. és ha minden jól megy mi is szinte szomszédok lehetünk majd
most jut eszembe hogy Marcival egy ideig etettem AR tápit, nem azért mert gond lett volna..... mivel nincs tb támogatás fél éves kor után a normál tápira, kellett valami megoldás, és hát ilyet tudtam óccson (persze orvosi konzi után) szerezni.
Sinlac nagy favorit, Marci esti tápi mai napig abból és két másik tejtápi + kakaóból készül.
csípő: nem is gondoltam hogy lehet örökletes....
nagyon jól írtál a Dévényesről !!!!!
Galorsi,
köszi az infót.
Zsuzsó,
húúú októberi időpont jó sokára van tényleg, kivi vagyok konduktor mit mond majd.
naná hogy kapsz sms-t ha jönnek Maja-Dorka babák !
Bazsi csúcs lehet dokilepissantáskor
Eszter,
hogy vagytok ? jó volt minden ? szerk. igen ! nagyon jó olvasni soraidből a feltöltődést, és akkor mostantól hajrá !!!!!!!!!
időt sajnálom, de összebújás szempontjából extra jókor jött
)))
alig várom már hogy a kórházi szobád előtt toporogjunk
látom a képet magam előtt
)))
jelek
főleg a 4-es szám nagyon tecc !
gondoltam Rád is tegnap este.... hogy kapod az örömködő sms-t a jóhírrel, amit én már előre borítékoltam
rettentő büszkék vagyunk Rád !
prividet megkaptam, csak lusti voltam még válaszolni
remélem most alszol egy kicsit
Judit,
M dafke korszakot utálom, próbálok vele beszélni ilyenkor, de este 9-kor amikor már hulla vagyok, pont erre nincs sokszor sajnos hangulatom. nehéz menet, próbálkozom folyamatosan.
"a másik két lényból azért szombat este már kibukott, hogy milyen jó nekem, hogy ennyien szeretnek" - ez a fontos !
Magnolia,
igen !!!!! nagyon örülök Nektek ! GRATULA !
lánykád miért a 32. hétre született ?
Estrella,
szerintem nem feltétlenül azért küld magánba mert az állami orvosok nem jók, sőt ! csak mivel vannak vizsgálatok amiket időben kell elvégezni és a várólisták miatt ez azért így necces.... és olvasom Zsuzsót is hogy fizikai vs uhus vizsgálat is ok lehet.
jeee alvás, biztos hogy az idő is közrejátszik
én gyerekeim is mint a bunda.
TB: pl ortopédia: simán lehet fél év is a várakozás....... volt rá példa, és lesz még sok "finomság" a gyerekek életében, hurut, hörghurut, (elkerülhetetlen), aztán majd ha jön a közösségi időszak és egész télen taknya-nyála egyben lesz és csak kéne egy fül-orr-gége doki......... na nem is folytatom.
Nutriton: húúú tényleg jó drága.
de "rendes" a dokid a receptírással, védőnőd nem dolgozik a dokiddal együtt ? esetleg őt megkérni és ha megy hozzátok és..... csak agyalok
Rita,
legyen spontán sikeretek azt kívánom !
de ha úgy hozza akkor én beszélnék Sz dokival.
húúúúúúúú jó kis ára van a kezelésnek.