Sziasztok!
Eszter gartula a babához, azt hiszem ezt még nem tettem meg!
Nitácska, neked megy a drukk!
Anhel, ha jól emlékszem te kérdezted a borostyán láncot, erre szeretnék neked reagálni. Hannámnak van, gyakorlatilag nem egészen két hónapos kora óta. Személy szerint úgy veszem észre, hogy hasznát vesszük, csak akkor van nyüszörgés, amikor kibújik a fog, de akkor sem elviselhetetlen és éjjel például alszik mint a bunda a fogak előbújásakor is!!
Én vidékről (ország nyugati szeglete) költöztem fel Budapestre és már ott láttam a barátnőm gyerekein, hogy jó dolog ez. A népi gyógyászat a borostyánnak gyulladáscsökkentő hatást tulajdonít, nagyon rég használják. Gondoljunk csak a napfényre, amit a fenyőgyanta magába zárt, valamint az illóolajokra.
Nem meglepő, hogy pl. Ausztriában patikában is kapható!
Itt viszont szinte folyton magyarázkodnom kell, hogy nem divatból hord a 15 hónapos gyerekem nyakláncot. (Először egyébként a gyerekorvos is kiröhögött és cikizett, szó szerint!, legutóbb viszont már arról érdeklődödtt, hogy hol kapható... No comment!)
Egyszóval neked kell eldöntened, hogy használsz ilyet vagy nem, senkit nem szeretnék rábeszélni, de inkább ezek a dolgok, mint a gyógyszerek!
Remélem tudtam valamelyest segíteni azzal, hogy megosztottam veled a saját tapasztalatomat!
Mindenkinek szép napot!
Üdvözlettel:
Hexina és Hanna Sára