Köszönöm mindenkinek a véleményeket! Megfontolom! Nekünk egyébként Graco Quatrro Tour Deluxe van. Tudom Zolcsi, lassan már ülni fog, de nem egy gyermekre tervezünk és ha eladom a másikat, azt minden tartozékával együtt szeretném. Viszont ha veszek, akkor jó lenne Travel Systemest, hogy a tartozékok egymással kompatibilisek legyenek, amit pedig már/még nem használunk, elteszem. Zolcsi szép nagy baba, így a textil mózes, illetve a vízszintig dönthető háttámla nem igazán kényelmes és tágas neki. Ezért szemezek a kemény mózessel. Most egyébként ott vagyok ahol hónapokkal ezelőtt, mert ugye jó a Travel system, de ahhoz van hordozó is és pl. PP esetében ez nem olyan megbizható, mint egy Römer, Concord, BeSafe vagy Maxi Cosi. Tehát vagy veszek olyat amiben minden van, csak nem túl jó a hordozó, vagy megveszek mindent külön, de az meg így nagyon drága. Na mindegy, még gondolkodom!
Pandácska - nektek milyen pontosan a Quinny és a PP (mármint melyik típus?)
Kitrákotty - én mindenképpen beadatnám az oltást, főleg ha a pici miatt is aggódtok. Tudom, rossz a szuri, de az még rosszabb, a mi a betegséggel jár és az már nem csak a gyermeket érinti.
Ma voltunk dokinál, Zolcsi megkapta a 2. rotát, remélem most nem lesz lázas! Nekünk is gyógytornászt kell keresnünk, én inkább az itt leírtak alapján is egy Dévényessel veszem fel a kapcsolatot, nem egy sima gyógytornásszal. (JKriszta segítségével
), remélem tudnak segíteni, mivel Zolcsi fejtartása nem tetszik és ebben a doki is megerősített, hogy balra "dől" a feje.