Új privát üzeneted érkezett!

Márti!
Húha! Nagyon kiváncsivá tettél! Örülök, hogy otthon vagyotok és minden rendben veletek!

Kép Kép
rozsaag

Márti :D
engem is nagyon felcsigáztál! még egyszer gratulálok a kicsi lányodhoz, és izgatottan várom a szüléstörténetedet :D

Kép
Kép
Kép
iricc

sterilizálás - én mikroban sterilizálok úgy, hogy elmosogatom és még vizesen egy tányéron beteszem a mikróba 2-4 percre attól függően, hogy mennyit teszek be. (annyi idő, hogy megszáradjon)
Én sem vagyok híve a túlzott steril környezetnek. A kezét sem sterilizáljuk, a ruhánkat sem, és szájába is veszi őket. Kell, hogy az immunrendszere erősödjön.

anyag mei-tai-hoz: vannak I love Textil boltok (pesten a Jászai Mari téren, és a körúton a Király u. környékén tudok), ahol 390-ért lehet a vásznak méterét venni. Én mindig itt vásárolok.

dytke

Márti!

Örülök hogy túl vagy rajta és jól vagytok. Nagy lehet az öröm!
Megelőztél és még a kórházban sem "futottunk" össze.
Mi még egyben vagyunk. Elméletileg 1hét van.
Aztán kitudja... :)
Majd ha lesz egy kis időd megírhatnád az eseményeket.
Sok-sok boldogságot!

Erika
kingeri

Rózsaág! Nálunk sincs panasz apára, csak egyszerűen ilyen :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

dytke, köszi!

KépKép Kép
mzsperx

Iricc és Mzsperx! Köszönöm a megnyugtató sorokat! Kicsit könnyebben veszem most a levegőt! :) Megpróbálom majd palástolni az aggodalmamat! Tudom! Csak semmi hosszú búcsúzkodás! :cry:

Márti! De jó, hogy beugrottál! Igazából most jön még csak az izgalom, hmmm? Bár, te azért nem most kezded...! :)
Várom a folyt.köv.-et! :D

Bárányhimlő elleni oltás fronton van valakinek tapasztalata? :shock:
Sziasztok, Kitrákotty
kitrákotty

Sziasztok!

A szülésznő választással kapcsolatban. Még mindig ugyanaz a helyzet? Nem lehet?

Márti! De kíváncsi vagyok én is! :o

Pandi! Most látom csak a vonalzódat! :lol: GRATULÁLOK! Hogy vagy? Mennyiben más most? Én a két lánnyal egyformán voltam: egy hé émelygés. De most! Egész nyárom Sz@rul voltam. Kb. a 17-18. héttől jobb. Meg, hogy már nincs az a dög meleg!

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Kingeri!
Akkor most kezdhetünk neked szorítani? :D Csupa izgalom ez a szeptember! :wink:

Kép
Kép
Kitrákotty
kitrákotty

Kitrákotty!

Aranyos vagy!
Hát én is izgulok nagyon. Az első babám lesz.
Most voltam CTG-n, vannak összehúzódásaim.
Nem tudom mennyi lehet még hátra. :roll:

Hogyan lehet olyan vonalzót csinálni?

Erika
kingeri

Vonalzó próba :oops:

kingeri

Kingeri! Én is most jöttem rá, hogy kell :oops: , de látom te sem tétlenkedtél! :D Hasznos jószág, mert így látjuk mikor kell egymásért drukkolni,...na meg magunkért-babócáért!
:D

Kép
Kép
Kitrákotty
kitrákotty

Lányok!

Köszi a hozzászólásokat a könnycsatorna-átmosással kapcsolatban. Hát végülis elvittük Adélt és túl vagyunk rajta. És valóban hülyeséget mondott az a nyugdíjas-korú, nagykörmű szemész...:( Könnyen átjárhatóak voltak a csatornák, de a biztonság kedvéért átmosták...És egy szemcseppet is kaptunk. Apa ment be vele, én nem mertem, csak kintről hallgattam az ordítását... :(

Márti! Örülök, hogy hazaértetek! A recept a mindmegette szakácskönyvből való, szerintem a neten is megtalálod.(csodás csokis muffin) örülök, hogy ízlett! :) Jó egészséget nektek!

Susy! Teljesen át tudom érezni a helyzetedet. Én már attól kiborulok, ha fent kell lennem éjjel 1 órát. Remélem, hamarosan megoldódik a problémátok!

Kép
Kép
kincsesi

Kitrákotty!

Hát igen, probálkoztam aztán siker :lol:
Jó pofa ez a vonalzózás.
Minden nap másikat kell csinálni vagy frissül?

Látom azért neked se sok van már.. :wink:
Gyorsan megy az idő.

Hasonló mint az előző terhességed?
A kisfiad is várja az öccsét?
ű

kingeri

Márti
Féltél? Mi történt? Izgatottan várom a történetet. :lol:

Na szépen vagyunk! Már itt tartasz kingeri? Vonalzó nélkül nehéz észben tartani, ki hol jár. :lol:
Ki lesz a következő????

Kincsesi
Köszi:lol:
Nagyon szépek a lányok! :lol:
Jana nagyon tetszik nekem, olyan SZÉP pofija van. :wink:
Az is látszik, hogy Adél is Szép kislány lesz! (most még szép baba)

Susy
Már most olyan gondolatok járnak a fejembe, hogy jujjj... meg fog verni a jó isten.
Semmi baj!! A kialvatlanság, nyűgösség mondatja ezt veled!:roll:
Remélem hamar véget ér ez az időszak!
Én is kipróbáltam már a Sedatifet, nekem bevált. :wink:
Én csak este vettem be, de akkor 4 db-ot.
Valszeg Kristófnak nem kell ennyi.
Vendég

Márti,
Örülök, hogy otthon vagytok, a beszámolódat kíváncsian várom!

Susy,
Sok ébredés volt most is, ráadásul 5-kor végleg felébredtünk, és már nem akart visszaaludni. Köszi, szerintem én is beszerzem ezt a szert. Kitartást, remélem, hogy megoldódik ez a probléma!!
Vendég

jkriszta

Igen már itt. Gyorsan megy az idő.
30.-ára vagyok kiírva. Aztán kitudja. :wink:
Így a végére sikerült összehoznom egy vonalzót. :oops:
Jobb később mint soha. :lol:

kingeri

Kingeri, a vonalzód szépen frissül majd minden nap, viszont szülés után újat kell csinálni, és minden szülinap után. :)

Márti, örülök, hogy beköszöntél. pláne, hogy a Boróka és Kamilla szerinted is rokonlélek-nevek. A barátnőm kislánya is annyi idős,mint Boró, és ő is Kamilla. Tök jó.

mtunde

Edina: köszi, megvagyok, eddig ugyanolyan ez a terhesség, mint Zsófival volt (sok hányás), de nem baj, ha a végeredmény is hasonló :)
Vendég

mtunde

Köszönöm az infót.

"szülés után, szüli naponként" ez olyan fura :D
Várom már nagyon hogy lássam.

kingeri

voltam ma dokinál, a kicsilány tökéletes :)
méhszájamra 2100-at kaptam, remélem, így a 32. héten ez nem akkora gáz.

KépKép Kép
mzsperx

[quote="beneildi"]M írta:beneildieglátásom szerint a hosszú és sikeres szopi titka, hogy kényelmesen, magatokat nem szivatva éltek és a szopin nem görcsöltök, csak örültök egymásnak :lol:

Ezzel tökéletesen egyetértek!!! :D :D :D No mérleg, no óra, no para!

Bocsi, de lemaradt a HATALMAS GRATULÁCIÓ Mártiéknak! Várom én is a történetedet nagyon.

Susy - átérzem a helyzeted, nálunk az első hónap volt ilyen, de tudom, mit hoz ki az emberből a kialvatlanság. Még most is megszenvedem, ha egy-egy éjszakánk nem alakul jól, de hosszútávon nem is értem, hogy ezek a kismanók hogy bírják. :cry:

Mindenkinek jobbulást a náthából és egyéb nyavalyákból, a kismamáknak meg szurkolok!

Kép
Kép
szfgabi

Sziasztok!

Kristófnak megint hasmenése van, és lázas. Lehet ez áll a nem alvás mögött. Komolyan mondom nem is jövök amíg helyre nem állunk, mert csak panaszkodni tudok. :cry:
Holnap reggel megyünk a dokihoz és végére járok ennek az egésznek.
Ráadásul meghalt a barátnőm 38 éves volt. :cry:

Azt hiszem össze kell magam szednem.

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok,

köszönöm a fertőtlenitős javaslatokat mindenkinek!

Edina, én rákérdeztem múlt szerdán a szülőszoba látogatáskor a szülésznő témára, azt mondták, a helyzet változatlan, azt az utasitást kapták, hogy jegyeljék a témát és ne bújtsák fel a kismamákat. Szóval be kell érnünk az éjszaka 2, nappal 3 szülésznővel, csak reménykedni tudok, hogy nem frontkor vagy teliholdkor szülök....

Mzsperx, én is ma voltam dokinál, szerencsére nem nyilt tovább a méhszájam, változatlanul 1 ujjnyira nyitott a külső (3 hete változatlan :) ), a többi zárt. Ahogy látom, a tied is, de a középső és belső zárt, az a lényeg! Azt olvastam, hogy 36. hét után természetes, hogy rövidül és lassan nyilni kezd, előtte azért jobb, a pihengetés...bár Te tapasztaltabb vagy nálam 2 gyerek után :)

Képzeljétek, ma a dokinál találkoztam Mártival és a kis Kamillával!!! Gyönyörű a kislány! :D

Gabesz

Kép
ugabesz

Márti: Nagyon gratulálok! És várom a történetedet, meg fotókat is! :)
Van valaki, aki kb. október közepén fog szülni velem együtt? Szerintetek, ha császár lesz, akkor figyelembe vesznek ilyet, hogy az ünnepre hazamenjünk? :?

Kép

Kép
nikuc

sziasztok!

liliommanó: a Kismama Szoptatás könyv szerint a 6. hét után anyatejes babáknál akár két hétig is előfordulhat, hogy nincs kaki. Doktornőnk szerint ez sok, ő egy hétben húzta meg a határt. Rózánál is hasonló a helyzet mint nálatok, de mi max 5 napot vártunk eddig: ha úgy látom, hogy nem érzi jól magát, és vélhetően emiatt, akkor hőmérőzünk. Picit bekrémezni, és picit mozgatni benn. Nálunk eddig mindig működött. Én is tartottam tőle, hogy mi lesz, ha majd nem tud máshogy, örülök hogy írta valamelyőtök (bocs, elfelejtettem ki), hogy náluk is hőmérő volt és mégis helyreállt a rend.

sly: jó hamar kibújt az a fogacska! egy időben én is fogkibújásra gyanakodtam, de egyelőre semmi, csak a nyálzás továbbra is ezerrel :)

kincsesi: a lányok csodaszépek! :)

susy: nagyon sajnálom! :( szerintem azért gyere, és panaszkodd ki magad, hátha az segít kiengedni a gőzt, és könnyebben viseled majd az éjszakákat... Nappal tudsz egy kicsit aludni?

Márti! Én is nagyon várom a szüléstörténetedet, és gratula mégegyszer a nagylányhoz!

Kép
Kép
szalamandra

Susy, gyere panaszkodj nyugodtan...
Lillu nem alvása mögött mindig betegség jön :cry: remélem Kristóf hamar meggyógul és elfelejtitek gyorsan ezeket a nem alvós napokat... ha napközben alszik Kristóf feküdj le te is nyugodtan. :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Márti - De jó, hogy újra itt vagy! Én is roppant kíváncsian várom a történetedet és a képeket is!

Kingeri - Látom mégsem én vagyok a következő a sorban! Most már érted izgulunk! :wink:

Susy - Hát nem azért vagyunk, hogy megoszthad velünk az örömöd és a bánatod? Ha lelki szmetesláda kell, hát itt vagyunk! Panaszkodj csak! Nagyon sajnálom a barátnődet. :cry:

Sly - Nagyon örülök, hogy veletek is találkozhattam tegnap! Szuper jó volt egy kicsit belecsöppeni az anyukák világába! Nati gyönyörű szép kislány, köszönöm még egyszer, hogy kézbe vehettem és gyakorolhattam egy kicsit! :lol: Jó, hogy ott vagytok egymásnak Dytkével, így nem olyan uncsik a séták!

Dytke - Fülig érő szájjal értem haza tegnap és nem győztem mesélni Tominak, milyen két szupi édes babával és mamával találkoztam. Mikor elárultam neki, mióta voltam nálatok leesett az álla! Ambi igaz nagylegény már és olyan jó volt nézni benneteket... igazi idill!

Szép napot mindenkinek!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Susy - nagyon sajnálom! Részvétem a barátnőm miatt, sok erőt és kitartást kívánok neked! Az éjszaka nem alvást nagyon át tudom érezni, remélem hatni fog a szer és hamarosan rendbe jönnek a dolgok. Én is nagyon rosszul viselem, ha nem tudok aludni, így megértelek! Próbálj meg aludni, ha ő alszik, most ilyenkor minden perc számít!

Márti - már nagyon várom én is a beszámolót és a fotót!

Mzsperx - örülök a jó eredményeknek, hogy mindent rendben találtak, nekem hónapokon keresztül volt 2100-es a méhszáj állapota, még is nehezen tágultam, szerintem nem lesz gond! :wink:

Rózsaág
- hogy érzi magát Míra? Van már javulás?

Kitrákotty - Bárányhimlő oltásról még nincs infóm sajnos. Mire vagy egyébként kíváncsi? Oltásokról most informálódom.

Kérdés: kinek milyen babakocsija van és mennyire vált be? Mi most nagyon gondolkodunk, hogy lecseréljük a jelenlegit (nincs vele különösebb baj, de mégsem az igazi, nagy, csak textil mózese volt, amit hamar kinőttünk, de a következő babának már a másik fajta mózesest szeretnék (kemény mózes), az autósülés részével sem vagyok kibékülve mert nem igazán fekvős, inkább ülésre kényszerít, nehezen mobilizálható és a BKV-záshoz sem való...stb.) Tetszene a Quinny, de az őrült drága, viszont a Peg Perego is (Travel System-es), de annak nem tudom milyen a hordozója, beválna-e. Van valakinek esetleg ilyen? Azt hittem jót veszünk, de be kell látnom, hogy használat közben derül csak ki melyek is az igazi igények. Szóval várom a tapasztalatokat és a bevált márkákat! :wink:

Manka

Kép

Kép
mankabi

Susy - barátnőm=barátnőd :oops: Még akartam írni, hogy öntsd ki nyugodtan nekünk a szíved, ha jól esik, de azt is megértjük, ha most nincs időd, kedved a fórumhoz, én is inkább befelé forduló vagyok! :cry:

Manka

Kép

Kép
mankabi

Betti!

Nekünk is negy élmény volt a közös séta. Nagyon örülök, hogy ilyen aranyos emberek vannak a "fedőnevek" mögött. :-)
Natival volt egy kis futásunk hazafelé, mert elkezdett csöpörögni az eső....a kis csöppség egyből elnémult a futáskor.... :lol:
Jó lenne legközelebb úgy talizni, hogy mindhárman babákkal. :P
Ha még belefér neked, pocakosan gyere máskor is felénk.

Szalamandra!
Még csak kibújóban van az a fogacska, és nem jött ki. Lehet hogy nem is az, én csak tippelek....nyáladzás, állandó rágási inger.... :?:
Ja, és érdekes a szopizás is. Úgy tűnik mintha éhes lenne állandóan, pedig szép adagokat pakol a bendőjébe....

Márti!
Mindenki nagyon vár már....tényleg sejtelmes volt a bejelentkezésed, és iszonyú kiváncsivá tettél mindenkit.....

Dytke!
Ambi hasfájása ellen gyógypuszit küldök.....remélem ma el tudtok jönni sétálni......(és remélem mi sem szabotáljuk:-)

Kép
sly78

Susy!

Engem biztosan nem zavar a panaszáradat. Hiszen azért is van ez a fórum, hogy kiöntsök egymásnak a szívünket.....
A barátnődet nagyon sajnálom...részvétem.

Kép
sly78

Mankabi!

Nekem nagy tapasztalatom nincs babakocsi ügyben...de egy biztos, hogy azt nagyon sajnáltam a nagy napsütésbe, hogy nem olyan aminek a tolókarja átfordítható a másik oldalra, illetve lehetne rugósabb, hogy kicsit felfogjon az utak rázkódásából. Én ezt a kettőt biztos jól megnézném legközelebb. Most egy középárkategóriás babakocsink van (Pierre carden legújabb modellje)....könnyű tologatni, viszpnylag könnyen összecsukható, de bazi nehéz a mózes....szóval csak olyanoknak ajánlom, akiknek nem kell BKV-zni.....hordozót én külön vettem, mert nem tetszett a hozzá tartozó hordozója, nem tűnt megbízhatónak. A Maxi cosinak a hordozóját választottam, mert annak a töréstesztje kiváló....nekem ez fontos volt, mert sokat fogunk valszeg autózni....

Kép
sly78

Mankabi,
Én a Quinnyt ajánlom. Szuper kocsi. Peg-Peregonk is van, az is jó, de... Többi kocsit nem ismerem.
Vendég

Sziasztok!

Benének tegnap fel kellett szúrni mindkét fülét. :( Most 1 hétig itthon, hogy begyógyuljon. Remélem, ezzel vége a kálváriának.

Susy, gyerek csak panaszkodni, valahol ki kell engedni a gőzt.

Hőmérő nekünk sem okozott rászokást, 4-5 napnál tovább én sem bírtam hagyni, aztán egyszercsak ment naponta magától. :)

Babakocsi. Nálunk az igények a bkv-hoz és vásárláshoz kötöttek voltak. A mi kocsinkat már nem lehet teljesen lefektetni, de 4-5 hónapos kortól már nem is kell, Villőt már a másik kocsiban is meg kellett kicsit emelni, mert nagyon háborgott, hogy nem lát semmit. Szóval ennek megfelelően nekünk a Chicco Ponee xs jött be. 5,5 kiló, simán még terhesen is bkv-ztam vele. Igaz, azóta van autónk, de a nagy kosara még mindig nagyon előnyös.

mtunde

babakocsihoz: Peg Perego Unonk van, csúcsszuper tolni, átfordítható karral, ami tényleg jó napsütésben, újszülöttkortól használható - ebben nincs mózes, hanem dönthető a háttámla vsz-ig. Viszont nehéz, főleg gyerekkel együtt nem igen emelgetem én sem, ha nem muszáj, de mi vidékiek vagyunk, nem tömegközlekedünk vele, a mi ócska hipehupás utainkra kiváló (nagyon jól rugózik, egyik pár kereke nagy, a másik pár kicsi bolygósítható). Én teljesen elégedett vagyok vele, meg a család is, mindenki szereti tologatni. Nem jár vele autósülés, de lehet hozzávalót kapni, mi nem azt vettük, hanem Condorde Iont, mert az volt épp akciós, de kb. ugyanaz a kategória.

Kép
Kép
szfgabi

Azt nem tudom, hány kiló a babakocsink, párom szerint könnyű (ezt még üresen mondta), de egy 7 kilós csöppséggel nem az... :oops:

Kép
Kép
szfgabi

manka: én bbc-t vettem, nagyon biztonságos és kényelmes az autósülése. merev a mózese, viszonylag nagy is. a sportrész (streety) összecsukható a vázzal együtt. viszont sajna ez is drága :(
a pp babakocsijai jók, de a hordozó nem biztonságos, és abban is "ül" a gyerek.
a quinny sztem a másik amit télleg érdemes venni, ha jól emlékszem, ahhoz van a maxicosi hordi? mert az még a biztonságos.
és sztem ezen túl érdemes mindenképp egy könnyű sportkocsit is venni. pl pp aria.

KépKép Kép
mzsperx

mi lesz ma a téma a szülők iskolájában? jön valaki? mi megyünk iriccel.

KépKép Kép
mzsperx

Benének jobbulást kívánunk! szegény és mind a két füle, ááááá :cry:

Manka!
Én már lehet csak tesónak vennék új kocsit, ha ez nem jó... nemsokára Zoló is kinövi a hordozót ill. nem annyira lesz gond, ha nem fekvős ill. nincs tőletek se olyan messze egy jobb sportkocsi ideje :wink:

Lilla májusi végi - decembertől csak szinte 45% fok felett volt hajlandó ülni a babkocsiban, ill. februárban már elkezdett ijesztően kicsi lenni a hordozó, pedig nem egy extra méretű gyerek. :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Kingeri: Nem, a mostani terhességem sokkal jobban megvisel, pedig eléggé strapabírónak tartom magam. Valószínűleg azért is, mert a kisfiam még csak most lesz 2 éves és, hát emelgetnem kell, :oops: , meg rohangálok is utána eleget. Ezen kívűl a pocaklakó is sokkal mozgékonyabb, mint a bátyja volt. Tehát mégiscsak igaz az az állítás, hogy minden terhesség más.
Mankabi: Azért érdekel a bárányhímlő elleni oltás, mert azt mondják mostanában egyre több a betegség miatti szövődmény, valamint a kisfiam most megy közösségbe és félek, hogy majd hazahozza a vírust a születendő picinek. Ugyanakkor meg feleslegesen nem akarom gyötörni a szurival. Kb. ennyi. :shock:
Mzsperx, Iricc: A szülők iskolája "fizetős"?Ha igen mennyibe kerül és hol kell fizetni? Gondolom nem a szülésznő fogja beszedni a pénzeket?! :?
Köszönöm a válaszokat! Kitrákotty

Kép
Kép
Kitrákotty
kitrákotty

Kingeri:Egyébként becsomagoltál már? :D

Kép
Kép
Kitrákotty
kitrákotty

Susy:Igazán sajnálom ami a barátnőddel történt, részvétem! Remélem hamarosan jobbra fordulnak a dolgok nálatok! Kitartást kívánok!

Kép
Kép
Kitrákotty
kitrákotty

Kitrákotty, a szülők iskolája nem fizetős. :)

mtunde

nem fizetős, bizta, viszont ma elmaradt :(
jól bementünk ezért pestre, és nem volt... de annyit sem tettek meg, hogy kiírják az ajtóra, ott vártunk egy csomót, majd felmentünk a szülőszobákhoz, és ott tudtuk meg.

KépKép Kép
mzsperx

Sziasztok!

Köszi a kakis hozzászólásokat, remélem megoldodik majd.

Sly - A mi gyerekeink szinte egy idősek, és nekünk már jó rég bujnak a fogacskák sőt 2 hegye már ki is jött már egy jó ideje, mondjuk tovább nem akarnak jönni valahogy... csak a hegyük bujt ki és azóta semmi, csak a nyáladzás és ököl rágás.
Aztán látom te is káposztáson laksz. Dytkével már beszéltem, hogy majd sétáljunk néha eggyütt, de akár 3-asban is jó lenne! :D

Üdv: Kinga
KépKép
KépKép[/ur]l]
[url=https://lilypie.com]KépKép
KépKép
eBizsu képviselõ lettem így ha valakinek kell valami csak szóljon minden alkalomra van! http://www.ebizsu.hu/katalogus/online-katalogusok.html
liliommanó
Budapest IV. kerület (Káp 1.)

Köszönöm mindenkinek a véleményeket! Megfontolom! Nekünk egyébként Graco Quatrro Tour Deluxe van. Tudom Zolcsi, lassan már ülni fog, de nem egy gyermekre tervezünk és ha eladom a másikat, azt minden tartozékával együtt szeretném. Viszont ha veszek, akkor jó lenne Travel Systemest, hogy a tartozékok egymással kompatibilisek legyenek, amit pedig már/még nem használunk, elteszem. Zolcsi szép nagy baba, így a textil mózes, illetve a vízszintig dönthető háttámla nem igazán kényelmes és tágas neki. Ezért szemezek a kemény mózessel. Most egyébként ott vagyok ahol hónapokkal ezelőtt, mert ugye jó a Travel system, de ahhoz van hordozó is és pl. PP esetében ez nem olyan megbizható, mint egy Römer, Concord, BeSafe vagy Maxi Cosi. Tehát vagy veszek olyat amiben minden van, csak nem túl jó a hordozó, vagy megveszek mindent külön, de az meg így nagyon drága. Na mindegy, még gondolkodom!

Pandácska
- nektek milyen pontosan a Quinny és a PP (mármint melyik típus?)

Kitrákotty - én mindenképpen beadatnám az oltást, főleg ha a pici miatt is aggódtok. Tudom, rossz a szuri, de az még rosszabb, a mi a betegséggel jár és az már nem csak a gyermeket érinti.

Ma voltunk dokinál, Zolcsi megkapta a 2. rotát, remélem most nem lesz lázas! Nekünk is gyógytornászt kell keresnünk, én inkább az itt leírtak alapján is egy Dévényessel veszem fel a kapcsolatot, nem egy sima gyógytornásszal. (JKriszta segítségével :lol: ), remélem tudnak segíteni, mivel Zolcsi fejtartása nem tetszik és ebben a doki is megerősített, hogy balra "dől" a feje. :cry: :cry: :cry:

Manka

Kép

Kép
mankabi

Ez még lemaradt: Egyébként tök jó, hogy hónapokig vacilláltam, hogy milyen kocsit vegyek és most ugyanott tartok, mint áprilisban. :cry: Most például úgy sétálunk, hogy Zolcsit a vízszintesre döntött kocsiba rakom, de felöltöztetve, bebugyolálva már nem fér... Azt hiszem így érthetőbb az előző eszmefuttatásom. :roll:

Manka

Kép

Kép
mankabi

Sziasztok!

Susy- Részvétem a barátnőd miatt, remélem mihamarabb rendbe jössz lelkileg.

Márti- nagyon várom már a beszámolódat, már sokat álmodok a szülésről hogy milyen lesz és hogy fogom viselni.

Minden babának gyógyulást kívánok. Remélem én is olyan talpraesett leszek mint Ti ha a kicsibabám beteg lesz. Remélem nem lesz beteges baba és mivel téli baba lesz már sokszor elképzeltem hogy mennyire befogom öltöztetni meg bugyolálni. :)

Milyen sokan vagytok még elöttem. :) Még sok beszámolót fogok olvasni a szülésről :) Remélem mindenkinek kellemes élmény lesz. :)

Rólunk- Jól vagyunk, habár már 2 napja csavargok :?
Keresztlányommal (15hónapos) voltam két napig, édes kis lány sokat gagyarászik és már sok mindent meglehet érteni amit mond. Mindíg nevetek rajra mikor hisztizik és toporzékol :) Olyan kis édes.
Babám sokat mocorog mostanában kicsit aggódtam mert pár napig elég lusti volt. Majd csak a 31.héten megyek UH-ra nagyon várom már, hátha mostmár megtudom mi lóg vagy nem lóg a lábaközött :)

Kép
dius87

Sziasztok!

Tesóbaba korának megfelelő, 12 mm-es, dobogó szívű kisbaba :lol: :lol: :lol:

Azt mondta a doki, ne fogyjak többet, ha fogyok, irány a kórház :?

Köszi a drukkolást :D
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?