kukk,
Vicky,
rendben jövő hét, vasárnap már talán látható a jövő heti időjárás, egyeztessünk, persze nézhetnék időképet is..... de jobb szeretem a valóságot.
suli felé mostanság nincs dolog
drukk hogy kertes egyszer összejöjjön !
befelé dőlő bokát hogy tornáztatod, cipővel tudsz rajta segíteni ?
bezony bezony könnycsatornák tutkó rendben lesznek anyák napján, M tavaly amikor először betotyogott egy szál virággal és egy kis emlékkönyvvel.... gondolhatod.
Béku,
védőnő jóvanna
hajrá papperok.
oké kórházi lista, de voltál szülésfelkészítőn ott meg lehetett volna kérdezni anno hogy a lista pontos é
ja olvasom hogy egyik héten ezt mondják a másik héten amazt, hát akkor egy nagy kaka a felkészültségük
ez mondjuk megengedhetetlen.
ügyi vagy hogy beszéltél védőnővel, látod
egyforma súly
vér lehet alvadt is, nem arra célzott a védőnő ?
nyákdugó
nekem sajna kimaradt az életemből.
szupi hogy óriásbébis barinőék már otthon, jó egészséget nekik.
nyugi mindjárt eltelik a 2+6 nap
addig hátha lesz még pár sikersztorid
gyerekkel már úgysem fog senkit érdekelni hogy segítsen
)))
Anyud nem utazik ? (születési ak-t írod hogy ő viszi a kórházba).
na hordozó ?
csípőkörzés-ringatást még nem hallottam, de tudástárba mentettem.
pocak szép.
Lukácsné,
szép nap megvolt, L reggeltől estig üvöltött, az est fénypontja pedig M volt amikor a kibabrált hisztije eredményeképpen hányt egy nagyot....... ha a szőnyegről nem is beszélek (hosszúszőrű), az ágy szivacsvédőig visszabontva, 5 millió plüssfigura, bébitaxi, műanyag játékok, párna, paplan, + 3 adag mosás....... mindegy a szárító most végzett az utolsó adaggal.....
házat sajnálom.
hajrá Hanna állás
locsolás: asszem zuhé után nem volt arra gond.
sóginődnek drukkok, gondolom nem vigasz, de nekem barinőm tegnap szült
Judit,
betétes magzatvízfigyelés
remélem jól vagytok
)))
Ancsi,
kitartás ! barinőmnél Angliában 12 hétig senki nem látja őket, utána se sűrűn és akkor se orvos, hanem bába, jó a biztonság, hidd el
ja és a gyerekorvos se különb....... barinő 10 hónapos gyereke még semmit sem csinál csak hanyatt fekszik, válasz kb. óóó majd fog, nyugi. (Liza 11 hónapos és jár...)
vihar: tegnap kimondottan a Duna vonalában volt intenzív
Estrella,
kitartás, lehet hogy Zsombi is éjszakás átalvó lesz lassacskán .-) drukkolok.
építkezés: hát ja, egyet már végigcsináltam, még1hez két gyerekkel nem érzek elég erőt
plusz kalóriaégetés
jó hogy mondod .-))))))))))))
felsírás: lehetnek a napközbeni impulzusok, nem feltétlenül rossz, egyszerűen csak hogy történt valami, vagy hogy egyre jobban tágul a világ.
dokitok nagyon ügyes a sűrítő kérdéssel....
nyugi biztos nem komoly gond, dévényes jó és tényleg nézze meg, egyszer elég hogy ránézzen, lehet hogy nem is kell kezelés, hanem elmondja hogy milyen tornával tudtok segíteni.
hugim most volt (Woody adott elérhetőséget) mert Barni kúszásban féloldalas, és hát ugye a későbbiekben olvasásnál, írásnál lehet nagy gebasz, de mászni totál egyformán mászik és elég volt hogy megnézze a dévényes, megnyugtatta őket, nem is kell visszamenni.
húúú szép lehetett magzatvíz takarítása
nem magánban (nem ilyen vizsgálat) is hónapok a gyerekeknél is az előjegyzés.
nagyon remélem hogy a hasfájásos mizéria javul.
Zsuzsó,
Moszkva térre mentek dévényeshez ?
Andi,
mi nem is voltunk csípőszűrésen, csak hasi és koponya uhun, nekünk dokibá azt mondta hogy van annyi tapasztalata már hogy megállapítsa van e gond vagy nincs, úgyhogy pikk-pakk átforgatta, mozgatta mindkét gyereket és vizsgálat letudva
uhukra mentek ?
szóval nyugi !!!!! nem lesz gond !
Mia,
nagyon drukkolunk !