Nos lányok megjöttem az intézetből, és szétb@sz az ideg
hetfő du. jött meg, a 25. napra 28-29 helyett...mivel nem volt beültetés két hete és éltünk házaséletet a beültetés helyett a múlt héten elmentem a D-hoz hogy erős alhasi görcseim vannak
megnézett, és azt mondta elég sok sárgatestet lát a petefészkekben,akár spontán twerhesség is megindulhatott, ha megjön jöjjek kontorrlra, ha nem csináltassak tesztet...így kb ugyan olyan aggódva telt el ez a majdnem 2 hét , mert ugyanúgy izgultam hátha...
aztán megjött, de nem is akárhogy,tegnap olyan roszzul voltam, és úgy ömlött belőlem a vér, hogy 2 óránként ettem a Cataflamot
Ma vissza mentem a Paragi van,mert D szabin van. Mondtam ezeket neki, azt mondta hogy a Gonapeptyl miatt jött ,eg hamarabb, és amiatt volt ez a durva mensi ( ma már jobb) DE!!!!! Azt elfelejtette a D közölni, hogy hiába indulhatnánk szteptemberben ugyanőgy meg kell várni a 3 hónapot, mert a Gonapeptyl az össze hormonreceptorom hazavágja
mondtam a Paraginak hogy már ne is haragudjon de ezut miért nem mondják el? Ez amúgy is a legpocsékabb stimum volt, és ah bezekről tutdtam volna visszautasítom
Erre azt mondta hogy ez egy protokoll, ez meg van adva az összes ilyen helyen hogy így csinálják..na inkább erre már pefogtam a szám, mert akkor mi a ferde f..szért nem csinálják NORMÁLISAN, ÚGY AHOGY KELL????? Utána megultrahangozott, mindkét petefészkembe cysta van, és a meglévő mióma mellett elkezdett nőni egy kicsi...már abba se vagyok biztos, hogy az nem -e egy elhalt terhesség, bár a teszt nega volt
szóval NE ENGEDJÉTKE A GONAPEPTYLT, JOGOTOKBAN ÁLL BÁRMILYEN KEZELÉST VISSZAUTASÍTANI,ÉS A DOKINAK KÖTELESSÉGE MÁSIKAT AJÁNLANI, EZ BENNE VAN AZ EÜ TÖRVÉNYBEN.
Én azt hiszem intézetet váltok, mert elvesztettem a bizalmam ebben a hekyben.. kérdezem a kisdokit, hogy akkor szefjek fogamzásgtlót a cystéákra? Mert tudom, hogy ezt szokták, de ez egy olyan önállótlan f..sz, hebegett-habogott, hogy majd jöjjek vissza a szepőtemberi vagy októberi mensinél, és akkor ha még megvannak a cysták akkor lehet szedni fogamzásgátlót, de az akor plustz egy hónap csúszás...hát az anyjukkal szórakozzanak, még szeremncse hogy vmi isteni szikjra miatt vettem Marvelont, úgyhogy elkezdtem szedni, hátha elsorvasztja a cystáimat, meg az se baj ha pihen a petefészkem,meg a méhnyh-ám... amúgy az is lehet hogy tegnap szétpukkant egy cysta, azért voltam olyan szarul...
ha leletmásolat kell tőlük már megszereztem az ügyvédbarátnőmtől azt a jogszabályt ami alapján tudom,hogy kötelességük biztosítanina betekintést és a másolíatot.
Várom azok jeéentkezését aki intézetet váltottak, a tapasztalatok érdekelnének privátban inkább...bocsi a hibákért, de szétvet az ideg....