Új privát üzeneted érkezett!

életem legszebb ajándékalenne!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Szabóka: örülök, hogy előkerültél! A köldökcsonk nagyon érzékeny dolog, a "vadhús" gondolom valamilyen sejtburjánzás, nagyon gondosan kezeld, a piros folyadék fertőtlenít-szárít, néhány nap alatt kell, hogy javuljon. Mikor kell újra megmutatnod az orvosnak??
Érdekelne, hogy alakul, légyszi írjál!!!! :?: :?:
Anhel-Ildi: bármikor hívhatsz, kedden dolgozom nappal, szerdán éjszaka. Jól vagytok?? :lol: :lol: :lol:
Eszty: gyógyulgass! Mindjárt itt a karácsony!!! :wink: :wink:
bábaildi

Ildi: a csonk már leesett végre, ezt a cuccot minden pelenkázáskor kezeljük neki, remélem segít, majd írok. Hétfőn vagy kedden jön a védőnő, neki kell majd megmutatnom. A doktornő semmit nem mondott, hogy mikor akarja újra látni, de majd felhívom.
Köszi az aggódást!

Kép
szaboka76

Sziasztok!

Mára már sokkal jobban vagyok. A gyulladás viszont ráhúzódott az egyik fogamra. De nem annyira vészes. Próbálom kihúzni vele a januári időpontomat, hogy ne kelljen az ambulanciára mennem.
Ma voltam az első laboron: vérvétel, vizelet, EKG és UH is volt.
Az UH képét megpróbálom beszúrni, de nem biztos, hogy sikerül.

Eddig minden rendben, az UH szerint 8 hetes+2napos a baba, és ez szerintem is teljesen pontos. 8)

Minden betegnek jobbulást!
És szép ünnepi készülődést nektek!!!

Puszi,

Ez itt a kép, de elég rossz a szkennerünk:első UH

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Nitacska!

Megy a drukk ezerrel!!!!
Hajrá-hajrá!!!!

Puszi,

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

eszter köszönöm...... :lol:
örülök hogy minden rendben van veletek!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Eszty, milyen nagy már az a baba! :)

Nitácska, most már csak várjuk az eredményt... :)

Remélem, Szabóka, a csöppséggel minden rendben!
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Végre egy kis csend és nyugalom...nem elég, hogy megfáztam tegnap és azóta egyre taknyosabb vagyok - éjjel Dóri tökjó fej volt és egyszer sem ébresztett fel, ellenben a bedugult orrom miatt vagy 2 órán át forgolódtam... - ma estére Dóri is elromlott. Bár nem taknyos, meg nem lázas, de iszonyú nyűgös. Egyfolytában kézben akarna lenni és mindig cicire kéredzkedik, de aztán hamar el is unja és vijjog. Most az apja a sztár, csak ő tudja megnyugtatni és csak az a jó, ha ő viszi az ágyába...Hát cuki, nem? Egész nap pesztrálom, szedem alóla a szaros pelust, napi 4szer öltözöm át az összetejezett, bukott ruháim miatt, neki szintén váltok legalább 3szor ruhát hasonló okokból, errefel az este hazatérő apjára vigyorog, neki örül és "fogad szót". :)

Ildi, holnap a nappalos műszakod végén hívlak akkor, ha az jó Neked. :)

Még egy fontos dolog: azt vettem észre, hogy Dóri kakija néha egészen híg. Sárgás, nem több vagy kevesebb, mint egyébként (napi 2-3 alkalom, normál mennyiség), csak olyan nyákos. Ez normális? Úgy hallottam, ha huzamosabb ideig ilyen, akkor probléma lehet. Nem számoltam eddig, de egy hét alatt többször is előfordult ez. Viszont jól eszik és szépen nő...tokácskája már mint a telefonkönyv olyan vaskos. :))

(itt volt egy pár perc pauza, mivel az Angel Care beriasztott...hát mint a 100 m-es síkfutás bajnokai, úgy futottunk be a gyerekszobába...de szerencsére csak téves riasztás volt, Dóri kicsit eltornázta magát az érzékelőlapokról)

Nitácskának részemről is mennek a drukkok!
A pocakosoknak is természetesen, és vigyázzatok magatokra!

Kép
anhel

Sziasztok!

Jobbulást a kicsi, illetve nagyobbaknak, kellemes pocakosodást akiket érint, és remélem hamarosan bővűl a pocakosok száma :wink: (Nitacska)

Hoztam Nektek 2 képet :wink: A testvéri szeretet :wink: ........

Kép

Kép

Hála, mi meggyógyultunk, remélem nem kap el megint valami betegséget, hisz nincs annál rosszabb, mint egy baba ápolása, hisz még beszélni sem tud, nem tudja elmondani, mi az ami a legkellemetlenebb Neki :cry:
bluebox

Ildi: Te is rakhatnál időnként az unokáidról fotókat :wink:
bluebox

Helyesek a fiúk, Márti! :)

Időnként (milyen rég volt már!) nálunk is volt ilyen kaki, de nem volt semmi gond. Remélem, Dórinál sem jelent igazán semmit. :)

Üdv!
Vendég

Sziasztok!

Anhel: szerinttem ne aggódj egyelőre a kaki miatt. Nekik még minden meglátszik a székletükön. Ha nem is látszik rajta, de rajta is átmennek ezek a nyavalyák, és a széklettel szépen kipucolódnak.
Ha nem érzel a szagán semmi furcsát, akkor nem lehet nagy gond.
Nekünk is mennyi hurut jön ki orrunkon, mindenünkön. Ők ennek nagy részét lenyelik és a széklettel távozik: nem is csoda, hogy ilyen bacis, vírusos időszakban ilyen a széklete. :?

Jelentem, én ma nagyon jól vagyok! Nem akarom elkiabálni, de egyelőre így van! :lol:
Tegnap hullámokban jött rám, voltak egész erősek, de egyelőre tartom a frontot. Ma viszont tök jó kedvem van, sok erőt érzek magamban, nem vagyok olyan elesett, mint az elmúlt két hétben, és a nap is süt! Remélem, minden így marad!

Jövő héten már szabin leszek, illetve már most szombattól. Indul a karácsonyi sütés-főzés. :P :P :P

Nitacska: nagyon megy a drukk! Tesókám is most gyúr a picurra, remélem, összejön neki!

Bluebox: micsoda segítséged van! :wink:
Nagyon helyes fickó Kristóf baba!

Zdori: hát, igen, remélem, sikerül eltitkolnom karácsonyig, mert a hasamon már eléggé látszik. Orsival jól megnyúltak a szalagok, így már hamarabb előboltosul a méh és látszik. Még egy hét, aztán már nem kell takargatni. :lol:

Puszi mindenkinek és jó ünnepi készülődést!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

sziasztok!
ma voltam a dokinél clostit iratni......hazafele a buszon felszálnak fenyőfával....először hu de jó illata van...imádom a fenyő illatát...de olyan hányinger jött rám.......... :roll: de ez mondjuk lehet azért mert akkor még nem ettem.... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

bluebox olyan jó nézni ahogy szeretik egymás....igazo jó testvérek!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

NITÁCSKA!!!
MIKOR TUDSZ MEG VALAMIT???
MEGY A DRUKK!!!

KISVITÉZ!!!
JOBBAN VAGY MÁR???
MOST SAJNA MI VAGYUNK KICSIT TÁRSASÁGKERÜLŐK MERT NORINÁNAK KÖTŐHÁRTYAGYULLADÁSA VAN IGY A MAI TORNÁT IS KIHAGYTUK SAJNOS!!!AZ ÉV UCCSÓ TORNÁJÁT!!!SAJNÁLTAM!!!

SZIASZTOK!!!
ÁGI ÉS NORINA

Kép
Kép
snápi

Milyen sokat jelent, ha kisüt a nap!! Mindenki kicsit jobban érzi magát. Márti: teszek fel Eszterunokáról képet hamarosan, csak most nagy a hajtás, sok a szülés, készülni kell a karácsonyra is. Alig van időm a gép elé ülni. Nevesincs királyfi képeire viszont még májusig várni kell.
Anhel-Ildi jó volt hallani a hangodat, köszönöm a hívást!
Eszty, örülök, hogy gyógyulsz, a karácsonyi meglepetés szerintem tökéletes lesz a családodnak!
bábaildi

snápi ha a babára gondolsz akkor még 7 nap van a nemvártig... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Húú, Nitacska, nagyon DRUKK-DRUKK-DRUKK!!!

Snápi: jobbulást a kis Norinának! :(

Bábaildi: javulgatok szépen fokozatosan. Bár még elég sokat folyik az orrom, de már sokkal jobb a helyzet. Tegnap olyan jó napom volt, mint még eddig nem, de sajnos estére lett böjtje, mert elég rosszul lettem. Ma meg hulla vagyok. Majd csak elmúlik.

Mindenki vigyázzon magára!!! Egy hét múlva karácsony!!!

Puszi,

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Ildi: Nevesincs Királyfinak még nincs 4D-s képe???? Én erre gondoltam, tudom sajnos, hogy még hosszú hónapokat kell várnunk, hogy a kész Kislegényt megnézhessük :wink: De én imádom a 4D-s képeket is :wink: És természetesen kíváncsi vagyok Eszti unokára is. Hízik már????? :wink: Vagy még mindig olyan kis manöken alkat?????

Puszi mindenkinek, ma kicsit negatív vagyok, biztos az idő teszi :cry:
bluebox

Sziasztok! Márti: nincs 4D-s képünk, nem is lesz. Eszternél sem volt, majd megnézzük kiskirályfit, ha megszületik. Őszintén mondom, ezeket az UH képeket feleslegesnek tartom, sajnálom rá a pénzt is. Ez ugyanarról szól, mint a szoptatós párna, az elektromos fejőgép, a baba kozmetikai csomag...stb. Elköltetni minél több pénzt a kismamákkal, felesleges dolgokra. Persze most nagy divat, de sztem szükségtelen. A sima UH ellenőrzésen hallom a szívdobogását, látom, hogy megvan keze-lába, működik veséje-gyomra, ez elég.
Eszter egyébkén továbbra is nagyon hmm, hogy mondjam, törékeny alkat, nemrég múlt 11 kg, és 95-s ruhákat hord. :wink: :wink: Szerencsére nem a nagymamájára ütött, mint én, akinek igen "derék" asszony volt a nagyija, négyen vagyunk testvérek, apám-anyám is vékony, a tesók is, egyedül én lettem olyan kisgömöc, mint a nagymamám. :P :P :P
bábaildi

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1229527188.9125.jpg[/img] [/img]
bábaildi

Kép
bábaildi

Bábaildi!
Nagyon szép az unokád!

A 4D-s vizsgálattal kapcsolatban: engem megnyugtatott, hogy megcsináltattam. Nekem ez egy megerősítés volt, hogy minden rendben. Akármennyire is látszik a rendes UH-on is, akkor miért születnek végtaghiányos gyerekek még most is? És az a szomorú, hogy amíg magánrendelők meg tudnak venni egy ilyen gépet, addig egy kórház miért nem? És én hiányoltam, hogy mondjuk a Délpestiben sincs ilyen. Még ha magánalapon fizetős is lenne, de legalább lenne. A kórháznak nem érné meg? Szerintem, ha egy kicsit olcsóbban csinálná mint a többiek, sok kismama ott helyben megcsináltatná a vizsgálatot.

Lilla
Vendég

Amennyire én tudom, a 2D-s képalkotás az alapja a 4D-s UH-nak is. Csak egy okos sz.gépes program gyorsan összerakja a sok 2D-s képet, így alkot 3D-set, és a 4D pedig úgy lesz, hogy ezt sokszor műveli egymás után, és így látható lesz a belső tevékenység. Szóval a vizsgálat szempontjából plusz információval nem szolgál, csak a leendő szülőknek tök jó, hogy láthatják "egészben" a csemetéjüket. :)

Meg a beteg, sérült babák nem azért születnek, mert nem vizsgálták őket 4D-vel. Mindenre kiterjedő, alapos, lekiismeretes vizsgálattal a 2D-n ugyanúgy meglátszik minden. De ha az én babám lenne beteg, ő biztosan megszületne például, mert szeretjük, várjuk, és ezen nem változtat semmi. :)

Jó készülődést az ünnepekre, pihenjetek, örüljetek közösen szeretteitekkel! :)
Vendég

Ja, Ildi, nagyon helyes a kislány!

Márti, fel a fejjel, közelegnek az ünnepek, szép lesz! :)
Vendég

Sziasztok!

Bábaildi: nagyon szép kislány az unokád!!! Micsoda szemei vannak!
Gratula hozzá! Én is mindig törékeny voltam, de bírom a strapát. :-)

Ami a 4D UH-t illeti: akit megnyugtat és van rá pénze, csináltassa meg. Ugyanakkor tényleg igaz, hogy ha lelkiismeretesen megcsinálják a 2D-set, az is mutat mindent, csak észre kell venni. Viszont azt kívülről megítélni, hogy mindent megcsekkol-e a doki, nagyon nehéz. Főleg, hogy sokszor laikus szemmel elég nehezen értelmezhető, mit is látunk azon a képen ott a monitoron vagy akár kinyomtatva.

Természetesen a cél az egészséges baba! Az UH nem gyógyít, csak kimutat. AZtán még jön a döntés súlya. De ne is gondoljunk most ilyenekre!
Minden rendben lesz! Minden babó egészséges lesz! Optimistán kell hozzáállni mindenhez! Én így tettem, és Orsi olyan, mint a makk!
Egészséges, okos és gyönyörű! Sosem vártam a vizsgálatok eredményeit, tudtam, hogy minden rendben van. Legszívesebben meg se csináltattam volna, de muszáj volt.

Sajnos tegnap már nem tudtam megúszni a rókát. :cry:
Nem tudom, mit fogok csinálni karácsonykor. És nekem kell megfőznöm a halászlét (hagymával!). ajajajjjjjj! :evil:

MINDENKINEK JÓ KÉSZÜLŐDÉST!
Puszi,

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Eszty! Sajnálom a rosszulléted! Esetleg egy gázmaszk a főzéshez? :) Na jó, igazából csak kitartást szerettem volna kívánni. És azért talán, ha nagyon nem megy, annyit biztos be tud segíteni vki, hogy ami nagyon irritál, azt megcsinálja helyetted... :)

Nálunk is egészséges lett Samu, és bízunk benne persze, hogy tesójával is így lesz. :)

Nem lebeszélni akartam senkit a 4D-ről, ne értsetek félre. Csak az orvosok állítása szerint diagnosztikailag nem tud újat a hagyományos UH-hoz képest. Kétségtelen, hogy nagy élmény lehet, nekem sajnos csak az marad, hogy mások 3D-s képeit, 4D-s felvételeit nézegessem, mert sajna nincs rá pénzünk, hogy elmenjünk mi is. De azok is nagyon izgik ám! :)

Üdv mindenkinek!
Vendég

Eszty!
Azért ha tudod, szerintem csináltasd meg, hatalmas élmény. Mi a 31. héten voltunk, amikor már kifejlődött mindene. A Baross utcában csináltattuk (VIII. ker.) és 10.000,- Ft volt. Most is elő szoktam venni a képet és megnézem. Fel is rakok egyet.

Nekem a korom miatt (35 múltam) javasolták a magzatvíz vizsgálatot, úgyhogy ott már tudtuk, hogy minden rendben, de azért elmentem erre is.

Lilla
Kép 31. héten
Kép félévesen
Vendég

Sziasztok!

Dóri: jó is lenne egy jó kis gázmaszk! Azt nagyon tudnám díjazni.
Kár, hogy még senki nem talált ki erre a dologra valamit. A feltalálók mind fériak, ezért nem foglalkoznak a témával. :lol:

Orsiról csináltattunk annak idején 4D UH-t. Valószínűleg a picúrról is fogunk majd idővel, de nem diagnosztikai céllal, csak a kép miatt. Én is gyűjtöm albumba a képeket a 2D-s UH-któl kezdve egészen napjainkig. :-) Remélem, lesz rá pénz, és akkor lesz a picúrról is.

Vigyázzatok magatokra!
Puszi,

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Sziasztok!

Eszty, köszi a kakival kapcsolatos véleményt. Látod, ez eszembe sem jutott, pedig mennyire kézenfekvő... El ne kiabáljam (kopp-kopp-kopp) eddig nem különösebben taknyosodott be a lányzó, néha egy kicsit kell pucolni, de nem vlet beteg.
Megkapta az első oltását is, olyan kis hős volt. :)
Persze fejhangon visított már attól is, hogy odatettem a kezemet a szeme elé - a dokibá kérte, hogy Dóri ne utálja őt nagyon...:D - aztán ez csak erősödött mikor a combijába nyomta a tűt. De ahogy magamhoz öleltem, elcsitult és olyan kis megszeppent pofácskával nézett rám. Nem lázasodott be, csak kicsit aluszékonyabb lett.

Ezzel a hányingerrel elég nehéz lehet egyttélni most Neked...sajnálom. Nem lehet megkérni vmelyik nőrokont a családban, hogy kívételesen ő csinálja a halászlevet pl.? Bizalmi alapon, már úgyis csak pár nap van hátra a bejelentésig, nem?

Ildi, én köszi, hogy tanácsot adtál! Eszterunoka nagyon helyes csajszi! :)

4D uh: hááát, az igazat megvallva, nem akarok senkit sem le- vagy rábeszélni, de nekem kettőből egy siker, egy kevésbé. És mindezt alkalmanként 10-12 ezerért...szerintem drága. A következő gyereknél szerintem kihagyjuk. Szóval az elsőn 22 hetesen voltam, Dóri oldalt feküdt, egyik lába a nyakában, sok volt még a helye, pörgött össze-vissza, vicces volt.
A másodikon a 32. hét környékén mentünk, Dóri pedig 20 percig háttal a vizsgálónak aludt. Semmiféle mozdításra, fagyira, csokira, kávéra, kedves kérlelésre meg nem moccant. Ez is 12 ezerbe került, sőt 15-be mert megdobták egy genetikai elemzéssel is (bár mi azt nem kértük, a saját dokim 2D-s uh-n mindig nézett mindent, amit kell). Hát én egy kicsit pipa voltam, hogy ennyiért nem láthattam a lányka arcát, pedig annyira elképzeltem a pufók fejet, stb. A férjemnek több esze volt, ő mondta, hogy majd megnézzük, amikor meg akarja mutatni magát. Ne erőszakoskodjunk vele. Ő a vizsgáló dokinőnek is mondta, nem kell olyan hevesen nyomkodni a hasamat, ha a gyerek alszik, hadd aludjon....hülye kíváncsi szülők vagyunk, tanultunk az esetből...:)

Kép
anhel

Sziasztok!

Bábaildi: Nagyon cuki a kisunokád. Sajna a múltkor nem tudtalak hívni,mert a barinőmmel mentem felyratni a gyógyszert addig ő az autóban vigyázott a Milura.De legközelebb megígérem,hogy kereslek.

Lilla: Köszi az infót a babatornáról,felhívom a Csilit és ha lehet jövőre csatlakozom hozzátok.

Nekem a karácsonyi készülődés minden időmet elveszi. Mi szenteste itthon leszünk hárman én főzök halászlét és sütök almás kacsát. Bejglit nem tudok,így azt valahonnan máshonnan szetzem majd be. 25.-én mi megyün a szüleimhez Tiszavasváriba 26.-án jövünk vissza és 27.-től 29.-ig megyünk Kehidára Wellnesre. 29.-én pedig a párom szüleihez Pécsre.Szóval mi is sokat fogunk utazni.

Holnap pedig az unakahugomnak sütök kakaóscsigát

Szombaton itt lesznek anyuék,hétfőn pedig megyünk Kékestetőre kirándulni.

Milán nem mászik és nem ül fel,de nagyon szépen és gyorsan kúszik. Mindig figyelni kell rá,mert állandóan pakol.
Szóval velünk ennyi.
Ha nem jönnék akkor most szeretnék Mindenkinek Békés Boldog Szeretetteljes Karácsonyt KÍvánni.
Edina és Milánka

Kép

Kép
mannogab

Sziasztok! Az UH-val kapcsoltban vmit tisztázi kell, a 4D NEM szűrővizsgálat, ott szándékosan a babóca arcát próbálják látótérbe hozni, hogy fénykép készülhessen róla, a szülők kedvére. :lol: :lol: Na meg a másik végét, hogy fiú, vagy lány őkelme. :wink: :wink: Nem nézik a végtaghiányt, a gerinccsigolyákat, a gyomrot, a vesét, a szívkamrákat stb...illetve, ha nézi, kiváncsiságból teszi. Elsősorban azért fizetsz, hogy lásd milyen lesz a külseje. Félreértés ne essék, én senki örömét nem akarom elvenni-elrontani, bizonyára szakmai ártalom is, hogy nem kívánok többet, mint a szűrővizsgálatok, hiszen én ezekben a képekben is meglátom azt, amit Ti nyilván nem. A végtag- meg egyéb ilyen hibákról pedig: sokkal több 2D készül, mint 4D, hiszen a normál szűrést minimum 4x minden terhesnél elvégzik, ezért sokkal nagyobb a tévedés lehetősége is. Nincs és nem is lesz tévedhetetlen ember, bármennyire fáj is ez. Gondold el, aki reggel 9-től 6 órán keresztül folyamatosan UH szűrést végez, soha nem tévedett???? Olyan nincs! Az esetek legnagyobb részében a következő alkalommal korrigál, de nagyon ritkán: nem. :cry: :cry: Egyébként pont a végtaghiány az, amit ha kimutatunk, pl- egyik alkar, vagy lábszár nem fejlődött ki, a pici akkor is megszületik, mert nem indok a terhességmegszakításra, hiszen nem élettel összegyeztethetelen fejlődési rendellenesség. Természetesen nagy hiba, ha nem veszik észre, mert akkor a szülőnek van ideje felkészülni rá, bár gondolom akkor meg végigizgulja az egész terhességet, hogy mi lehet még, amit esetleg nem vettek észre. A pontos és alapos szűréshez is elég a 2D, mindíg az emberi tényező a meghatározó!!!!!
Eszty! Örülök, hogy jól vagy, csináld meg a hagymás alapot előre, akkor nem kell a főzéskor emiatt rosszulléttel kínlódnod. Én több évtizedes háziasszonykodásom alatt sem tudtam megszokni a hagymát, rosszul vok a szagától amikor darabolni kell, pedig egyébként imádom, ezért mindíg a férjem aprítja, illetve, ha nincs kéznél, van egy zárt dobozos hagymareszelőm, azzal csinálom. Szerintem allergiás vok az illóolajára!!! Ha van ilyen!!! :roll: :roll:
Mannogab: Békés Boldog Karácsonyt Neked is!!! Érezd jól Magad!
Mi többiek még beszélünk addig!!!
bábaildi

Sziasztok!

Látom adtam témát Nektek :wink: (4D) Én csakis kizárólag babavideó miatt csináltattam :wink: A dokibácsim csinált 3 hetente UH vizsgálatot, én maximálisan megbíztam Benne :wink: A kórházban is voltam 2x, meg amikor a terhespatológián voltam, ott is csináltak még 2x :wink:
bluebox

Sziasztok!

Anhel: a picik sokkal ügyesebben és gyorsabban kezelik ezeket a hurutos nyavalyákat, mint mi. Szépen kipucolódik nekik minden, ahogy és ahol tud. :D Kis nyuszikák!
Aztán ahogy nőnek, egyre nyűgösebben viselik ők is.
Amíg nem elesett, nyomott egy gyerek, van kedve játszani, addig nincs nagy baj. Kis öngyógyítók! :lol:

Húú, Mannogab: azt a Kehidát nagyon irigylem! :-D Bár nem biztos, hogy most tudnám annyira élvezni, mint normál esetben.
Én fogok beiglit csinálni, idén én vagyok a soros. 8)

Meg az a kirándulás a Kékesen se lesz semmi! Olyan jó levegő van, érdemes kimenni! És mondanak havat is! Bárcsak esne egy kis hó, és szép fehér karácsony lenne! Olyan ritkán van ilyen.

Bábaildi: sajnos ezeket a jobbanléteket mindig követi rosszabbodás. Tegnap délután húzott a hasam lefelé nagyon, meg nyilalgatott, és görcsölt a gyomrom, úgyhogy a párom el is jöt értem az Uzsokiba, ahova a leletekért mentem. Egyébként minden rendben. Kicsit mondjuk én furán vettem, hogy a doki csak úgy rutinból megkérdezte, hogy vagyok, mondtam neki, mi van, aztán lerázott, hogy pihenjek és majd találkozunk. Na, mindegy. Végülis tényleg nem kellett volna semmit csinálnia. Lehet, én vagyok érzékenyebb. Pedig most igyekszem ezeket az allűröket uralni. :shock:
Valamit kitalálok majd a hagymára. Abban reménykedem, hogy a hal szaga elnyomja majd. A hal most szerintem nem zavar. Meglátjuk. Majd erősen koncentrálok. Valamennyire uralható pszichésen a dolog, csak egyre jobban fáradok, és sajnos volt már egyszer, hogy nem tudtam ellene tenni. Jó lenne, ha múlna. Ezel mondjuk nem számoltam, hogy karácsony táján ez kicsit húzósabb lesz. Mondjuk a konyha konyha minden évszakban. :lol:
Majd csak túlleszek ezen is. Orsis terhességből kiindulva, ha ezen túljutok, akkor utána már minden kiru lesz. Reménykedem! :P

Ma dolgozok utoljára karácsony előtt. A két ünnep közt leszek.
Otthonról nem tudom, hányszor fogok tudni felnézni, ez csak Orsin múlik, meg a programokon. De majd igyekszem.
Addig is :
MINDENKINEK NAGYON BOLDOG, MEGHITT KARÁCSONYT KÍVÁNOK!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Azért arra igazán kiváncsi vagyok, így lassan félidő tájékán, hogy hogyan lehet pszichésen eredményesen uralni a "dolgot"... Mert nekem is nagyon sokszor sikerül legyőzni, de egyre gyakrabban nem, min. 2-naponta sajnos én kevésnek bizonyulok... :) De inkább mókásan fogom fel a dolgot, csak egy picit már fáraszt... :) Mondjuk vlsz az is számít, hogy Samut kell még tisztába tenni... :)

Mindenkinek sok pihenést, örömöt és boldog ünnepeket kívánok én is. Még lehet, hogy jövök, csak, ha mégsem... :)
Vendég

ildi te így vagy jó ahogy vagy!!!!!!!!!!!!!!!
eszter nagyon szép ,,kész kishölgy.... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Dóri: nekem a hányingert egyelőre a szagok váltják ki csak, illetve a gondolata ezeknek a szagoknak, meg pár kajának. A gondolati részt tudom uralni, csak egyre nehezebb. Nem gondolok rá, de belemászik a fejembe, és próbálok nem foglalkozni vele, másra gondolni. Most a hagyma a mumus, illetve húst egyáltalán nem kívánok, meg semmit, ami zselatinos.
Orsival nem kellett semmi kiváltó ok, és azt uralni se tudtam.
Jesszusom, lassan félidőnél vagy és még mindig rosszul vagy???
Szegényke!!! :x

Remélem, nekem elmúlik a 12. hét körül, ahogy Orsival. Nagyon jó lenne!! Addig még talán kibírom türelemmel.

Puszi mindenkinek!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boeszter 2008.12.19 12:38-kor.

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

bocsi, csak 3x küldte el, így ezeket törlöm most.

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Kicsit becsapós a vonalzóm, mert ahhoz képest már 1 hét+1 nappal korábbra vagyok kiírva, de én nem változtattam meg, mert biztos úgyis lesz még változás... :) Szóval most 18 hét+4 napnál járunk... Izgi... De anyum 9 hónapig hányt velem, szóval nem izgatom magam. És Samuval 6 hónapig voltam rosszul... :) Van még időm... :)

Na, hagyom a témát, Eszty, továbbra is sikeres pszichikai hadviselést kívánok neked! :) És drukkolok, hogy ne tartson tovább a 12. hétnél! :)

Nitácska! Alig várjuk a híreket!

Minden babának és mamának szép napot!
Vendég

köszke.... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Úgy látom mindenki a karácsonyi készülődéssel van elfoglalva. Nagyon helyes. Én az ajándékokat megvettem, takarítás kész, ma este dolgozom, holnap főzés, holnapután sütés, és JÖHET AZ ÜNNEP !!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Vigyázzatok magatokra, a pocakosok ne hajtsák agyon magukat, a kisgyermekesek ne bosszankodjanak, ha a gyerkőc miatti elfoglaltság okán nem sikerül minden tökéletesen. :o :o :o Karácsony lesz még, de a kicsi sosem lesz mégegyszer kicsi. :wink: :wink: :wink:
Na most jó okosakat mondtam, tessék figyelni az öregek intelmeire, s csinálni mindent kedvetek szerint!!!!
Én már nagyon várom a KARÁCSONYT!!!!!!
bábaildi

Köszönjük az intelmeket!

Nálunk pici gyermek és pocaklakó is van, hát nem félek, hogy nem lesz minden tökéletes... :) Azt hiszem, pl. a takrítással nem fogok végezni, pedig már tegnap akartam kész lenni vele... :( De nem tartom tragédiának. Majd folytatom, amikor tudom... :)

További jó készülődést mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Dóri: köszönöm szépen!

Bábaildi: Igazad van. Kezdenek kiszaladni a szálak a kezemből. Még mindig nem sikerült felmérnem, mennyit is bírok jelen állapotomban. Sajnos a hétvégén annyira lefárasztottam magam, hogy este nagyon rosszul voltam, mindennel, ami kell. Úgyhogy most lelassítok. Pedig szalad a lakás, se fa, se szaloncukor. :cry:
Párom mondta, majd ő elintézi.

A beiglit ma sütöm, holnap halászléfőzés. Drukkoljatok!! :?

Ajándékok, hála Istennek, megvannak. Már csak egy apró dolog kell, de majd párom. Olyan aranyos, úgy aggódik.
A vasalódeszkát már nem tudom, mióta nem nyitottam ki, szegény úgy szedegeti ösze a pólóit, amiket nem feltétlenül kell vasalni. 8)

Majd ünnepek után erőt veszek magamon.
Holnap éjszaka meg fadíszítés, hogy reggelre manóka megtalálja. :P

NAGYON KELLEMES ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!

Puszi,

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Nitacska!

Vannak hírek?
DRUKK-DRUKK!!!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Eszty, továbbra is jó készülődést, csak szépen, nyugodtan! :)

De mindenkinek kívánom, hogy a sok készülődésben ne vesszen el az ünnep! Inkább maradjon a készülés tökéletlen, tényleg, csak ne egy idegroncsként érjen bennünket a Szenteste... :)

Nitácska! Mizujs??? Hajrá!

Üdv mindenkinek.
Vendég

eszter elméletileg holnap kell mgjöjjön....majdmeglátjuk...ha nem baba az se baj....majd legközelebb......nem fogok sírni az nem segít.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nitacska! Olyan gyorsan tekertem az oldal aljára,mint még soha. Megláttam a kétcsíkos ikonodat, és azt hittem, van pizitív teszted! :o

Nagyon drukkolok! Nem is kell sírni, sikerülni fog. Megvárja a legjobb pillanatot.

Nekem ma nagyon rossz napom volt. Csomót kellett mennem, beiglit megsütöttem, de hazafelé sajnos már az utcán hánynom kellett, nem bírtam hazaérni. Nagyon lefáradok.
És holnap jön a halászlé. :?

Dóri: neked is minden jókat!

Legyetek jók, ha tudtok, és szép ünneplést!

Puszi,

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Már elmúlt éjfél, Nitácska vonalzója még nem változott. Ki érti ezt? Pedig ma már a nagy kiderülés napja jött el... Drukkolunk továbbra is!!!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?