Aranyhold!
Matyinak jobbulást!!!!!!!!!! Bár a végén olvasom, hogy szerencsére jobban van
Cas!
Nagyon graula a lakáshoz!!!!!!!!!!!!! Ez annyira jó!!!
Örülök, hogy jól sikerült a Tali ! Majd (ha újból itthon leszek) én is szeretnék Talis képeket nézni.
Köszi Nektek!!!
Apát nagyon szereti, nagyon tud neki dumálni, amikor megjön (biztos jól kipanaszkodja magát neki), és a nagymama nagyon ügyes, szóval biztos jól ellesznek.
Van kb 1-2 napra való tejem. De azért a biztonság kedvéért a tápszert is kipróbáltuk. Hááát volt prüszkölés, fintorgás, öklendezés. De úgy néz ki a cumi-gumitól volt, mert kiskanállal eszi. Először a MilumilHa-t kapta, amitől teljes undor, megkóstoltam keserű, és ma Mildibét kapta, ez jobban bejött, csak ez nem hipoallergén, de legalább nem keserű. Egyenlőre ez is kiskanállal megy, nem értem, mert az édes kamilla teát issza szó nélkül, evvel mi baja lehet (?).
Nagyon aranyos volt eddig mindenki a sebészeten.
Szerintetek behozzák nekem a manókát, hogy megszopiztassam?????? Az orvos, és 1-2 nővér szerint ne, vannak ott mindenféle betegek, de az altató orvos néni szerint, volt már rá példa, és nyugodtan, főleg ha 3 ágyasba sikerül mennem. 24 óra múlva már ehet belőle, addigra kimennek a gyógyszerek hatásai.
3 óránként szopizik, és 2 percre lakunk a kórháztól.
Ezt meg kell mutatnom, a huncut fejecskéjét.