Mindenki!
Sikeres inszeminációkban, stimulációkban, transzferekben gazdag új évet kívánunk mindenkinek én és a párom. Reméljük jövő karácsonykor már a kismama klubban ül mindenki és kiürül ez a topik
Olvaslak benneteket viszonylag rendszeresen, de amíg csak várakozunk, addig nincs miről írnom. Majd januárban beszámolok én is mindenről, ha végre indul a lombik. Ha valakinek kell részletes leírás a különböző stimulációs protokollokról csináltam egyet. Inkább csak kezdőknek ajánlom, mert személyes tapasztalat persze még nincs benne.
Ma vagyok 30 éves és kisbabát kértem a születésnapomra, de egyelőre úgy néz ki, nem kaptam
Képzeljétek el, most hallottam rokonlátogatás alatt, hogy egy csajnak nem sikerült az első lombik és egy hónappal utána teherbe esett spontán (most van a 3. hónapban), szóval mindenkinek hajrá!!!
Lenne egy kérdésem is, milyen hCG-t írtak föl nektek? Légyszi valaki válaszoljon!
Gica és Jucicuki, meg akinek januárban kezdődik a lombik!!!
Látom, nektek is januárban kezdődik a lombik. Mi is most indulunk. Nálunk úgy néz ki, az első héten megyünk Zekéhez (remélem, ő lesz ott), mivel azt mondta, a ciklus második napján kell menni, az pedig akkorra fog esni (persze csak akkor, ha a házi inszemináció nem működött:). Félretéve a tréfát, ti már tudjátok, milyen protokollt fogtok kezdeni? Én már most izgulok, mert azért jó lenne tudni, mikor kell járogatni a BMC-be.
Most még azt várom, hogy hosszabbítsák meg a szerződésemet a munkahelyen, mert addig nem akarok semmit mondani a főnökömnek, de ha a rövid protokollal indulok, akkor elég hamar kiderül, hogy hiányozgatni fogok hébe-hóba, az meg nem nyerő. Most küldik el a 20%-át a dolgozóknak, szóval nem szeretnék beleesni.
Ti hogy álltok ezzel a munkahelyi hiányzás dologgal. Nálunk ráadásul most szigorították a rendszert, és még feltűnőbb, ha valaki nincs ott, mert külön igazoltatni kell a főnökkel. Szóval vagy megmondom neki, de akkor elvágtam magam nála, vagy nem, akkor meg lesz egy csomó hiányzásom, amit nehezen tudok bepótolni, ha tényleg fél napokat kell a BMC-ben csücsülni.
Minden jót nektek! Várom a reakciókat!