Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Kellemes Ünnepeket lányok !
mukucs

SZÉP NAPOT MINDENKINEK!
Ma lesz időm, ugyanis nem dolgozom, visszaolvasok, és dobok egy új táblát is!!!

MINDENKINEK NAGYON BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK!!!!!
Kriszti és Gyula
Vendég

Lukrécia !
Köszi a drukkot, annyira aranyos vagy, olyan jól esik... Kicsit izgulok, hogy jól reagálok-e a hormonokra és nem lesz semmi gáz, de a kontrollokon akkor ahogyan mondtad is, biztosan figyelemmel kisérik a dolgokat...

Lányok!
Mivel a szentestét és karácsony első napját a szüleimnél töltjük, ahol nincs netkapcsolat, már most kivánok mindenkinek békés, boldog szeretettel teli karácsonyt!

Puszi
Gica
gica1

Sziasztok lányok!

Mindenkinek Békés,Boldog Karácsonyt kívánok!
Kép

Inszemes lányok!
Szerintetek elkezdhetik a stimut,mert az 5.napon megyek uh-ra? Ma reggelre meglátogatott a télapó,így 27.-én megyek a BMC-be és az már az 5.nap.
puszi
Gabi
gabicsibe

Sziasztok!

Sikerült visszatérni a régi "nevemhez".

Én is szeretnék Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánni.

Mi a Szentestét kettesben töltjük a férjemmel, a másik 2 napon pedig család látogatások lesznek.

Millió Puszit küldök Mindenkinek!
vicuska1977

Sziasztok!

Nagyon békés,boldog ünnepeket kívánunk mindenkinek!

Andi és a Fiúk

Kép
taptau

Sziasztok!

Boldog Karácsont kívánok Mindenkinek és jövő ilyenkorra legalább egy ilyen csomagot a fa alá! :lol: Kép

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok Lányok!
Nagyon sok boldog karácsonyt kívánok, mindenkinek.

Brigi
Nagyon gratulálok, vigyázz magadra.

Menem kell készülődni, még sok dolgom van. Késöbb bővebben írok.
ackermann detti

NAGYON SZÉP, BÉKÉS ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!
SZERETETTEL: MAMM
mamm

Sziasztok lányok!!
Gyorsan visszaolvastam, kijavítottam a táblát!Remélem mindenkinek minden adatot jól írtam....Ha nem, akkor kijavítom mégegyszer!! :wink: :lol:

Mégegyszer mindenkinek nagyon békés karácsonyt kívánunk!!!

Kép
Kép
Kép
Vendég

Gabicsibe!
Biztosat nem tudok mondani. Ha abból indulok ki, hogy amikor Clostilbegytet szedtem (szintén peteérést serkentő gyógyszer; még a BMC előtt próbáltam), nekem az 5. napon kellett elkezdeni, tehát elvileg lehet stimulációt kezdeni az 5. napon is. Lehet, hogy az UH dönti majd el. Mindenesetre nem gondolom reménytelennek a dolgot. Drukkolok, hogy kezdhessetek!

Kép
Kép
share

Nagyon boldog karácsonyt kívánok minden kedves topiklakónak!
Kép

Kép
Kép
share

SZIASZTOK!
NEM ÍROK KÜLÖN SENKINEK, HANEM ITT SZERETNÉK MINDENKINEK BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNNI!
PUSZI NEKTEK!
ESTRELLA

Kép
Vendég

Nagyon boldog, békés, szép Karácsonyt kívánok Mindenkinek!

Judit
jucicuki

Csillag száll az esti égben,utat mutat sötét éjben.A szeretet ma újra éled, halkan szól most minden ének.Körül ölel? mint egy bársony,legyen Boldog a Karácsony!

Minden Kedves Fórumozónak Régieknek és Újaknak Szeretetteljes, Békés és meghitt Karácsonyi Ünnepeket kívánunk
Andi és Karcsi

Kép
manda

Sziasztok !

Kicsit elcsúsztam az idővel, ma még dolgoztam, ezért csak ilyen későn tudtam leülni a gép elé. Szeretnék Mindenlinek NAGYON BOLDOG, BÉKÉS KARÁCSONYT kívánni! Gabi és Attila
sharon

Sziasztok!

Most egy hétig nem leszek!Puszi mindenkinek és B.Ú.É.K.!!!!!

Andi és a Fiúk

Kép
taptau

Sziasztok!

NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT ÉS BABÁS ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!
Kép

Kismoni
kismoni

Ezúton szeretnék mindenkinek nagyon boldog, békés,szeretetben gazdag
Karácsonyi Ünnepeket kívánni!

lanett

Leszállt egy angyalka, s azt súgta nékem, gondolj ma azokra,
Kik szívedbe férnek. Eszembe jutottatok kis topiklakók, ezúton kívánok nektek békés Karácsonyt.

Kép

chesti

Ha még valaki nem látta volna:
National Geographic csatorna hétfő este 20.00 órakor:
ÉLET AZ ANYAMÉHBEN :)
Igazán nagyon szép műsor ajánlom nektek!
További jó pihenést!

Chesti:
Édes a kiscsajod nagyon :D
Vendég

Gabicsibe!

Nekem még csak egy inszem. volt eddig, azt a 2. napon kezdtem, nem tudom, hogy az 5. nap késő-e, szerintem az uh fogja eldönteni, hogy lehet-e még kezdeni. Szorítok, hogy el tudd kezdeni! Ha mégse, ne keseredj el, jobb "biztosra" menni, azaz akkor kezdeni, ha minden tökéletes. :)

További jó pihenést kívánok mindenkinek! Remélem szép karácsonyotok van!
sharon

Kedves Mindenki!

Ezúton szeretnék Nektek NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNNI!!! :D

Kép Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Mindannyiotoknak szeretnék nagyon kellemes karácsonyt és békés, boldog új esztendőt kívánni,

puszi

Numato
numato

Sziasztok Lányok!

Voltam ma BMC-be a Zeke dokinál,mert Wiegandt doki még szabin van ma.Elkezdtük megint a stimut,de a doki egy kicsit elgondolkodtatott.3 éve megműtöttek bal oldali cystával és most Zeke doki azt mondta vissza maradt egy cseresznye nagyságú.Megkérdezete azt is,hogy miért az inszemet csináljuk.Annyira váratlanul ért ez az egész,hogy kérdezni se tudtam hírtelen semmit.Jövőhét szerdáig most rágodhatok,hogy ez most hogy került oda,mert Wiegandt doki nem látott a baloldalon semmit pedig én rá is kérdeztem.Legutoljára jobb oldalon volt csak, ezért kellett szednem a Regulont.És miért baj,hogy az inszemet csináljuk?Nem értem!Olyan rossz,hogy az ember nem kapcsol hírtelen és nem jut eszébe semmi kérdés mikor kéne.

Szeretnék tőletek tanácsot kérni,mert szeretném ezentúl magamnak adni a Merionalt.Ti hogy kezdtétek el a szurizást,nem remegett a kezetek?Honnan tudom,hogy jól adtam be?
Kriszti te ebbe profi vagy segíts!Köszi
gabicsibe

Gabicsibe!

Ne rágódj azon,hogy miket nem kérdeztél meg,tudom,hogy fontos dolgok,de én is mindig így járok,hirtelen elmondja Zeke doki az infókat és miután kijöttem,már annyi minden kérdés eszembe jut....Nem egyszerű!

Nem értem ezt a ciszta dolgot,de szerintem a Zeke tök profi,ha azt mondja ott a ciszta,akkor ott van.Nem értem.Meg az sem tiszta mi köze ennek hogy inszem van-e vagy lombik,hát...

Igazából a merional miatt írok.Én is tök izgultam,nekem általában a párom kutyulta össze a szert és én adtam be.Nekem ez a buborékkipöckölés nem mindig ment.De totál bele lehet jönni!
Ugye felszippantod a folyadékot,átöntöd a tablettához,kicsit megforgatod(nem rázod)aztán egybe az egészet visszaszippantod,tűcsere,buborékok,aztán oldalazva,45 fokban benyomod,visszaszippantod kicsit,jön-e vér és utána benyomod.Szerintem a beadás a legkevesebb,a kutyulgatást utáltam.

Remélem segítettem kicsit :D

SZÉP ÜNNEPET MINDENKINEK!
lukrécia

Sziasztok!

Szeretnék én is csatlakozni hozzátok. Már egy ideje olvasgatlak benneteket, úgy gondoltam, itt az ideje, hogy én is írjak. Magamról röviden csak annyit, hogy Konc dokihoz járok a BMC-be, már több mint 3 éve, eddig sikertelenül. Éppen ma derült ki, hogy a 3. lombik sem sikerült. Elméletileg februárban már jöhetnének a fagyibabák, de nem hiszem, hogy már ilyen hamar lesz erőm majd visszamenni. Nem tudom, annyit gondolkodom azon, hogy van-e egyáltalán az egész programnak értelme? Mi az, amit esetleg rosszul csinálok? Miért van az, hogy van, akinek elsőre sikerül, nekem pedig harmadjára sem? Nem tudom, nem-e kellene más utat választanom.. Ti gondolkodtatok már valami hasonlón?
ballagyo

Drágáim!!!
:)

Lassan hazatolom a biciklit, de szeretnék MINDENKINEK BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNNI!!!

Egy évvel ezelőtt talán épp azt írtam, hogy megyek spermavizsgálatra január 2-án a Budai Meddőségi Centrumba!!! És most az alábbi vonalzóval tudok Tőletek búcsúzni!!! Vigyázzatok Magatokra, Fantasztikus amit kaptam Tőletetek!! Köszönöm!!!

Jövőre jövök!!!

Kép

Ha "bármi" történik igyekezni fogok net-közelbe kerülni!!!!
mot

Mot papa!

Milyen hihetetlen,nem?Tavaly még te sem gondoltad volna...Remélem jövőre mind így járunk! :D Szép Ünnepet!

Ballagyó

Látom,kiábrándult hangulatban vagy,jó lehetett végigizgulni a karácsonyt.... :(
Én személy szerint mindig próbálok valamit tenni,hogy minden beültetés más legyen.Akupunktúrára és talpreflexológiára járok,hátha segít.Én abban is hiszek,hogy ha jó ideig nem jön össze a baba,érdemes más meddőségiben is körülnézni,hátha ott vmit máshogy csinálnak,ami pont nekem jó...
Van még fagyid,vagy stimura mennél?
lukrécia

Gabicsibe!

Ezek szerint Wiegandt doki a héten még szabizik? Akkor lehet, hogy pénteken a stimu 5. napján én sem hozzá megyek kontrollra... Szerintem ne rágódj a dolgokon, nekem sem jut soha eszembe hirtelen, hogy mit is kellene kérdezni. Bezzeg utánna ezerféle kérdés foglalkoztat. Nyugi, biztosan rendben lesz minden.

A merionalhoz kapcsolódóan én is leírnám részletesen frissen szerzett tapasztalataimat, bár kétségtelenül Kriszti ebben a legilletékesebb. Lehet, hogy hosszú lesz, készülj fel! :)
Engem már rögtön az aggasztott, honnan lesz tű és fecskendő hozzá - a gyógyszeres-dobozban ugyanis csak az ampulla és a kis gyógyszeres üvegcse van. Lukrécia viszont szerencsére elárulta, és a dokibácsi megerősített benne, hogy a BMC-ben a vérvételes helyiségben lévő nővérkéktől lehet kérni. Így is lett: odamentem, elmondtam, hogy mi járatban vagyok és nagyon készségesen adtak fecskendőt, nagy tűt az anyagkeveréshez és kis tűt a szurihoz. Mikor legelőször adtam be magamnak szurit (az még a decapeptyl volt), bizony igencsak remegett a kezem, de úgy, remegő kézzel mégiscsak összejött a dolog. A második alkalom már sokkal könnyebb volt, most pedig már... mintha csak eü. dolgozó lennék... :)
Szóval a merional. Érdemes odakészíteni magad köré mindent, amire szükséged lehet: az ampulla a gyógyszeres üvegcse (üvegcsék- nekem ugyanis két adagot kell adni egyszerre) és amivel lefertőtleníted a bőröd. Én vettem a gyógyszertárban egy erre használatos sprayt, de a DM-ben is lehet kapni Bradoman elnevezéssel fertőtlenítő kendőt, ami szintén erre használatos. Szóval először az ampullát kocogtast meg, hogy lemenjen az aljára az odószer, aztán le kell nyakaznod (a vékony részén) de vigyázz, nehogy megvád magad vele. Én majdnem így jártam először. Az anyukám viszon adott egy jó ötletet (igaz, hogy ő eü-ben dolgozott) körömreszelővel egy kicsit meg kell metszeni, de nem teljesen levágni. Amikor ez megvan szépen le lehet törni a nyakát. Aztán jöhet a nagy tűvel felszerelt fecskendő, amivel felszívod az oldószert, aztán leszedet a kis üvegcse zöld sapkáját és a gumifedél közepét átszúrva belenyomod az oldószert az üvegcsébe. Közben ne húzd ki a tűt. Megvárod, amíg feloldódik a dolog aztán úgy, hogy fejjel lefelé tartod az üvegcsét visszaszívod bele a feloldódott szert. Ha csak egy adagot kell szuriznod, itt vége is a keverési műveletnek, lecseréled a tűt a kicsire, kinyomod belőle a felesleges levegőt (ahogy a filmekben szoktad látni felfelé tartva a fecskendőt),lefertőtleníted a pocakod és ahogy Lukrécia is írta, kb 45 fokos szögben szépen a pocakodba nyomod a tűt aztán lassan benyomod a szert. A tűt kb. feléig nyomd be, mert ha túl felszínesen szúrsz, akkor felpuposodik a bőröd és az nem jó. Erről Kriszta valamikor írt itt a fórumon, de nem tudom megmondani, mikor. Ha dupla adagot kell szúrni, akkor még a következő üvegcsébe is bele kell nyomdod az egyszer már bekevert anyagot és ugyanúgy kiszippantani belőle és ezt követően lehet a pocakodba adni. (Szóval a dupla adag nem jelenti azt, hogy kétszer kellene szurizni magad) Egyébként a merionalhoz adott útmutató egész jól leírja a szuri elkészítését, meglátod menni fog! :) Remélem sikerült érthetően leírnom és el bírtad ezt a kisregényt olvasni. :)

Lányok!
Lenne persze lenne nekem is egy kérdésem. A merional alatt barnázok. Ez természetes? A hasam nem fáj, semmi más bajom nincs, csak ez. Mi a véleményetek?

Numato!
Hogy vagy? Remélem lassan sikerül magad túltenni a dolgon. Szorítok, hogy minél hamarabb rendbejöjj és nekivághass a következő sikeres menethez!

Puszi Mindenkinek
Gica
gica1

Mot!
REmélem jövőre mi is hasonló cipőben járunk majd mint Te! Mindenképp értesíts, ha megérkezik a baba!

Ballagyo!
Ne keseredj el, bár gondolom a Te helyedben én is ilyen hangulatban lennék! Fel a fejjel! Az orvosok egyébként mit mondanak? Tudnak esetleg valami konkrét okot, ami okozhatja a sikertelenséget?
Gica
gica1

Lukrécia
Az a baj,hogy én sem értem ezt a dolgot,de jövőhéten majd megkérdezem Wiegandt dokit.Köszi az infot,majd holnap beszámolok róla,hogy sikerült a szuri :lol: Ha vér jön akkor nem szúrtam jó helyre?

Gica
Csak ma nem volt Wiegandt doki,holnap és holnap után is lesz.
Köszi a kisregényt!Minden érthető és használható volt!Remélem én is bele fogok jönni,biztosan menni fog.
:lol:
gabicsibe

Gica
Én még csak most kezdem a második Merionál kúrát,de nekem az első alatt nem voltak ilyen probkémám.Sajnos nem tudok hozzá szólni.
gabicsibe

Gabicsibe!

Látom, nagyon jó tanácsokat adtak a lányok a szurival kapcsolatban. Remélem menni fog, először minden olyan bonyolultnak tűnik, amit az ember először csinál, de hidd el egy-két nap és bele fogsz jönni. Én sajnos nem tudok jó tanácsot adni, mert én Puregont kaptam, ami tollban van és nem kell oldani, se semmit "kutyulni", csak beadni. Ezért én csak szorítani tudok Neked, hogy hamar megtanuld szurizni magad. :D

Ballagyo!

Szia! Örülök, hogy csatlakoztál! Még én is új vagyok itt a fórumon, de a lányok sokat segítenek majd. Sokszor az is elég, ha valakinek ki tudod önteni a szíved. Itt biztosan mindenki érteni fogja majd a gondjaidat, elvégre mindannyian hasonló cipőben járunk. Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. :( Jó tanácsot ilyenkor nem lehet adni, már sokan átéltük azt, amin most keresztülmész. KITARTÁS!
sharon

Sziasztok Lányok!!!!!

Nem voltam 2 napíg, meló miatt, és anniyt írtatok, hogy győzzem visszaolvasni!!!!! :lol: :lol:

Gabicsibe!!

Köszönöm a bizalmadat, nagyon édes vagy!!!!A lányok profi módon leírták, ennél jobban nem is lehet elmagyarázni, hogyan is kell beadni a szurit, és hogyan kell előkészíteni!!! :wink:
Bár én a decapeptylt a hasamba adtam, és 90 fokos szögben....Ugyanis nekem a 45 fokos szögnél picit feszített, nem tudtam vagy nem mertem olyan mélyen szúrni...És bizony volt, hogy nekem is puposodott, sőt, a puregon után még meg is kékült....
Nagyon nehéz magadat megszúrni!!!Én legalábbis elég sokat bénáztam...Jót nevettek rajtam a kolleganőim, hogy remegett a kezem, és alíg mertem magamba szúrni... Jobb a tű másik oldalán állni!!!! :lol: :lol: :lol:
De a végégre már bele fogsz jönni...Vagy kérd meg a párod, szúrjon ő...Az enyém nem csinálta volna meg akkor sem, ha az életem múlik rajta... :roll: :lol: :lol:

Sok sikert, meglátod, meglesz az eredménye!!!!!!!!!

Bocsi, hogy most nem írok külön mindenkinek, de lesz 2 pihenőnapom, és bepótolom!!! :oops:
Vendég

Sziasztok!

Én sem nagyon jelentkeztem, élveztem a 3 napos pihenőnapomat ( a 20 napos non-stop meló után) és naggggyon jó volt SEMMIT se csinálni. :)
De most megint meló, mennem kell. :?
Semmi érdekes nem történt, igazából velem nem történik semmi, csak ha majd már megyek a doktorbácsimhoz. :)
Üdv. az új lánynak
És mindenkit puszilok, majd egyszer csak jövök. 8)
Estrella
Vendég

Szép Kép -ot mindenkinek!

Lááányok!
Én olyan büszke vagyok magamra!Sikerült beadni a szurit!Mintha mindíg ezt csináltam volna,nem fájt,nem púposodott és még a kezem sem remegett(de azért egy kicsit megizzadtam :oops: )Köszi lányok!Köszi,köszi,köszíííí
gabicsibe

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Jól kisírtam magam, úgyhogy lassan csak helyrejövök. Más választásom úgyse nagyon van. 3 embriónk van egyébként lefagyasztva, elméletileg már februárban visszamehetnénk értük, de én ezt még túl korainak tartom. Talán egy kicsit később, tavasszal. Azon egyébként még nem gondolkoztam, hogy keressek másik intézetet. Nem hiszem, hogy az orvosokban vagy az eljárásban lenne a "hiba". Semmi garanciát nem látok arra, hogy máshol, másnál nagyobb esélyem lenne. Vagy Nektek más a tapasztalatotok?
ballagyo

Gabicsibe!!!
Nagyon ügyi vagy!!!!Gondoltam Rád tegnap este, és sejtettem, hogy nagyon ügyi leszel!Ha hiszed, ha nem, én is mindig megizzadtam...A tenyerem! :oops: :lol: :lol: De ma már nevetve gondolok rá, hogy mennyire féltem tőle!

Ballagyo!
Üdv köztünk! Megértem az elkeseredésed, én is így voltam vele, vagyis vagyok is, nehezen szánom rá magam a folytatásra....Mi is novemberben mehettünk volna újra, de sem lelki erőnk, sem anyagi helyzetünk nem engedte meg...És most még nem érzem magam annyira felkészültnek, hogy elinduljak...Bár nekünk újra kellene kezdeni a stimut, nem maradt fagyink!
Van egy szép kis táblázatunk, ha gondolod, küldd el az adataid, és felteszlek! :wink:

Estrella!
Ne dolgozz sokat!!!Mondom én! :wink: :lol: :lol: Bár iszonyat tömeg van mindig nálatok! De majdcsak csitul az ünnepek után...
További szép napot mindenkinek!
Vendég

Mindenki!

Sikeres inszeminációkban, stimulációkban, transzferekben gazdag új évet kívánunk mindenkinek én és a párom. Reméljük jövő karácsonykor már a kismama klubban ül mindenki és kiürül ez a topik :)

Olvaslak benneteket viszonylag rendszeresen, de amíg csak várakozunk, addig nincs miről írnom. Majd januárban beszámolok én is mindenről, ha végre indul a lombik. Ha valakinek kell részletes leírás a különböző stimulációs protokollokról csináltam egyet. Inkább csak kezdőknek ajánlom, mert személyes tapasztalat persze még nincs benne.

Ma vagyok 30 éves és kisbabát kértem a születésnapomra, de egyelőre úgy néz ki, nem kaptam :(

Képzeljétek el, most hallottam rokonlátogatás alatt, hogy egy csajnak nem sikerült az első lombik és egy hónappal utána teherbe esett spontán (most van a 3. hónapban), szóval mindenkinek hajrá!!! :)

Lenne egy kérdésem is, milyen hCG-t írtak föl nektek? Légyszi valaki válaszoljon!

Gica és Jucicuki, meg akinek januárban kezdődik a lombik!!!

Látom, nektek is januárban kezdődik a lombik. Mi is most indulunk. Nálunk úgy néz ki, az első héten megyünk Zekéhez (remélem, ő lesz ott), mivel azt mondta, a ciklus második napján kell menni, az pedig akkorra fog esni (persze csak akkor, ha a házi inszemináció nem működött:). Félretéve a tréfát, ti már tudjátok, milyen protokollt fogtok kezdeni? Én már most izgulok, mert azért jó lenne tudni, mikor kell járogatni a BMC-be.

Most még azt várom, hogy hosszabbítsák meg a szerződésemet a munkahelyen, mert addig nem akarok semmit mondani a főnökömnek, de ha a rövid protokollal indulok, akkor elég hamar kiderül, hogy hiányozgatni fogok hébe-hóba, az meg nem nyerő. Most küldik el a 20%-át a dolgozóknak, szóval nem szeretnék beleesni.

Ti hogy álltok ezzel a munkahelyi hiányzás dologgal. Nálunk ráadásul most szigorították a rendszert, és még feltűnőbb, ha valaki nincs ott, mert külön igazoltatni kell a főnökkel. Szóval vagy megmondom neki, de akkor elvágtam magam nála, vagy nem, akkor meg lesz egy csomó hiányzásom, amit nehezen tudok bepótolni, ha tényleg fél napokat kell a BMC-ben csücsülni.

Minden jót nektek! Várom a reakciókat!
gombahölgy

Kriszti!

Tudom, hogy nagyon nehéz erőt gyűjteni. Nekem 3 év alatt 3 beültetésem volt, mások 3 év alatt kihasználják mind az öt lehetőséget, előbb-utóbb sikerrel. Legutóbb egy év is eltelt, mire újra jelentkeztem a BMC-ben, szóval sok erő kell hozzá, de hát ezt itt mindenki tudja..

Éppen most beszéltem egy pszichoterapeutával, szerinte ha már ennyiszer nem sikerült, annak nemcsak szervi, hanem lelki okai is lehetnek. Hát nem tudom, nekem hiába mondják, hogy ne görcsöljek, hogy ne ezzel foglalkozzam, nem megy, rendszerint csak ez jár a fejemben...

Egyébként örülnék, ha bekerülhetnék a táblázatba! Az adataim: ballagyo, 29 év, Budapest, XVIII. ker., Dr. Konc J.
ballagyo

Gombahölgy!!!!

Nagyon szurkolunk nektek is januárra!!!!!!!!! Meglátod, olyan gyorsan eltelik az idő, és pikk-pakk kismami leszel!!!!!!!!!!
Egyébként pedig boldog születésnapot kívánok!!!!!! Kép

Ballagyo!
Én is hasonló helyzeben vagyok, leszek, sztem én sem megyek egyhamar vissza.... :roll: :roll: :(
A táblázatba pedig természetesen benne leszel...nemsokára frissítek is egyet, és teszek föl!!
Vendég

......ez lemaradt!
A lelki okokhoz még annyit, hogy valóban nagy szerepe van benne sztem is...Ugyanis elvileg nekünk is van kis esélyünk a spontán babára, mert engem már megműtöttek....De ha az együtt töltöt 8 év alatt nem jött össze, nem sok reményt fűzök a spontán babára!
Nekem is azt mondták, lelki oka van, de akinek hamar összejönnek a babák, azok nem is lelkiznek....
Ez olyan, mintha azt mondanák, ne gondoljunk a kajára, mikor éhesek vagyunk! :roll: Szinte teljesíthetetlen :!:
Vendég

Gombahölgy
Kép
Boldog szülinapot!

Ballagyo
Én csak ajánlani tudom a pszichoterapeutát!Én is jártam és nagyon sokat segített a lelki gondok megoldásában.Azóta másként látom a világot,pozitívan állok a dolgokhoz.Nem szégyen az,hogy segítséget kér az ember egy hozzá értőtől!
Krisztivel 1-et értek szerintem sem lehet nem erre gondolni!!Nekem is mondta egy nőgyógyász.hogy nem kéne ezen görcsölni,de mikor rá kérdeztem azt hogy kell nem tudott rá válaszolni.Könnyű okosnak lenni annak aki ezt nem éli át.
Ne add fel!!!
gabicsibe

GOMBAHÖLGY!

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
Remélem, hogy hamarosan a kért szülinapi ajándékodat is megkapod, csak max. egy kicsit késve.

GABICSIBE!

Gondoltam, hogy sikerülni fog! Ügyes vagy! Szerintem napról-napra könnyebben fog menni. Csak így tovább!

BALLAGYO!

Teljesen megértelek, hogy mennyire nehéz most minden és, hogy mindent sötéten látsz. Én sok év sikertelensége után 7 hetesen vetéltem el. Ez három hónapja volt és csak most tudok róla beszélni. Nekem nem segített pszichoterapeuta, nem volt rá lehetőségem, de lehet, hogy úgy könnyebb lett volna. Szerintem az idő majd segít, persze nem old meg semmit, de ha lesz elég erőd újra kezdeni, akkor jó érzés lesz megint várni a kezdésre, tudsz majd újra hinni benne és nagyon fogod várni, hogy sikerült-e. Ha pedig baj van, itt kiöntheted a szíved nekünk. Kitartás! Menni fog!
sharon

Gabicsibe!

Akarom mondani...ÖÖÖ...DR. GABICSIBE :D
Ügyes vagy,gratulálok a tetthez! :lol:

Ballagyo

Félreértettél.Ha szerintem itt bármi "hiba" lenne a BMC-ben az orvosokkal vagy az eljárással,nem ide járnék.Csak olvastam és elgondolkodtatott,hogy több sikertelenség esetén érdemes máshol is próbálkozni,hátha valamit-bármi apró dolgot-másként csinálnak mindenhol és éppen pont az a valami jobban bejön az egyik embernél,mint a másiknál. :roll:

Krisztike,Ballagyo,

a lelki okok szerintem is befolyásolók,magamon is érzem,hogy már totál jól vagyok és amint teherbe esem,rámjön az iszonyatos para,aztán be is következik a baj.... :?
Szerintem is érdemes segítséget kérni,az nem gyengeség, pont januártól én is tervezem,pedig nem zokogok itthon párnával a fejemen... 8)

Gombahölgy,

legalább megvan mit kérhetsz jövő szülire...! :D (pozitívan! :D )NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT NEKED!

Sok puszi mindenkinek
lukrécia

Szia Gombahölgy!

Először is nagyon boldog szülinapot kívánok és remélem, hogy jövőre a kívánságot is teljesülni fog!

Kérdezted, hogy milyen protokollal kezdjük a lombikot. Nos, hát az igazat megvallva a táblázathoz képest úgy alakult, hogy mi már most, decemberben nekikezdtünk a dolgoknak és a dokim a hosszú protokollt választotta. Ez eddig azt jelentette, hogy egyszer már voltam kontrollon aztán holnap megyek újra, a továbbikakat pedig nem tudom igazából.
Igen, a munkahely dolog elég cikis. A szerencse az, hogy most szabin vagyok és januárban lehet, hogy el tudok még menni hosszabb időre. Én személy szerint nem mondtam eddig benn, hogy miben mesterkedünk, mert nálunk is átszervezések vannak és nem akartam, hogy hátrányos helyzetbe kerüljek emiatt. Egyenlőre nem tudom, hogyan fogom megoldani a dolgokat, mert januártól főnökváltás lesz és úgy tűnik szigorúbban fogja nézni a hiányzásokat. Így aztán ezért is nagyon remélem, hogy azon szerencsések közé fogok tartozni, akiknek rögtön az első próbálkozás sikerül...

Gabicsibe!
Örülök, hogy szuperül ment a szuri. És semmi kézremegés - ez igen! :)

Puszi
Gica
gica1

Nikó

Írtam privit
lukrécia

Sziasztok!

Gombahölgy, Boldog Szülinapot! Én februárban leszek 30 éves és mindíg úgy gondoltam, hogy addigra nekem már lesz legalább 1 gyermekem. Hát, sajna nem sikerült még, de nagyon bízok 2007-ben és Zeke dokiban. :P

Nekem nagyon nagy szerencsém van a munkahelyemmel. Tudnak mindent, támogatnak, el vagyok engedve mindenhova. Érdekes, most kerestek meg egy helyről állás ajánlattal sokkal több pénzért. De én éppen a lombik miatt nem fogadtam el, mert az ahogy a mostani helyemen állnak a dologhoz szerintem megfizethetetlen.

Lukrécia, sok puszit küldök Neked!
Meg persze mindenkinek!!
vicuska1977

Vicuska

CUPP-CUPP! :P :lol:

Hajrá 2007!Addig nem hagyjuk nyugton a drága doki bácsit amíg nem alkot egy babát! :D :wink: Puszika
lukrécia

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?